Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
svilušky 3 týdny před sklizní - Klikni zde pro originální téma
monio
Zdravím.
Potřeboval bych rychle radu od někoho zkušeného. Dneska jsem si všimnul že na mých kytkách které jsou asi tak 1 m vysoké jsou na většině spodních listů neuvěřitelné množství svilušek. Na kytkách už jsou docela velké palice ale chci je ještě asi tak 3 tydny nechat dozrát. Mám strach že mi to ty svině do té doby sežerou nebo nějak poškodí.
Co ted?
Postřik? - to bych musel postřikat uplně všechno? I ty palice?no a to nevím jak by to potom bylo s chutí a taky jestli by to při kouření nebylo nějak toxické. A taky nedokažu si dost dobře představit žebych postříkal zvlášt každý lístek- mám totiž v pěstírně už skoro menší prales. Jestli postřik tak jaký?
Vyčetl jsem tady něco o tom že se je dá nějak vykouřit nikotínem. Myslíte že by to v mém případě mohlo fungovat?

Dá se ty svině v této pozdní fázi ještě vůbec nějak úspěšně vyhubit?

Poradtě,diky.
pelech
Loni sem řešil úplně stejnej problém..

Použil sem postřik BioOl, je to na bázi řepkovýho oleje a ochrannou lhůtu má 0 dní. Tzn nic toxickýho. Svilušky to účinně zlikvidovalo, ale chuťově byl cítit (zase tag strašný to neni). Teoreticky by si ho po 3 tejdnech cejtit nemusel, u mě byla ta doba kratší.. Jednu kytku sem nechal nepostříkanou, protože sem si postřikem taky nebyl jistej a ta dopadla eště hůř než ostatní.. Pavučinky v celý palici!! Kouříš pak lino =)

Tagže bejt tebou, tak ty mrchy zkusim nějak vykouřit a pokud to nezabere, tag BioOl (je to dotykový přípravek, tagže suchá sviluška=živá sviluška)
monio
stříkal jsi to i na palice? mát ty svilušky zatím jenom na spodních listech takže teoreticky by možná stačilo postříkat jenom ty listy a palice vynechat?
pelech
Pokud je mas jenom na spodnich listech, tak strikej jenom spodni listy, nebo ty napadeny listy proste otrhej (zalezi jak to pude)..

Ja sem je mel v palicich, to mas eshte kliku :jumper:

Kazdopadne hodne kontroluj jestli nepostupujou nahoru k palicim
monio
Mám je na většině listů, na palicích to až tak není vidět. Problem je ale v tom, že těch listu tam je snad milion, takže mi to připadá jako dost nerealné je všechny postříkat. Jde mi o to aby se mi ty kurvy nedostaly do těch palic.
Nejlíp by to šlo je nějak vykouřit. Nemá tady někdo

zkušenosti s vykuřováním svilušek?
pelech
Eventuelne existujou eshte systemovy pripravky.. Ty fungujou tak, ze otravi rostlinny stavy a zabijou nezadouci organizmus. Tagze bys nemusel strikat kazdej list. Sou drazsi a newim jak je to s ochrannou lhutou.. Ale nikdy sem to nepouzival, tagze newim, jenom ze existuje eshte treti moznost
monio
Diky
monio
Tak jsem tam dneska po ránu zapálil 5 startek bez filtru. Kytky mají noc tak doufam že se mi neudusí.
Neví někdo jestli ten cigaretový dým funguje?
bubik
hele, já sem teďka vyzkoušel věc co se jmenuje SPRUZIT, je to od firmy Neudorff (k dostání v Žižkovským GrowShopu). Je to taky na bázi řepného oleje + nějaký další biosračky. Používám to jak do skříně, tak i ven a po nějaký havěti ani památky... Klíďo bych tím postříkal celou kytku a ten poslední týden při flushingu bych jí co nejčastěji rosil čistou vodou.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma