Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
pěstování na skalách - Klikni zde pro originální téma
TouchWood
Tak jsem se včera zkouřil, a hle - nápad !! vyrazil jsem přesadit sazenice. Hledal jsem místo a na naší střelnici po bocích jsou vysoký cca 15m skaly. Tak jsem si dal horolezeckej průzkum, flašu s vodou kelímek s černozemí a vylez jsem tak 5 metrů a našel místečko který není ze spoda vidět tak 3x5m. Úplně hustý už tam mám 3 skunky (Swiss miss) tak jsem na ně zvědavej.
Napište někdo kdo s tím taky má skilly.
ChaoticRoman
Běsné místo, hodně štěstí! Ale dej si pozor na děcka, když mi bylo 14 tak jsem kotel rád lozil na takové místa.
Dude
no newim jestli ti to kelímek s černozemí vyhraje :eek: - bych řekl, že tam budeš muset hodně často zalejvat, případně nanosit mnohem víc země ,)
Krishna
Kamarat vypestoval na skale 900 metrov nad morom Afghan.On tam ale chodil liezt casto (aj niekolko krat za tyzden,ked bolo treba)a nikto iny ako lezec sa k tomu ani nedostal.Hulenie to bolo moc dobre aj ked vynos ziadna slava-bol to taky kricek :)
wolverin
moj kamos - lezec to uz skusal a mal tam taky kricek ako pise Krishna.
na skalach by som pestoval asi len v kybloch - viac na kvalitu ako kvantitu. len davaj bacha aby si nejebol dolu, je to pestovanie fakt len pre lezcov:D, ale da sa to! najlepsie je to dat na nejaku "policu"- rovnu plochu, kde dokazes umiestnit nejaky kybel, zamaskovat ho a uvidis. Len bacha vela lezcov je hulicov :frog:
TouchWood
tak jsem tam byl včera zase a přihodil další 4 krásky
to je skala na ní výběžek a 40cm tlustá hnědozem navíc jsem tam včera loupnul 50 kg koniny (sweet shit) a netopýří guano cca 2 litry vody+50g guana. kámoš tam se mnou včera lez a rozsekal se jako svině. to zn. že on věděl cestu a co teprve když tam někdo poleze. Už přemejšlím že si koupim sedák a lano a budu tam lejzt jako pravej horolezec.
To místo by jste museli vidět hned pod nim střelnice takže tam nikdo nesmí a zespodu není vůbec vidět že tam něco takovýho může bejt. Fakt super jsem z to ho úplně paf.
mirosk
to: touchwood
no a čo ak to shootnu dolu nejaky strelci?
Bartyk
A co foto? bylo by dobre to vyfotit aby to nadherne mistečko mohli videt i ostatni
lordWilliam
hmm nevim jestli fotit to misto jako celek je dobrej napad, porad tu hrozi moznost zneuziti ty fotky (popr ty kytky na nich :-°)
TouchWood
No budiž vyfotim to ale špecielně aby to nikdo nepoznal. Střelci to sejmout nemohou, jelikož to vypadá takto
TouchWood
nejde mitam dat ten obrazek ale jestli ho tam dam tak se nesmějte,
je to prasácky nakresleny
Guliver
na takový skalce musí svítit dost slunka ne ?
TouchWood
mno tak jsem tam loupnul další kytky (já vim jsem blázen). Ten kámen to je výhoda - spodní vytápění čili větší kořeny a tím vysoká stabilita. voda v poho stále prší a navíc je to 50m od řeky takže občas můžu nanosit. Fotky budou možná po víkendu - jestli seženu digiták. Zatím zdar

Mír v duši
kouř v plicích
TouchWood
koninu jsem odnosil na problémovější místo :-( . Foťák mám tak photos budou o víkendu. Přidám i phota inejch květinek. HA HA HA
TouchWood
tak tady je photo, ale aby nebylo nic poznat
fukokuko
nema ta rastlinka v tom lese malo svetla?
TouchWood
ne je to takový prostor uprostřed lesů a je to skála trčící za světlem
Bloz
ja mam se skalou špatny zkušenosti, jelikoz ona se přes den hodně nahřeje a potom se všechna voda v okoli vypařuje....hodně moc vody to vyžaduje.....ale jinak dobry misto...malo koho to napadne že tam něco bude
TouchWood
já jsem to tam skoro nezalýval a v poho - mazečky mazecoidní - ale bylo toho málo a sklidil jsem to pozdě tak to byly shniláčky (ale vysoce účinné)
TouchWood
Když už mi někdo pošlete zápornou karmu, tak mi aspoň napište za co
a od koho :mad:
Suri
Moc dobre misto ale fakt dej pozor na ty nahodni lezce ja mam kamosa kteri taky leze a už mnel dva takove polička jako ty a obidva mu vybrali


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma