Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Pozor !!! Cyklo-běh !!! ŘEKNI NE DROGÁM - ŘEKNI ANO ŽIVOTU !!! Pozor !!! - Klikni zde pro originální téma
Era
V neděli 12.6.2005 začne v České republice již III. ročník CYKLO-BĚHU ZA ČESKOU REPUBLIKU BEZ DROG, což je celorepublikový projekt Scientologické církve ŘEKNI NE DROGÁM - ŘEKNI ANO ŽIVOTU.

Upozorňuji na tuto akci především proto, že v rámci akce je rozdávána knížečka „Fakta o jointu “.

Obsahem jsou polopravdy, lži a z kontextu vytržené zprávy.

Zabraňte desinformaci neznalých!

Jestliže do Vašeho města (obce) tento cyklo-běh zavítá a materiály „Fakta o jointu“ bude rozdávat, obdařte každého podarovaného ještě následujícím, vše na pravou míru uvádějícím, : letákem (doc 31 kB - je to 2x A5 k rozstřižení, tak jestli nemáte co dělat...):

Dostali jste knížečku „Fakta o jointu“?

Nenechte se zmást!

Knížečka je součástí projektu ŘEKNI NE DROGÁM - ŘEKNI ANO ŽIVOTU,
což je projekt Scientologické církve.

Scientology může někdo považovat za blázny, sektu či podvodníky,
ve skutečnosti jsou to především dobří obchodníci.

I na konci jejich protidrogového programu je obchod.

Nabídnou vám „Purifikační program“ pana Hubbarda pro detoxikaci organismu,
který spočívá ve cvičení, saunování a konsumaci vitamínů.
Raději se ani neptejte, kolik z Vás za takovou „metodu“ vytáhnou peněz.

Závislým nabídnou léčbu v centrech NARCONON - výměnu závislosti na droze za závislost na víře.
Nabídnou vám OXFORDSKÝ TEST SCHOPNOSTÍ. Tak o vás shromáždí osobní informace a sofistikovanou psychologickou manipulací vás vlákají do zdokonalovacích kursů jejichž efekt bude v lepším případě v odlehčení vašeho konta, v horším pak v přeměně vás samotných ve scientology.
Kampaň proti marihuaně, kterou nyní scientologové vedou, musí každého,
kdo se setkal s marihuanou a lidmi, kteří ji užívají, rozesmát.

Nesmysly v knížečce diskreditují skutečné preventivní programy, neboť je činí nedůvěryhodnými.
U jedinců, kteří neumí kriticky zhodnotit informace, vyvolají snížení rozlišování nebezpečnosti drog.

Knížečka
-je snůškou polopravd až lží, a z kontextu vytržených výsledků výzkumů.

-nepíše, jak vysoké koncentrace Cannabisu používaly výzkumy prokazující škodlivost.

-lže, když tvrdí, že s drogami nelze žít. Záleží přece jen na míře konsumace,
a ta se u Cannabis na rozdíl třeba od alkoholu nezvyšuje.

-pomíjí, že cesta konsumentů „tvrdých“ drog přes Cannabis je důsledkem dostupnosti jednotlivých látek a že kdyby neexistoval Cannabis, půjde budoucí narkoman od vodky k heroinu rovnou.

-pomíjí, že lidské tělo obsahuje přirozenou látku odpovídající svým účinkům THC.
Nikdy nebylo prokázáno, že by občasné zhulení způsobovalo poruchy a nemoci.

Minimálně z hlediska možnosti předávkování je alkohol mnohonásobně nebezpečnější

Pokud jde o poškození a rakovinu plic,
tak vzhledem k množství vykouřeného škodí Cannabis výrazně méně, než tabák.

Z toho, že látky z Cannabis zůstávají dlouhodobě v orgánech, nelze vyvozovat zdravotní ani sociální účinky.

Přímo čiší snaha vyvolat dojem Cannabisu, jako nejnebezpečnější drogy,
a vystrašené (neumlátili-li se smíchy) uživatele obrátit na cestu pravou – ke Scientologické Církvi.

Řekněte NE Scientologům! Řekněte ANO svobodě!

Další informace na http://marihuana.nazory.cz


Na adrese http://marihuana.nazory.cz jsem vytvořil stránku s dalšími informacemi, časem přibude i chat, ale nepište tam, prosím, blbosti.


Kdybyste to moc žrali a chtěli i tričko na to rozdávání, tak tu je logo antiScientologické akmpaně: Tričko (psd, 180 kB)

Děkuji za podporu ve vyvracení bludů této vypečené sekty.


Admini, nepatří toto i do oznámení? Nevím, ptám se, jestli jo, prosím o přesun.
DrZ
No teda, ta knizecka me teda pekne namichla, presne takovy veci ctou duchodci a rodice, aby se dozvedeli "pravdu" o marihuane. Aspon me to nuti hodne cist a vyhledavat, abych mohl uspesne odpalit jakykoliv argument obsazeny v podobne "odborne publikaci".
cosecha
ty scientologove me zas na*rali, to je pekna verbez. ja k tomu nemam slov.

na to by se hodil learyho vtipek o tom jak mladi zraloci v praveku na sousi snupali kyslik, pred cimz rybi ustav velmi durazne varuje, protoze snupani kysliku zpusobuje nezvratne trvale zmeny na mozku.
inf3cti
pekne to maju premyslene ti scientologovia, ten styl, tie "vedecke fakty" a pod kazdym uvedene meno nejakeho dlhorocneho odbornika. To je fakt zbran do ruky "zodpovednych obcanov", ktori maju travu a jej uzivatelov v zuboch, len este nevedia preco a hladaju argumenty.
Premyslena kampan zamerana na ludi typu: DROGY SOM NIKDY NEBRAL, A PRETO VIEM, ZE NIC NEPRINASAJU!
Tie "vyroky obeti", tie su teda tiez huste: "Kamaradi, nedotykejte se toho svinstva. Jointy ze mne udelali devku zavislou na heroinu." Ja teda hulim celkom dost uz vyse 8 rokov, v polovicke (t.j. po 4 rokoch brutalneho kazdenneho hulenia) som mal rok pauzu (cize nejaka brutalna zavislost sa nekona), a nepozorujem nejaku prehnanu tuzbu po inych drogach. Aj moje spermie su v norme. Netrpim dlhodobymi depresiami a nestracam radost zo zivota. Zaujmov mam, ze neviem, co skor. A zatial som sa nestal ani devkou, ani zavislym na heroine. A ze uz som tych jointov zopar mal :D
Urcite ze vsetko ma svoje negativa, ktore sa prejavia hlavne ked to niekto nevie pouzivat, alebo to zneuziva, ale ze by sme preto museli zakazat cely svet...
Par citatov. ktore by scietnologovia potencialne mohli pouzit:
"Ludia, nepouzivaje automobily, zabili mi dite."
"Vlada zvazuje prohibiciu pitnej vody, po tom ako sa v nej 21-rocny mladik utopil"
"Stavba modelov lodiciek ma pripravila o uspory a 20 rokov zivota"
"Kava moze byt nebezpacnou drogou! 53 krat trestany recidivista preukazatelne v mladosti pil kavu!"
"72 z 80 pokusnych mysi zomrelo po tom, ako im bola podana priemerna denna davka mydla pre jedneho dospeleho cloveka"

Ach jo. Mna uz nebavi stale nejakym neznabohom nieco vysvetlovat :( Ale ako to vysvetlit ludom, ktori skocia na spek este aj Teleshoppingu a hypermarketom... Ked niekto nieco nechce chapat, tak to nechape a kto hlada zamienky, ten ich najde. Chcem si doma v klude vypestovat svoju rastlinku a nemusiet mat blbe pocity z toho, ze ma niekto uda... Alebo byt oznacovany za spinaveho fetaka, ked si zapalim jointa.

To by ma zaujimalo, co by povedali ti ludia, ktori ma poznaju odmalicka a nevedia ze hulim, keby som po takejto zbierke polopravd, alebo po nejakej reportazi v TV povedal, ze uz dlhe roky pravidelne uzivam tu nebezpecnu drogu. Urcite by moje postoje v ktorych sa lisim od priemeru, zivotne pochybenia a neupechy pripisali trave. Chjo.
Dude
vystavuji :)
az potkate nejakeho propagatora, dejte se s nim do reci (alespon na 3 hodiny), jeste lepe stoupnete si vedle a nabizejte alternativni brozurky :wink:
aenema
Jo bacha na ně scientologové jsou lauzři který budou bezostychu profitovat na lidech co se dostali do nějaký těžký životní situace a hledají kudy ven. To nemusí být jen drogy.Lepší si s nima nic nezačínat.
cosecha
scientologove se pohybuji na hranici sektarstvi a ackoliv je na nich sympaticke ze se obcas pohybuji mimo zakon a meli problemy s FBI, tak to co hlasej a delaj trosku smrdi...svou protidrogovou kampani co ted delaj chtej taky jen ziskat dalsi cleny a prachy. protidrogove kampane jsou dnes velmi oblibeny zpusob jak na sebe upozornit a ziskat duveru lidi. Chodi to u nich jak v mekdonaldu, maj mezi sebou divnou hierarchii, uz to je mi odporne.

sem o nich ted neco cetla na netu a tyhle pasaze me docela pobavily:

Cíl člena Sea Orgu je charakterizován tak, že má přinést naprostou duchovní svobodu pro všechny bytosti na této planetě skrze používání principů L. Rona Hubbarda...

členové Sea Orgu nesmějí ani přecházet na červenou nebo mít sex s partnerem, aniž byli sezdáni...

Ceny služeb se pohybují v rozmezí od velmi příznivých za úvodní služby až po astronomické částky za OT stupně. Stejně tak jsou ceny základních knih velmi příznivé, ale sady kazet Hubbardových přednášek s přepisem si nemůže dovolit kdekdo.

Při auditingu se někdy používá speciálně navržený měřící přístroj (elektropsychometr neboli e-metr), který má u auditované osoby pomáhat lokalizovat oblasti mentálního náboje prostřednictvím měření elektrického odporu jejího těla. Auditor jednoduše během auditingu sleduje reakce ručky přístroje, což mu pomáhá při vyhodnocení, co se s auditovaným děje. Cena e-metru mnohonásobně převyšuje náklady na jeho výrobu.
Kapka1
KUA :(
Ja to nechci ani cist, uz vim ne bych byl nasranej jak neco... Je to hruza, ale uvazuju, ze pudu s kamosem na ten beh, s nejakejma tema "aternativníma knizeckama " ale problem je v tom, ze zadne nemam, ale zkusime alespon udelat par plakatu....
Já to snad radši ani nechci číst. Bohužel už se mi dostala do rukou spousta takoverjch "informačních materiálů". Člověk by ty lidi nejradši chytl pod krkem, ale jakej by to mělo efekt?!
Berte to prostě tak, že těma povedenejma brožurkama si k někomu najdou cestu, k většině ne a věřím, že velký procento se tomu i zasměje. Někomu se "pravda" v nrožurce prostě hodí do krámu a jinou pravdu znát nepotřebuje a nechce.
Já myslím, že o nic moc nejde. Poslední 2 až 3 generace s marihuanou mají vlastní zkušenosti, nebo se s ní minimalně setkali a setkávají a tak si můžou udělat obrázek sami.
Hnědojed
to si pish ze si tyhle genrerace ziskavaj experience :) !!! Letaky fuck off !!! Vsak mi tomu vybudujem tradici :)
X_eXc_X
Hehe :) Ale spletl ses, zatim se tu navazime jen do scientologu ... Ale diky za pripominku - Jehovisti, to jsou ty samy parxanti ... Vyzdycky kdyz prijedu na hlavak a stojej tam takovy dve babky u schodu s tim hroznym platkem tak naznacim uplivnuti a ptam se jich, zda se nestydi - a odejdu driv nez odpovi :)
.
A kdyz kdysi jednou zazvonili u dvri takovy dve holky a chteli diskutovat, tak jsem jim rekl dobre, ale njdrive sex a pak ze si popovidame ... skoda, odesly :( :)
Kapka1
:D
Dobrý, ale jehovistii snad nemaji zadnej negativni postoj k marihuane, ne? Nebo se pletu?
Kapka1
No jo, jsou to proste dementi, co o tom nic nevi a maji z toho jen prachy....
TheKeptn
btw... pondělí je 13.6.05 aby to někoho nezmátlo....
Era
Na zahájení III. ročníku Cykloběhu za Českou republiku bez drog byla (nutno přiznat že i díky počasí) docela zanedbatelná účast veřejnosti. Snad i proto nezaznělo žádné dlouhé řečnění o jednotlivých drogách a "informačních" materiálů také moc rozdáno nebylo. Při dlouhém rozhovoru provozovatele těchto stránek s předsedou občanského sdružení ŘEKNI NE DROGÁM - ŘEKNI ANO ŽIVOTU panem Voráčkem zaznělo mimo jiné toto:

Scientologické církvi jde při jejich protidrogových programech především o prevenci, nikoli o získání klientů pro scientologické programy. (Je třeba přiznat, že na zahájení cyklo-běhu žádný otevřený nábor oveček neprobíhal.)

Cílovou skupinou preventivního programu prý jsou toliko děti ve věku cca 8-15 let. Proto je knížečka psána jednoduše (nebo naivně zjednodušeně až manipulativně? Bohužel může nevhodně ovlivnit i jedince, kteří získají ke Cannabis zbytečně nepřátelský postoj). Právě v tomto věku prý dochází k prvním experimentům s marihuanou. To může být v tomto věku opravdu nebezpečné, protože takové dítě ještě nemá dostatečnou motivaci k činnosti se stavem zhulenosti se vylučující a nic mu v podstatě nebrání konsumovat Cannabis permanentně a ve velké míře, protože ať se nám to líbí, nebo nelíbí, stav zhulenosti je mu příjemný.

Údajně neuznávají represi a nejsou zastánci toho, aby byli lidé za užívání drog trestáni. K legalisaci se nechtějí vyjadřovat. (Prohlášení, které dávají podepisovat představitelům navštívených měst, však legalisaci odmítá!).

Marihuanu považují scientologové za nejproblematičtější drogu mimo jiné z důvodu jejího různého působení na různé lidi a neznámé koncentrace v jednotlivých jointech. (To je naprostý nesmysl, koncentrace je většinou velká neznámá u většiny ilegálně prodávaných drog.)

Většina populace je údajně naprosto neinformovaná o zdravotních risicích. (Nelze než souhlasit, že informace jsou potřebné, v rámci řádné školní výuky by měly být dostatečně probrány, ale informace objektivní, ne poskytované tak, aby dělaly marihuanu horší, než je.)

Snaha odvrátit osmi, deseti, dvanáctileté děti od experimentů s drogami, nebo alespoň tyto experimenty oddálit do pozdějšího věku, je nepochybně chvályhodná. Není však jisté, že k tomu přispějí právě materiály scientologů. Jestli není v tomto věku vhodnější nabídnout rozumné naplnění volného času a poskytnout objektivní informace o tom, jak drogy působí na lidský mozek a jaký je jejich okamžitý efekt. Těžko to však očekávat od církve, která si myslí, že marihuana je nebezpečnější než alkohol.


Cyklo-běh proběhne celkem 54 městy České republiky. Seznam měst mám, ale nedám ho sem z důvodu bezpečnosti účastníků cykloběhu. Scientologové se prý bojí, že je někdo zhulený přejede autem. Ještě by mohli mít svá jízdní kola vybavena povinnou výstrojí - odrazkami, blatníky, atd a mít na hlavě přilby...


Na základě shlédnutí této akce a rozhovoru s p. Horáčkem jsem poněkud upravil leták, který, chcete-li, můžete na akcích rozdávat. - ke stažení zde: (letak.doc)

Doporučuji s nimi inteligentně diskutovat, zážitky z akce pak můžete umístit do knihy hostů na http://marihuana.nazory.cz.

PS: Nevím, kolik policajtů čte Grower, ale scientologové určitě, bo předseda už byl o letáčku informován. :frog: :vampire: :pimp:


EDIT=oprava jména předsedy z Horáčka na Voráčka...
GODOT
Fakt dpbra brozurka. Drist na drist.
Crusty-vyhul
To je fuckt sracka.No comment:)
Lama s.r.o.
HaHa uz je to v Televizi na Nově:-)
X_eXc_X
Nojo, ted jsem na to koukal ... Dokonce i vlada pred nima varuje, ze podavaji zavadejici informace o marihuane :) Ted jen, aby vlada zverejnila lecive a dalsi 'libe' ucinky a legalizovala :)
Hnědojed
era : " doporucuji s nimi inteligentne diskutovat ! "

Jo !!!!!!!!!!!!!! :):) tosme pobavil ...
Hnědojed
Proboha vzdyt cirkev byla vzdycky xenofobni a zpatecnicka a to ze si daj do nazvu neco o vede na tom zmeni leda h..... h...... no hovno :)
Hnědojed
zas na druhou stranu pisesh ze to pisou jednostrane a kdyz si to po tobe prectu tak me napada ze pro me decko neni nic lepsiho nez dyz si nekde za barakem da brko a to asi taky nebude vono. De o to ze dyz bude nekde hulit tak ho nic nepovede treba ke sportu apod zajmum nic moc ho nebude bavit a soustredi svuj zajem zejmena na drogy a v tom je treba nebezpeci No a tihle chlapici z cirkve se snazi nak ty lidi od zeli odradit. To ze to delaj dost pochybnym zpusobem je dalsi vec.
Era
Já jsem se při sportu vždycky zmrzačil :D
Ale samozřejmě děcka by měli ne snad odradit, ale poskytnout alternativu, aniž by děcka vůbec napadly myšlenky na experimentování s drogami. Popsat objektivně risika třeba v chemii či biologii, ale ne furt hučet, jak jsou drogy špatné - leda se to děckám připomene, že drogy existujou a bylo by zjímavý to teda ověřit a zkusit je... Zájmy musí mít kde uplatnit. Nemá-li, stává se zájmem intoxikace čímkoli snadno dostupným.
FlickerBird
waaaah, a moje díra není na seznamu měst Y____Y a to jsem si chtěl jenom přátelsky popovídat ;)
jinak, naprosto souhlasím s názorem (názory) nademnou, zbytečným omýláním "drogy jsou zlé" se děcka akorát popoženou k tomu nějakou zkusit
bounty_killer
Já bych místo letáků pro vyvrácení těch brožur rozdával přímo těm trotlům obálky s anthraxem. A bez letáku.
hydrocodon
Pravda boli, co???
FlickerBird
můžeš upřesnit? jestli považuješ za pravdu ty jejich plky tak mě omejte
varan
Hej přečtěte si stranu 21, tam dole je podepsán pan DuPont...
Co vám říká toto jméno?
Napovím, pan dupont patentoval nylon. Právě v době kdy počínala válka proti konopí to byl on a jeho zeť, kteří si celou záležitost prosadili. V té době vyšlo na jevo, že konopná vlákna jsoou až o 60% výhodnější ke zpracování pro textilní průmysl... Nikdo se tedy nediví, že zrovna dupont, který měl prosperující podnik se tak trochu bál o svůj monopol, a prosadil si zákaz pěstování, tím se jeho nylon dostal dopředu... Možná to vypadá dost hloupě, to co jsem napsal, ale zkuste si to někde ověřit. Tedy tento jeho zeť navrhl, právě ten známý návrh na zrušení. Byl to tak trochu rodinný podnik...

Jinak ta celá brožurka u nás nemá šanci, možná tak v puritánských státech, ale tady na to serou všichni. Myslím, že kdo jednou potáhl z dýmky nebo měl cokoli s MJ společnýho, ví svoje...
varan
Např. jeden z nejznámějších propagátorů konopí Jack Herer přišel s tvrzením, že za zákazem kanabisu v USA stojí ze všeho nejvíc ekonomické zájmy a velké peníze. Zaškrcení konopné éry se totiž časově kryje s dobou, kdy nejvýznamnější americký chemický koncern Du Pont přichází na trh s novými plasty, palivovými směsmi, oleji a dalšími syntetickými hmotami, jimž hrozila vážná konkurence olejů z konopného semene. Teorii spiknutí nahrává v očích příznivců konopí i fakt, že likvidační daň nakonec prosadil tehdejší ministr financí, ropný magnát a Du Pontův obchodní partner a zeť Andrew Mellon. jo ale tenhle du pont je už ale asi jeho vnuk, nebo syn :grrr: :grrr:
hydrocodon
To Flicker Bird : Jo, presne tohle myslim. Konopi je velmi nebezpecna droga, nebezpecnejsi nez takzvane "tvrde" drogy a mam to podlozene, narozdil od tech vasi zhuleneckych plku!!!
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od hydrocodon
To Flicker Bird : Jo, presne tohle myslim. Konopi je velmi nebezpecna droga, nebezpecnejsi nez takzvane "tvrde" drogy a mam to podlozene, narozdil od tech vasi zhuleneckych plku!!!


a cim to mas podlozene ty odjebek vypatlany chytracky odjebek co fajci mamke rit, jebec
hydrocodon
Vysvetlim vam to vy hlavy vykourene. Konopi nici mozek skoro tak radikalne jako toluen, a to je proste fakt. Staci se podivat na cloveka, ktery treba rok pravidelne huli. Bez vule, citove omezeny, spatne si vybavuje slova, neshopen cokoli udrzet v pameti, proste jednoduchy omezenec. At uz je napr heroin sebevic navykovy, nedevastuje mozek a telo jako marihuana. Vemme si treb aprikald W.Burroughse, desitky let na heroinu, a presto to byl vynikajici, mozno rict genialni literat. Mam kamarady, kteri byli celkem normalni, zacali hulit a po tech par letech jsou z nich retardi, doslova, ale to vy sami jiste vidite, i na sobe, jen si to nechcete priznat. A jedine, cim dokazete argumentovat je, ze trava nezpusobuje zavislost. Zajdete si na oficialni stranky psychiatricke lecebny bohnice, a najdete si tam clanek, detoxifikace z konopi, a pak mi neco mluvte. Nebo si to podle vas asi ti lekari vsechno vymysli, co??? Nemaji nic jineho na praci, nez hazet spinu na tu neskodnou super drogu marihuanu. Prestante uz konecne hlasat lzi, jen proto ze se vam hodi a podivejte se pravde do oci!!!
Sinuhet
Burroughs nehulil? To bych se divil.
A jinak chybi ve tvych argumentech udaj o tom jak caste huleni ma ty dusledky o kterych tu mluvis.
http://www.plbohnice.cz/index.php?page=11&subpage=1 detoxifikace... Nespor tam jen volne cituje ze stranek anonymousu coz je organizace ke ktere se ten kdo s konopim problemy nema, nedostane. Takze tezko muzeme brat jejich zavery za platne obecne. O psychickem navyku zde nikdo nepochybuje fyzicky navyk vylucuji i odbornici na ktere se odvolavas. Dokazes reagovat na muj prispevek? Pokud ano, muzeme se bavit dale.

A jeste pises: Konopi nici mozek skoro tak radikalne jako toluen, a to je proste fakt. Staci se podivat na cloveka, ktery treba rok pravidelne huli. Bez vule, citove omezeny, spatne si vybavuje slova, neshopen cokoli udrzet v pameti, proste jednoduchy omezenec.

Mam namitku. Kdyz se ozeru znamena to ze mam zniceny mozek? Motam se, blekotam... Nebo je to jen prechodne? Zniceny mozek je vec ktera se stanovi pod mikroskopem z tenkych rezu mozkove tkane, ne na zaklade toho jak se ten clovek chova. Tebou uvedene priznaky se daji oznacit snad jen slovem zmena osobnosti.
Era
Hydrocodone, jaké procento uživatelů heroinu a alkoholu myslíš, že skončí v léčebnách, zadlužených a práce neschopných? A jaké procento z uživatelů konopí?

Morfologicky je jasně rozeznatelný mozek Moraváka - má rozšířené postranní komory pro akloholovou atrofii mozku. Hulič nikoli.

Že zrovna Tobě THC nesedlo a kamarádíš se s lůzou, to není problém konopí. Máš smůlu, patrně i (špatně) skrytou psychickou chrobu a neměl bys THC požívat. Ale ani alkohol a vůbec psychotropní látky, s výjimkou těch, co Ti naordinuje ošetřující prychiatr (nemáš-li žádného, nějakého Ti doporučí Tvůj praktický lékař, nebo navštiv přímo nějaké krisové centrum).
varan
Vysvetlim vam to vy hlavy vykourene. Konopi nici mozek skoro tak radikalne jako toluen, a to je proste fakt. Staci se podivat na cloveka, ktery treba rok pravidelne huli. Bez vule, citove omezeny, spatne si vybavuje slova, neshopen cokoli udrzet v pameti, proste jednoduchy omezenec. At uz je napr heroin sebevic navykovy, nedevastuje mozek a telo jako marihuana. Vemme si treb aprikald W.Burroughse, desitky let na heroinu, a presto to byl vynikajici, mozno rict genialni literat. Mam kamarady, kteri byli celkem normalni, zacali hulit a po tech par letech jsou z nich retardi, doslova, ale to vy sami jiste vidite, i na sobe, jen si to nechcete priznat. A jedine, cim dokazete argumentovat je, ze trava nezpusobuje zavislost. Zajdete si na oficialni stranky psychiatricke lecebny bohnice, a najdete si tam clanek, detoxifikace z konopi, a pak mi neco mluvte. Nebo si to podle vas asi ti lekari vsechno vymysli, co??? Nemaji nic jineho na praci, nez hazet spinu na tu neskodnou super drogu marihuanu. Prestante uz konecne hlasat lzi, jen proto ze se vam hodi a podivejte se pravde do oci!!!

Vysvětlím vám to vy hlavy vykouřené. Blbci ničí mozek skoro tak radikálně jako heroin, a to je prostě fakt. Stačí se podívat na člověka který pravidelně čte hydrocodonovy kydy. Vemte si třeba hydrocodona: Bez vule, citove omezeny, spatne si vybavuje slova, neschopen cokoli udrzet v pameti, proste jednoduchy omezenec. At uz je napr hašiš sebevic navykovy, nedevastuje mozek a telo jako zkurvený hydroconovy kecy, postrádající jakýkoli smysl. Vemme si treba napriklad Baudelaira a Dumase, po celý život užívali hašiš , a presto to byli vynikajici, mozno rict genialni literati. Mam kamarady, kteri byli celkem normalni, zacali hulit a po tech par letech jsou z magistři, inženýři, doktoři, po všech stránkách lidé kteří ví, co život obnáší, ba se z života dokáží radovat. A jedine, cim dokazete argumentovat je, ze trava nezpusobuje zavislost. Zajdete si na oficialni stranky Městské nemocnice Amsterdam, a najdete si tam clanek Marihuana zachraňuje životy, a pak mi neco mluvte. Nebo si to podle vas asi ti lekari vsechno vymysli, co??? Nemaji nic jineho na praci, nez vynášet do nebe tu neskodnou super drogu marihuanu.

Prestan uz konecne hlasat lzi hyrocodone, jen proto ze se ti to hodi a podivej se pravde do oci!!!

Jsou nás stovky tisíc a kouříme marihuanu protože je to svinstvo...



Přátelsky bych navrhl BAN na uživatele Hydorconona, protože vzbuzuje pohoršení ostatních uživatelé GROWERU

CAESAR
poskodenie mozgu? fiha na heroine nie? fiha, videl si uz dakedy stofera? alebo taku 10 rokov uzivajucu smazku( myslim perie)? by si videl co robia tie drogy o ktorych tu ty hovoris ze su bezpecne. marijanka sa s tym neda porovnavat. videl si uz niekedy posrateho, postateho, pogrcaneho a v paradnych krcoch cloveka z trafky?resp.:z toho ze ju nemal? na heroine je to vcelku bezne. hovori sa tomu abstinencny syndrom(abstak) inac je vseobecne zname ze naduzivanie cohokolvek sposobuje nerovnovahu a poskodenie. vsetkeho vela skodi. kamo sorry ale nemas absolutne ani ponatie o com hovoris. 1000 krat pocut je stale menej ako raz vidiet, o tom nevies?
Hawke
2 hydrocodon:

Týpku, sorry, zdá se mi to, anebo skutečně ve svojem příspěvku uvádíš jméno:MUDr. Karel Nešpor Csc.????????

Dovol mi upozornit na fakt, že aktivity a názory tohoto člověka zkritizoval a označil za zcela zcestné už J.X.Doležal (pro mě celkem vzor) někdy v roce 1996 ve své knize "Marihuana". A to takovým stylem, že nezávisle na tvých kecech sem byl přesvědčený o tom, že to musí být dement.

Jinak si myslím, že je to vážně snůška keců.

Soráč za kritiku, ale já vážně nejsem prohulený retard...:(
*PSH*
:flick: Fuck off CT
prasal
Mudr Nešpor je nesporná kapacita...na alkoholiky, jinak týpek nicmoc :-))
hydrocodon
Sinuhet : Tim znicenym mozkem jsem mel na mysli trvale nasledky, i kdyz treba nejsou skoureni, takze argumentovat opilosti ze pri ni mam taky mozek zniceny je zcestne.
To All : Prestanme se hadat o veci ktera je naprosto jasna. Chce mi snad nekdo tvrdit, ze nemam pravdu v tom kdyz napisu ze : Dlouhodobe uzivani konopi zpusobuje trvale pozkozeni mozku projevujici se citovou chudobou, amotivacnim syndromem, vazne pozkozenou kratkodobou pameti, snizene schopnosti vybavovani si slov? Ze se clovek stava jednoduse receno RETARDOVANY????? Reknete mi nekdo ze nemam pravdu a ja vam ukazu lhare :), o tom se proste nediskutuje, to jsou fakta!!!

To varan : Baudelairem tady moc neargumentuj, a radsi si precti basne o hasisi, hlavne zaver, kamo. Odsoudil ho, jakozto nebezpecnou drogu. Mam ho nahodou v kompu, tak tady hodim par presne opsanych Baudelairovych citaci :)

"Dovedete si představit stát, kde by se všichni občané opájeli hašišem? Jací by to byli občané! Jací bojovníci! Jací zákonodárci! I na Východě, kde je požívání hašiše natolik rozšířeno, jsou vlády, které pochopily, že je ho nutné vyplenit." Pochopily to vlady, pochopil to Baudelaire, Hydrocodon, Nespor, drogovi experti, jen zhulenci toho porad nejsou schopni:)

"Balzac se nepochybně domníval, že není pro člověka větší hanba a pronikavější utrpení, než když se zřekne svobodné vůle. Viděl jsem ho jednou ve společnosti, kde se mluvilo o zázračných účincích hašiše. Poslouchal a vyptával se se zábavnou pozorností a živostí. Lidé, kteří ho znali, uhádnou, že se asi o věc zajímal. Ale myšlenka, že by měl myslet proti své vůli, ho silně zarážela. Podali mu davamesk; prozkoumal ho, čichl k němu a vrátil ho, aniž by se ho dotknut. Jeho výrazná tvář nenápadně prozrazovala boj mezi zvědavostí téměř dětinskou a odporem k tomu, že by se zřekl svobodné vůle. Láska k důstojnosti zvítězila. " A co zvitezilo u vas? Ze by zavislost???

"Po všech těchto úvahách je opravdu zbytečné, abych dále zdůrazňoval, jak nemravný ráz má hašiš. Pokud ho přirovnám k sebevraždě, k pozvolné sebevraždě, k stále zakrvácené a stále nabroušené zbrani, žádný rozumný člověk nebude mít co namítat"
Rozumny clovek nic nenamita, ale tady se to zas bude hemzit nastvanymi kecy, predpokladam.

". Kdo se bude utíkat k droze pro myšlenky, nedokáže za chvíli myslet bez drogy. Dovedete si představit hrozný osud člověka, jehož ochromená obraznost by už nedokázala pracovat bez pomoci hašiše?"
Ano dovedeme, staci se podivat napr na diskusi grower.cz :)

Takze to bychom meli :)
FlickerBird
měli bychom to že máš problémy víc než citovat
a řekni mi jestli opíáty cos onehdy propagoval nezpůsobují to samé, ne-li v ještě větší míře a rychlej?
a ještě zkus popřít, jestli fanatické přesvědčení o čemkoliv nezpůsobuje co popisuješ (konkrétně amotivaci, citová chudoba, znížená schopnost vybavování)... jdi kázat před kostely a uděláš mnohem větší službu, protože ubyde aspoň pár hezkých holek s křížkem na krku.. a především si ukliď ten bordel v hlav a dej si práska z makovice ;P
hydrocodon
ne, opiaty nenici mozek, nedelaji z cloveka retarda, spise naopak, delaji z cloveka umelce, i kdyz spusobuji zavislost, to je jejich jedina nevyhoda. A vubec, pisu to po nekolikate, nehadejme se o faktech, a VY, mit v sobe trochu hrdosti, tento web zrusite a zacnete se lecit ze zavislosti na marihuane, a snad jednou, kdyz budete mit stesti, zacnete zit zase jako lide, svobodni, bez depresi a sebevrazednych myslenek, preji vam to, uprimne.
jaman
hydrocodon myslim že su veci kt sa daju robiť s mierou, netreba to prehanať ani s tou travou , viac ma sere ,že denne vyfajčím 2 krabičky cigariet a vypijem liter vína...nemyslím , že by tu bolo až tak vela závislych...
FlickerBird
jaman: souhlasím, osobně bych si rozhodně nedovolil být zhulený permanentně, tak ejdnou za týden budiž bez následků... mám svůj mozek celkem rád i když neposlouchá
hydrocodon: nejde se než pousmát nad tvojí omezeností tolerovat jakýkoliv jiný názor než zrozený v tvojí tupé hlavě.. ze závislosti na makovicích dneska dokážou vyléčit, ale z blbosti ne, a ty bys nejspíš potřeboval obojí
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od hydrocodon
ne, opiaty nenici mozek, nedelaji z cloveka retarda, spise naopak, delaji z cloveka umelce, i kdyz spusobuji zavislost, to je jejich jedina nevyhoda. A vubec, pisu to po nekolikate, nehadejme se o faktech, a VY, mit v sobe trochu hrdosti, tento web zrusite a zacnete se lecit ze zavislosti na marihuane, a snad jednou, kdyz budete mit stesti, zacnete zit zase jako lide, svobodni, bez depresi a sebevrazednych myslenek, preji vam to, uprimne.


ty ma tymi tvojimi dristami fakt zabijas, este mi povedz, ze opijaty su zdraviu prospesne a uz z teba asi fakt zdochnem
jaman
páni ..nestojí to za tie nervy..asi pred 19 rokmi ked som končil druhu vyšku tak som bol prežraný liekmi ..fenmetrazin, dexfenm.., sydnoarb ..,efedin..spať som nevedel...zavisly som nebol , ale citil som sa zle ...nepokoj , nutkave konanie atd, nerobilo mi to dobre ...nikdy som si nič nepichal, ale ked si dam viac travy tak som letargicky, až zombie ...čiže nič netreba prehanať....ja som to robil celý život a dosť to trvalo kym som na to prišiel...
FlickerBird
jako propagace se to brát nedá, ale jako otravace jo, proto vy nejspíš stačilo plivat na něj.. kašlete na něj, mu to jednou dojde až zjistí že kvuli hnisavým dírám v ruce si už nemá kam píchnout
varan
no nevim hydrocone, kdyby oprvdu bzla marihuana takova jak ji popisujes, nikdo by ji nehulil....

zamysli se chlape, nepovazuj sebe za lepsiho nad ostatnimi...

Mozna mas v necem pravdu, ale kdyz se zeptas nejakyho odbornika tak ti povi ze opium je horsi nez konopi...

Taky si uvedom, ze groveri nejsou zvedavi na tvy kecy, tak nas neser... Gower tady neni od toho abysis lecil menecenost...
hydrocodon
O cem se tu jako porad debatuje, ceho tim chcete docilit, to uz rovnou zavedeme diskuse, kde se budeme snazit dokazat ze 10 je prvocislo. Tak si o tom neco prectete, misto neustalem fetovani konopnych derivatu. Myslim tim kvalitni literaturu prednich drogovych expertu, ne stranky jako grower, hemp a podobne, drogy propagujici pochybne weby. Vubec se divim, ze vam tyhle stranky policie toleruje, ze toleruje weby, kde se daji objednat pomucky k aplikaci fetu, tim myslim dymky, bonga, vsemozne drticky, filtry do jointu, to je proste neskutecne. Vzdyt konopi ma na svedomi vice lidske tragedie nez alkohol, a to je prokazane, prosim, nesnazte se tyto fakta vyvracet. Pokud mate nejake problemy, ktere resite pomoci konopi, a nejste schopni je prekonavat s cistou hlavou, ma rada je, dejte se na chlast, ten vam organismus zdevastuje pomaleji, zvolte alespon to mensi zlo.
CAESAR
vies co hydrocodon, tak nam sem daj odkaz na daku studiu dakej medzinarodne uznavanej vedeckej spolocnosti a prestan nas tu uz presviedcat o tych tvojich nepodlozenych vymysloch, ktore su v priamom rozpore so zdravim rozumom, ak mas aspon minimalne skusenosti s latkami o ktorych tu pises. vidno ze nepoznas ziadnych alkoholikov a ani ziadnych hulicov, lebo by si tu nepisal taketo dristy.
virgill
HYDROCODON rekl "Proc by mel byt nejaky smysl??? Proste uzivat si, sex, drugs, rock`n`roll a pak se ve vhodnem okamziku oddelat, co vice chtit." a ted tady tvrdi ze je trava spatna droga ale tu nam sam doporucoval stejne jako opiaty.....
hydrocodon
Virgill : Muzu te o neco pozadat? Reaguj na me intelektualni prispevky zrovna kdyz nejsi nafetovany, je li to mozne, diky. Ja bych travu nikomu nedoporucoval. Toto svinstvo bych nenazval drogou, jelikoz pod pojmem droga si predstavuju chemickou latku, ktera mi navodi prijemne rozpolozeni mysli, ve vyssich davkach otevirajici nebeskou branu. Marihuanu bych zaradil do skupiny latek zvanych DEPRESIVA. Za kolik sebevrazd je odpovedna marihuana se mi ani nechce domyslet
oton
hydrocodon: jestli máš po trávě deprese tak problém neni v trávě ale v tobě, to by sis měl uvědomit a něco s tim dělat,

znám desítky huličů a pokud už z nich má někdo z hulča deprese tak je to mizivé procento, a ten kdo má z trávy divný stavy a je trochu rozumnej tak se jí prostě vyhne a stejně to neni z trávy, ta jen vyhrne na povrch něco špatnýho co už v tom člověku je, tak jako to může probudit další velká řada jiných látek... pán je asi odborník, aspoň sem se zasmál
CAESAR
hydrak>stale si nam este neuviedol daky odkaz, alebo reagujes len na to co sa ti hodi?
Era
Proboha, dyk je to vůl a dělá si z nás srandu.
Není schopen dát jediný odkaz na studii, která by ty bláboly o nejškodlivější droze - THC podporovala.
Za šíření nepravd navrhuji smazat tohoto pomatence. Trpí bludy, časem jistě skončí na psychiatrii, ač řekl bych, že již tam někdy pobýval :D
virgill
HYDROCODON rekl

"Proc by mel byt nejaky smysl??? Proste uzivat si, sex, drugs, rock`n`roll a pak se ve vhodnem okamziku oddelat, co vice chtit."

"Ja bych travu nikomu nedoporucoval. Toto svinstvo bych nenazval drogou, "

"Konopi zpusobuje paranoiu, schizofrenii a mnoho dalsich psychickych poruch, je strasne nebezpecne. Nejnebezpecnejsi droga!"

mluvi za vse...
hydrocodon
Virgill : Neslovickar tady. Napsal jsem to proto, ze jsem to cetl ve studii jednoho drogoveho experta, a tam byl pojem "nejnebezpecnejsi droga" v souvislosti s marihuanou pouzit. A porad mi nedochazi, jakou ma souvislost Sex, drugs, r'n'roll s travou. Vysvetli mi to. A zadal jsem te, abys na me prispevky nereagoval sfetovany. Za tak kratkou dobu jsi nemohl vystrizlivet, a pak tu pises takove sracky, ktere nedavaji smysl. Nedelej si ostudu, vaz si konecne sam sebe
hydrocodon
Era a CAESAR : Jak ti muzu dat odkaz na studii, kdyz je ctu v lekarkych casopisech a knihach???

Oton : Mylis se, je to problem travy. To ze mam deprese kdyz si zahulim je obycejna zhulenost, vy ty deprese mate taky, ale nepriznate to, v tom je cely vtip.
CAESAR
velmi jednoducho, oscanujes

inac depresie mamvam z alkoholu, ktori je legalny a okrem toho som z neho agresivny a psychicky ublizujem skoro kazdemu a hlavne svojim blizkym, co sa mi na trafke nikdy nestalo
Hnědojed
no kdyz uz se takhle tenhle thead zprasil co udelat tohle? Vy vsichni co cekate co te vysmazene ovulator napishe ho ignorujtea radis mi napiste kde sou naky thready popripade vlastni zkusenosti u curingu. Neco sem tu nasel ale dost malo a aji na overgrow a cannabisworld sem nic moc nevypatral.

P.S. Pripada vam to jkao OT ? mne ne Protoze tnehl thread uz je naprosto o nicem. Treba uz se naky MOD nasere a vybananuje toho debila kterej tu jen prudi a usetri ostatnim cas i nervy.
virgill
hydrocodon "drugs" je totiz anglidcky droga. a travu jsi prohlasil za drogu vicekrat :
"Konopi neni vubec nic extra, takovych blbosti byste nasli na kazde rostline. Neni to zadny lek na epilepsii, sedy zakal a podobne. Kdyby byl, davno by se pouzival, nemyslete si ze ne. Je to pouze droga, ktera nici mozkovou strukturu, tim padem narusuje pamet, nervy, zpusobuje psychozy a rozvoj latentnich poruch. "
Era
Jen jestli to nebyl "časopis" "Pravda o Jointu" :D

Velmi ojediněle se nějaký "odborník" najde, který opvažuje konopí za nejnebezpečnější, vysoce nebezpečné atd...
Naprosto převažující většina však jen poukazuje na jistou škodlivost s dodatkem, že ve srování s jinými drogami je konopí škodící nejméně až zanedbatelně.
Taky stačí hledět kolem sebe - jak vyapadají a dopadají uživatelé alkoholu, jak heroinu, pervitinu a jak huliči.
U mně to vyhrávají huliči na celé čáře jako nejméně postižení, nejméně degenerovaní, nejméně sociálně nebezpeční atd.
virgill
Hnědojed tahle diskuze je o fanatismu v oblasti protidrogove prevecne tohle se do ni hodi...
Hnědojed
no tak jinak hosi copak to nechapete ze je to clovek co che jenom vysirat? Copak je tohle kdyz ne vysirani? Dieselova lokomotiva? Mrdejte ho do palice at si de na zachod listovat lekarskymi casopisy.
Hnědojed
to virgill tohle je diskuse? Tak to nechci videt az si zacnete nadavat...
CAESAR
To hydrocodon:

Therapeutic uses of cannabinoids

Several studies have demonstrated the therapeutic effects of cannabinoids for nausea and vomiting in the advanced stages of illnesses such as cancer and AIDS. Dronabinol (tetrahydrocannabinol) has been available by prescription for more than a decade in the USA. Other therapeutic uses of cannabinoids are being demonstrated by controlled studies, including treatment of asthma and glaucoma, as an antidepressant, appetite stimulant, anticonvulsant and anti-spasmodic, research in this area should continue. For example, more basic research on the central and peripheral mechanisms of the effects of cannabinoids on gastrointestinal function may improve the ability to alleviate nausea and emesis. More research is needed on the basic neuropharmacology of THC and other cannabinoids so that better therapeutic agents can be found.

zdroj:WHO
virgill
Hnědojed ja diskutuju nikoho neurazim nepouzivam sprosta slova to ze ostatni nedelaji je jejich vec
ten curing mas tady spoustu infa http://grower.cz/forum/showthread.p...ighlight=curing je to z OG
hydrocodon
virgill : neslovickar tu porad se slovem droga, a porad nejsi jeste strizlivy, podle toho co pises bych spise rekl, ze sis dal dalsi davku hashe :)

CAESAR : To jsi napsal sam. No anglicky pises docela slusne. Ale kdyz je konopi tak skvele anti-krecove, proti zvraceni, jako podpurny prostredek pri AIDSU, rakovine a kdovi co jeste, mi sakra rekni proc se tedy neuziva, proc je to nelegalni narkotikum, a v americe za drzeni tohoto "vseleku" jdes do vezeni????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
FlickerBird
neomlacuj nám tu o hubu ameriku, to je ukázka kam až to může s lidskou tupostí dojít, ne příklad...
kdybys nebyl stejně otupělej tak bys věděl že se testuje přípavek Sativex, sprej aplikovaný pod jazyk proti právě těmhle nemocem a bůhvíčemu
a než začneš kázat o střízlivosti tak se podívej jak píšeš :P
FlickerBird
citace:
Původní příspěvek od hydrocodon
... Vzdyt konopi ma na svedomi vice lidske tragedie nez alkohol, a to je prokazane, prosim, nesnazte se tyto fakta vyvracet. Pokud mate nejake problemy, ktere resite pomoci konopi, a nejste schopni je prekonavat s cistou hlavou, ma rada je, dejte se na chlast, ten vam organismus zdevastuje pomaleji, zvolte alespon to mensi zlo.

TY VYFETOVANEJ ZKURVYSYNE S HLAVOU PLNOU HOVEN VÍŠ CO TO TU KURVA VUBEC MELEŠ? JÁ NA VLASTNÍ OČI ZAŽIL CO TO JE ZACHRAŇOVAT ČLOVĚKA ZE ZÁVISLOSTI NA CHLASTU A TÝDENNÍ NONSTOP OPILOSTI!!! než něco vybliješ zkus zapojit slepičí mozeček a možná dojdeš k tomu že potřebuješ odbornou pomoc.. já mám čistou hlavu, kolikrát sem se zmastil napočítám na prstech a zůstane mi hafo volnejch. když už nikdo jinej tak já tu mluvím s čistou hlavou a můžu tě bez výčitek označit za zakomplexovaného kokota scientistu jehovistu a kdovícoještě.. TY tu máš v hlavě nasráno a TY se máš léčit... ukazuješ se jako spasitel, kážeš o trávě jako zlu a přitom máš spodky vzorované americkou vlajkou
vypadni už odsud a jdi kázat před kostel, a čekej až pujde kolem kdokoliv normální a sejme tě pepřákem a jako bonus šutrem
patříš k těm vymrdům co si na fórech léčí komplexy, a na jakoukoliv odpověď reagují stylem že sou všichni magoři a jenom ó velké já má pravdu... banánem na tebe
maucta
kdybyse náhodou nelíbily nadávky tak je prosím ignorujte, už mi docházej slova a zažívám emoční krizi kterou bych nikomu nepřál
X_eXc_X
WOW ;)
hydrocodon
Ze se "testuje" nejaky sativex, to ma byt jako dukaz ceho??? Testuje se tolik leku, z niz vetsina se nikdy nebude pouzivat. Az se bude lecit marihuanou, tak mi timhle argumentujte, do te doby drzte huby. To je jako tvrdit, ze heroin je neskodny, protoze pred sto lety to byl lek na kasel, ktery se dal dokonce koupit bez predpisu!!!! Nebo ze je neskodny proto, ze morfin (heroin je diacetylmorfin pro tupce) je porad nejucinnejsi analgetikum, a nebyt navykovy, pouziva se jako nejucinnejsi antidepresivum. Tak porovnejte lekarske vyuziti tech "hroznych" opiatu a te "bezvadne a neskodne" marihuany. Mam se tu rozepsat o codeinu, dihydrocodeinu, hydromorfonu... a plno dalsich opiatech, bez nichz by jsme se neobesli? A kde je ta trava, vzdyt ty super lecive ucinky, jak to porad ctu na tech vasich srackovskych webech jsou znamy uz odnepameti preci? Zadne lekarske vyuziti, a ted si nejaci psychopati, podobni tem nebezpecnym schizofrennim silencum, co si z travy stavi chatrce a pak si stezujou ze jim hrozi vezeni, vymysleli testovani nejakeho sativexu. Vite co, uz sem nelezte, nemam dnes silu cist ty vase lzi, radsi se jdete skourit, a pak v depresich uctivat konopim vecne intoxikovaneho sivu a vest zvasty o tantrickem sexu, vy hydnuisticti rastafariansti psychotici. Pak si muzete vycesat hovna z plnovousu a podpalit dredy:) PS:Stejne me hreje na srdci, ze spravedlnost vetsinou vitezi, jak tomu bylo videt na czechteku, bavil jsem se vice nez u simpsonu, jak vam statecni policiste nakopali prdele. A Paroubkovi jenom chvalu, ze je to muz cinu!!!
gona
hydrokondom naprosto s tebou súhlasím:LEGALIZE HEROÍN;) vytvor si vlastný server kde sa budete baviť o výrobe toho nalpešieho antidepresívneho prášku exportujte ho do všetkých lekárni a pomáhjte ľudom proti ich a tvojim depresiam je to potrbné si významný budeš tomu veliť YOU ARE KING MAN:)
prasal
no tak pánové více slušnosti by neškodilo...jinak ta hláška od H. s podpálenjma dredama je good :-)
FlickerBird
tady končím, a ty milý hadrocodone si buď jistej že poznat tě osobně tak ti rozlámu žebra trubkou... už jenom za to že "nic nezpůsobilo tolik lidského neštěstí jako marihuana"...
prasal: tohle si slušnost nezaslouží, sice vím že mu dělá radost když provokuje ale ať ji má, mě se aspoň uleví
CAESAR
hydrocodon> ja som to nepisal, je to zo servera WORLD HEALTH ORGANIZATION
tu mas odkaz http://www.who.int/substance_abuse/facts/cannabis/en/
su tam aj negativa, su tiez zaujimave
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od hydrocodon
Ze se "testuje" nejaky sativex, to ma byt jako dukaz ceho??? Testuje se tolik leku, z niz vetsina se nikdy nebude pouzivat. Az se bude lecit marihuanou, tak mi timhle argumentujte, do te doby drzte huby. To je jako tvrdit, ze heroin je neskodny, protoze pred sto lety to byl lek na kasel, ktery se dal dokonce koupit bez predpisu!!!! Nebo ze je neskodny proto, ze morfin (heroin je diacetylmorfin pro tupce) je porad nejucinnejsi analgetikum, a nebyt navykovy, pouziva se jako nejucinnejsi antidepresivum. Tak porovnejte lekarske vyuziti tech "hroznych" opiatu a te "bezvadne a neskodne" marihuany. Mam se tu rozepsat o codeinu, dihydrocodeinu, hydromorfonu... a plno dalsich opiatech, bez nichz by jsme se neobesli? A kde je ta trava, vzdyt ty super lecive ucinky, jak to porad ctu na tech vasich srackovskych webech jsou znamy uz odnepameti preci? Zadne lekarske vyuziti, a ted si nejaci psychopati, podobni tem nebezpecnym schizofrennim silencum, co si z travy stavi chatrce a pak si stezujou ze jim hrozi vezeni, vymysleli testovani nejakeho sativexu. Vite co, uz sem nelezte, nemam dnes silu cist ty vase lzi, radsi se jdete skourit, a pak v depresich uctivat konopim vecne intoxikovaneho sivu a vest zvasty o tantrickem sexu, vy hydnuisticti rastafariansti psychotici. Pak si muzete vycesat hovna z plnovousu a podpalit dredy:) PS:Stejne me hreje na srdci, ze spravedlnost vetsinou vitezi, jak tomu bylo videt na czechteku, bavil jsem se vice nez u simpsonu, jak vam statecni policiste nakopali prdele. A Paroubkovi jenom chvalu, ze je to muz cinu!!!


tak teraz si ma fakt pobavil, ja som vyholeny a fuzy tiez nenosim. vsimol som si trpis aj xenofobiou.

k czechteku> co je na tom spravodlive, ked si prenajmes pozemok, spravis si party a pridu daky pajaci, ktori si doma honia kokoty na sadistickych strankach, na ktorych pozeranie si musia najskor zarobit akou takou korupciou a nasilnym sposobom ta odtial vytlacia?
oton
hoši ten člověk nás chce jen pobavit, někoho snad nasrat, já už sem se dlouho nezhulenej takhle nepobavil nad tim co napsal "vy ty deprese mate taky, ale nepriznate to" du si užívat těch depresí kerý si nepřiznávám a na něho už seru, protože nemá žádný argumenty a jeho příspěvky nemaj ani tu nejmenší hodnotu do diskuse.... prostě si léčí mindrák, tak ho nechte... když ho to baví a zvětšuje se mu tim ego, mě to netrápí
hydrocodon
Tohi : jake pm??? Jaka verejnost??? Proc chces spachat sebevrazdu??? Vubec ti nerozumim, ale presto vidim ze trpis, je mi te lito.

Oton: Az priste napises ze nemam zadne argumenty, tak si to nejdriv procti, ja tu hazu jeden fakt za druhym, podlozene SOLIDNIMI KLINICKYMI STUDIEMI prednich drogovych expertu, ze ty by sis nebyl schopen pri sve znicene kratkodobe pameti (a hadej co je na vine) zapamatovat jejich tituly. Jsem tady opravdu jediny komu o neco jde, vam ostatnim jde samozrejme o to lhat a lhat aby se neukazala pravda.

Mikroff : Ja ti reknu kdo jsem. Jsem clovek, kteremu neni lhostejne, kdyz kolem nej tolik lidi zije ve lzi, kdyz lzou sami sobe. Treba se diky mym prispevkum nekomu rozsviti v hlave a pak to bude mit smysl.

CAESAR : K czechteku. TO CO JSI NAPSAL JE TAK TRAPNA LEZ. 1]Ten pozemek si pronajali na "soukromou oslavu narozenin" a ne na DEVASTUJICI SILENSTVI TISICU FETAKU, co sfetovani z travy, extaze a balzamu na mrtvoly, skacou na monotonni rytmus, ktery stejne tvori pocitacovy algorytmusm, takze uz za to, ze to nazyvaji hudbou si zaslouzi par ran pendrekem do zeber:), a pokud to nevis, jakmile majitel zjistil, ze ho ve smlouve podvedli, vyslovil se ze nesouhlasi se vstupem na pozemek, a policie jenom delala svou praci.
2]A i kdyby se tak nestalo, a oni si legalne pronajali pozemek, nemaji pravo takhle nicit prirodu. Pouceni z minulych czechteku, kazdy vi, ze po skonceni toho hnusu byly skody v milionech. Vzdyt ty prasata tam nekolik dnu ziji ve vlastnich vykalech. Nemluve o okolnich pozemcich, ktere takhle nicili. A vubec se divim, ze vam to, vy hipisaci nedochazi. Kecu o ochrane prirody mate plne huby, a pak si budete propagovat tady tuhle zrudnost. Pokud chcete poslouchat to vase techno, zavrete se doma a tam si skakejte a kalejte na podlahu jak chcete, ale prirodu nechte na pokoji. A co se tyce toho zasahu, jak si myslite ze by policie mela postupovat. Vzdyt to tem lidem bylo jasne hned, ze lezou tam kde nemaji. Pak jim policie nevim jak dlouho rikala, aby dobrovolne odesli. A Kdo nechtel odejit dobrovolne, co s nim asi tak meli delat??? Logicky museli pouzit silu aby je vytlacili, tak nevim co se tady porad resi? Vzdyt tem lidem co tam zustali stejne slo jen o ten rozruch, milujou, kdyz si muzou hodit klacek po "tom zlem policajtovi", co jen posloucha rozkazy. Pak vam jde o ty trapne demonstrace, jak jste byli objetmi "zrudneho rezimu potlacujiciho svobodu". Byt to na me, tak demonstrace prohlasim za nepovolene, pouziju jeste tvrdsich postupu, a to si piste, ze by v teto zemi byl klid. Stejne vam uz na pristi rok akce typu czechtek dopredu zakazou, tak zustavam klidny.

gona : a ty, holcicko, laskave neprekrucuj. Kdyz nemas argumenty, nepis mi. Jaka legalizace heroin, ja jsem jen poukazoval na to, ze opiaty maji nesporne lekarske vyuziti, a ze by se bez nich medicina neobesla. Taky, kdyz secteme pro a proti, kazdemu cloveku znaleho problemu musi byt jasne, ze na pricce nebezpecnosti truni trava na samem vrcholu. Uz jste nekdy slyseli, ze by lide uzivajici morfin nebo jeho derivaty proti bolesti trpeli pozkozenim mozku, ani o zavislosti se mluvit neda, ta prichazi, pokud se opiaty uzivaji ve vysokych davkach nekolik mesicu, a to DENNE. A kolik lidi ma z opiatu pozkozene nervy a znicenou pamet??? NIKDO. Myslim, ze nebude nadsazene, kdyz prohlasim marihuanu smrtelnym narkotikem, jestlize deprese je smrtelne onemocneni, a marihuana je ze skupiny DEPRESIV. Mam to potvrzene, staci se podivat 11 let nazpet, 8.dubna, 1994, elektrikar nachazi telo Kurta Cobaina. A myslim ze je tady kazdemu jasne, co zpusobilo to, ze si musel ustrelit hlavu. A prosim, nesvadejte to na heroin, z nescetnych zapisku v jeho deniky vyplyva, ze heroin bral jako lek, ale o trave si napsal neco jineho, doslova "Marihuana, ta bezpecna ubalena mrkev, mi poskodila pamet, a znicila nervy, mel jsem chut se po ni na vsechno vykaslat" Jsem si jist, ze prave ta trava je zodpovedna za hrozne deprese, kterymi trpel po zbytek sveho kratkeho zivota, MARIHUANA JE VRAH!!!
Era
Na tvé bláboly ohledně konopí netřeba reagovat, vidím, že lhát tě baví i na téma CzechTek. Konkrétně:
citace:
Původní příspěvek od hydrocodon
CAESAR : K czechteku. TO CO JSI NAPSAL JE TAK TRAPNA LEZ. 1]Ten pozemek si pronajali na "soukromou oslavu narozenin" a ne na DEVASTUJICI SILENSTVI TISICU FETAKU,

Lžeš. Pozemek nebyl pronajatý, ale měli svolení jeho majitele k použití příznivci elektronické hudby na oslavě uplynutí poloviny prázdnin. Smlouvu najdeš na netu, odkaz nedám, ty taky nedáváš, tak si to najdi sám.

citace:
Původní příspěvek od hydrocodon
co sfetovani z travy, extaze a balzamu na mrtvoly, skacou na monotonni rytmus, ktery stejne tvori pocitacovy algorytmusm, takze uz za to, ze to nazyvaji hudbou si zaslouzi par ran pendrekem do zeber:),

Lžeš. Za to, že někdo nazývá něco, co vzniklo algorytmem počítačovím, hudbou, si nezaslouží ani pokárání. Můžeš s ním maximálně tak nesouhlasit. Mimochodem i Prodaná nevěsta vznikla nějakým algorytmem v hlavě Smetanově.

citace:
Původní příspěvek od hydrocodon
a pokud to nevis, jakmile majitel zjistil, ze ho ve smlouve podvedli, vyslovil se ze nesouhlasi se vstupem na pozemek, a policie jenom delala svou praci.

Lžeš. Majitel několikrát v TV i policii vypověděl, že s akcí v plném rozsahu souhlasí, nikdo jej nepodvedl a prostřednictvím svého právníka podal trestní oznámení na policii za to, že zabránili užití louky Technaři.

citace:
Původní příspěvek od hydrocodon
A i kdyby se tak nestalo, a oni si legalne pronajali pozemek, nemaji pravo takhle nicit prirodu. Pouceni z minulych czechteku, kazdy vi, ze po skonceni toho hnusu byly skody v milionech. Vzdyt ty prasata tam nekolik dnu ziji ve vlastnich vykalech. Nemluve o okolnich pozemcich, ktere takhle nicili.

Lžeš. Příroda není ničena, na tom místě se budou stavět sklady (dle vyjádření majitele). WC bylo zajištěno - smlouva byla včera zveřejněna na TV N@va. Rostlinolékařská správa konstatovala, že škody jsou naprosto zanedbatelné.

Za soustavné lži jsem navrhl moderátorce, aby tě vyhodila z Groweru. Prosím, koho taky serou ty jeho demagogicko fašistické bláboly o totéž.
gona
súhlas zmazať za vymysli a OT ja si tie svoje potom vymažem sám aby ste modi nemali tolko práce
hydrocodon
Smazat pravdu, jak jednoduche, jednate presne podle mych predstav, a pak mi tu piste neco o komunismu, a dal hlasejte svobodu slova:)
jaman
čo tu ešte tolko onanujete?
CAESAR
hydrak, tak tu mas tu najomnu zmluvu(presnejsie suhlas majitela pozemku). ak vies citat, co predpokladam vies, tak sa tam o ziadnej narodeninovej party nepise

dalej vyslovene klames, ze svoj suhlas zrusil, lebo nic take sa nepotvrdilo a sam to aj v niekolkych toleviznych novinach poprel

:flamer: ma naseres, si ta vypatram, odrezem ti kokot a vopcham ti ho do riti, aby si si uz nemohol honit kokot na tom ako nas tu tymi svojimi primitivnymi a nicim nepodlozenymi dristami vytacas.:rocket:
aj ked sa obavam ze to nepomoze, lebo onanovat sa da aj bez kokota

:angel:
kolumbijec
trochu Ot ale nekam sem to dat musel........




Ještě před pár lety se na kuřáka marihuany všichni dívali skrz prsty. Dnes už se nikdo nebojí přiznat, že tuto drogu užívá. I když se už marihuana stává součástí "středního proudu", většina Čechů by ji přesto nepovolovala. Ukazuje to trochu překvapivě nový výzkum agentury SC&C pro MF DNES

S tím, aby užívání marihuany bylo zcela legální, nesouhlasí 58 procent lidí. MF DNES výsledky výzkumu zpracovala poté, co se před několika dny podařilo redaktorům snadno koupit v centru Prahy různé drogy. Konopí je pořád považováno za nejdostupnější.

Výsledky ukazují, že spor o marihuanu je zároveň i sporem generací. "Připomínalo to výsledky výzkumu názorů lidí na CzechTek, kde se také starší vyslovili proti technoparty," podotkla socioložka Jana Hamanová z SC&C.

Legalizaci nejvíce odmítají voliči KSČM
Zatímco mezi lidmi nad šedesát let souhlasí s legalizací jen 15 procent lidí, u nejmladší skupiny dotázaných (18–29 let) by ji povolila třetina ze všech. V průzkumu odpovídalo 2337 dotázaných.

Nejvíce legalizaci odmítají voliči KSČM, i když to podle Hamanové souvisí s tím, že tuto stranu volí spíše starší lidé. Nejvíce zastánců má legalizace této měkké drogy mezi voliči ODS. Tam už však nejsou rozdíly tak velké jako u věku.

Nejvíce odmítají povolení marihuany obyvatelé Moravskoslezského kraje, nejméně obyvatelé Pardubického a Karlovarského kraje. Na jižní Moravě, která se považuje za volební baštu lidovců, lidé kouření marihuany spíše tolerují.

Odborníci na drogy však očekávají, že společnost spěje k větší toleranci ke konopí. "Do volebního věku dorůstá generace, která už má s marihuanou bohaté zkušenosti," říká Viktor Mravčík z Národního monitorovacího střediska pro drogy.

"Lidé jsou konzervativní. Je to pro ně rozporuplná záležitost, mnozí se s drogou nikdy nesetkali a z výchovy vědí, že je to něco špatného. Mluví se o ní také jako o předstupni před závislostí na tvrdých drogách," komentuje výsledky výzkumu socioložka Jana Hamanová.

Shovívavost k marihuaně přitom doporučuje třeba i lékař Vratislav Řehák, který se zabývá léčbami drogových závislostí. "Je racionální, aby se postavila marihuana na roveň alkoholu či tabáku, které mají srovnatelné negativní účinky," míní Řehák.

České politiky přitom čeká první zkouška, jak se k marihuaně postaví. Budou totiž hlasovat o návrhu trestního zákona, který už rozlišuje tvrdé a měkké drogy. K těm druhým je shovívavější.

Dělení drog je zcestné, říká Říha
Oba pracovali ve zdravotnictví, oba se nyní míjejí v parlamentu a jsou členy politických stran názorově blízkých. Ale kdyby přišla řeč na marihuanu, Kateřina Dostálová (ODS) a Vladimír Říha z KDU-ČSL by si zřejmě vjeli do vlasů.

Přestože návrh na úplnou legalizaci marihuany zatím žádný politik nesepsal a do parlamentu neprotlačil, po prázdninách čeká poslance debata o novém trestním zákoníku, který vůbec poprvé rozlišuje konopné (měkké) a ostatní (tvrdé) drogy.

Legalizací marihuany se sice nezabývá, ale za přechovávání konopných drog ve větším množství než malém stanoví trest do jednoho roku, zatímco za držení ostatních drog až dvouletý trest.

Dostálová se už přiznala, že marihuanu zkusila. "Sice mi nechutnala, ale s trestáním za přechovávání nesouhlasím," říká Dostálová.

Vladimír Říha naopak považuje dělení na měkké a tvrdé drogy za scestné a marihuanu, kterou nikdy neokusil, odmítá. "Způsobuje srdeční arytmii a může uškodit i lidem se skrytými chorobami," prohlásil Říha.

MF DNES se zeptala na názor deseti poslanců z různých stran a hlasy pro dělení drog na dvě kategorie a proti u nich vycházejí půl na půl.

Paragraf o drogách v trestním zákoně tedy rozhodně neprojde snadno, žádná strana za ním nestojí stoprocentně. I poslankyně Kateřina Dostálová, která je spíše pro marihuanu, přiznává, že její názor zůstává i v liberálnější ODS v menšině. Naproti tomu lidovci jsou jednotně proti.

Dokonce část poslanců by kouření marihuany povolila úplně, třeba Svatopluk Karásek z Unie svobody.

Mluvčí ministerstva spravedlnosti, které trestní zákon navrhlo, Petr Dimun, se proto neodvažuje šance nového drogového paragrafu příliš odhadovat. "Bude záležet na tom, jaké má který poslanec doma děti. Bude se hlasovat napříč stranami, snad jen lidovci jsou jednotně proti," míní.

Jak Češi vnímají marihuanu
58 % Čechů nesouhlasí s tím, že užívání marihuany by mělo být povolené.
Mezi lidmi od 18 do 29 let povolení marihuany odmítá nebo spíše odmítá 46 % dotázaných, 34 % by ji povolilo nebo spíše povolilo.
Mezi lidmi starými 60 let a více legalizaci marihuany odmítá či spíše odmítá 69 % lidí, povolilo by ji jen 15 % lidí.
Nejvíce odpůrců marihuany je mezi voliči KSČM, naopak nejméně u voličů ODS.
Nejvíce odmítají marihuanu lidé z Moravskoslezského kraje, nejméně pak obyvatelé Pardubicka a Karlovarského kraje.
Zdroj: průzkum agentury SC&C pro MF DNES, odpovídalo 2300 dotázaných
FlickerBird
no, myslím že se legalizace eště dožijem :)
hydrocon: kámo, nenávážej se tady do rastafariánů, já a já ti taky tvojí scientologii nevyčítám. Jsi jenom xenofobní a já a já xenofobní nejsem, chápu tvojí odlišnost a respektuju tě, bylo to tvoje volba a nemůžu ti do ní. Kouření svatý byliny (marihuany pro tebe) je jenom MOJE volba, a pokud nebudu pro svojí společnost přítěží, nikdo mi nemůže zabránit v tom pokračovat.
Pokud tady chceš vytahovat nějaký lékařský studie, scanuj je nebo na ně dávej linky. Měj to podložený, protože klidně si je můžeš vymejšlet doma na záchodě.
FlickerBird
:bravo:
podle mě se ještě vrátí, ve svém plodném období měl taky pauzu.. nechte si posílát výpisy propuštěných lidí z lečeben a třeba na něj přijdete :D
rastafa...jah
Tak sem si ted dala poprvy tu svoji...posloucham to svoje reggaecko a sem dokonale stastna...A vzpominam na zacatky...vubec nechapu jak sem bez toho do 16 mohla vydrzet. Trava je nejlepsi na svete, je to kus Jaha...
Johnysss
Prave si davam brko, a smeju se faktu o Jointu..
´natUraL
Ja sem zjistil ze od té doby co sem zacal hulit sem prestal mít chutě na cigára......dřív sem fakt hulil skoro krabku a deně ated jenom tak 2-3 cíga deně...tak nefim.....je to jemon u mě?????
:beer: (ale pivo si neodepřu......):crazy:
honcek
Nazdarek pohodari, tak jsem tu prohledl kus diskuse s hydrocon a nestacim se divit. Hydrocon je typicka ukazka neprilis vzdelaneho, neprilis schopneho o to vice frustrovaneho demagoga, ktery si zde leci svuj komplex menecennosti. Asi proto jsi tolik zavisli na vsech analgetikach, antidepresivach a podobnych vecech. Berme jeho projevy jako soucast jeho lecebne terapie a neodsuzujme ho :o) Je to nemocny, skoro bych si troufl rici, ze vazne nemocny pripad "Legalnich drugs"
FlickerBird
noco, hydrocodon je fuč a nechybí mi :beer: jinak souhlasím
Elementalista
Mne docela chybi! Ten chlap byl rozenej komik...
FlickerBird
:D
o blbce nebyla nikdy nouze, přijde jiný, hehe :)
Era
citace:
Původní příspěvek od Igipop
Ganji vykouris vic jak tabaku, teda pokud ses hulic jak ma bejt, takze je daleko skodlivejsi.


:eek: :mutant:

Tak takovýho "huliče jak má bejt" bych rád někdy potkal.
To jako že denně stahne 10 gramů zelí? :D :D :D

Příležitostní huliči (myslím tím hulení cca 1x za týden) mají takovou dávku na půl roku :)
Ono taky záleží na síle modelu - je určitě pozitivní, že koncentrace roste, a na zhulení stačí bohatě i 0,2 g. Alespoň se nadýchá méně dehtu.
Kwjetoň
citace:
Původní příspěvek od Era


:eek: :mutant:

Tak takovýho "huliče jak má bejt" bych rád někdy potkal.
To jako že denně stahne 10 gramů zelí? :D :D :D




Znám takový... :punk:

To není zas takovej problém, třeba na akci se 10 g denně dá zvládnout v pohodě...:bong:

Ale nesmíš mít nic moc jinýho na práci...:D

:afro:
FlickerBird
on je celkem i problém že po jisté době klesá nálada a člověka už to ani tolik nebaví :slizoun: nevím jak bych se s hromádkou 10g vypořádal, asi by to chtělo hooodně masivní vodárnu :bong:
Elementalista
S takovym mnozstvim bych tak 2-3 tejdny vydrzel. No, ale to sem ted asi provaril, ze nejsem hulic jak ma bejt...
Hnědojed
nekde sem cet ze samocistici schopnost plic je pomerne velka a ze dve az tri cigarety denne by meli byt pomerne minimalni riziko . Takze si troufam trvdit ze mi co si zahulime jednou dvakrat za tyden (ale pozor treba ja si dam dva tri prdy a su deatha kazdej to tak asi nema co igipope...:rejp: ) nemusime otazku zdravi az tak reshit - spis to kde zijem a co tam dychame celej den :(

P.S. to iggipop :mutant:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma