Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Magic Christian - cool film - Klikni zde pro originální téma
THeCed
Zdar lidi,

dneska o půlnoci se všichni dívejte na ČT2 na film Kouzelný Kristián. Hraje tam Peter Sellers a Ringo Star, mají v tom prsty někteří z Monty Pythonů, a je to fakt velkej mazec.
Film nemá ani tak moc dějovou linii, je hodně znát Monty Pythonovský styl střihů - útržkovitý, atd.
Je to prostě haluzovej film o tom, že lidi pro prachy udělají všechno, a zvlášť proto si myslím, že byste ho měli vidět (esi ste ho ještě neviděli).
Takže útery 16.10 (a teď cituji program ČT z NETu) :
00:00 Noční filmový klub
Kouzelný Kristián
Magic Christian, The
(V anglickém znění s titulky)
Za peníze jsou lidé ochotni udělat cokoliv. Peter Sellers a Ringo Starr v hlavních rolích bláznivé britské komedie (1969). Dále hrají: I. Jeansová, C. Blakistonová, W. Hyde-White, R. Attenborough, L. Harvey, Ch. Lee, S. Milligan a další. Režie Joseph McGrath
N 217100000



Vysmátá cyklistka
Díky za tip, ještě že jsi dal vědět, jinak bych o to určitě přišla!
Moc ráda se na to podívám, máme zrovna super modýlek, a tak to bude fajn noc!
Jinak z originál Monty Python produkce ti doporučuju film Meaning of Life, je to k dispozici na dvd.
Jestli máš Pythony rád, tak z tohodlec filmu budeš ještě hodně dlouho na větvi, já to viděla tak před měsícem, ale pořád na to myslim, nedá se říct, že je to nejlepší, protože všechno od Pythonů je skvělý, no - mrkni na to a uvidíš sám!
Hlava
Díky za tip .

Film byl vinikající :sun: Monty Pythonovci vždy u mě bodují a ten vyvalenej Ringo mě taky dostával :sun:

Nejvíce mě ale vyřídilo , jízda vlakem :smoker: nejdříve že vystraší maníka který "zneužíval lidi " měl jsem zrovna v ruce čersvě odpálený brko / za ten večer už asi 5joint/ a když se číňan v kupé potřetí otočil řikám si no nic moc ale pak maník zajel do zdi a já jsem přestal chápat :smoker: :sun: :smoker: :sun: :smoker: :sun: :smoker: :sun: :smoker: :sun: UFFFF :smoker: :sun: :smoker: :sun: :smoker: :sun: :smoker: :sun: fakt mazec , máš u mě karmu dík ...

2Vysmátá cyklistka ten film Meaning of Life , je to ten z minulosti ?? hustej filmeček ?? dík za odpověď :)

Mějte se
Vysmátá cyklistka
Monty Python´s Meaning of life je film zpracovanej na povídky, a je to fakt hustý, tak hustý, že si to vůbec neumíš představit, jsou tam přímo nepopsatelný věci, Pythoni šli za hranice jakýkoliv etiky a udělali to svym stylem, takže podívaná je to přímo ďábelská a člověk si pořád řiká, jak je možný, že jim tohle prošlo...jo, Pythoni rule!
MUST SEE!
Vůbec to nedávaj v kinech, ani v Aeru, my to viděli akorát na dvd, maj to snad k pučení jenom v Radosti FX, nikde jinde sme to neviděli, máš možnost omrknout to na dvd, nebo jestli seš z Prahy a nebojíš se, že jsem třeba nějaká úchylka nebo magor, ráda tě k nám pozvu a sjedeme to znova!
Ten film z minulosti, to může bejt Life of Bryan - což je o Ježíšovi, nebo ještě maj film o rytířích kulatýho stolu, název nevim, ale taky dost dobrý.

Fakt se píď po tom Smyslu života, protože až tohle uvidíš, tak něco zvíš!
grEEnHeAD
nojo./monty python rox... na to se da koukat furt. jak rika vyjeta cyklistka tak smysl zivota si fakt sezen. mel sem ho na videu nahranej z TV (ct2) a je to fakt ok.akorat ze to bylo myslim nadabovany,coz me dost sralo.prece jenom original zneni je better...

skoda ze sem prosvihl Kouzelnyho kristiana.tento prispevek semsi precetl az dnes(18) ..

a co takle red dwarf.. sledujete nekdo?? ;)
travnicek
Trpajzlika ja miluju, zkratka je zgvely.
Vysmátá cyklistka
Jasnačka, trpajzlik fuckt vede!
Chce se to pořádně vymastit, aby to čověk dovopravdy pochopil, teda aspoň v mym případě.
Tý brďo, lidi na světě fuckt dokážou vymyslet neskutečný vychytávky.
Croaty
jj red dwarf je good, jeste ze mam doma vsechny dily v mpeg(DivX) :).Rimmer je nejvetsi rizek jakyho sem kdy videl :)jinak hodne doporucuji http://www.cervenytrpaslik.cz :)
Koblihostrom
Mě teď asi nejvíce zaimponoval Human Trafic,fuckt o životě,výborný,fuckt skvělý filmeček,samozřejmě že jestli se na něj dívat,tak jedině zhuleně.Taky mě dost pobavil Klub Sráčů,takoví ti dva debilové co jedou dělatDJ. fuckt úlet.A samozřejmě monty pyton a jeho život bryana,to je pohoda
Lackyfree
Ahoj lidi.... asi budu trošku mimo, ale já rád koukám na STAR TREK, nebo Simpsnovy. Jo a Human trafic jsem viděl taky, ale lepší je podle mě GROOVE - v českých videopůjčovnách je pod názvem "Žiivot v tranzu"... takže kdo rád bobule a hausotechnové akce - má zde bomba pokoukání...... jo a špek se k tomu hodí taky.
hh-top
Totální nářez tří britských povídek v jednom filmu. Jsem už ve svých letech těžko "nadzvednutelný" ale tenhle film mě vzal a vřele ho doporučuji.
juleni
Medzi take vychytavky, ktore sa urcite oplati vzhliadnut, by som zaradil:
- U Turn, Lock, stock and two smoking barrells (Zbal prachy a vypadni), The Sixth Sense, Lola Rennt, Dead Man, 4 Rooms, The Game, Matrix, 13-th floor, ... hmm asi som sa nejak rozpisal. Je mnozstvo dobrych filmov, akurat ma mrzi, ze k niektorym z nich sa da dostat len dost tazko.

2BohouR: Lost Highway som videl pred par rokmi a pametam si az doteraz, ze po skonceni filmu som sa este 15 min. dival na ciernu obrazovku a nejak mi nedochadzalo, ze wo co kurwa go :confused: ...

[Edited by juleni on 26-11-2001 at 12:44 AM]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma