Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
halogen 400W - Klikni zde pro originální téma
kvako
Zdar vsetci. Dnes v robote som nahodou objavil halogen.lampu

Typ: OSRAM - HALOGEN PHOTO OPTIC LAMP XENOPHOT
HLX 64663
EVD
36V 400W
A chcem sa spytat ci ma vyznam to davat do skrine alebo sa mam na to rovno vysrat a dat tam normalnu 400 W vybojku. Neviem co znamenaju tie parametre HLX 64663 ak to vobec je daky parameter. Skusal som ju v robote a svieti priam perfektne len neviem ako to je s farebnym spektrom? Dopredu sa ospravedlnujem ak iba otravuje ale na F.A.Q som nic podob.nenasiel mozno som zle hladal. ESte rozmery skrine SxHxV su 55x50x150.
MAIKIE
jeto shit dej tam 400w sodik nebo metalhalid a pak na kvet sodik
kvako
Vdaka za odpoved. Zaujalo ma to hlavne preto ze by sa dalo ist dole so spotrebou, no ale co uz dnes to teda spustim s tym 400W sodik. Fotky pripojim buduci tyzden.
Hanyz
no na skrin 50x55 je 400W docela dost, stacila by i 250W bohate
Michalides16
a halogen dava strasne teplo!!! ja som mal 150halogen v takej skrini ako mas ty a mal som tam aj 50 stupnov... (keed som to testoval) :) este som to vtedy nechladil... sodik dava viac tepla ako halogen???
MAIKIE
mno sodik vic tepla nez halogen to nevim ale pri tom poctu wattu by to mohlo vydavat podobne teplo..jestli se mylim opravte me pls.. ale pod halogenem nic nevyroste..pokud jsi to nechladil michalidesi tak se nediv :DD kdyz lampu nechladis vetsinou to byva tak ze se v uzavrenem prostoru otepli:D
Michalides16
no mne sa prave zda ze halogen dava cervene spektrum... teda aspon ten moj... ich je totisto viac druho... tak isto ako sodikoviek...
Frutexx
JJ MEtalhalidove vybojky jsou vhodne k rustu!. Lze-li podnimi i kvest nevim - radsi bych dal na kvet klasicky 400W SONT - vyhoda je ze elektronika pasuje - tzn. satci mit jen jednu 400W SONT a 400W metalhalid a jenom dycky prehodit do objimky - Jinak dybys mel zajem jednu 400W metalhalid vybojku bych ti mohl prenechat - ci vymenit za 400W SONT - pac mam doma ted dve metalhalidovy :-( . . . .
Kdyztak thread je v bazaru :D
CUss
kvako
V pohode ponevac 400W mam v robote do aleluja. Neviem su oznacene AKO SHC 400W tak zrovna neviem ci je to klasicka sodikofka.
Frutexx
Jakej je vyrobce?? . .
JEstli mas nejakou sodivku v praci naprodej - koupil bych jednu ;-)
kvako
Vyrobca je sa my zda tesla ale je tam aj nieco od osramu musim to ceknut a ozvem sa ti. A ak jui budes chciet tak ti ju poslem aj zadarmo ja to mam tak isto zadara kym my na to nepridu ale to ma zrovna teraz nesere.
kvako
Skorrej by sa my zisla tlmivka na 150 w alebo na 250W vybojku. Mam tlmivku na 400W ale ked tam dam 150W zacne pekne svietit ale po pol hodine zhasne potom sa znova rozsvieti. Svieti asi podla pocasia. Neviem ci to je tlmivkou alebo kondikom alebo je v riti vybojka.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma