Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Příliš velké kytky - Klikni zde pro originální téma
Setth
Zdravim všechny. Sice jsem se už o mém problému zmínil v jiném tématu, ale nakonec jsem se rozhodl, že o tom založím nové téma, aby to bylo více na očích a více k věci.

Takže: 20. dubna jsem přišel na místo kdesi v lese, kde jsem měl vykopanou jámu o objemu přibližně 40 - 50 litrů. Do té jámy jsem nasypal 20l substrátu na muškáty (ph 5,0 - 7,0) a 20l substrátu pro pokojové rostliny (ph 5,5 - 7,0). Nakonec jsem to trochu promíchal s menším množsvím původní půdy (max 5l).

Do tohoto mixu jsem ten samý den zasadil 12 předklíčených semínek z nichž se jich 10 ujalo k životu. Když jsem tam byl před 14-ti dnima, měli kytičky okolo 20 cm. Když jsem tam přišel dnes nestačil jsem se divit - všechny kyty okolo půl metru a více.

Má to však jeden háček. Kytky mají jen 4 patra a na té největší kytce jsou skoro až takovejch 15 - 20 cm od sebe. Nejsem si jistý, zda je správné, že se tak holky vytahujou. Jinak stonek je celkem silnej (asi tak 1cm). Světla tam svítí také dost - skoro celé odpoledne to bude určitě. Nevim teda jak dopoledne. Kytky jsem zatím ničím nehnojil. A vzhledem k tomu jak to vypadá ani nevím zda budu. Leda na plod a květ, ale to asi až pozdějc, co?

Kytky nemaj zatim žádný rozvětvení. Je to dlouhej stonek s listama. Přemýšlel jsem to zastřihnout, ale nevím zda to není moc brzy. Nicméně nevím zda by to můj problém vyřešilo. Nemůžu si dovolit mít nějaký čtyřmetorvý giga-kytky, protože to by pak bylo vidět na kilometry daleko.

Víte někdo, co je špatně? Nebo se ty moje kytky zkrátka zbláznili. :rejp:
TheKeptn
čau , jediná věc co mě napadla ... že to mlže být modelem .. je to noname ? nebo sou ty největší samci ... každopadně to zastipni a pokud je stonek pružnej něcím to ohni aspon o 45 stupnu mužes i o 90 ale nelámat :)... tak caw...
Setth
Jo, je to noname, ale kámoš, od kterýho jsem dostal ty semínka, je loni taky pěstoval a rozhodně to ani zdaleka takhle brutálně nevypadalo. No fakt z toho netušim.
Tim svetlom myslis priame slnko dufam.Myslim ze hlavny dvovod by malo byt prave to svetlo aj ked mi tu nesedi hrubka toho stonku(pri nedostatku svetla byva stonka tak tenka ze sa rastlinky same ohybaju)Ked si prisiel na to miesto ake mali tie rastlinky listy,neboli taktrochu povednute?
Setth
Listy vypadají v pohodě, kytky jsou celkem stabilní a sluneční světlo svítí přímo. Myslím, že to světlem nebude. Jedině co mě ještě napadlo je, zda to nemůže být třeba přebytkem nějakého prvku v půdě, ale to by se asi zas projevilo na listech. Fakt nevim.
Setth
Tak jsem dnes byl opět u svých kytiček, trochu je zastřihnout a mimo to jsem i vytvořil několik fotek:

1) To je moje největší kytka. Nevím co znamená to červené zbarvení horních listů, ale snad to je v poho. Kdyby ne tak mi to někdo řekněte.

2) To je celkový pohle na mé pole. I když to z fotky tak nevypadá, většina kytek mi sahá ke kolenům. Kolem je fólie sloužící jako provizorní ochrana proti zvířatům. I když je její efektivita možná diskutabilní, zatím to funguje.

3) Tak tohle je můj pokus o zastřihnutí metodou FIM. Zastřihnul jsem jen ty nejtitěrnější lístečky na vrcholu kytky a trochu to vzal i přes hlavní stonek. Myslíte, že to je ok?
Setth
No a teď k tomu, co by mohl být problém:

1 - 3) Možná to není až tak zcela patrné, ale když se pozorně podíváte vidíte stonek a na něm jednotlivá patra, která jsou dobrých 15 - 20 cm od sebe vzdálená. Kytka je dost vytáhlá a po pravdě se mi zdá, že ty další, i když jsou menší, ji hodlají v tomto růstu následovat.

Jak jsem výše psal, že kytka je stabilní, tak to beru zpět, protože zas až tak stabilní není a raději jsem ji přivázal. Zajímavé je, že dole u země se mi zdá stonek o něco tenčí a však směren na horu se v určitých místech trochu rozšiřuje. Ostatně když se pozorně podíváte na foto, je to trochu vidět.
Setth
A ještě jeden celkový pohled ze shora. Když foto trochu zvětšíte uvidíte jak je stonek vytáhlý.
Werron
zastřihuj, zastřihuj, zastřihuj..... ;) a ty výrustky co tim tam pak začnou rost můžeš přivazovat k zemi aby se ti to krásně plazilo. :)
Schinus
Ja mylsim ze zbytecne plasis normalne to smikni kytky se zpomalej vyhodej postrani pupeny rozvetvej se pohoda ale myslim ze bude potom problem ze je mas moc blizko u sebe budou se na sebe lepit:beer:
Setth
No, tak jestli jak říkáte, je to v pohodě, tak jste mě uklidnili. Všechny kytky, co jsem zatím viděl vypadaly jinak než to co roste mě. Jinak to co vydíte na fotkách, je zatím můj největší pěstitelský úspěch, takže mám málo a to ještě převážně špatnejch zkušeností. Tak snad to letos konečně vyjde.

Jinak co se kytek týče počítám, že budou nějaký samci, takže potom se tam snad trochu prostoru udělá. Dyžtak to ohnu nebo zatluču kolíky do země a přivážu provazem, tak aby to kytky trochu naklonilo. Nějaký to místo se snad najde. Nebo kytky po okrajích budu zastřihávat a kytky uprostřed nechám povyrůst více nahoru a začnu je prostřihávat pozdějc, tak aby se to nějak rozložilo do prostoru. Uvidíme.

Nož což tož, když už jsem založil tohle téma, tak bych mohl postupně postovat další fota a příspěvky jak se to vyvíjí.

Ještě mám jeden dotaz. Kdybyste byli v mý kůži a měli tyhle kytky, hnojili byste? Rostou jak z vody, tak nevim zda mám hnojit teď nebo raději počkat až půjdou do květu?
Kokono
Kaamo, mam za sebou daky ten outdoor a jedine co ti mozem odkazat je ze bud kludny, bud rad ze mas take pekne kyticky.
OUtdoor neni indoor, 15-20 cm medzi patrami je v pohode...
Stredne nehaj vyrast trochu viac, tak ako pises, ostatne pozastrihavaj. Strihnut mozes o 1-2 tyzdne znova, az kym nezacnu kvitnut. Hnojit urcite zacni. Uplne spodne vetvicky kludne poodstrihavaj. Ked to parkrat zastrihnes tak sa nemusis bat 4m hovad...pokus sa to zastrihnut FIMom (ak nevies o co go daj si vyhladat "FIM"), cim viac vetviciek tym mensia vyska.
Cus.
Schinus
Hnojit zacni ale dej si pozor na davku ze zacatku radsi min casem to dostanes trochu do voka:punk: ale at to ted neprehnojis..:)
Setth
Takže jsem byl zhruba po týdnu zase na kytkách a opět jsem si vzal foťák. Rovnou můžu říct, že holky zase znatelně povyrostly, ale za to s tim FIMem se mi to zatím asi moc nepovedlo. No nic, k věci:

1) Celkový pohled na mé pole - rostou, rostou... :bravo:

2) Nejspíš nepovedený FIM s mravencem feťákem :D

3) FIM ještě jednou
Setth
Jinak jsem kytičky dneska trochu pohnojil - Krystalonem start. Co do množství hnojiva jsem se řídil podle návodu, ale nevím, jak často je třeba kytičky hnojit. Jednou týdně, jedou za 14 dní nebo jednou za měsíc? Pak až budu dávat na plod a květ, tak to budu hnojit stejně často?

1) Další celkový pohled na kytičky. Tentokrát jsem zlikvidoval tu fólii co tam byla, takže kytky lze spatřit v celé své kráse.

2) Následně jsem si vypůjčil od lesníků kus pletiva a použil ho jako oplocení okolo kytiček. Snad to bude proti případným zvířecím návševníkům zatím stačit.

3) No a tady se nám dělá buď lístek a nebo první paličky. Co myslíte?
strihorukyeduar
Máš to pěkný chlape! Já myslím že sou to lístečky!
jackes
Cesto setthe mam ten samej problem jak ty no nevim jestli zrovna problem chacha,ale mam tak neco pres mesic kytky venku a rostou jako zvody nektere a podobyji se tem tvym ale nejsou az tak hezky posud sam:satan: a dnesk jsem se tam byl podivat a pohnojil jsem to hnojivem advanced hydrophonic of holland tak doufam ze porostou jeste lepe.nemas nahodou ICQ vymenovali by jsme si rady a poznatky:punk: Jinak ti reknu ze mas fakt nadherne krasky :girl: mej se a at rostou co to da.....ale prvni me musis vysvatlit jak se vkladaji fotky dik
loeX
to se ti dělaj boční větve...jinak s kristalonem je hoodně obtížný přehnojit a dělat to podle návodu nemá cenu...takže furt zvyšuj...
Setth
Kristalonem nejde přehnojit? To jako fakt? Nikdy jsem nic takovýho neslyšel.
Werron
no jasně že jde ale musel by jsi toho tam dát fakt hoooooooooooodně.
No prostě se to,že by někdo přehnojil kristalonem stáva maximálně jednou za 10 let (ironie ;) )
Setth
Tak fajn. Tak dám do 2l celou odměrku a vyleju to na ten necelej 1 metr četvereční (odměrku určenou pro 10l na 5 metrů čtverečních). Doufám, že se teda nic nestane. Je to sice dle návodu 5-ti násobné množství, ale když je to v poho... (Je to teda v poho?) A budu to tak praktikovat každejch 14 dní. Bude to fakt v klidu, že jo? Musel bych se jít oběsit, kdybych si takhle zlikvidoval svůj nejlepší a nejslibnější pěstitelskej úspěch za poslední 4 roky.

No, ještě radši počkám na vaše názory.



To Jackes:
Jak vkládat fota, o tom se podrobně dočteš tady:
http://grower.cz/forum/misc.php?act...q&faqgroupid=16
Ludwigh
Doveruj ale preveruj. Co keby si to neprehnal o ten 5-ti nasobok, ale iba o 3-oj nasobok. Nazaciatok. Ked uz to chces prehanat teda.
Kokono
5 nasobna davka krystalonu je uplne v pohode to mam vyskusane. Dolezitejsie ako davka je postupne zvysovanie..ked si im minule dal davku podla navodu, tak nabuduce im daj dvojnasobnu, potom 3nasobnu ... a takto dalej zvysuj...rozhodne nie 5 nasobnu davku hned na 2.krat.
Co sa tyka intervalu davkovania..ja davam krystalon vzdy ked polievam a to je pokial neprsi kazde 2-3 dni. Teraz davam 2-3 nasobnu davku ako je v navode a kyticky neprotestuju, davky postupne zvysujem. Neznasobujem davku samozrejme kazde 3 dni, ale stale davam o nieco viac, proste ked im bude koncit vegetacna faza tak budem davat zhruba 5 nasobnu davku. Davam to od oka. Nech sa dari.
Setth
Jasný, chápu. Takže důležitý je, zvyšovat dávky postupně. Ok. Udělám to tak. Dík.
Setth
Tož, to jsem se byl zase mrknout na kytky a udělal další foto sérii. Uběhlo deset dní od doby co jsem tam byl naposledy, takže je vidět jak zas holky poporostly.

1) Standartní celkový pohled
2) Ještě jeden
3) Výsledek mého FIMu. Je to zajímavé a nevím zda to s tím má nějakou souvislost, ale po tom co jsem se pokoušel o FIM metodu mi z kytek začaly růst jen dvě boční větve. Pointa je ale v tom, že ty větve začaly růst na většině pater. Třeba je to normální, ale nevim.
hasun
Jedna odměrka do dvou litrů je uplně v pohodě, hnojil sem takhle ne balkoně. Když sem postupně dávku hnojiva zvyšoval dostal sem se u kytek co sem měl na divoko na dvě odměrky do dvou litrů,z důvodu že sem měl kytí daleko od domava(důchodců,hahaha).
Setth
Tak a tady je můj nový problém. Na některých listech se objevují takové skrvny, co se mi vůbec nelíbí. Víte to jistě s tim Kristalonem? Došel jsem k závěru, že to je buď od hnojiva nebo snad nedostatek hořčíku. Ten se prý nachází v dolomitu. Jen je tu háček v tom, že nevím, kde takový dolomit seženu. V zahradnictví nebo snad v drogerii? Kdyby něco, dyžtak mi prosím poraďte.

1) Že by spálený list?
2) Jiný pohled
3) A do třetice

Jinak jsem už vyškubnul prvního samce a zjistil, že mi některé listy něco ožralo. Asi budu muset nějak rozšířit ochrannou bariéru pro kytičky. Zatím nevím jak.
chuck53
zdravim vas...taky nemam zadne extremni zkusenosti z takovyma rychlo se tahnoucima kytkama ale:

kamos mel kytku ktera mela dobrych 40cm a pritom asi jen dve patra tak sme se po porade rozholdi ze ji fikne hned nad prvnima dvema vetsima listama(tak 1cm) a ono se to docela vydarilo...

ja osobne bych to skusil znova aspon an jedne kytce byt vama...jako ja si ymslim ze ta kytka se zbrká (heh brko se zbrká:) ) a jestli ne tak za to nechci mit fuckoff

hodte dalsi nazory,určitě už to taky nekdo zkousel

a vysledek naseho zastrihu byl unikatni..byl to nakonec stonek 30cm vysoky a co 5-10cm byla velká(na tak malou kytku) palice tak 3-8cm dlouhá....teda jeste spolu z dvema trema listama..:punk: taky musim podotknout ze sme na kazdy tyden meli vzdy dve nove palice a takovy mesic bylo kazdy den co hulit...nechapal sem to a to bylo pritom noname semeno pestovanme na slunku tak ze na to svitilo od 9 do 14 hodin slunko......
pestujte a radujte se a hulte a radujte se jeste víc:punk: :afro:
Setth
Tak jsem zase mrknul na holky a můžu říct, že zatim z nich mám čím dál tím větší radost. Posuďte sami:

1) Rostou, větví se... co víc si přát.
2) A znova.
3) A do třetice
Setth
A ještě poslední foto:

1) Chloupky rostou, dobré znamení


Jinak tedy, jak na fotkách můžete spatřit, roste mi na políčku 9 kytiček, které zatím vypadají na samičky. Tzn. samce jsem vytrhl zatím jen jednoho.

Na druhou stranu, trochu mě děsí několik následujících faktů: V oblasti mého políčka vzniklo několik pěšin z nichž jedna vede tak trochu kolem mě, což by snad mohla být lesní zvěř, ale dále mi zmizela jedna lišta, kterou jsem tam minule nechal, což si už neumím tak uklidňujícím způsobem vysvětlit. No budu jen doufat, že důvod jejího zmizení je ještě něco jiného, co mi nedošlo. Hlavně aby to nebyl člověk!!!
Setth
Kdy myslíte, že je čas začít hnojit na plod a květ? Pár kytiček už ukázalo, co budou zač, takže jak dlouho ještě čekat?
champi
kua lidi co mam delat kytka roste jako pr*** nechci aby zase byla tak velka aby byla moc na očich..
ale přitom nechci řezat špičku co stím ..povezte pls
Setth
Jaká kytka? Tak ji zastřihni. Nic jinýho nenaděláš. Já taky nechtěl moc velký kytky, ale myslim, že ty moje takový 3 metry mít v září budou.

Nebo vem paprskomet doktora Spoka a třeba se zmenší ;)
mokie
cua.
kyti je pekny, ty skvrny nebyly od prehnojeni, neco to zeje, s tim vetsinou nic nenadelas :(
cervene listy nahore jsou modelem, nebo nestatkem P-fosforu
mangan pridat muzes, doporucuji horkou sul, 1kg stoji asi 30kc - navod je na obalu
vseobecne bych vysadil krystalon a sehnal si neco jineho - na rust treba WUXAL super a na kvet je dobry treba OBM - ma mene dusiku a vice fosforu, na rust ma byt pomer vice dusiku mene fosforu
nestojito to tak moc penez a vysledky jsou o poznani lepsi
hnojit 1krat tydne - korenove a 1krat tydne - listove
jinak odkazuji na zakladni pestitelsky FAQ, kde jsou zakladni rady ke vsemu.
rozhodne ted jeste hnoj na rust.
proti zveri josu dobry vlasy, das pramenky vlasu okolo a zver to odradi, pomuozu treba i kusy obleceni, strasak, ale to je zase dost napadny, dobry je natahnout silon kolem policka.¨
FIM se ti nepovedl zkus to priste fiknout trochu vejs(na poprve jsem to taky nedal-pak byli vyhonky 3 pak 4, nekdy i 6), a to ze se vetvej kyti na kazdym patre je dusledek zastipovani.
preji hodne stesti
Setth
Tak jsem se konečně odhodlal doject na svoje kytky a opět přináším nějaké to foto:

1) Tak takhle mé kytičky vypadají dnes.
2) Záběr na paličku
3) Další palička
Setth
Mám tu ale jeden problém. Když jsem přišel ke svym kytkám tak koukám a oni tam dva samci jak hovado. Můžete si je prohlédnout na fotkách. Na kytkách jsem nebyl skoro měsíc, ale v té době to na samce ještě ani trochu nevypadalo. Myslíte, že to budou samý semena? Že je úroda v řiti? Nebo z to bude ok?

Je to sice moje chyba, ale i tak mám celkem starosti.
onrejblesk
ja bych rekl ze budes mit co prebirat doma(myslim seminka) jak dlouho tam ten semc byl vykvetlej??? ale jinak jak tak koukam tak mas luxusni palicky takovy nemam ani ja snad budu mit aspon podobny preji ti dobrou sklizen
obdivuju kazdyho pestitele co ma takovy paldy
bubik
Setth: jestli ti ten samec vyrostl až takhle, tak to máš na 100% po večerech co přebírat...smůla...:(
onrejblesk
2bubik : jeste sem se chtelzeptat ty opileny palice sou pak mensi nebo je staci jenom obrat a sou stejne veliky???
Setth
To onrejblesk:
Díky. Jak byli dlouho vykvetlí nevim. Ale když jsem tam byl naposled, tak to ani nebylo znát, že to budou samci. Tohle překvapení mě čekalo přesně po 25-ti dnech, jak jsem se tam dostal. Pokud chceš vidět, jak v tu dobu vypadali, tak se mrkni na horní foto z příspěvku č. 33. Jsou to ty dvě kytky úplně v pravo. Jedna vepředu (ta nižší) a druhá vzadu za ní (ta rozvětvená vyšší).

Budu-li odhadovat, tak řekněme, že za 5 dní po tom, co jsem tam byl na posled se mohly objevit první známky toho, že to bude samec. Dalších 5 dní než to začalo mít nějakej větší vliv, takže takovejch 14 dní, to tam působit bude. Je to jen můj odhad, ale myslim, že míň z toho nevytřískám. Ale vůbec bych se nezlobil, kdybyste mě někdo opravil.
Krki
Pokud uz mas sisky a ze samcu jde pyl, myslim ze to dopadne spatne :( . Ostatne to za par tydnu poznas sam pokud se ti u sisek zacnou delat takove tvrdsi vacky (ve tvaru seminek) a to netrva moc dlouho po opyleni. badluck !!!! ale i tak preji at je vse OK
Setth
Ok, v tom případě bych se chtěl zmínit o jedné možnosti, která se mi honí hlavou. Myslíte, že by se to dalo alespoň částečně zachránit předčasnější sklizní? Zkrátka aby nedošlo k poklesu THC vytvořením semen, tak to podříznout ještě předtím, než se ty semínka vytvoří. Myslíte, že by to něco řešilo?

Nejradši bych vzal nějaký vzduchový dělo a ten pyl z těch palic nějak vyfoukal, ale to by bylo možný nejspíš leda v televizi. Sakra! :mad:
lImEtA
:bounce:

Vyroste do vysky jeste kytka ktera uz zacala kvest?
Setth
Já myslím, že jo. I kvetoucí kytka stále ještě roste do výšky. Alespoň podle fotek v galerii zde na Groweru.
chuck53
Já bych rekl z vlastni zkusenosti ze kytkla ve kvetu vyroste venku jeste tak 10-20cm a vevnitr podle me tolik ne...
onrejblesk
2lImEtA: jo me kytka kdsz zacne kvest tak normalne roste dal ale jenom ta o 20% ale sou na to kvetovi stimulatory ktery ti kutku nejak oblbnou ze i to co mela davat jeste do rustu tak uz i to de do delani palic ale stoji to hnojivo asei 5000,-
mokie
na netu jsem nasel tenhle graf, vyjadřující "zavislost" obsahu thc na staří kytek... podle toho muzu rict, ze přesčasnou sklizen vice meně doporucuji, ale osobni zkusenost nemám. ovšem nadruhou stranu není jasně videt, ze k opileni doslo (zkonroluj jeste jednou zda ty koule byly otevreny a vysypany ). kytky uz maji palice a tudiž jsou minimálně za 20týdnem (dle grafu). samci dozravají dříve, tudiž asi jo .... :(
Setth
To mokie:
Díky za graf. Dnes jsem byl opět na kontrole a asi to už brzy podfiknu. Neni toho bohužel moc, ale co se dá dělat. Lepší mít něco nežli nic. Odhadoval bych to tak na první týden v září. Ještě jim dám trochu času ať uvidíme, co holky dovedou.

Jinak jako obvykle přináším nějaké fota, ať je co zhodnotit:

1) Palička s broukem
2) Pohled na vrchol z druhé strany
3) Celkový pohled
Setth
A další:

1) Moje nej palice
2) Krystalky a tvořící se semínka :(
3) Kytky z boku s krásnými palicemi
onrejblesk
jo tak jeste k tomu ze ty koule mely bejt otevreny ja sem nepochopil ze kdyz sem mel 1 samici a semce ketyrymu se teprve delali koule tak sem ho hned vyrval a o navidim na samici ony se ji zacinaj delat seminka no haluz nechapu!!
Setth
Tak to bych si typnul, že máš buď hermouše a nebo někdo někde poblíž tebe má taky nějaký kytky. Bohužel nevyrval samce takže se ten pyl přenesl i na tvoje kyti.
Setth
Potřeboval bych vědět, jestli je pravda, že prej když prší, tak ten déšť může smýt THC z palic a ty pak zhulujou míň.

Pokud vim, tak se přece THC ve vodě nerozpouští, ale někde jsem zaslech, že je lepší zklízet když je sucho, protože údajně je na těch kytkách víc pryskyřice.

Víte o tom někdo něco???
bubik
to Setth: to, že by děšť smyl z palic THC je blbost...a sklízí se za sucha proto, aby kytky nechytly plíseň...
onrejblesk
Setth: jo to by bylo husty kdyby nekdo pobliz mel kiti!!kaluz treba toi je tady nekdo z groweru a nevime o sobe spojit sily dohromady a udelat megastromopole:)(no nic ja zase nejak filozofuju) ale THC to smyt asi nemuze kdyz uz tak maximalne tu pryskiricci ktera obsahuje thc
hasun
Tak před pěti lety sem vymyslel jak oddělit semínka od materiálu. Určitě nebudu sám koho to napadlo.Asi už je trochu pozdě,protože si myslim že už toho moc nemáš, ale můžu se mílit.A nebo to bude rada na příští sklizeň.

Ideální je vzítčtvrtku,nebo jinej hrubší a tvrdší papír, nadrolit šišky na jednu stranu a mírnejma pohybama sem tam(jako při přesypávání sítem) a při mírném sklonu se semínka krásně zkutálí třeba na papír.A zbytek se zachytí na čtvrtce.
No tak snad to pomůže,ale ideální je včas vytrhat samce.
Držim palce
onrejblesk
2hasun: to sem nejak nepochopil nemas neajkej nakres a nebo nejlip video??
Suri
Mal si to moc pjekni skoda ze se to tak opelilo.
A jeste neco myslim si ze ses to mnel kapanek moc blizko u sebe
Setth
Koukám, že se diskuse po půl roce znova trochu rozjíždí :)

Hasun: Dík za radu. Nicméně doufám, že jí nebudu muset kdy využít ;)

Suri: Nj, bylo to u sebe. Holt první pokus. Jeden známej měl ty samý kytky u sebe na zahradě asi tak metr od sebe každou pěkně zaštípanou a to byl teprve pohled. Ale tak byl jsem rád, že z toho bylo, co bylo.
bruno.kudrna
Zdravím
Pěstuju ve skleníku a tak nějak mi to letos přerostlo přes hlavu.Už sem ohýbal,lámal,uvazoval...Už tam není žádný místo.
Myslíte,že můžu ještě teď kytky zastřihnout??Jako hodně třeba o polovinu.
Mám je ve 40l kýblech s vlastním substrátem.Díky
Zdárek:sun:
Gorzan
Ono ti asi nic jiného ani nezbyde. Stejně by ti toho pak spousta splesnivěla, takže se toho neboj a prostřihej to co to jde, třeba i o polovinu. Však sám u toho stříhání zjistíš kolik čeho střihnout, aby se tam vlezly, když jim toho ještě dost doroste. Nevím co jedeš, ale v květu asi ještě nejsi, takže tam toho dost přibude.

Nebo i takhle se to dá řešit http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26818 To jen pro představu,ať vidíš o kolik to ještě naroste ;)
bruno.kudrna
Zdravím
Ne ještě nekvetu tak to oholím dokud to de.Moc se mi do toho nechce ale vím že musím......Dík za radu
Zdárek:sun:
Karelaxo
gaga
bruno.kudrna
Zdravím
Do kdy ty kytky porostou??Oholil sem to tak o půl metru někde i o víc a zahnojil na květ abych to urychlil.Hned potom kytky nasadily na květ teď mám paličky tak centimetr plus minus,ale pořád to roste už su zase tam kde sem byl.Dneska sem to ještě víc ohnul na stranu takže teď je jedinej přístup po čtyrech.
Tohle se mi ještě nestalo v této fázi mi kytky už nikdy nerostly jenom kvetly a paldy zvětšovaly objem.Nevíte někdo co s tím jak donutit kytku aby nerostla ale jenom kvetla??Díky
Zdárek:sun:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma