Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
psychologové - Klikni zde pro originální téma
Hanyz
Abych sel za psychologem, tak by to muselo byt v hodne krajnim pripade, ktery si ted ani nedokazu konkretne predstavit. Jsem zvykly si svoje problemy resit sam, osvedcilo se mi to jako nejlepsi metoda. Samozrejme jsou urcite problemy, s kterymi vam proste nekdo konkretni MUSI pomoct, ale to uz je otazkou situace. Kdyz ani to nepomuze, pochybuju ze by najednou nejak zazracne mohl pomoct psycholog. Na druhou stranu ale musim priznat, ze me psychicke problemy nejak moc netrapi. Jsem v celku vyrovnany clovek a kdyz neco nejde, tak mavnu rukou a jdu dal. Nejak bylo a nejak bude

P.S. Mozna by to chtelo anketu
Každý si musí pomoct sám, ale psycholog pomůže zasadit váš problém
do toho správného rámce.
Sniper2
Vetsinou cloveku staci nejaka blizka osoba,nejakej andel straznej kterej mu pomuze:angel: ,ale kdyz uz to nezvladne nikdo blizkej tak myslim ze je rozumny jit k psychologovi.
Myslim si ze pro nej neni dulezity jestli hulite,teda pokud k nemu nejdete sjety,ale kdyz by se ptal tak to klidne priznam,zakladem je prece vzajemna duvera.
Taky jsem u psychologa nebyl, ale pokud by byl ten pocit, že se něco nedá zvládnout bez odborné pomoci či konzultace, tak odpověď je ano. Piann to vyjádřil celkem přesně.
Leštěnka
Myslím si, ze ano...dokonce bych si tam rada zasla i jentak kdyz bych nemela problem...zajimalo by me, co by mi o me rekl a vubec.
A hlavne ja sama vedu rada s kymkoli takovy ty rozpitvavaci hovory "proc?" . Takze jednoznacne ANO i kdyz jsem jeste bohuzel nemela moznost...MYR
...no zase taková zábava to nejni.
Dobrý psycholog se pozná podle toho,
že to sezení, má-li k něčemu být, ti není ale vůbec příjemný,
protože dobrý psycholog se umí ptát na ty správný a tedy bolestivý věci. :)
cosecha
mam kamose psychologa a je to desne prase a hrozne chlasta a za tim teda obcas chodim :D
kolumbijec
docela rad bych zasel k psychologovi a trochu si o me popovidal ale prachy za nej davat nechcu.
cosecha
kolumbijec - to by melo bejt snad gratis, ne? teda zalezi na tom co, jestli se cches poustet do nejakyho hlubsiho zkoumani, tak to teda stoji asi dost.
kolumbijec
2cosecha: no to prave vubec nevim. protoze sem jeste zadnyho psychologa ani nevidel (nebo o tom nevim) ale zadara si se mnou bude povidat max. nekde nad pivkem................ -:)
Najdi si takovýho,
co jede normálně přes pojišťovny,
však je to lékařský zákrok jako každý jiný.
Teda pokud jsi pojištěný.
Za studenta to hradí stát.
Haggy
No tak to ja u psychologa byl..je to docela sranda...dostanete nejaky testiky, kery resite, no a pak si prijdete pro vysledky, na pokec, dostanete kafe,resite ty otazky, psychous se vas na neco pta atd... a je docela pohodicka...;):)
cosecha
de vo to jakej psycholog. ja znam jednu kravu co trvdi ze joga atd zpusobuje schizofrenii. A ja byla jeste tak blba ze sem se s ni chtela bavit o houbach a transpersonalnich zkusenostech a vona mi na to rekla:"Lysohlavky?No FUUUUUJJJ!!!"

sou to taky jen lidi, musis jich par vozkouset, nez najdes nekeryho kerej ti sedne.
Haggy
hm..no tak to mas urcite pravdu...tyjo, hm...tak v takovym psychologovi bych se hodne zklamal...tyjo.njn...sou to taky lidi jak rikas...
K psychologovi bych klidně zašla s nějakym běžnym problémem, vypovídat se, hůedat podstatu, řešení. Ale vzhledem k mýmu duchovnímu smýšlení, který se čím dál víc svazuje s běžnym životem by se mi asi každej psycholog vysmál. Nechci je házet do jednoho pytle, ale mám pocit, že když mu řeknu, že nemám večer ani čas si vyložit karty, pracovat s kyvadlem, nebo že se nemůžu učit astrálně cestovat, protože manžel odmítá jít s dcerou na procházku, asi by mě rovnou zamluvil místo ve cvokárně. Jsou to materialisti a problémy řešej až moc racionálně.
Split
Psychologové jsou tu od toho aby se knim chodilo. Tak jako když jdeš k doktorovi s kašlem, tak ke psychologovi s problémem jakéhokoli kalibru. Není na tom nic špatného a myslim že kolikrát ti dá lepší radu, než jakou by sis sám dal/a.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma