Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Vedla niekoho - Klikni zde pro originální téma
mirosk
Dnes som bol pozriet na poličku, rastlinkam sa dari. Ale bonus dna je ked som si myslel ze o 10 metrov dalej si spravili hniezdo diviaky ale diviaky to nie su. Su to nejaky groweri s piatimi rastlinami. Stalo sa vam dakedi nieco podobné?:eek:
pildo
kamo ja by som sa prestahoval hlavne ak ich nepoznas. ak je to niekdo s kym si velmi dobry kamarat a neocoruje ta tak by som to teoreticky zvazil ale aj tak by som sa radsej prestahoval ako riskovat corku
Dudušek
Taky bych to velmi zvážil, už z toho důvodu, jestli jsou to jen nějací smrkáči, tak aby tam nedávali kytky rovnou ze semínek a vysrali se na to a šli se podívat až v den sklizně, tak aby se tam nevyskytl nějaký samec a budete mít po úrodě oba a další otázečka je, jestli ti to nevyčórují, já bych se taky přestěhoval:-( Dej si bacha.
loeX
ne zjistit si kdo to je aby so člověk případně pro kytky mohl dojít a pokud to budou nějaký začátečníci tak bych jim to kontroloval aby tam neměli samce..
mirosk
Ale oni o mne NEVEDIA!
HALUZAK
mirosk: tak to by som si taký istý nebol
Setth
Jestli to jde, tak přestěhovat, jestli ne, tak zjisti, co jsou zač. To abys věděl kam si pro ty kytky dojít, kdyby ti to sklidili (nebo komu rozbít hubu).

Musíš zvážit riziko a utajení. Pokud si myslíš, že o tobě nevědí, tak bych se vzkazem vyčkával, ale jakmile pojmeš podezření, tak jim ho tam frkni, jen ať vědí, že ty o nich taky víš. A pak by bylo nejlepší začít opatrně navazovat kontakt, což by jim mohlo trochu pomoct, překonávat pokušení na tvý kytky. Toť rada má.
Ludwigh
Kamo cekni si ich. Zoci voci. Ja som spravil to iste. Sadol som si kusok od cesty aj s kamosom, dali sme par kyblov a cakali. Typci sa ukazali a to sme ani nedufali v taku haluz. No a vyslo to. Nikomu sa nic nestratilo a vse dozrelo jak malo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma