Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
InDoor Pěstování - Klikni zde pro originální téma
Free-Style
Zdar všem.
Chci se tak kapku zeptat jak to vlastně je s tím InDoor pěstováním. Příští rok asi budu mít konečně svůj vlastní pokoj a tak bych to chtěl zkusit.
Chtěl bychs e teda zeptat jestli je to dost finančně náročné nebo ne ? Taky sem viděl pár fotek jak to má kdo zařízené a tak please napište věci, které k tomu potřebuji a aby to vyšlo co nejlevněji.Myslím, že to bude zajímat i více lidí. Myslíte, že by šlo, kdybych si sehnal nějaké dvě větší krabice, třeba od monitoru, rozřezal je a dal je na sebe. Pak bych koupil nějakou normální lampu, tak výkon 500 W a taky nějakou tu sodíkovou výbojku , dále bych udělal dvě díry z každé strany a taky bych vzal dva ventilátory z PC a každý dal z jedné strany, jeden by foukal dovnitř a druhý by byl obrácený a odváděl vzduch. Stačilo by to ?
Dík moooooc a Zdar
SCRAT
cau
hele ty dve krabice nebudou nejlepsi...navic by tam slo svitit tak nejak tou 70w.. a to bych se jeste hodne bal ze to chytne.(musel bys to poradne vychytat...
jinak bych nekupoval zadnou tu 500w lampu protoze je to podle me zbytecny...to bud radsi ty zarivky(na rust) a nebo rovnou toho sodika...(coz bude asi nejlevnejsi...)
jinak to chlazeni by slo s jednim lepsim vetrackem a to ze by sis za usetreny penazky kopil stinitko s odtahem a metr alutrubky(nevim jak se to presne menuje) a odsaval pres stinitko nahoru ven z pestirny a dole bys udelal naky otvory na sani (je zbytecny vzduch vhanet kdyz se muze nasat sam..;) peace
Free-Style
Ty vole já bych to chtěl dělat tak příští rok. Dal bych do toho tak kolem litru. Šlo by to ? Jakože mám doma hodně dobrých věcí, tak by sem mohl i něco ušetřit. Chtěl bych tam mít tak 5 - 6 kytek tak na to nemusí být přece nic speciálního ne ?
Zdar všem a Dík
SCRAT
hmmm nekteri groweri si daj pod 600W jednu jedinou rostlinu a i z te jedne rostlinky dostanou tech 450-500g a za 1000kc si koupis tak komplet 70w(new)a folii na norm. pestirnu mozna ete nakou hnojku.(ale nakej šit).....peace
Michalides16
jj... za ten liter kupis mozno samotnu vybojku... a mozno ani to nie... jak hovori pelech: zozen si bud velky rebrik alebo sa nauc lozit na stllpi !!!
peace :)
SCRAT
a jestli nekam polezes vem si naky ïzolujici rukavice....nebo te to muze docela dobre kopnout(pokud si dole z ty lampy nevytahnes pojistku to se pak vypne z proudu.a bacha ta vybojka ma i po zhasnuti jeste porad 300stupnu C.)tak se nespal! jinak i kdyz si tohle obstaras budes muset stejne koupit novou vybojku protoze ta co tam najdes bude nejspise vysvicena...(1 vybojka se pouziva rok..)
tekk_hudy
:popcorn:

docela zabava se koukat na serial "Sezen si lampu snadno a rychle" :)) Ne, delam si prdel. Taky je to reseni.

Preju hodne uspechu a hlavne bez urazu !! El. proud je pekna sketa
citace:
Původní příspěvek od Free-Style
Ty vole já bych to chtěl dělat tak příští rok. Dal bych do toho tak kolem litru. Šlo by to ? Jakože mám doma hodně dobrých věcí, tak by sem mohl i něco ušetřit. Chtěl bych tam mít tak 5 - 6 kytek tak na to nemusí být přece nic speciálního ne ?
Zdar všem a Dík



nejake svetlo za 500,- (mozna 150)
casovy spinac 99,-
4ks 10l kyblu 80,-
4ks tacy 90,-
30l hliny 70,-
5l perlit uz nevim,ale par kacek
stolni vetrak 125,-
4ks rizky 200,-
bila synt.barva 80,-

do kupy 1244,- tak nejak by slo zacit za lacino a casem dokupovat vecicky,hnojky a ruzne
Sinuhet
Nekradte. Kdyz vam nekdo corne kytky z pole, tak se muzete posrat, ale sami s tim problem nemate. :-(
rasta.p
Tak si sežen jen tak na rozjezd něco tady v Bazaaru. .Anebo možnost čorky z veřejnýho osvětlení...
tekk_hudy
citace:
Nekradte. Kdyz vam nekdo corne kytky z pole, tak se muzete posrat, ale sami s tim problem nemate. :-(

plně souhlasím se Sinuhetem ... taky se vzdycky rozciluju kdyz mi vycori policko takze jak uz sem psal drive ... docela se bavim :mutant: a nepobiram :bandit:

kup si neco slabsiho novyho a bude to urcite i vykonne lepsi nez naka jeta lampa z poul. osvetleni. A jeste pak nebudes mit stach az pudes vecer "vystihovanej" domu.

jinak nic vezlim
hosi....husty.....ja jednou lezl na lampu na tripu[ne za ucelem odmontovani vybojky hahahahahahahaha]a skoncil jsem na chirurgii s kotnikem.radsi se na to vyser a zkus setriit mas na to rok,ne?
ono to nejni jen o lampe.....v noci musi bejt absolutni tma,ventilace,kazdy 4 sklizne menit zarovku,hnojky,ph neutraly,kvalitni osivo,nebo rizky...taky nejni zadara.....a spousta dalsich
Happy
Ja sem totiz na lampu lez a mam doma ten sodik a sviti uplne OK. Ta vybojka je uplne nova co tam byla a uz mam i zmaknuty jak na hodne typu tech lamp takze jestli do toho pudes klido se zeptej na vse..... Jinak preju hodne zdaru :)
Dežo
hmm vybojka na lampe nemuze bejt nova.........
Dude
krást výbojky z veřejného osvětlení je lamařina nejvyššího kalibru :rolleyes:
K-
Happy
To Dude : Njn sem ji vzal, protoze sem ji potreboval co nejdriv kuli vyklicenejm kytickam a nemel sem skoro mano a cas si ji zajet kupit :(
Se omlouvam kdybych mel chenta a cas s jedu ji koupit...
Děkuji všem, kteří mi záporně ohodnotili za to, že dávám návod na to aby nikoho nezabila eletrika, když půjde krást lampu.

Podle mě, když se někdo rozhodne, tak jedná. A myslim, že ta rada může mít cenu i života!!!!

No tak něco zmizí nóóó, co se stane(Nemyslim čorky kytek!!!). Stát koupí lampu novou a světlo bude. Hlavní je aby se nikomu nic nestalo!!!
Nemá cenu riskovat něčí život,
(i nějaký smažky, která se rozhodne, že to musí mít. Dá si špeka a vyrazí.), kvůli pár blbým informacím!!!


Kpt.
2kpt playboy:hele to ze stat koupi novou bylo tak za komancu. ja to fakt hovadina corovat vybojky na poulicnim osvetleni.
Mě vo světlo vůbec nejde!!! Já jsem chtěl jen připomenout tu bezpečnost.

A S Tou koupí je to pravda. Stát ( teda spíš město, nebo obec) má povinnost starat se o takový veřejný věci jako světla, komunikace v obci, atd... .
Ale vymáhání škody, to už je jiná. To už je na policii.


Kpt.
to uz vic chapu cigany,co kradou poklopy kanalu :-)Dyt ta vybojka stoji par korun.Vyplati se ta drina,riziko+vysvicenost vybojky z verejneho osvetleni???
EMITOR
som za a suhlasim s tym že liezť po lampu je totalna kravina.mam kamarata ktorý je o 2 roky maladši a tiež liezol nie síse po lampu ale na stožiar ktorý býva pri železnici kvoli hniezdu ktoré bolo na podobnej lampe a kvoli mládatám kavky skoro prišiel o život.pri lezení sa nechtiac chitil troleje ktorá je od stožiara izolovaná len 40cm izolátorom.nastaal obrovský zablesk a jediné čo sme videli bola len horiaca gula padajúca k zemi.viete si predstavit co sa v nás ktorý sme stáli dole asi odohrávalo.neprajem nikomu.pri páde sa na zem dopadol hlavou len pár centimetrov od kolajnice rovno medzi podvali.štastie v neštastí.zhoreného chalana sme na pleciach doniesli do nemocnice.zásah niekolko tisic voltov vypálena diera do polovice tela polamané rebrá.... zazrak ze prezil.dnes je s neho naormalni chalan no musel absolvovať asi 8 plastických operacii.ešte stale sa ma niekto chut stverhať pre výbojku za pár korún?verte mi on mal štastie 1:1000000.vy ho mat nemusíte.určite to za to nestjí.skúste trebars výbojku brilux ako ja.MH40 250W ZA 400SK.A JE VYBAVENÉ.ALE LIEZT NA STLPI TO NIE!!!
Pan_Mlha
Když už někdo potřebuje urychleně nějakou vypojku, podotýkám urychleně. Doporučuji mu, aby navštívil Technické služby města, případně v obci někoho, kdo má na starost veřejné osvětlení. Výbojky, jakožto nebezpečný odpad musí likvidovat specializovaná firma. Proto se skladují a k likvidaci odvážejí nepravidelně. Nepředpokládám, že častěji jak 2x do roka. Zkuste tam nějakou co ještě svítí vyžebrat. Vysvícená by mohla vystačit do tý doby než seženete nějaký love.

Na co to potřebuješ? "My prosím stavíme, a svítíme tím v noci"

Když bude dotyčnej hodnej tak z něj vysomrujete třeba i balast.

A nejlepší je přinést rovnou flašku. (flašky) Případně mu něco dát na :beer:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma