Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
**** PLEASE RADA **** kdo to zná? - Klikni zde pro originální téma
Nevite nekdo kdo se vyznate v rostlinach co to muze byt za rostlinu? jsou toho tady u nas plne pole ale me absolutne nenapada co by to mohlo byt?? .) thx za jakykoliv postreh a napad .))
Werron
no tak s timhle ti fakt neporadim ,nic podobnýho jsem ještě neviděl.
Škoda ale ganja to taky neni...... :beer:
citace:
Původní příspěvek od Werron
no tak s timhle ti fakt neporadim ,nic podobnýho jsem ještě neviděl.
Škoda ale ganja to taky neni...... :beer:


Mno some stuff to sice neni, ale me napadlo do toho zasadit naky WW co mam bokem... ono to je uz ted vysoke tak 45-50cm a pripada mi to jako by to melo dal rust, myslel sem si puvodne ze to je slunecnice, ale to asi nebude, tak sem docela out z toho co by to mohlo byt??? asi musim najit nejaky herbar ze skoly .)))))
Werron
Vždyť ti nemusí vadit ,že nevíš co to je, zasď si tam a pak už tě může zajímat jen ta tvoje travička... ;)
PS: ale je to fakt záhada, pokud to zjistíš tak to sem napiš, taky by mě to zajímalo...
citace:
Původní příspěvek od Krupieer
No podle me je celkem dojeb sadit do pole na kterem nevis co roste....Treba se to bude sklizet uz za mesic a s tvoji urody bude velke H.........Ale taky sem to jeste nikdy nevydel..


to je jasny prave kvuli tomudle se snazim zjistit co to muze byt, slunecnici sem uz zavrhl.. dival sem se na net a male rostlinky vypadaji uplne jinac, takze hledam dale .))
Werron
a neni to tohle, akorátže zatim bez květu?
chuck53
Asi vim co to je.sem zebral herbař a našel sme tam Řecké Seno ( Trigonella foenum-graecum).
jednoletá až 50Cm vysoká rostlina ma primou malo vetvenou lodyhu a listy ma az podlouhle kopinate...plodem je savlovity lusk až 10cm dlouhy .kvete to v červnu až v červenci a u ans se to pestuje o zivot takze nevim nevim.tam bych to raci neriskoval..jinak nevim jesi to je na 100%ono..mrknete podle latinskeho nazvu...hoja
Werron
sem si to myslel že neni ;)
Ruderalis
JE TO VLCI BOB VIZ BIOTOX
Ruderalis
sorry za offtop: nevite kde v praze roste durman? ja sem tady zadny nenasel
Werron
vlčí bob je ta kytka s tim květem jak jsem tam přidal na obrázku a každej mi tvrdil,že to neni ono.... :( tak je nebo neni?
zumbi
to všichni: tak tohle je na 110% vlčí bob, v jeho semenech je lupin + nějáký jiný alkaloidy, ale bacha! lupin hrozně jebe játra a ledviny, jinak se používal/používá na nějákejch ostrovech (už si nepamatuju gde:-) šamanama, jako halucinogen... na základce sem měl z příroďáku dycky1 :-))) botanika (spíš entheobotanika) to je moje;-)
zumbi
to ruderalis: v praze? Durman? To ti fandim, možná zkus štěstí v nějákym zahradnictví, když sem byl naposled v praze, tak sem u jednoho zahrádkářství viděl durmana, ale nepamatuju si přesnou lokalitu...
Schinus
2Zumbi: ja si nemyslim ze je to vlci bob ten ti roste na kazdym rohu (ma louka rohy:confused:? ) a tohle vypda jako by to melo mit tvrdsi rapiky a celkove jiny listy:baby:, nehlede na to proc by vlci bob pestoali na poli??:D
Predem diky za vase postrehy a napady! mno na jedny strane bych i rekl ze to je vlci bob...ale zas na druhy strane si rikam proc by nekdo timdle osazoval pole o velikosti 1*2km2??Tady mi jaksi uchazi logika veci k cemu by to mohlo byt pestovane, kdyz vyuzitelnost tedle rostliny je celkem miziva...mno tak i tak jak se zda se dorusta kolem 1,5m, takze nejaky maly kerik by se vlezl, ale otazka je zdali to vazne je vlci bob..
fatcat
peace,je to vlci bob. u jeho korenu zijou bakterie ktery vazou vzdusny dusik - obohacujou pudu kolem sebe:rocket:
Taker
jo tak to by dávalo smysl - takže letos to pole vlastně leží ladem a získává živiny a příští rok tam zas mrsknou něco normálního :eek:

už zbejvá jenom zjistit kdy to budou kosit :)
citace:
Původní příspěvek od fatcat
peace,je to vlci bob. u jeho korenu zijou bakterie ktery vazou vzdusny dusik - obohacujou pudu kolem sebe:rocket:


k+ 4 you man, tak ted to dava smysl, uvedomil sem si ze tam valstne byla min. rok jeste louka, ptm by to zapadalo do sebe, mno me se zda ze pokud to je na obohaceni pudy tak by to tammelo byt az do podzimu a ptm se to jen preora a je klid..co myslite?
Leštěnka
jj, je to vlci bob...ted jsem byla na vodaku v jiznich Cechach a tam toho rostou mraky...a krasne to kvete...a je to trvalka...mam to na zahradce...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma