Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Futewův venek 2005 - Klikni zde pro originální téma
Mno, tak jsem se rozhodl, že sem hodím pár fotek.
Původně jsem měl mít letos dvě pole, bohužel, jak jsem dneska zjistil, zbylo mně už jenom jedno. To druhý sem měl v kukuřici a kytky tam nějak chcíply, dle mě je jézéďáci přehnojili.
Takže pozornost upínám na pole původní a osvědčený. Sice tam nesvítí moc slunko, ale ideální místo člověk najde asi těžko, zvlášť v tak přelidněné oblasti v jaké žiju.
Mno co letos sázím? Tak mám jednu kytku Purple 1 (orig. dutch passion)
potom buble gum x noname od usera z G Bonsai
no a potom 3 kytky který vzešly z mixu voodoo a shaman od PiosOne.
Původně jsem teda měl mít hlavně buble gum, ale sázel jsem je do té kukuřice, tak to nepřežily, chudinky :(
Modlím se, aby bylo co nejmíň samců, srnek a jiných pohrom. Není jistý jeslli dvě kytky přežijou, protože jsem je dneska přesazoval a člověk nikdy neví :(
Uf, tak to by bylo vše. Zatím nehnojím, jen podporuju Bi-algenem.
No, dneska jsem byl nějak línej odlišit na fotkách jednotlivý vzory, takže nepoznáte co je co :) Příště se třeba polepším.
strihorukyeduar
A kde sou ty fotky? :-) Ps: já sem si (respektiv. mé kiti) prožily i srnky i kroupy i vychr,,....Takže sem sadil asi na 4 krt :-) Ale teď už rotou...Hodně štěstí kámo..JZD sou sráči...Když to neuměj tak ať to nedělaj :D Zdar
No, to je tak vše, kytky jsou zatím malý, není se moc na co dívat.
strihorukyeduar
Aha ...Foto si už dodal :-) No kámo..Sou docela fajnový...:D Zatím
Hnědojed
hej chlape to s tou kukurici stalo se ti to vickrat? ja jich letos taky par co mam jeste pekne zasity ve sklenicku chu hodit do kuku. Tos me nepotesil. Myslish ze na to mam radsi hodit bobek ?
Hnědojed: já tam zkusím ještě zasázet. Sice přímo ze semínka, ale snad z toho ještě něco bude. Jinak mám v plánu zasázet něco i na moje hlavní políčko, ale ty kytky už nebudou tak veliký :( Myslím, že ted už bude kuku v pohodě.
Hnědojed
Loni z cervnovejch byly jeste v poho kytky! Ale to byl fakt moc krasnej podzim. uvidme co letos NEJVETSI mam o neco vetsi nez z tvojech foto a nejmensi maj dve patraa osm cisel tak uvidime. Pokusim se zdokumentovat a porovname :) .... No aj du chrapat. Cest H.
Hnědojed
Ju este mne napadlo co nakej zastip? Nic tam nevidim...

Do me kazdej huci ze hned nad tretim tak uz mam vetsinu postipano.
Hnědojed: Nevím jestli budu štípat. Nechce se mně kytky zpomalovat. Na druhou stranu už bych chtěl úspěšně zaštípnout FIMem :) Určitě dokumentuj :)
lipi
Zdárek Fute!
Kytky pěkný! Ta kukuřice zamrzí,ale myslim, že borci z džejzetdý prováděj postřik polí proti jedno, nebo dvoubuněčnym plevelum, teď si nejksem jistej který to jsou. Jestli jsi to sadil před touhle procedurou, tak je jasný co se jim stalo. Ať ti jich přežije co nejvíc. Já jsem na ty svoje zvědavej protože jsem je neviděl skoro tejden, ale počasí moc nepřeje, takže žádný velký pokroky asi nezpozoruju. Mej se:-)
Hnědojed
heled jaky tech. paramtery by mel asimit tak fotak s kerym by se dalo udelat i naky to makro ? znam par fotografu ale moc se snima nevidam(a ty ktery vidam votrauju furt dokola aby mi neco vyfotili a tak takze uz me maj plny zuby) poptam se ale byl bych rad kdybych vedel co shanim predpokladam ze o tom neco malo vish ... ? diky H.
Lipi: mno já si myslím, že moje kytky byly spíš spálený hnojivem. Když jsem kolem toho pole jel, nešlo necítit smrad a nevidět hnědou lajnu na silnici, jak jim asi ty sračky vytýkaly :( No, ale zkusím tam hodit pár dalších semínek, jen tak, třeba se nějaký chytí a ještě vyrostou. Kdyby nebyl tak debilní vítr, tak už je to zasázený.
Hnědojed: No, já se teda ve foťácích taky moc nevyznám, ale můj kámoš má jeden, kterej dělá pěkný makra. Dyžtak se podívej na můj minulej thread, je celej focenej tím foťákem a jsou tam i nějaký makra. Je to olympus 750uz nebo nějak tak, už si to bohužel nepamatuju. Momentálně fotím se Sony DCS 100, ale moc spokojenej s tím nejsu. Nic moc foťák, ale je mých rodičů a ti chtěli něco jednoduchýho :)
Hnojil jsem jak postřikem, tak zálivkou (vždy kombinace wuxalu super s bi-algeenem)
Jedna kytka, která vypadala, že nepřežije, se vzchopila. Dávám ju sem :)
Hnědojed
heled skolo te ta sranda stala? myslim te b algin a wuxal?
Hnědojed: no ten wuxal je celkem levnej - 69 za 250ml, bi-algeen je trochu dražší, něco kolem kila.
Haggy
Kyticky vapadaj moc hezky, maj krasnou barvu a pekne velky listy....no..jen tak dal;)
Hnědojed
a co konsky boby? ja se neska zrovna chystal ze tam prdnu. V to nejedesh? bad experience? Heled kde je tu thread o hnojivech kdyz prozenu hlednaim "hnojivo" nebo "hnojeni" tak vyleze hov..
Hnědojed: Koňskej hnůj bych rád, ale... Je s tím moc obtížná manipulace, nechcu být moc nápadnej, když jezdím na políčko. Kde ho vezmeš, já mám přístup maximálně ke slepičákům.
Jinak ten thread je tady:http://grower.cz/forum/showthread....1659#post251659
Haggy: dík :)
Haggy
ja mam nejaky zkusenosti s konskym hovnem..l.je to dobra vec, ale nesmis to prehnat, nebo si ty kytky spalis, to je stejny jak se slepicakama....takce DANGEROUS;):)
Hnědojed
to futew: No vidish ja myslel ze je to tak nejdostupnejsi ...ja ho dycky trosec "odeberu" (J)ZD je to tak min. množství ze si to ani nefsimnou a nebo sbiram po konickach ... jenom bacha na koktinide ale dneska by mel nejt kazdej ockovanenj tak co.,,, Zitra uz je trosku vohovnim ... ale mam z toho sam bobky abych je nespalil pac tam mam vedle fakt dobrejch aji mali.


P.S. Jua a kytky mash moc hezky ale musim rict ze mam asi tri nebo ctyri jedince no name ktery je predci ... zatim ......:)))

2haggy:no dik ale to sem vedel taky ... :)
Takže po nějaké době se zase hlásím. Některý kytky mně dělají docela starosti - jsou zakrslý a nějak nechcou začít růst. Jedná se většinou o ty, který jsem přesazoval (asi jsem poškodil kořeny :(). Doufám, že se co nejdřív vzpamatujou. Kvůli ztrátě pole v kukuřici jsem se rozhodl zasázet ještě tři Bubble gumy. Dneska jsem si všiml, že jedna květinka si už prorazila cestu na světlo :), tak snad z nich ještě něco bude :)
Hnojení:
wuxal super, slepičáky, podpora bi-algeenem.
na čtvrté fotce jde vidět ta čerstvě "narozená" kytka :)
no a pátá a šestá fotka jsou zakrslíci
Tak tyhle rostliny mně dělají největší radost, jen se bojím, aby to nedopadlo, jako minulej rok, kdy nejhezčí kytky byly samci. Začínají se už i pěkně větvit, což je dobře :)
lipi
Zdárek!! Největší moje sympatie má rozhodně ten novorozenec - ona to určitě zvládne. Na ty zakrslý kytky fakt nevim co říct.... Jestli jsi vypozoroval, že jsou to konkrétně ty co jsi přesazoval, tak bych v tom viděl možnost. Ony se určitě rozjedou.
Jinak ty velký jsou moc pěkný!
*Good luck*
Takovej menší nefotkovej update. Dneska jsem byl hnojit, ale naskytla se mně srdcervoucí podívaná. Největší kytka (bubble gum) byla zlomená a purple vedle ní prakticky taky. Bubble už zachránit nijak nešel, půlka kytky byla prostě úplně pryč, kdežto na záchranu Purple 1 jsem rozjel menší zdravotnickou akci. Stonek nebyl ještě úplně zlomenej, takže jsem si začal lámat hlavu co s tím. Žádnej provázek jsem s sebou bohužel neměl (poučení pro příště vzít ho s sebou na každou kontrolu), tak jsem zkusil kytku uvázat pomocí mladých větviček okolních stromů, bylo to ale neefektivní a větvičky se docela lámaly. Pomalu jsem ztrácel nadějí, ale naštěstí jsem si vzpomněl na papírový kapesníky, respektive obaly od nich. Roztrhal jsem je a použil na svázání a zpevnění stonku. Dle mně kytka vydrží, ale nikdy se mně tohle ještě nestalo (zlomení stonku), tak nevím. Naděje umírá poslední, naštěstí, a já věřím, že kytka bude OK. Bohužel se na ňu můžu podívat až 11.7., což je docela blbý. Možná si najdu čas i zítra. Ani jsem se v tom příběhovým chrlení nevzpomně říct, zda mně kytku někdo zlomil úmyslně, nebo zvíře. Dle mýho to byla srnka, v okolí se jich pohybuje dostatek a já pole nemám nijak chráněný a navíc zbytek kytek byl absolutně nedotčenej.
Takže kytky jsem pohnojil (rozházel jsem jim ke stonkám slepičáky, snad je to nespálí) a smutnej odjel domů. Celý můj příběh.
p.s. tu největší část kytky jsem našel poblíž, takže se chystám zítra uvařit nějakoou dobrůtku, nejspíš buchty. Jdu spát. Mějte se a čekejte fotky za dvanáct dnů, i když nevím jestli se bude na co dívat, jestli mně to ty zzkurvené srny všechno nezežerou, svině jedny - myslivce a nemilostně střílet. :)
lipi
Držim tobě i tvé invalidě palce!!!! Kdyby bylo nějaký konto na záchranu tvojí Purple, tak bych na něj poslal hned někoik provázků:-)
Užij si dovolenou , nebo kam jedeš, měj se OK a nech si chutnat:-)
Hnědojed
Jo chlape tak presne thle sem tedko zazil doplazim se do sve skrise v lese - mrknus na svy tri nejkrasnejsi kusy (nastesti no name) a jedna vozizlana a druha ukousnuta az u zeme. Cubky ctynohy zapareny smradlavy. ASi tam hodim bobka nebo co bylo to urco srny ty svine nebo sem tu nekde cet ze je dobrej kus syrovyho masa. A nebo pro vystrahu nakou srnu na miste rozcupuju na sracky !!! :) Jen mam zase starch aby to maso neprilakalo divocaky kteri by to tam podupali.... tak ti nevim.
Přináším takovou menší zajímavůstku. Nevěřil jsem že to přežije - asi jsem ji trochu podcenil. Jen je blbý, že je teď ta kytka hrozně malá, na druhou stranu má moc moc vrcholů.
No, zakrslíci docela valí, jsou větší než purple#1, ale na druhou stranu se teprve začínají pořádně větvit. Samci se zatím neprojevili. V okolí pole jsem rozházel maso, a sýr, tak snad to ty srny odradí.
tipuju, že si na ní ustlala, když jsem přišel, byla totiž na zemi úplně vyvrácená. Nemám je rád, byla to moja oblíbená kytička. Třeba se ale vzpamatuje, ostříhal jsem jí ty suchý listy a zalil, naděje umírá poslední.
Black & White: No abych řekl pravdu, tak tomu moc nevěřím, spíš doufám, ale už jsem se s tou kytkou prakticky rozloučil, takže mě může jen příjemně překvapit.
A proti srnkám jsem tam hodil psí chlupy a hovno, sýr, salám, maso. ještě tam něco přinesu, časem.
Hnědojed
no to je slusna galerka.... Nicmene co se tyce tech vlasu tak to fakt funguje. Mel sem vyborne policko (nastesti ne jedno:)) a ze 14 ti kytek po jednom vyikendu nasel 2 . Coz bylo dost dost slaby.Nastesti sem mel v zaloze este naky kytky puvodne za okno na bonsjky a tak sem je tam prdnul i s vlasama a dodneska se o ne zadna srna ani neotrela. Takze doporucuju.
doporučuju VANISH_anti-slug.. posyp nejen proti slimákům, ale i proti teplokrevným příšerám.. používáme dva roky a spokojenost maximální... letos nám sice polem proletěl ňákej divočák, ale ten šel po svahu a v podstatě do pole propad (vystopováno po indiánsku), tagže budem mít taky pár mrzáčků...

pořádně to tam okolo pochcat

ha teď sem si vzpoměl, že první rok sme hnojili sloníma hovnama, to museli bejt ty zvířata asi pěkně mimo...
Hnědojed: no s těma vlasama tomu věřím, jen je musím někde sehnat. Radši bych ale chlupy z nějakýho vlčáka, ten můj pes je takovej malej a zbabělej a určitě to jde cítit i z jeho chlupů :)
mirkoff: hele ten vanish fakt funguje aji proti srnám? to se mně nějak nezdá. když jste ho dřív nepoužívali ničily vám to tam srnky?
loni sme tam našli jednu ukouslou (spíš zaštíplou:)), ale neidentifikovali jsme co to bylo za mršinu....

máme hned u pole potůček a byla tam výrazná stezka ktrou chodily zvířata pít, ale nikdy problém nebyl... používáme ho furt, páč se bojíme hlavně slimáků.. takže porovnání chybí...

ps - ty nemáš vlasy?
mirkoff: mám, dokonce se plánuju i ostříhat, takže bych nějaký měl, ale je mně nějak blbý si o ty vlasy té holičce říct :eek:
Hnědojed
naopak bud drsnej a normalne ji popros jestli by ti treba nemohla dat vlasy za celeje den strihani. Pozvi ji za to na pivo nebo co a mash vystarano. Znash to lina huba .... Nesmish se toho bat :)
Hnědojed
ju a mirkoff to je jako jakej vanish ta sracka na prani? nejsou tam naky chemicky silenosti (vetsinou tambyvaj fosfaty ale ty ani tak nebadej)? a nebo se ztrapnuju a je to nakej val z growshopu?
hele já to většinou chytnu v sezónim zboží v tesku, ale musej to mít v každym krámě kde maj aspoň ňáký hnojky... prostě normální chemickej rozpouštěč slimáků... asi na bázi soli cheche
Hnědojed: nene to není ten "vanish - skvrn a špíny se zbavíš" :). Hodně jsem tady o něm slyšel, ale řešit ho nehodlám, slimáků se nebojím, vůbec se tam nevyskytujou. btw dneska snad dočtu toho andrejeva :)
Tak vzhledem k tomu, že včera jsem byl omezen foťákem v počtu a kvalitě fotek, dneska už jsem to vyřešil a udělal ještě nějaký další. Taky jsem protrhal okolní kopřivy, aby kytky dostávaly ještě o trochu víc světla, a samozřejmě v rámci potlačování vlivu srnek na mým poli jsem to trochu obchcal a pohodil psovy chlupy. Zítra taky ještě vyřeším ty moje vlasy :) Mno nic
.
Tak po docela dlouhé odmlce jsem se rozhodl postnout sem opět nějaký fota. Jedna kytka začala kvést, tak jsem ju za trest nemilosrdně vytrhl - byl to samec. Jeho fotky ostatně uvidíte.
Začal jsem hnojit OBM, chcu začít hnojit taky kostní moučkou. Kdo s ní má zkušenosti napište to sem, chtěl bych se na něco zeptat.
tři docela pěkný fotky nádhernýho samce. chtěl bych ho naložit do nějakýho chlastu.
Snad to budou samice
fůů
Jo všechny kytky mají tak kolem 1,6 metru. Omlouvám se, že nemám fotku úplně celých kytek, ale není je odkud fotit.
Hnědojed
Cus bus (cb) chlape :)

Osobne pouzivam tuhle moucku do kompostu a sou v ni samy dobroty tak to tam klidne prdni a hotove ...Tak nak s mirou ... :)

Jinak mash teda poradne kere to se musi nechat .... Meej see
Hnědojed: čau čau, ta moučka se třeba nijak nerozpoští nejdřív ve vodě a následně až zalívá? stačí, když nasypu trochu dolů ke stonkům?
Dan.Bass
Ahoj FuTeWáku, kostní mpoučka se mi ve vodě právě moc nerozpouštěla, takže jsem jí začal přisypávat do hoven. Rozuměj, když nechám kvasit holubince, přisypu do nich ještě tohle... Jestli to má účinek, nevím. Měj se
Hnědojed
No byt tebou taxe s tim ani moc neseru. Myslim ze to chce nakej cas uzrat a tak a nevish jakej je v to pomer zivin a tak tak byt tebou -ted dnevim cim hnojish- tak tam supnu nakej plagron nebo ah bloom a mozna treba phatamin nbeo neco podobnyho a seru na to. Mash nadhernyh kytky tak na co tam sypat nakej experiment. Neymslim ze by jima to neco udelalo je to ciste prirodni ale byt tebou hodil bych na to bobek.
Hnědojed: jojo rád bych, rád, ale prozatím nejsou peníze :( KOstní moučka není zase takovej experiment, docela dost lidí ju tady používalo (používá), akorát teď se mně nějak nedaří najít jejich příspěvky, krom toho dan.bassova teda.
Hnědojed
no grower sem o tomhle neprojizdel al abys vedeljak natebe myslim :) tak neska smi na zachode cetl velcie napinavou zalezitost od
Jaroslava neuburga -Hnojeni a vyziva rostlin na zahrade a pisou tam toto : Ruzne moucky vyrabene z zivocisnych surovin maji vysokou hnojivou hodnotu. Prdesvim vysoky obsh N a P ve vyhodne vazbe. Ziviny se uvolnuji mikrobiologickou cinosti pozvolna a v souladu s pozadavky rostliny na mnozstvi dusiku. Rohove moucky : asi 12% N a 2% P. Kostni moucky asi 4%N a 9% P a krevni moucka asi 12% N a male mnozsvti P a K.

To zni docela dobre jen nevim esi je to vhodne spish na kvet ci na rust ...
Jinak fcera sem byl v growshopu a meli ji tam ale kupoval bych to spish v zahradnictvi nebo v rybarskejch potrebach -kuli cene ale to snad kazdyho napadne. A co se tyce tech lovu ani se ti nedivim jen za phytak a plagrom bloom a par picovin sem tam nechal litr... :( Ale zas ten tlumok dobrot por kyti me strasne uspokojuje :)
Hnědojed: Mno docela mě potěšíls, žes na mě myslel :love: Hele, ty začínáš pěstovat indoor, nebo prostě chceš dosáhnout co nejlepších výsledků i venku?
Jo, ta kostní moučka je dobrá na květ. Fosfor kytka potřebuje hlavně v květu, dusík naopak v období růstu.
Hnědojed
No nevim proc ti to patlat do thredu ale dyz sme k tomu otevrene vyzval :

SAmo ze mam venku naky kyti i par znackovejch ale ty sou malicky pac sem je tam dal z rizku az v cervnu. Jinak jedu po 250w s kamosem (ww,ob,booglegum) mel sem to doma ale mel sem strasnou paranoiu :/ taxe radsi rozdelim a je to u nej.
Jinak asi pojedu este s jednim(taky u nej:)) este jednu snad 400w kdyz to vyjde a esi budu mit casem naky prachy tak si chcu hodit k akvariim jen neco malinkyho treba 70w nebo stovku . Tam bych si treba jel takovy ty hodne dlouho kvetouci zalezitosti jako northen lights x haze nebo kali mist nebo skywalker atak. o kterych pisou ze sou fakt pro fajnsmekry :) To by byl absolutne nej stav.

Jinak dyz se tak vikecavam tak ja zastak moc nehulim. Ted sem nehulil dyl jak 3 mesice a vubec me to nepece(ale zase nakej festak bez hulua to je leve). pesteni me fakt bavi. LEspi sou snad jen rybicky a chamici ale ti se nedaj hulit a nevonej tak krasne. Trosku se u toho poperu i smou vrozenou lenosti a levosti na manualni praci ....

Co ty - why could be out when you could be in? (heh:))
.
Cos I can´t grow indoor :( Bohužel moji rodičové sice ví, že hulím, ví, že pěstuju, ale když jsem letos chtěl na okně nechat předpěstovat nějaký rostlinky, tak to dopadlo velmi zle a já musel kytky přemístit přímo na pole a nechat je tam. Letos jedu prakticky bez předpěstování přímo ze semínek - taky to jde, celkem v poho. Hele bubblegum (jestli myslíš ho) mám letos venku. Sice jsou taky docela zakrslí, protože jsem je zasázel až velmi pozdě, ale po té, co jsem vytrhl samca, kterej jim dost bránil v přísunu slunečního svitu, snad ještě nějakej centimetr a větvení zvládnou.
Ale jednou, jednou, až budu velkej :) a budu mít vlastní baráček, tak začnu pěstit vevnitř :)
Ale s tou levostí na manuální práci jsu na tom stejně jako ty a s láskou ke kytkám a k jejich pěstění taktéž :)
p.s. zkus postnou sem na g nějaký fotky :)
Hnědojed
Mno netouzim se nak prezentovat i kdyz uz sem o tom premyslel hlavni problem je ze nemam digi fotak. Ma sice znamy fotograf naky ale ty dgitali dost odsuzuji anebo zas maji treba kanony za 25litru a to bys si nepujcil -znam se zakopnu a uz je to v prdeli - ne fakt to bysemi stalo vim to. Uvidime pokusim se to nak poresit. Vedle me hnedka bydli kamosh co ma dobrej digitalek ale ma taky vysokou chemickou a pracuje na policii prave na oddelenikde zjistujou obsah ucinnych latek v zabavenych dprgach :) tak nevim esi je to ten pravy ... :)
Tedko me strasne fascinou takovy ty snimky jak ti kamera snimne 1 snimek za 4 minuty po dobu trbe 3 tydnu a typozorujesh zrychlene trbea hniti brambor nebo rust kvetiny. Sloby to aj trbea pres webcam neo digitak ael to chce prachy a ...

P.S Ale vsih co mash pravdu trosku me serou takovy ty thready styl moje prvni skrinka a proto semto ani nechtel sem nak davat ale kdyz si to tak vezmu tak vim co mi tam chybelo a to bych tam moh napsat. Nektery infa sou otresny. Nejvic me zajimalo treba jak mam zastipovat kdy co prepnout a tak a to sem se dozvedel malokde. uvidime.. neco se pokusim.


Jezioshja se ukecanej. .. stacilo rict ze nemam fotak .... :)
lipi
futeW: Našel jsem tvýho threada:-) Ty keře jsou fakt luxusní!!!! Co se týče tý moučky tak jsem čet fakt zajímavou věc, že výborná pro obě období vývoje je rybí moučka. Taky nějakej týpek psal, že když sází, tak cca 0,5m pod kytku dá mrtvou rybu (zřejmě rybář :D ) a že ona si tam v klídku tleje a kytka si z ní bere co potřebuje. Nevim co na tom je, ale letos sem to chtěl prubnout, jenže se mi nějak nezadařilo s tou rybou :afro: , tak snad za rok.
Měj se
Inu, dneska jsem si konečně udělal na kytky čas, vzal s sebou kostní moučku, kterou jsem sehnal, a v deštu se vydal na pole :) Ve středu jedu pryč, tak jsem trochu protrhal okolí, aby se kytky nenechaly předrůst.
jo to počasí je docela zlý, jak na focení, tak pro kytky, chtělo by to trochu slnka!
p.s. dneska jsem vytrhl dva zakrslíky, byli to samci.
.
.
Ja som o kostnej mucke cital ze dobre vplyva na kvet pre svoj vysoky obsah fosforu a ma sa zapravovat do pôdy nejakou tenkou palickou, nie moc hlboko myslim.......skusil som to aj ja tento rok a som zvedavy ci to nejak pomôze. s tou rybou je to tiez v pohode napad ale nehal by som ju asi vo vode zhnit...ani ja nemam peniaz na good hnojky a preto sa to snazim nahradit ako sa da...inak moc pekne kvietky k+:bravo:
Takže vrátil jsem se z dovolené a téměř hned jsem se hrnul na pole v obavě, zda se mým holkám nic nestalo. Nestalo. Rostou pěkně, nabývají na síle, vitalitě. Vyfotil jsem nějaký fotky, zítra možná přidám ještě další.

Kytky jsem pohnojil kostní moučkou, teda pohnojil - dle toho co jsem četl v příbalovým letáku se to má tou moučkou hnojit už na jaře a kytka si bere během vegetace potřebný živiiny. Je to takový dlouhodobý hnojivo. Ale na druhou stranu prej nehrozí přehnojení.

Co mě ale zarazilo bylo množství much, který je v okolí kytek - to sem neviděl. Jsou jich tam málem hejna.
jo trochu se změnily od minula, mršky jedny :)


tohle je prosím něco z mixu shaman a voodoo































purple 1 mně začíná fialovět, pozdě oproti některým tady


















sorry fotky stojí za prd, byl jsem tam ve špatnou dobu
lipi
Zdravím tě po dovolený! Koukam že kytky se změnili jen a jen k lepšímu:-) Ten mixík vypadá velice přitažlivě!
Hnědojed
nadhera mam radost za tebe chlape. Taky se klepu az v patek poedu dom esi tam neco bude :) ....
Jo ten mixík je fakt nádhernej, teda jedna kytka z něho, druhá je ještě malá. Zkusím ty kytky ještě pohnojit OBM. Příští rok si koupím ještě nějaký lepší hnojivo a budu kombinovat s kostní moučkou.
btw kolik myslíte, že ten mix má ještě času? zdá se mně už v docela pokročilé fázi kvetení.

1.fotka - bubblegum / ten má ještě dost před sebou, začal kvést jako poslední
2.fotka - malá, leč pěkná palička
3.fotka - purple 1, jedna jeho postranní větývka
No tak ta kostna mucka sa podla mna vyplati...
inu, dnes jsem byl kytky pohnojit OBMkem, tak sem při té příležitosti udělal nějaký další fotky. no, většinou detaily paliček :)
2střih: jo taky si myslím že se ta moučka vyplatí, příští rok s ňou jedu taky, ale už od začátku.
Tákže, vzhledem k tomu, že jsem kytky trochu protrhal, opravdu jenom trochu, měl jsem k dispozici poměrně dost listí. Neváhal jsem využít prázdnej barák a začal jsem vařit pudink, samozřejmě marihuanovej. Postup asi každej zná, ale napsat ho sem můžu:
Suroviny

  1. Listy marihuany (samčí, samičí)
  2. 1,25l plnotučného mléka - (plnotučné není podminkou, ale člověk s ním dosáhne daleko lepších výsledků)
  3. 3 sáčky pudinku.


Postup

  1. Takže, u mě je samozřejmostí listy co nejdýl převařovat - odstraní se hnusná pachu't a ve velké míře i zelená barva. Dělal jsem to tak hodinu - voda do varu, zalít listy v hrnci a mezitím co se v rychlovarné konvici ohřivá další voda, udržovat ve varu tu vodu v hrnci
  2. Naházet listy do mlíka a vařit systémem dvou hrnců - dvě hoďky
  3. Mlíko přes sýto scedit a listy vymačkat
  4. Mlíko přivést do varu a přilívat za neustálého míchání pudink (pudink předtím rozmíchat ve studeným mlíku v hrnku
  5. Mno, teď pudink vylít do nádoby, kde jsou piškoty a nějaká zavařenina, v mým případě broskve
  6. Dobrou chuť :)
UKRADENO
Dan.Bass
Néééééééé !!!
strihorukyeduar
Co to je? UKRADENO?
Já přemýšlím co mám vlastně dělat. Pěstování venku pomalu ale jistě ztrácí smysl, leda bych si našel místo, který je hodně vzdálený nějakýmu obydlí, ale to bych se o kytky nemohl starat. Je to všechno pekne zkurvené. Letošní outdoor byl nejlepší kterej sem kdy měl.
Díky vám za projevenou soustrast
Jay-jay
ty vole kámo,zavraždit:flamer: :mad:
steve
normálně mě mrazí....:(
to nasere hodně...nevím...hledat stále vymáklejší místa??
fakt mi je tě líto...
kámo ká za škodu, co ti provedli....
Ježíš
uprimnou soustrast. ta svine by se mela podivat na tenhle tryd aby ji doslo co s tim je za praci a STRESU! ja mam tenhle rok jen jednu peknou kytku a uz mesic sem podelanej strachy. Na pristi rok planuju to dat ma 5 mist po dvou kytkach ktery si predpestuju. Aby mi zbylo aspon neco. strilet ty kurvy do hlavy...
steve: já měl pocit, že tohle je už skoro nejvymáklejší. ale budu hledat dál, co mně zbývá?
ježíš: no pět míst je dost, těžko se ti o to bude starat, ale na druhou stranu máš docela velkou šanci. Já letos měl místa dvě, ale první mně shořelo už zezačátku, takže asi tak.
wad
Tak to je mazec !! hje jakože čorky..zabít málo.. sme tak přemýšlel.. normálně zasadit třeba tři v klidu kýtíz a kolem rozesít třeba dalších devět ale omáčet je v kolchicinu (nebo jak se to menuje) aby to ty svině když si to zapálí pěkně "porušilo" :D průser je ale v tom že by to čorky někomu střelily a už by byl průser... :(

No je to škoda, měls to fakt pěkný... ČORKY jedny zasraný !! k+ na ůtěchu.. :D
Ježíš
futew: to sem taky promyslel, napadl me takove 20l kanystr na nozickach kterej by mi kytku permanentne zalejval hodne zredenou hnojkou a ja bych tam sel tak jednou za 14 dnu..cely by to stalo hned u kytky a pres to maskovaci sit :) takhle to planuju na pristi rok, az to bude dam sem fotky.
lipi
Tak jsem se přistih že mi nějak uniklo jak se ti daří a když jsem zapátral a nešel tvuj thread, tak mě málem omyli!!!!!!! Normáln ěti nekecam, že se mi udělalo přesně tak hnusně jako tobě, když jsi tam přišel a nic nenašel. Moc jsem ti držel palce a fakt jsem ti přál aby sis ty nádherný kytky sklidil sám, jenže ty kurvy jsou holt jinýho vyznání:-(
Kdy už tohle skončí!!!!!? To dlehlý místo je asi jediná možnost a pak asi stromy, ale ty jsou o to náročnější..... Já to příští rok nebudu moct mít na dvoře jako letos, protože se o mně začali zajímat sousedi, jakože co mi to tam roste a že prej je to asi to konopí, tak budu muset do jara dobře promyslet kam s tim. Každopádně se drž a na jaře určitě zasaď protože si přece od těch sviní nenecháme vzít to co nás tak baví!!! Měj se!
Lipi: zasadím, zasadím. však je to taky jeden z mých nejoblíbenějších koníčků. čas už to zahojil, ale stejně se teď vyhýbám tady na growru outdoor galerii, páč by mně to moc připomínalo můj neúspěch. chjo.
no, příští rok si musím najít ještě nějaký lepší místo. když jsem tak o tom říkal lidem, tak se moc nedivili, protože ta oblast je prej provařená no. tak já nevím. mně to tam přislo liduprázdný.
Jo ti sousedi, to je věčnej problém. nahovno a lituju tě, že seš ve stejné situaci jako já. zase hledat místo...
jinak přeju přes zimu příjemný kouření :)
tak s tymito corkami je to fuckt hrozne.....od kamoschov nepocujem nic ine....vsetko vykradnute...
:flamer:
lipi
futeW: Jo holt si teď dáme přes zimu odpočinek a na jaře zase budeme pendlovat s baťohama nacpanejma lahvema s vodou. A i když vim, že to bude oproti letošku velká dřina, tak se těšim a když usínam, tak vymejšlim, kam to asi tak dam. Tenhle koníček bych nikdy za nic nevyměnil!!!! No co vezmu svoje psí kamarády na vyýlet a omrknu okolí. Měj se fajně a užij si zimu, vánoce, silvestra, velikonoce a hlavně prvního máje:-)

Strih: Holt je podzim a krysy vylezaj z kanálů:-(
Hlava
citace:
Původní příspěvek od futeW
Já přemýšlím co mám vlastně dělat. Pěstování venku pomalu ale jistě ztrácí smysl, leda bych si našel místo, který je hodně vzdálený nějakýmu obydlí, ale to bych se o kytky nemohl starat. Je to všechno pekne zkurvené. Letošní outdoor byl nejlepší kterej sem kdy měl.
Díky vám za projevenou soustrast


...ty woe ,taky preji uprimnou soustrast , tohle sem zazil asi 5-6x pak sem se rozhodl ze pristi sklizen sklidim na 100% , tak sem si poridil sodik .....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma