Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Dobry i Špatny. - Klikni zde pro originální téma
Radovan
Ahojky ja sem vám sem chtěl jen napsat že Grower je Dobrej ale pro někoho Špatnej muj soused je mu asi 13-14let se mně ptal jestli nemam na žilku tak jsem ho zkouřil ale jen lehce a pak druhej den mi řika že je na internetu na Grouwru a čte si tam pěstovani na stromech u sloupu v poli prostě všechno možny a pak šel a hledal kytky a taky našel a koho asi?????Hmm samozřejmně moje poličko a to se mi vubec nelibi že si to tady někdo čte jen aby pak šel a hledal na stromech v polich atd...Kdyby tu byl třeba nějakej vstupni test nebo to je asi blbost ale něco jelikož tu je mnoho takovejch co si to tady čtou a pak koukaj na mista co jsou tady vypsany.To je vše co jsem vam chtěl napsat.peace
sonner
Grower by mal predovšetkym slúžiť ako pomoc pri pestovaní,ale ako vidíš sú aj takí ktorím sa nechce pohnúť zadkom a namiesto toho aby si čosi dopestovali budú radšej behať po lúkach a čorovať. :-(
chell
test se chysta bude snad uz brzy :)
a slidma nic nenadelas dycky budou naky hajzlici co budou liny a jen hledat

ps presouvam do kurarny
gr@wer
Na tom, ze jsou lidi co chodi a kradou jinym kytky neni moc divneho a ani mne to moc nezarazi. Spis bych dal par po hube tem, co davaji zahulit 13ti letym detem !!!!
Radovan
To by bylo good aby se sem nedostal každej previt co chce jen brat a nikdy NE zasadit!
BRAINDEAD
Jojo corkari sou svine,ale todle mi prijde jako karmicka reakce jak svin:)
za to zes dal zahulit 13ti letymu klukovi(ja bych si to nikdy nedovolil)
1)to urcite nejni dobre kdyz ve 13ti zacina hulit a ty mu k tomu pomahas
2)vystavujes se sam mozny prude od rodicu-púockej az se zas jednou nekde nahuli rodice to poznaj a pro nej nebude nic jednodussiho nez
ukazat prstem na tebe zes mu dal zahulit
gr@wer
citace:
Tak to ne!

Tak to neviš par věci toho kluka znam od 10let a vim že toho vyzkoušel tolik že čara nebo koule je pro něj normal tak zas vim s kym dam žilku určitě nebudu čekat před školou a nakyho 13 nebo 14 kluka zhulim když ho uvidim poprve a nebudu ho znat!!!!!!peace


Co tak to teda ne?! To teda jo!! Co to pises za nesmysly? Jak s tim souvisi, ze ho znas od 10ti let nebo ze uz jsi mu daval i koule?

Sam mam temer takhle staryho kluka a zjistit, ze mu nejakej parchant jako ty nabidne "zilku" ve 13ti letech, tak ho zmaluju, ze se ani sam nepozna. Hovado!
hezka holka
Dát zahulit 13ti letýmu, i kdyby to byl největší narkoman v republice je svinstvo a kvůli takovým jako seš ty se legalizace nedočkáme. Je to hnusnej trestnej čin, za kterej bych ti rozbila tlamu, kdybych tě znala. A ještě se tím chlubit, to jen ukazuje tvoji nízkou mentalitu.. A že ti našel políčko je smutný, ale dobře ti tak!!!
Radovan
Jasny a nikdo zvas nemněl s Marihuanou ve 13-14letech nic společnyho???A nevim kdo se tady tim chlubí to si zas každej muže přimyslet žejo Hezka holko??????
gr@wer
No ja teda nemel .. mozna je to tim, ze jsem mel stesti a nepotkal nekoho jako ses ty!
hezka holka
Já taky ne, ve 14 sem ani pořádně nevěděla, co to je. Co si každej může může přimyslet? Já sem poprvé hulila v 19ti a sem tomu ráda. Ty seš u mě, Radovane, obyčejnej sráč. Buďto je ti taky 13 a nebo seš duševně zaostalej, dle toho, co píšeš. Se prober, petrolíne!
BRAINDEAD
Kazdej dela chyby ale bejt tebou Radovane tak tuhle si zapamatuju!
Protoze davat pohulit 13ti letymu klukovi je extra bullshit a jak psal
grower bejt otec toho kluka a zjistit to taky bych asi pro ranu nesel
daleko a kdybych byl velkej picus(samozrejme jen teoreticky:)) tak te udam policajtum:)
PsYcHo84
Ok, zastavte vylevy kritiky a agrese na Radovana, myslim, ze uz si snad uvedomil svou chybu a priste o MJ pred mladistvym pomlci.

A to, ze na groweru jsou jak pestitele, tak corkari (trebaze to tu jenom ctou) nezabranis.. Tim, ze grower poskytuje informace pestitelum, je zaroven poskytuje i corkarum (kteri grower znaji).
A dycky se najde nekdo, kdo informace, ktere si tu precte nejak zneuzije..
Radovan
Jo dobře udal jsem chybu ale beru to podle sebe že ve 14jsem mněl prvni brko a tak nak se o tom hodně dověděl.Ale je mi lito že se všichni zamněřili na mně i když jsem psal o čorkach co to tady čtou a aby se řešilo tohle nějakej test třeba ale vybrali jste si něco jinyho.peace
Radovan
Jo chtěl jsem poděkovat PsYcHo84 že to opravdu stačilo napsat jednou.A chtěl jsem dodat že kdyby ste mně znali třeba osobně nebo vic než z jednoho přispěvku tak to je něco jinyho.Ale je pravda že jsem udal chybu.Ale nikdy jsem nic s nikym nemněl za problem s hulenim tim myslim že jsem nebyl nikdy u policajtu kvuli Marihuaně ani s ničim jinym.
mirosk
GROWER: RADÍ-HĽADÁ-INFORMUJE . Ale naradí ako nejakemu poctivemu growerovy nejaky skur...veny lenoch a sračka čorkárska vy..jebe cele poličko o ktore sa mi podctivci tak verne starame :grrr:
:flick: FUCK OF THIEFS :flick:
SCRAT
presne souhlasim se fsema fuckama RADOVANA!! chlape mel by ses probrat.... me taky jeden bastard jako ty dal prda ve 14 a ja vubec nevedel co to je..(a dal sem si protoze sem byl mezi starejma hulicama a citil sem se s nima pred kamosema z pisku jako machr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)DEBILE.. a tak v 15-16 uz sem zacinal hulit poradne...(vetsina groweru vi co tim myslim(speky bublacky tubus atd...)

ty cary a koule a nevim co vsecko vzal kde taky od tebe???:rejp:

rada: nez zase potkas nakyho 14 kluka nebo nedej boze holku tak si radsi utikej dom na G precist zakon a pravo!!! nebo ten problem s policiji jednou budes mit...
ponauceni:podle sebe to neber kazdej nemusi byt jako ty:mutant:

animal:jj mas naprostou pravdu jen sem mu to musel vysvetlit po mym:satan:

grower team:tak sem se taky nasral tak uz to zavrete plz....diky
Split
K tomuhle se budu vyadřovat naprosto nestraně, takže doufám že mi na hlavu nespadne pytel kritiky jako na radovana.
Ja bych taky nezhulil 13ti letého kluka, ale když je to jeho soused a ještě k tomu už bere daleko závažnější drogy, tak mu asi trochu ganji neuškodí a navíc to asi nehulil poprvé. Tím samozřejmě neříkám že bzch takového spratka zhulil dal bych mu tak možná pár facek :flick: není nic horšího než mladý feťáci.
Já sem sice první zkušenosti nabral taky ve 13ti ale bral sem to spíše jako takový úlet protože sem ze slušné rodiny a nikdy jsem nechtěl spadnout do drog.
Takže Radovane zamysli se.....:rolleyes:
Raketopes
Kvuli čorkařům pjestuju doma a je po prdeli.Stou legalizací to nebude nejlepší,protože pokud bude,tak je pro mě s hulením konec,bude to drahý.podívejte se,jak je to s retkama a s chlastem-samý spotřební daně!!!Pak na to nebudem mít nebo budou průsery s krácením daní (jako u destilátů).
Elementalista
No, je to krasny, jak ste tady vsichni moralni. Radost pohledet. Clovek vidi "14let" a "zilka", tak mu to proste neda a vysvetli mu to po svym, ze jo? No nic...
sancha
taky si tu přihřeju .. já ve čtrnácti byla fakt vděčná když jsem byla pozvaná na brko ... užívali jsme si pak bonga někde na kampě a poslouchala jsem ty hrozně úžasný kecy všech starších prostě paráda ...
teď s odstupem let bych ... si t klidně zopakovala, samozřejmě. ale jestli bych dala zahulit ... nevim ...

radovane asi bych tomu frajírkovi vlastnoručně rozbila hubu a tim bych ukončila všechny vztahy .. být ve tvý kůži ... je to fakt děcko, můžeš se dostat do průseru; jakmile na něj něco praskne tak on napráší něhoho jinýho, aby to trochu vyžehlil ... být ve tvý kůži ...

kdo nezaseje, at nesklízí.
FlickerBird
musím se radovana zastat... udělal blbost, a vy mu chcete rozbít hubu? a to ste kurva prej tolerantní? a co growerský pozdrav "peace"? :rejp: skoro sem se lekl že sem se dostal na forum NO :(
myslím že problémy jdou řešit i jinak než rozbitím huby
tady mělo jít o to že ten malej fakan už hulil dávno před tím a pouze ukecal radovana o brko... a s tím growerem je to pak víceméně haluz (pěkně hnusná)
radovan: noco, až ti začnou ubývat šišky, víš komu máš ukázat středověk :sun:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma