Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Trapasy, které se Vám staly - Klikni zde pro originální téma
loweNature
nazdarek groweri -mna by zauimalo do akych trapasov ste sa dostali ked ste boli in high:p: Mne sa stala tento tyžden tato mala nehoda:confused: :frog: - s kamošmi som sa dohodol že sa na intraku sundame(ras za čas treba) tak sme nakupili vina -1,5l na hlavu.Tak sme to vipili dali sme dake sluky a nastal SPEEEK- bolo asi11 hodin-všetci spali(moc sme si to neuvedomovali:p: )začali sme hrať na bonga, potom sme pustili metal a začali lietať veci po izbe(alkoholove odviazanie :D )kamo vo vytržení prevratil stol.Potom nasledoval total rachot,rinčanie skla nasledovne si vyzliekol triko,zvliekol gate+trenky a začal trsať na metal.Vtom sa otvorili dvere a vychu skoro rozhodilo-ja som vybuchol smiechom -v momente ma poslala na svoju izbu.-donich tam chvilu vrčala a odišla.problem stoho nebol ale na druhy den sa nanas vychoši dobre bavili.

uznavam že sme vtedy boli ako neandertalci ale čo už stou dnešnou mladežou:frog: :p: :frog:.
loweNature
nobody is perfect tak pohoršenym sa vopred ospravedlnujem;) :D
loeX
No tak já mám dvě takové celkem nic moc příhody...Jednou se mi stalo že sem po celkem dobrém zahulení s kámoši měl halucinaci že se pochcávám....ale brutálně realistické uplně hrozná myšlenka...prostě vám to teče v nohavicích a vám dochází že ste si zahulili a tím by ¨selhání močáku je způsobeno...no uplně se mi zkazila nálada..i když sem se zkontrolval v křoví:-) furt sem to cejtil tak sem šel domů.. no a druhá: jednou sem to celkem přepísk no a du domů..překvapivě sem se trefil do zámku no otevírám dveře a najednou to prostě nejde jako kdyby za dveřma někdo stál a držel je..no tak asi tak 5 cm škvírou koukám na fotra a povídám: "nekoukej na mě a poď mi otevřít" fotr nahodil nechápavý výraz já chvíli čumim jestli pude nebo ne když nešel tak zas na ně: "co je za těma dveřma oddelej to"!! no zas čuměl jak vylýzaný poleno tak sem se jal dveře vyrážet..no šlo to naprostro lehce a pak koukám ono za dveřma nic není..prostě jen haluz..ale to byste museli vidět fotrův výraz když mu totálně zhulenej týpek říká ať mu de otevřít dveře:-)
2 loeX: to s pomočením sa aj mne stalo a viackrat, je to riadne blbe. Som v bare a zrazu citim ako keby som sa počural. No trapas, začinam si skumať nohavice a stale vravim všetkym kurwa ja som sa pošťal;)

Ale myslim ze najhorsie bolo ked som bol u kamoša,(cez školu:) )a riadne sme pohulili white widow. A hneď ako sme sa nahulili tak prišla domov jeho mama. V celom byte smrdí ganja... A my na sračky. potom nas začala mierne dojebávať, že nie sme v škole a čo je to tu za smrad:satan: . Ale neprišla nám na to i keď doteraz newiem ako sme vykryli.
hehe, tak to se mi stalo taky, s tim pocitem. Stojim před pódiem a přemejšlim, jestli náhodou nemam mokrý nohyvice, ale bylo mi blbý si sáhnout, tak jsem asi hodinu přemítala o tom, jestli sem fakt mokrá, nebo je to nějaká haluz...byla, naštěstí :D
vood: byla to haluz, nebo bylas mokrá? huhu :)
loweNature
2:vood-:frog:
chOdec
loeX: prej nic moc příhody..??? Vynikající...!! Fakt mě to rozesmálo... :D
Možná, že víc i ta druhá - fogy za dveřma... ;)
byla to haluz :D a dost nepříjemná
snejky
kámoš dost často slzší zvonit mobily a já vždycky něco jinýho je dost prdel se potom dohadovat kdo je víc blbej že má slyšiny.
jo, to s těma mobilama je fakt nepříjemný. Mě se občas stává, že když ho mám v kapse, tak vibruje, ale nic se neděje
De la Vastierre
To je docela normální fenomén, to mě začíná vibrovat už aj pevná linka..je třeba si na to zvyknout nebo z toho člověk zblbne.
loweNature
tak stymto mam tiež "problem"- ked sa zhulim vonku niekedy sa mi zda že počujem v dialke hudbu a ked sa spametam zistim že to bola len haluz-dokonca som už ras presviečal kamarata a pital sa ho či to fakt nepočuje-on len nechapal čo mu to tlačim do hlavy.
S tym mobilom mam skor taky problem že naň zabudnem a potom sa mi sťažuju ludia že prečo im nedviham.Alebo stara klasika-vkuse niečo hladam-kluče,mobil,zapalovač......)))))atd a stava sa mi že sa niekedy priamo na hladany predmet pozeram a nevidim ho(neuvedomujem si ho) a ked ho najdem tak sa chytam za hlavu---VED TU SOM Už HLADAL--- Ked sa mi začinaju diať tieto veci aspon viem že potrebujem minimalne tyždeň pauzu:p: :D
loweNature
a asi 3x sa mi stalo ked som sa zhulil v podniku že ma chytila nepríjemna triaška ktoru som pociťoval ako strašnu zimu čo namna došla tesne po odpale-vždy trvala asi30 minut.Je to fakt neprijemna zaležitosť
Aidampower
No telefonní halouzky jsou klasika:D Tajemný pochcání už sem taky zažil:D , lae nejradši mám takový to in high když se se mnou někdo baví jenom mezi 4 očima i když né o ničem vážným a já se na něho dívám jakože poslouchám dokonce mu i přikyvuju a pak se přistihnu že vlastně vubec newim o čem celou dobu mluvi ani na co sem mu odpovidal a ma prijit ta hlaska,,Hele sory ja sem Te celou dobu neposlouchal mužeš ještě jednou?¨¨:D :D :D :D :mutant:
mlynkovec
mě se stalo že mi miláček volala do hospody když jsem měl parádní záchvat chlamavky a mobil jsem měl v bunde mezi klíčema prachama a spoustou dalšího harampádí a zrovna když mi zavolala (což jsem v tom kraválu neslyše) jsem do té kapsy musel pro něco šahat takže jsem to nevědomky zved moje milá slyšela jemom můj brutální řehot řvala na mě jestli jsem se nezbláznil co to má znamenet a já se dál brutálně chechtal.když jsem přišel domů tak jsem měl málem zbaleno a já stál ve dveřích úplně zhulenej a nevinnej a nechápavej .v paměti telefonu přijatý hovor a ted vysvětluj frajere.od té doby mám zrušené přijímání hovoru kterýmkoliv tlačítkem
citace:
Původní příspěvek od Aidampower
ale nejradši mám takový to in high když se se mnou někdo baví jenom mezi 4 očima i když né o ničem vážným a já se na něho dívám jakože poslouchám dokonce mu i přikyvuju a pak se přistihnu že vlastně vubec newim o čem celou dobu mluvi ani na co sem mu odpovidal a ma prijit ta hlaska,,Hele sory ja sem Te celou dobu neposlouchal mužeš ještě jednou?¨¨:D :D :D :D :mutant:


jo, to znám, ale když tě to dělá kámoš na skoro každý, co mu říkáš, to už přestává bejt ftipný. To potom, ikdyž jsem kliďas, bych vraždil.
Po dlouhé době zakládám nějaké téma. O tomhle se domnívám, že by mohlo být zábavné, neboť internet žije v anonymitě a kde jinde se svěřovat s tímto tématem než prostřednictvím média, ve kterém se lidi pohybují svobodně a bez identity.

Tak že můj poslední trapas se svoji holkou....

Jdeme takhle z hospody, dost nakalený a nadržený:) a jdeme a jdeme, a napadla nás taková věc, že si to rozdáme na takovým místě (vprostřed města) ale klidný, kam moc lidí nechodí, navíc ve 2 ráno nikdo. Tak bojujeme o orgasmy,když v tom najednou hou hou. Přijeli dvě policejní auta. Jedny městský, druhý státní. No čumeli jsem na sebe jak magoři. Poliši se začli smát mi taky. Co jinýho že jo. No dopadlo to dobře, jen chtěli vidět občanky, tak jsem se oblékli a v poho. Mladý z toho bylo docela trapně,ale mně to přišlo dost vtipný. Ještě hustý bylo, že jsem jim nakalenej říkal věci jako..."Jsem se ani neuděl, to jste nemohli přijet dýl? , "To máte místo porna.", "Líbilo se vám na to koukat?" No dal jsem si to...,prej přijeli že mysleli že někdo někoho vraždí:) pak jsme je potkali ještě asi za hoďku když jsme šli městem a mávali nám.....
Tak to je můj poslední trapas...
Tak taky něco napiště....čau
Sniper2
Zrovna nedavno se mi stal jeden:

Sel sem do hospody pro pivo do pet flasky a sedim tam na baru a koukam vsude nejak moc lidi tak si rikam to bude asi svatba,tak rikam cisnikovi"Hele kde je nevesta?"a on "Coze nevesta?To je pohreb ty vole"
DrZ
Ja jsem jednou dostal sraaasnej hlad, taxem zalezl do samosky a nabral haldu zradla a stoupnul si do frony. No a postupovalo to strasne pomalu a ja cekal a cekal a cekal. Pak na me konecne prisla rada, ja zacal vyndavat veci z kosiku na pult a ta prodavacka na me tak nejak blbe koukala, za mnou fronta mamin a duchodcu a vsichno blbe koulali... A pak mi pani za pultem rekla, ze to je fronta na maso!!
Ruderalis
ja sem jednou byl v delvite na nakupu trosku in high tak sem prisel k pokladne zacvakal sem to a nakup sem nechal na pokladne..uvedomil sem si to az prodavacka na me zacala rvat..
byl to trapas jaxvine tak sme na to museli dat dalsi brko a zasmat se tomu :smoker: :D
Split
Jednou jsem zhulený nakupoval žrádlo na celý den, jak tak stojím v řadě, zaplatím nákup, schovávám peníze do peněženky a odcházím pryč. Ovšem nákupní vozejk i se skatem nechávám u pokladny. To jsem zjistil až asi deset metrů před obchodem.
Prodavačka a ostatní v řadě docela nezachápali. Pobral jsem nákup a pádil pryč.:bounce:
Tonnys
Jo s tim nakupovanim se mi to stava taky ;) :D
Jsem jednou chtel nakoupit par sladkosti, polozim do kosiku,
prijdu k pokladne, zaplatim a odchazim i s kosikem :) , to si
uvedomim az tesne pred vychodem z obchodu jak na me prodovacka
zavolala :)

Mejse, TonNy
HALUZAK
Ja som si dnes ráno asi o 9:00 išiel vypýtať na vratnicu na intráku klúče od TVmiestnosti a ani neviem prečo som vratničku pozdravil DOBRÝ VEČER....
Landrover
Mne sa stal trapas v nasom obchode kde som in high isiel kupovat vinko na opekacku samozrejme myslienkami som bol uplne inde prisiel som ku pokladni a mal som platit 50 sk no a namiesto tej 50tky som jej polozil 5 sk a odchadzal z nakupom prec ona ze a ostatok???Ja ze jaaaaaj samozrejme dal som jej ostatok no aj tak chybali 2sk tak som siahol do vrecka a na miesto tych 2sk mi z vrecka vypadol sacok s ganjou zrazu pohlad zoci voci zobral som ho spat dal do vrecka a odisiel no f tom strese som zabudol ze tam mam este tasku so spekackami tak som sa tam znovu vratil no proste trapas.
Jó nákupní vozíky, já už nahulený nakupovat nechodím,
protože je fakt trapas, když se proberete z nějakého toho zamyšlení :)
a zjistíte, že stojíte před barákem a tlačíte před sebou ten vozík,
ve kterém je deset rohliků a balíček se sýrem, takže se ani nemůžete vymlouvat, že vezete třeba mikrovlnku a vozík jste si pučili, protože to je těžký. A nejhorší je, když potkáte známého souseda a on chce vědět, proč tam jedete s tím vozíkem :)
Split
jednou jsem si zhulený kupoval ¨na nádraží lístek do Havířova. A jak na mě přišla řada tak jsem chtěl říct Havířov. A místo toho sem se brutálně zakoktal a říkám: hav hav hav haa.... Ona na mě vrhla pohled jestli nejsem cvok že na ní štěkám docela se smála a lidi v řadě taky. Nakonec sem to ze sebe vyžblebtal, do toho mi ještě popadaly peníze na zem, a třešničkou na dortu bylo když mi přískřípla prsy do otáčejícího se pultu ze kterého jsem ten lístek bral. Prostě trapná prekérka
Jirka P.
No my sme s kamosema testovali vodarnu z PET flasky(obrovsky kotel, tlusta trubka->velice snadne tahani), a hned po prvnim prasku sem citil ze jdu do sracek(kamosi taky). Dalsi rundu uz nikdo nechtel, tak sme sli 100m do hospody. To uz sem byl hodne rozbitej, a tak sem si obednal caj, za chvili to cisnice donesla - vrouci vodu, sacek s cajem a cukr. Jak sem byl rozmrskanej, tak sem do vody dal jenom cukr a upijel sem a nepoznal sem to :D aspon se kamosi pobavili . . . este se mi stalo ze sme sli vecer(tesne pred setmenim) po meste, a po protejsim chodniku sel nejaky duchodce se psem, ale ja si myslel ze je to jeden chlapek ktereho znam, tak sem se s nim zacal bavit, a ten chuj mi odpovidal tak ze to davalo smysl. Doslo mi to az po pul minute tak sem neco zamumlal a sel sem pryc . . . A s nakupnim vozikem se mi taky stala nepekna vec - uz sem odchazel z marketu, vratil sem vozik na misto ale zapomel sem ze v nem mam tasku s nakupem, nastesti nejaka starsi pani me na to upozornila a smala se mi . . .
loeX
hhh tohle je good thread:D dík za ohlasy na moej trapasy:) ještě něco přihodím. Když sem byl v Brně u Vlčka tak sme se celkem i dost zhulil a jelikož my u nás MCdonald nemáme a já rád ty jejich "výrobky" tak mě Vlček zaved do nejbližšího donaldu...no du k pokladně( bylo tam asi 7 lidí u těch pokladen) a objednal sem si dva cheesburgery a čekal...no a ta baba se mě neco zeptala...já jak byl zmaštěnej tak sem vůbec nevěděl co po mě chce tak sem jí odpověděl že jo....ona se jen tak divně koukla a zas něco zamumlala....já na to zas univerzální odpověd jo...no a v tom mi Vlček vysvětlil že se ptá jestli to chci s sebou nebo dovnitř:D a já vůl jí furt říkal jo:D
loeX
Ještě jak ted přemýšlím tak mě napadá ještě jeden:) taky se to týká otce...v té době ještě nevěděl že hulím...teď už sem jim to oznámil...no abych tak nějak začal...měl sem období kdy sem byl naprosto každej den celej den neustále zhulenej...dokonce i ráno sem se probouzel zhulenej:D no a jednoho rána vstanu...zas pěkně mimo a du do kuchyně na kafe...no do kafé si dávám vždy 3 lžičky cukru...celá rodina to ví...beru do pracky lžíčku a davám si cukr...počítám...první...druhá...v tom mi otec říká at mu tu cukřenku dám...já na něj koukám jak vůl páč sem si tam dal dvě lžičky a von ví že si dávám tři...v tom mi ji bere z ruky se slovy: dyť už tam máš pět lžiček" no chtěl sem mu říct co to kecá ale pak sem si uvědomil, že já sem v pozici toho kdo je mimo tak sem radši držel hubu:D no otec měl pravdu:) to kafé su vůbec nedalo pít jak to bylo sladký:)
HALUZAK
loeX : kamo ty si človek plny trapasov
loeX
ne to ani ne ale když už se mi něco stane tak to stojí za to:)
Firestarter
Jo, to ja si dneska domluvil schuzku s jednim growerem. Prijdu tam, cekam na SMSku s infem jak ho poznam. SMS prisla a v ni: Cekam venku pred busakem, jsem celej v cernym a boty mam hnede. Rikam si fajn, to bude no-problemo. Vylezu ven, rozhlidnu se a metr ode me skupinka 4lidi (ciziho puvodu -> UKcka, nebo nakej mix asi) a jeden z nich celej v cernym a jen boty hnedy, tak za nim jdu, chytnu ho kolem ramen a rikam: "Tak to jsi ty jo?" -> nechapavej pohled, tak znova "No ses to ty, ne?" -> opet nechapavej pohled s primesi nasranosti, tak naposled "No ses to ty ne? Nedelej si ze me prdel" -> spustil na me tou jeho hatmatilkou, no nerozumel jsem mu ani slovo, tak jsem se zdekoval, rozhlidnul a presel na druhou stranu ulice, kde uz stal dalsi clovek celej v cernym a s hnedyma botkama.

A to jsem ani nepotreboval bejt zhulenej, aby se me tohle stalo :D
steve
yáááy :D
to jednou o velikocích když my bylo nějakejch patnáct..
tak jsme jeli autem, byli velikonoce(šmigrust že ? :-) )
tak jsme dojeli k jednomu domu a já tak rozjařeně jsem si lehl na trávník, vždyť bylo krásné počasí! tak jsem si lehl na ten krásně zeleňoučký trávník.
Někdo zavelel jedem..tak fajn, zkouším nasednout do auta , když tu někdo: "Co to tu tak smrdí?"
jejich pohled mě doprovází dodnes...
páčko
kusher
...když jste u té haluze se chcaním, mě se stalo něco ještě horšího, dále jen pro silné povahy... byl sem na brigade ve spolecnosti svych kamaradu, samo že zkouřený, mezi kteryma se vůůbec nestidim si trochu, nebo více uprdnout. Tak se stalo a pak sme nosili nejake cedule a ja mel haldu, že sem se pri tom prdu posral :D ale fakt sem normalka citil, jak mi to teče po stehnech (fuuuj) strašlivý průjem, a nejhorší bylo, že jsme tu ceduli nesli asi dvěstě metrů a byla kurefsky težká=nesli sme ji asi 10 min a ja furt nemohl zčekovat, jestli sem se fakt pokálel, nebo to je jen haluz, ale čím dál tím víc sem věřil tomu, že je to fakt, až sem došel do stavu, kdy sem si říkal "no tak to je úplně v pííči, normalka sem se regulerne posral, fuuj, sem to ale prase, jaktěživ sem se neposral a ted... :D". Ale kdyz sem zjistil, ze ne, tak uleva byla velika....
Gustav Ustav
Já jsem si jednou takhle zhulený u doktorky v čekárně nedopatřením dřřřístnul. Čekárna byla narvaná lidma a já jsem jenom checkoval ty pohledy, které se hded, jak se na ně podíváte znechuceně odvrátí. Naštěstí mě neprovázel Kusherův pocit posrání se :-) to bych asi umřel hambou, kdybych se ještě měl jít kontrolovat na záchod :-D
Beowulf
Jednou sem stál takhle vožralej (i ňáký to brčko) venku a chcal sem a jak sem byl na sráč, tak sem si jaksi nevšim, že proti mě fouká vítr... No a že to pak bylo sakra vidět - naštěsí to bylo po cestě domů - ale přes půl města :D
cosecha
No, ja sem kdysi jela navstivit svou detskou prvni platonickou lasku se kterou sme se nevideli deset let, on uz mel svou stalou pritelkyni, mimochodem moc prima holka a tak sme se u nich doma prijemne bavili a popijeli. Ona teda moc nepila. Zato my sme si toho meli dost co rict a tak sme pili a pili a pili sme vodku. mela sem ji v sobe asi tak pul az trictvrte litru, ale necitila jsem se nijak moc nakalena, jen v moc prima nalade, kontrolovala jsem se, sranda byla...az prisla ta chvile, kdy vodka dosla. Ale ja mela strasnou chut pit dal. Bylo uz jen vino. Dala jsem si malou sklenicku a to sem nemela delat, protoze pak se zacaly dit veci...matne si pamatuju jak jsem se vasnive libala s jeho mladsim obtloustlym diskofilnim bratrem...a pak sem chtela jit spat...sla jsem do pokoje, svlikla si vsechno obleceni a ani sem to nestacila hodit na zem kdyz se mi strasne zved kufr a ja tam vsechno poblila, vsechno! sebe, podlahu, postel, svy obleceni na podlaze, knizky, plysovy zviratka a ja nevim co jeste a pak sem do tech blitek na zemi naha spadla a zustala sem v tom lezet a bylo mi strasne blbe a nemohla sem se ani pohnout. Tak sem tam lezela a rikam si ze na to ted seru a ze tady takhle vytuhnu a rano to uklidim.Ale za chvili se otevrely dvere, nekdo rozsvitil a ja slysela jak krici:"JEEEHEEEE!!!Pojdte se vsichni na neco podivat!!!!"...a slysela sem jak se tam vsichni opravdu jdou podivat a ja nemohla ani mluvit a tak sem jen vydavala zvuky, ale vnimala sem vsechno.Jednomu cloveku se z pohledu na me udelalo blbe a zacal taky zvracet. Neci ruce me zvedly, umyly, vschno po me uklidily a ulozily me do postele. Byly to ruce ty jeho holky.
Split
Jsi hustá no, ale ten bezmocný pocit moc dobře znám když se hodně:beer: a pak jsou stavy na umření.....
chOdec
cosecha: hustý!!! :D Tak to ta jeho holka je asi fakt v pohodě...
Připojuju se k přání na další pokračování - ráno a co bylo dál.. :frog:
cosecha
rano sem se vzbudila ve vonavy nacincany posteli a na nocnim stolku byl pripravenej pullitr vody s citonem. vzpomnela jsem si na vcerejsek a zacala se strasne stydet, proste klasicky EMKACKO - moralni kocovina. potrebovala sem to nekomu rict, nekomu zavolat, nejaky kamosce nebo kamosovi co by se tomu zasmal a zklidnil me a rek mi ze jemu se stalo neco podobnyho, ne-li horsiho.Jenze to neslo, protoze sem nebyla v cechach a kazdy volani by bylo strasne drahy. Protoze sem byla v Rusku...
asi po hodine sem normalne vstala z postele, sla do kuchyne kde uz na me cekala rozjarena spolecnost, ktera uz tam opet popijela, po ranu ovsem jen pivo, zacali se strasne tlemit jak me uvideli a hned mi do ruky vrazili flasku a jelo se dal...
chuck53
jj piš piš.taky bych rad vedel jak to bylo rano.-)....to je krizovka neco takoveho zažit...a proto bych jenom hulil...
cosecha
chuck53-tebe taky zajima co bylo rano? :) tak se koukni o prispevek vejs.
PsYcHo84
cosecha: jsem myslel ze jsem prase a vidim, ze se najdou i lepsi :D
loweNature
WHOW-ja som myslel že sa na tento thread aj zabudlo kedže som ho zakladal začiatkom jesene a pozeram- rozbehol sa až teras:D . 2 cosecha:husta holka:frog: !!:D
cosecha
dekuji za vase uznani a oceneni. Budu se do budoucna snazit jeste vic se zlepsovat a dotahnout to v kaleni do profesionalni dokonalosti.
loweNature
prave ma niečo napadlo-nic moc :taka prehnana kalba. tud story-na intrak som doniesol(začiatkom jari) 0,5l domacej slivovice že to schlasceme s kamoškou a bude nam fajn ale ako inak všetko dopadlo trochu vedla očakavania-Tak sme Toho pol lytra začali pomaly spracovavať-ona aj naznačila že je toho asi moc ale obhajil som to tym že je to len2,5l na každeho(podla mna uplne ok až nedostatok) ,trochu sa zamyslela a že ok kalíme.Tak sme pili,bavili sa čo bolo ces vykend,hazdali na seba nakalene pohlady,ujebavali sa na spolubyvajucich-pohoda:tesne po tom jak sme to dopili holka oznamila že je jej zle,nasledne sa nalepila na okno a začala tykovať(to mi došlo že vten den je neschopna pokračovať ) tak som ju odprevadil na izbu(chcela si lahnuť)-bola našrot. No tak som sa ocitol na intraku polonakaleny ale stale plny elanu niečo podniknuť -stretol som typkov čo išli kupiť vino a pozvali ma že nech idem snimi.Kupilo sa vino(ach sakra)-chlastali sme ho na zastavke a to už začinali vypadky sistemu-odvtedy som mal permanentne okno asi 4hodiny kym som išiel spať ale tie najlepšie perličky som sa dozvedel až rano-kamoši iba:AHAAA ide supermaaan!! ja iba že COO?? a začali na mna vybalovať ako som to vlastne vyzeral-už cestou na moje poschodie na intraku som v behu zakopol o schod a zroloval som sa na medziposchodí -hlavou som skoro rozbil velke schodištove okno(keby tam nebolo kovove zabradlie asi by som to okno rozbyl a vyletel zo 7poschodia.časte pady,dezorientacia a že som si na zastavke s typmi kludne zapalil cígo-(pred dvoma rokmi som prestal fajčiť cigy a povedal že si už nikdy nezapalim)+že som snimi išiel ešte na jedneho lahvača.Rano na podiv som mal len suchoty,prax som zvladol vpohode ale citil som sa totalne trapne lebo som mal absolutne okno a všetko som sa dozvedal len od kamošov.Ale musim dodať že takto sa zriadiť praktizujem len velmi vínimočne:death: :wink:
cabax
No to ked sme sa s kamosmi poriadne dokurili tak sme blbli, behali po meste a tocili picoviny. No a tak sme si povedali ze pojdeme este pre jedneho chalana, no a tak sme isli. No a v tom istom vchode byva moja profka soliny.Tak sme ju stretli a ja som ju pozdravil a potom si nepamätam co som jej hovoril. No a na druhy den v skole sa ma pytala ze ci niesom vadny. Ze som jej hovoril jaka je pica....atd. No a tak z toho boli opletacky v skole. Ale secko dobre dopadlo bo som povedal ze som bol opity.
GROWEROM zdar...
JÁ.
Už sem to tu nekde psal, tož eště jednúc, snáď to nevadí, je to též takové trapasné:
Stalo sa to pred docela dlúhú dobú, tož nekteré podrobnosti sa možú lišit od skutéčnosti, ale snáď né moc. Tož:
Býl sem mladý šoháj na tém internátě, a akoráť zme s nekterýma pazgrivcama koštovali vínisko. No, koštovali, už zme byli šeci naslopaní jak náš falár pri téj nedělní mši, jeden už aj sotva čučel rovno, jak sa mu očiska rozjížďaly, no a co čért nechcél, došly aj nějaké ty děvčiska, no docela šikovné. Boly trochém také pripité, ale na našu grupu neměly. Nekterý z nás sa už aj vypravili na toalétu, že sa tam jako vykuckajú, ale keď došly ty děvčice, tož to spolykali, aby si neurobili nějaků ostudu. Pozvali zme ich na pohárek, jak sa sluší a patrí. Vyprávjali zme im nejaké histórky, dyž taká bloncka s modrýma očiskama vyhrkla, že byzme mohli dát nejakú tu marjánku. Tož ba. Vytáhla šišticu, nacpala do šlukovky veliké jak prirození tého Roberta Roznbergového, no trúbel to mělo dlúhú jak náš tata motyku do vinohrada. Vyšli zme, no, nekterí sa spíš vypotácali, jeden sa šél vygrcat, pak zme ho našli ležať vedle hajzla. Začli zme kúrit, no silné to bolo, v chuti trochém akési petrolejové, ale účinkovalo to dobre. Keď zme sa vracali na pokoj, kde sa slopalo, začlo mi byť nejako zúfalo. No, škrábl sem sebú na postél, co vrzala jak naša stařa umelýma zubiskama, keď žváchá peprmintovú žviksnu. Začlo sa to se mnú šecko motat, včílka sem nevěďél, na kerú stranu sa mám točiť, abych sa nepogrcál, no hrůza. Premotál sem sa na zádiska, a ono to polevilo. Dobré, možu slopat dál. Prisedla si ke mně tá modrooká bloncka, tož šikovná bola, co by né. Vykládala cosi o nejakých tých sexuelných praktykách, tož zprvu ňa to prekvapílo, čučel sem na ňu jak na svatý obrázok, ale pak sem sa nejak zapójil do hovoru, aj když ně bolo všelijak. Najednú na mňa vyhrkla, že estli bych s ňú nešél na její cimru. Tož kurňa, šak su chlap, no šél sem. Svalila ňa na postél, a začla ňa ožužlávat. Dobré to bylo, pridal som sa, ale marjánka udělala v mojém organizmu rutyku a asi sa nedohodla s tým vavrincem, kerého sem vyslopal najvíc. Cítil sem, jak na mňa idú mdloby, ale děvčisko sa ták rozvášnilo, že si nevšímla, jak sem změníl barvu na bílů. Neměl sem už ani kúsček sily sa jí vytrhnúť a veděl sem, že je zle. Navíc sa ke mně tak mačkala, že žaludek zareagovál rychleji než je zdravé. Jak ňa svírala a rvala mi jazyčisko do huby, tož sem jí akorát stihnul odklonit lebku a už to ze mňa tryskalo. No pokuckal sem ju chuděru úplně celú. Teklo jí to po krčisku, gatiska měla durch, aj tak celé triko. No ostuda to tenkrát byla otresná. Tá děvčica sa zebrala do sprchy, a tam sa také pokuckala, z tých mých blitků.
Tož takú sem měl ostudu...
cosecha
JA. - ty vado to je vyborny!!! todle napis do trnek!!!!
kolumbijec
2JA: hej napis knizku nebo neco. -:) s tvym stylem psani a vypravovani.................... :bravo:
respect
pildo
JÁ. po precitani toho tvojho trapasu tu nejdem ani pisat ten moj lebo ty si dal latku moc vysoko
cabax
No to my s kamosmi ked sme boli rozkureny tak sme isli do mesta a nikto nevie ako sme sa dostali pred dvere jednej PC herne. A tak sme tam stali tak 5 min (aspon myslim) a ten trtko ktori ju vlastni tak vysiel von a pyta sa idete hrat????A my sme nanho nechapavo kukali asi tak 30 sekund a potom sa zobral a isiel do pice.........kua co si mohol myslet???
cabax
Kua a este cosi. Ked sme boli v totalnych picach tak sme isli do takeho pajzlu (krcmy) a tu vlastni taky Rusak, vola sa Kosto a jeho zena Janka. No a keby ste ich vydeli, tak konec. No a my sme tam prisli sadli a jeden isiel kupit kofoly. Ako tak sedime jeden z nas sa zacal ujebavat, tak pochopitelne sme sa zacali ujebavat seci. Seci na nas kukali jak jebli a v tom ta Janka zvolala Kosto vyhod tych pubertiakov a mi este väcsie ujeby. A tak zavolali fizlov. A tak sme isli do pice.
PsYcHo84
Ja jsem casto hrozne roztrzity a kdyz jsem zhuleny, taxe to akorat umocnuje. Docela bezne se mi stava, ze zhuleny odejdu z koleji v papucich, jednou jsem ridici pri vstupu do autobusu misto oznameni cilove stanice vrazil kilo a rekl mu "vsechno nejlepsi". Ani nevim na co jsem predtim myslel a proc jsem to rek.. Ale rek jsem to a vubec mi to nedoslo, tak na nej cumim proc mi nedava jizdenku a on na mne cumi, proc mu dava cizi clovek za sichty v buse kilo k narozeninam, ktere mel mozna pred pul rokem..

No a pred rokem jsem se nezrizene zhulil s kumpanama v nake hospode na rohu, ktera mela na kazde strane vychod. Nekolik hodin jsme tam aplikovali oralne etanol, v mnozstvi vetsim, nez malem, kdyz tu nejaky kreten dostal napad, ze si dame fouka.. Ted strucne - dali jsme si fouka, jeden kumpan usnul na stole a posleze se odebral spat na schody u vchodu do hospody. Paxem sel do sracek ja, s priblizne stejnym scenarem, akorat jsem usnul ve druhem vchodu do te hospody, za rohem...
Spim, spim a najednou mne vzbudi 2 policajti s otazkou: "Ty tady hrajes na schovku?" Byl jsem kantare, taxem jen neco zakvicel a zachrochtal a ty benga na to: "... no jen ze tvuj kamos tady piká za rohem..." :D
Split
JA. khemo ty jseš hovadooooo, to sem ještě nežral todleto. Vytáhla šišticu...... Hustej týpek:bravo:
nikys
to ja jednou jela busem do školi a měla sam furt pocit že mi někdo nablil za krk .....jo jo fakt divnej pocit
lampiao
to nikys
tak tomu rozumim, ja kdyz mam na hnate glady, tak skoro vzdycky, kdyz sem vyhulenej citim, ze mi praskla podrazka na pravy bote...vona je v pohode, ale proste to citim, ze je praskla. dost na ho*no se s tim chodi, kdy si musim kazdej druhej krok zkontrolovat podrazku :D kdyz mam kecky tak v poho...

jednou sem sel ke kamosovi, totalne na plech. vlezu na zahradu, ktera neni uplne rovna...na horizontu lezela jejich fena ridzbeka a tak na ni volam no co jeeeee, ty staraaaa cubkooooo a tu se zvedla hlava kamosovi mati, ktera se vopalovala za ni....zacal sem se hrozne smat a utekl sem jako malej kluk....paxme si to vysvetlili a v poho
cilum
2 Claune: tak tys mě teda dostal nejvíc :frog:
2 cosecha: trošku nechutné, ale jinak sem se kurwa řezal :D jo a k té holce, to musí být kurwa charakter :)
2 Já.: hej kamo tak tys předčil úplně všechny, z tebe fakt uchcávám smíchy víc jak to žabisko :frog: LOL

Mno a můj trapas v buse např. když řeknu cílovou stanicu tu kde zrovna sem, busák mě řekne tak si vystup zadem a já jako že proč?! co sem udělal až pak mě někdo řekl že se nacházím tam kam chcu jet :D
Další trapas v buse byl (mno v tu chvíli to nebylo trpaný byl sem v píči tak to bylo jedno lol) dyž sem jel nakalený (tak 8 vodek :D) a taky zhulený (hulili sme na zastávce, kuwa snad mě neviděl někdo známý :D) mno a strašně sem se s kamoshem kt. byl taky v piči smáli ale tak brutálně a nahlas až sem se po každém výřezu musel schovávat za sedačku (asi to ale moc nepomáhalo lol) mno a taky sme tam kalili a pak nám řekl busák ať to schováme nebo nás vyhodí (to se mě eště nestalo :D) já že jo schoval sem to a začal se mu strašně smát jaký je to vůl :D mno ale nevyhodil nás....... :D

Mno a další pro mě celkem brutální trapas byl dyž sme kalili u kamoša na baráku, rodiče byli někde pryč a pak že si zahulíme, tak sme vlezli k nim do pracovny a že dáme vodárnu, tak sme začali hulit dali pár šluků a jak to znovu našlapávám a mám ganju všude tak se objeví jeho otec totálně nadrbaný s hláškou: "No vy se nějak rozlézáte!!!" mno a já tam tak držel moji ručně dělanou vodnici a on jak byl namrdaný tak si myslel že je v tom ganja mléko tak do mě pořád valil ať mu dám napit toho mléka že to chce taky zkusit no strašný trapas jak sem byl v piči (zná se s rodičema.......) a prostě sem mu nemohl vysvětlit že v tom není žádné mléko, no nakonec mě to dal ale dyby se napil tak se z té zašitované vody asi poblije LOL. THE END :D
meSaja
Vy ste ale skažení lidi! :) To mi sme jednou měli takovou, dnes už kultovní "Chatu" a doteď nikdo neví co se tam všechno dělo: Bylo 5 odpoledne a dostali sme nápad jít vyvolávat duchy,apsolutně střízliví, šli sme do patra, zavřeli okenice, otevřeli vodku, zapalili svíčku, dali po loku, a začali sme,no,začali,Když sme se dohadovali kdo začne, tak ta svíčka sama od sebe zhasla. No, tak rychle sme ještě neutikali :) Jak sme se uklidnili, tak sme to rozpili dole,nějak sme to přehnali a v šest sme byli death!Dostali sme nápad, že se budeme řezat nožem na chleba, kámoška si rozřezala celou ruku a když ji měla celou od krve, tak sem to všechno slízal,to málem nerozchodil kámoš ze Zlína (chtěl mě kvůli tomu zmlátit :)) nějak se to sklidnilo a Kámoška dostala schýzu že jí umřela sestra, A pak usla na schodech, Já sem ji (nevím proč ) šel polévat vodou z kanistru,Náhodou ležela na batohu s videdem, takže video bylo taky death. Ta kámoška s tou rukou dostala schýzu s té mrtvé setry a utekla do lesa (bylo to v zimě!!!) A kámoš(jediný střízlivý, a hodně nasraný) ji šel hledat,já sem nebyl schopný, přisunul mě i s křeslem ke dveřím aby neutekla i ta druhá, ta první se ya 10 minut vrátila sama celá od sněhu,pak utekla ještě jednou a to už kámoše hodně nasralo a byl zlí :) Protože sem mu zavazel ve dveřích, když ji šel znovu hledat, tak se mnou hodil přes celou místnost na křeslo, které semnou zlomil :) A pak už to valilo,kámošku našel ale ta byla trochu jinde,no schíza hadra,na mě to nějak přišlo,a tak sem z toho křesla(no nebyla šance vstát) začal zvracet na koberec, kámoše přešla zlá nálada a snažil se mi pomoct nějakým lavorem, ale nějak sem i ten lavor ignoroval,tak šel spat anechal mě blinkat :) A pak z ničeho nic sem se probral ,na hodinách 9 večer,v televizi receptář(nějaké hrnce nebo co) A jak na povel se všichni objevili dole ůplně střízliví a nikdo si nic nepamatoval , a až do 3 do rána sme si museli pospojovat co kdo věděl,a jediný střízliví tajil,a to zlomené křeslo přiznal až druhý den,ale jinak v pohodě kámoš :) fakt. no a ráno sem to po sobě musel pouklízet, takže mazec :) Sice se to nebezpečně vyhrotilo, ale jinak to byla povedená akce :)
meSaja
Tak před měsícem sme seděli s kámošema na jednom baru ůplně v jiném vesmíru a přišla nějaká číšnice a povídá kámošovi můžu to vzít (na práznou flašku na stole) kámoš nic, na to druhý kámoš na něho ( ůplně nahlas před tou babou) Ona ti to vypila! Kámoš apsolutně nevěděl, možná tomu chvilku i věřil a pak sme se začali řezat jak salám v jednoťe, najednou ticho, tak minutový výtlem, a baba s divným výrazem nechala flašku na stole a odešla. A už nedošla :)
MarcoMontini
Takhle jsem jednou byl v obchodě LEVNé KNIHY...určitě všichni znáte....a tak sem si to vsechno prohledl a pak odcházím najednou jsem na náměstí a koukám že na mě lidi čuměj tak si řikám kurva....čumim na sebe av ruce nákupní košík......šel jsem s ním tak půl kilometru
meSaja
Jo nákupní košík je děvka, to se mi stalo v pondělí, dal sem si do něho tašku s nákupem a uš sem si to štrádoval,no a nejhorší je,že máti šla semnou a ani si toho nevšimla (musím se jí zeptat, co bere) nečumět na nás lidi, tak ho mám doma :)
triline
krasne pribehy tu pisete.....
Ja jsem jednou s otcem sekal zahradu a vozime travu na vozíku za autem a ja vzdy ridil.Nalozime karu,otec si sedl na místo spolujezdce a ja jako vyhuleny.....KIX.....sedl jsem si na zadni sedadlo a cumíme na sebe jak péra z gutche.... :o)
jenoslav
loweNature: tak zimnici dostavam taky pomerne casto,minulej rok v cervenci bylo vedro a ja lezel v triku mikine a bunde pod dekou v posteli a klepal se zimou:-)
nebo se me stava ze musim diktovat srdci aby tlouklo-ale to uz je vetsinou extrem,a u toho si rikam, nadech,vydech,nadech,vydech ....
Distillers
Mě se stalo pár věcí.Třeba sem obědval v obejváku. A pak místo abych talíř dal do myčky nesu ho do koupelny.Tam mi to došlo.A nebo sem ho dával do odpadkovýho koše.Taky sem si jednou kupoval lahváče až u kasy mi došlo že sou Dia tak to du vyměnit u kasy platim a odcházim bez nich.Většinou se mi ale tyhle věci stávají při normal stavu.
loweNature
2: jenoslav-skus pestovať daky šport... ja chodim občas do posilky,občas zaskačem na švihadle,daka turistyka+s kamíkmi hadzeme tanierom(frezbee) tak často ako to len ide -zlepší sa ti kondička a možeš si znova vychutnať ganjove opojenie +holky si ucvrknu ked uvidia pekne udržiavane telo;) :D
Jirka P.
citace:
Původní příspěvek od loweNature
2: jenoslav-skus pestovať daky šport... ja chodim občas do posilky,občas zaskačem na švihadle,daka turistyka+s kamíkmi hadzeme tanierom(frezbee) tak často ako to len ide -zlepší sa ti kondička a možeš si znova vychutnať ganjove opojenie +holky si ucvrknu ked uvidia pekne udržiavane telo;) :D

presne tak, me to taky pomohlo - dost s kamosema jezdime na kole, ke kytkam jezdim taky na kole a je to docela daleko, do prace . . . tydne tak 150km z toho 50 high :smoker: obcas taky posilka, nebo motokary - to je lepsi nez posilka - po deseti minutach davame pauzu protoze se z kazdyho leje pot a zacinaj krece v rukach. 4 jizdy a je hotovo :slizoun: . . . pak co se namane . . . v zime treba zajedem do jeseniku na bezky(cca 30km z toho 30 high :satan: ), a huleni je jako bejvalo predtim :bandit: ale to svihadlo by me zabilo :D
jaman
mne dosť mizli telefony ... niektory den som telefonoval s matkou a napadlo ma , že som ho zas niekde asi zabudol , matke som povedal nech nesklada a išiel som ho hladať...po par minutach som si uvedomil, že s ním telefonujem...



raz som sa v meste stretol so znamymi - zubar a jeho manželka , popijali sme v podniku , pridali sa ku nam ešte nejaky ludia .. ten zubar mal narodeniny a pozval nas domov , tancovali sme , pili , neviem ako , ale zrazu som bol v spalni s jeho manželkou ...rano som sa vedla nej zobudil ,poobliekali sme sa a išli do kuchyne , chalan mi dal na vyber , či čaj , alebo kava , požičal mi čistu košelu (moja bola od červeneho vina ) a išiel som domov


mal som 16 a prišiel ku nam otcov kolega , mal rad tokajske , tak som z pivnice priniesol zopar fliaš a vypili sme ich..potykal si so mnou ,bol som rad ako štena a aby som mu ukazal že ho mam rad tak som ho v opilosti požiadal o ruku jeho dcery...



na nejakej brigade v PRahe- bol som v noci zašity na dievčenskom intraku ,došla kontrola tak som sa nahý skril do skrine , triedna tej baby vošla a už skoro odišla , ked si všimla atypicke tenisky -devinky ....otvorila skrinu a ja som tam stal nahý so stojacim prirodzením



kamošovi sa narodili dvojičky - asi do 3 -tej sme oslavovali v bare , išiel som domov cez železnične depo , vždy tam stoja vlaky , trošku si oddychnem , v takom stave som nechcel isť domov , tak som si sadol.. otvoril som oči pozrel von oknom a vidím Hranice na Morave .., bez cigariet , bez penazi ,nevedel som kde to je ,ale vystupil som a nasadol na vlak oproti , išiel som s nim 15 minut , sprievodkyna ma vyhodila na najbližšej stanici , no čo, oproti išiel dalši vlak , nastupil som a cestval dalej asi hodinu , zdriemol som si, otvoril oči... Hranice na Morave... trvalo mi to asi den , ale domov som sa dostal




vracal som sa z Rhodosu v lietadle sme vyvadzali, vypili sme liter Danielsa , odmontovali zopar tabul- Zákaz fajčenia a fajčili sme ,.... no pruser , pilot nas musel napominať , lebo si po nas zapálilo viac ludí..

byl jsem nakupovat v jednom vetsim marketu.Muj pes uvazany venku pretrhl popruhy a sel me hledat.Cerny pejsek vetsiho vzrustu behajici mezi regaly zpusobil docela paniku.Byl jsem zkouren,takze jsem si to pekne vychutnal :D.
bubo
no ja mam semtam take haluze ze mi zvoni mobil alebo ze sa mi vytkne clenok a mna to strasne boli a potom si uvedomim ze haluz a uz neboli :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma