Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Chlad A Zima - Klikni zde pro originální téma
HALUZAK
Zdravím Groweri.xel by som otvoriť diskusiu na temu chladné počasie čo vladne teraz vonku.ved v noci teploty klesajú na 4-5 stupňov:mad:....A má byť takto ževraj až do konca júna (teda aspoň u nás na Slovensku):Čo si myslíte bude mať toto chladné počasie vplyv na vývin respektíve potenciu rastliny poprípade na bohatosť úrody???A existujú nejakeé opatrenia ako chrániť rastlinky pred týmto chladom?
Ja som to riešil tak že som do zeme okolo rastlinky napichal koly a na tie som navliekol velky igelitovy sakel takkže rastlinka je akoby v takom minifoliovničku:love:

Tak hádžte sem svoje postrehy majte sa :jumper:
Thcmh
To chladne pocasi je fakt uplne na nic a trva to uz od pondeli. Mam kytky venku a uplne se zastavili v rustu tak doufam,ze to zvladnou-uz by se to mohlo zlepsit, abych mel radost jak to roste.
Kalvados
Přesně tak, kyti mi valily jak sviň, ale teď, skoro ani hov.. :(
loeX
jj mě to počasí mrtě sere..ale jako nízkejch teplot se nebojím páč uý maj okolo 60 cm takže je jen ta něco nesloží...budu zakládat thread tak se těšte:D
TouchWood
mno mirosk má pravdu. Takhle jsem odpěstoval celou minulou sezonu. Petlahev je vynikající věc ale do doby než kytky vyrostou až moc. S tímto způsobem jsem sázel už na konci března .
Jestli někdo znáte Neveklov tak na střeše opuštěnýho domu jsem měl
skleníček z rozbitejch oken a v tom 2 kytky v LEDNU !!!
Ty kytky byly DELICIOUS.
cabax
No mi tu v Trencine mame tiez zimu jak hovado a vizera to ze s rastlinkami to nic nerobi. No sak uvidime ked sa otepli....
Taker
no jo to počasí mě začíná taky pěkně...:grrr:
Ale je zajímavý že skoro stejná diskuze se tu rozjela loni, předloni a tipuju že za rok se to tu bude zase rozebírat :D

lepší už to nebude :)
zasa
ja si myslim ze pokial neni pod nulou kvetikam by sa nemalo nic stat..
sice by stacil prizemny mrazik ale vraj uz nehrozia...ved uvidime ako nam priroda nadeli...keby bolo pod nulou najlepsie je to zakrit zrezanou pet flasou a mate pokoj...
zdar vsetkym zaSa.
sonner
Aj tak sa mi moc nepáči takéto počasie,lebo rastlinkam asi moc neprospieva ked vkuse prší a korene sú premočené.
Aký je váš názor,nemôžu im dlhodobejšie dažde ublížiť?
mcsow
mně ta zima uškodila ale na druhou stranu pomohla, zasadil jsem pod stromem a kytka mněla málo světla a tak se táhla rychle nahoru, poté jsem uřízl jednu větev a začla tahle zima, kytí začalo sílyt ale nerostlo, takže si myslím že my to v celku pomohlo, jen nějakej vítr je těď nesloží :o)
thc.garcia
Jo tak zima je snad všude!!!!Od pondělka se my kytky skoro vubec nevitahli za sluníčkem pač žadny nebylo :-(( snad tzo bude lepší!!!!!
Zoubek
Chtěl bych se zeptat jestli má eště teď cenu sadit?Bydlím právě na horách a tady ten týden tady dokonce eště sněžilo!!!!Chtěl bych zasadit v průběhu příštího týdne,ale bojím se aby to dozrálo,jestli na to už není pozdě.:confused:
Ludwigh
Idealne pocasie. Tu v Trencine je to v poho. Medard je priatelsky. V stredu oteplenie cca o 10 stupnov a viac. Rastliny budu ujebavat. Taka zachrana na taketo zle pocasie je pohar! Zakryte si rastliny 5 litrovym poharom. Pokial su mensie. Igelitovy provyzorny foliovnicek je hlupost, bo pri silnom vetre moze strhnut igelit a prinajhorsom uskodit. Pod ten 5 litrak dajte aj daco kde je voda. Polejte to pred tym samozrejme. Teplotou v pohary sa bude voda odparovat, cim padom nam vznika nadherne vlhke ovzdusie a ma to aj zavlazovaci bonus. Odparovana voda sa usadza navrchu a kvapka zo stredu dna rovno dolu :) Samozrejme si to vyzaduje castejsie navstevy na policku.
Ludwigh
toto co som tu dal je vhodne na male priesady. idu im potom konare o dost skor.
Thcmh
To se nekomu libi, kdyz ma hezke pocasi a kytkam se dari. Od pondeli prsi a je zatazeno fakt hnus. Mozana dnes je trosicku lepe,ale porad to neni 100% :(
Ludwigh
ak to je komentar k mojmu prispevku tak musim povedat ze u nas tiez prsi od pondelka. no ja som priesady proste dal von uplne v super case. posud sam: dal som von rano. teplo cely den, na druhy den tiez. k veceru zacalo prsat. naparadu nemusim sa drbat to ist polievat. opet dva dni slnka. osudovy pondelok :) od vtedy prsi. mne to neva. priesady som zacal robit koncom marca, zaciatkom aprila. dost stare, cize preziju hadam aj krupobytie :) keby bolo nahodu. rastlina kym si zvykne na nove prostredie tak jej to trva tak dva tyzdne. v stredu ma byt uz oteplenie a slnka kopec. a v stredu tomu budu akurat dva tyzdne.
Ludwigh
no nie rovne dva tyzdne. +nejake drobne :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma