Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Když se stane to, co nemá... :(( - Klikni zde pro originální téma
Seeder
Zdarec farmáři :) ,

Tak jsem vcera normalne jel do skoly, nuda jako kazdej jinej den... Celej tyden jsem chybel, tak jsem nemohl vedet co se tam deje..... Behem toho tydne kamosuv kamos.. :) sklidil, prej dost husty huleni :) Sli jsem na mrkvace, dal jsem si prda a uz kdyz jsem drzel toho prvniho citil jsem jak to na me leze, pomalu, ale jiste... :smoker: Nabidl me toho huleni nadupany kinder vajicko za 100,- to uz jsem byl v peknych srackach.... Vzal jsem si to a vidal se domu.... nebudu tady psat co se delo v saline a pozdeji v cajovne, byste me mohli zbojkotovat jako jistyho mloka plaziciho se po pousti... :)
Domu jsem dojel v pohode, ale s 3 hodinovym spozdenim... :( Mati byla zatim taky vpoho......... Potom jsem sel ven a samo, ze jsem si sebou vzal svoje novy kinderko.. dorazil jsem do nedalekeho huliciho doupete, kde uz netrpelive cekali dva kamosi... tak jsem zacal nabijet a nabijet...... shulili jsme asi 3 palice (6cm) a byly na jinym strane sveta, galaxie...... Za hodinku dojel kamos z Uhercic, mno vlastne dva kamosi a dovezli pred dvema dnama sklizenou shivu.... meam... :) dali mne par sisek na cestu a ja zase vyrazil do jine vesnice.... shulil jsem asi 6 lidi..... co dodat.. sli jsem ke kamosovi na jablka ( nutno dodat, ze o tom nevedel... :)) Podival jsem se na hodinky a zjistil, ze je ( uz nevim kolik hodin), a ze uz jsem mel jit matku vyzvednout nekam ke znamym.... byl jsem v tech nejvetsich srackach a pokud znate shivu a jeji pomaly najezdy :(.... stavil jsem se tam, ale jim se jeste nechtelo... Znamej me pozval dal... Ja si sedl na zem a 1/2 hodiny ziral na skrinku pod televizi... Matka to nemohla pochopit a rekla: "Ukaz mi oci", ja jsem se zarazil a rekl:"Proc?" a ona:"Tys kouril travu?!!!" a ja zase:" Ne proc".............. aaa to se nemelo stat....... nasledovalo to dychni na me, dej me cichnout k rukam....... :(( vedel jsem, ze jsem v prdeli.... ze me potopi.... tak zacla u znamych vykladaz jak kourim travu a nechcu ji to priznat... no proste strasny pro shulenyho cloveka... Celou cestu se mnou nepromluvila..... a porad si opakovala o se nemelo stat.... Byl jsem z toho uplne mimo, na druhou stranu mi THC pomahalo udrzet chladnou hlavu.. :) Ted rano za mnou vletela do pokoje a uklidis toto, zrcadlo bude vylesteny, vysajes pokoj, .................... :((( Je mi z toho zle jeste ted..... Kdyz pomyslim na to, ze kamosovi cpe otec ganju do huby kazdej tyden aspon jednou....... Mozna jedina kladna stranka veci je, ze uz to konecne vi a ja si nebudu muset lamat hlavu s tim jak ji to mam rict....



Chtel bych aby jste se podelili se svyma zazitkama jak to vasi zjistili a tak....... dikes

SEEDER the sad grower and smoker...........
\/\/ickpick
chúdě, nemáš to v životě jednoduchý :( já to mám celkem v poho
mati o mě ví že nekouřím cigarety (no, vobčas si nějakou dám, ale zelený je zelený) takže ani nějak moc nepátrá. když jsem letos přišel s tím,že na zahradě zasadim pár kytek, tak jsem jí to řekl jako hotovou věc a k mému největšímu údivu řekla no tak jo. furt ale brousila vokolo a pořad se ptala: a k čemu to máš???!!!! a co s tím budeš dělat :)))))))
tatikoj se to sice moc nelíbilo a porát vyhrožoval že to vytrhá a zahodí, ale von jen tak straší. no a teď je všechno pod střechou, schovaný a vono platí, sejde z očí, sejde z mysli, tak už se ani neptaj. ja si jen davam bacha abych domu nepřišel moc zmatlanej a když už tak jen řeknu čau a zalígruju se v pokoji. co se týče tohohle tak moji rodiče jsou maximálně v klidu
uufff
Seeder
ja nekourim, nepiju................. jen hulim..... a to hodne sredne akorat malo :)
a to ji jeste bude kurva vadit!!!!!!!! :(((
Idea
Zdar seedere
Hele urcite se to vsechno casem zpravi...skus to ted nejak omezit ..tim myslim,abys domu nechodil we stawu KASHE :D a uwidis .ze za par dni to zas bude w klidqu.. :) ja kdyz neco poseru tak je pro me utechou hlaska tipu HLAWNE ,ZE JSME ZDRAVI :) (to mi rikala mati,kdyz sem neco posral :D ) Je mi 17 a pestuju uz rok,domu sem si jednou prinesl seminqa a zasadil to na balkone..matce sem rekl ze to je ta MARIHUANA a ze bych si to chtel wyzkouset co z toho wyroste..no nakonec to byla pulmetrova samicka a s matqou sem dal speqa :D no... tak ZDAR a nedelej si s tim tezkou hlawu ;)
\/\/ickpick
týýýýýý vole IEDO!!!
ty sis dal s matkou špeka?????????????:D
tak to jsem z toho ouplně na větvi to si gratuluj
co to s mami dělalo, co říkala, jak se tvářila???
honééém, povídej wypravuj přeháněj.....
chachacha
Idea
No jo,kytku sem sklidil asi 3 tydny pred jejima narozeninama a byly sme ten vikend na chate a pred oslavou sem ji rekl at se jede projet na kole :D no byla to peqna raketqa dala si par prdu a moc ji to nechutnalo nakonec dostala kratkyho pekelnyho :devil: SHOTA ... rekla mi ,ze ji to moc neskourilo ,ale sem na to docela pysney,ze je mati w KLIDU :satan:
Seeder
2 idea

tak na toto ja nemuzu ani pomyslet.... Ted mam doma celkem pohodu nastesti, az na to, ze mama si mysli, ze vsechny drogy pusobi stejne... Bych ji nejradsi dal snupnout hera a pak dal zahulit, co by na to rekla :) Jo ted nemuzu doma rict veci typu boli me bricho, potrebuju penize...... Vsechno se prece toci a za vsechno muze ta "trava" to me celkem stve... Jinak se me dneska ptala co mne to dava, ze jen tak jsem to nedelal, rekl jsem ji, ze jsm to delal z nudy a ze uz to neudelam, ze je to na hovno :), ted na par dnu vynecham a budu hulit jen ve skole.... :)

tak zdarec a diky za replies :)


seeder
Charter
To seeder:

Neříkám, že je to špatnej zážitek, dát si ho ve škole :)
Ale ty už máš dost velký problémy s máti, tak proč mít i ve škole a pak i doma další ???
Třeba zkus nehulit vůbec 2 tejdny, ať zjistíš co ti to dává a bere a pak to řekni mámě. Prostě si o tom s ní pokecej.
Vím, neznám ji, ale myslím si, že řešením je o tom mluvit.
Moji rodiče jsou už dost starý, ale táta ja vášnivej zahrádkář :), což mám asi po něm :smoker:
A máma si asi řiká, že snad nejsem tak blbá, abych nemohla jít svou (byť jí cizí) cestou :)
Když jsem zkoušela pěstovat v 17 na balkóně, tak jsem to mámě řekla na rovinu a tátu jsem nechala bejt. On pak přišel a s úsměvem mi řek: "Dal jsem ti k těm rajčatům tyčku, ať ti to nepopadá :) !
Ve 21 už to bylo v počtu 9 na zahradě, ale pak už jen 2 keříky zastrčený pod smrkem :(, ale silný za devět :)
Pak smůla, teď se snažím už několik let mít každej rok něco venku, díky přátelům a jejich pomoci, ale často to sklízí :flick: a já utřu :( a tak uvažuju o indoor. Jenže teď se pořád stěhuju, tak nevim...
Tak vidíš, každej máme svý probs :)

Měj se a drž se
Tauron
\/\/ickpick:Tak toto je fakt hodne velkej ulet jelikoz to co jsi napsal cituji:
"chúdě, nemáš to v životě jednoduchý já to mám celkem v poho
mati o mě ví že nekouřím cigarety (no, vobčas si nějakou dám, ale zelený je zelený) takže ani nějak moc nepátrá. když jsem letos přišel s tím,že na zahradě zasadim pár kytek, tak jsem jí to řekl jako hotovou věc a k mému největšímu údivu řekla no tak jo. furt ale brousila vokolo a pořad se ptala: a k čemu to máš???!!!! a co s tím budeš dělat ))))))
tatikoj se to sice moc nelíbilo a porát vyhrožoval že to vytrhá a zahodí, ale von jen tak straší. no a teď je všechno pod střechou, schovaný a vono platí, sejde z očí, sejde z mysli, tak už se ani neptaj. ja si jen davam bacha abych domu nepřišel moc zmatlanej a když už tak jen řeknu čau a zalígruju se v pokoji. co se týče tohohle tak moji rodiče jsou maximálně v klidu
uufff"
Mam uplne presne doma >-)))))) Navic jak sem byl ted o prazdninach venku tak mi to mati aji zalivala :-)))
__________________
Seeder
Zdarec,

tak to vypada, ze uz bude doma pohoda... Mozna, i kdyz penize mi dava mirne omezene, prej na travu mi davat nebude... Ja to beru, kdyz si tema kecama ulevi... Tak dneska prvni den ve skole, dal jsem si sraz s jednim klucinou od nas ze skoly a zahulili jsem.... Totalni pohoda, jen tem vysokoskolakum se moc nelibi, kdyz jim podkurujem pod nos u koleji :) Uz nikdy nedojdu domu zmastenej, nevyplaci se to.... Tomu stavu nesmis moc podlehnout jak se mu podas..... :( Zitra kamos donese pro kazdyho brko a zase zahulime..... z toho plyne, ze na nasi skole vladne pohoda.... :) Ja matce rikam porad.... jeste 2 roky... Je mne "teprve" 16, tak to uz se nedivite proc ji to tak vadi... ona by byla schopna me poslat na leceni :o)


________
seeder
\/\/ickpick
2Tauron

Jo jo chlapče, swjet je malej :)
sem zwjedavej, co mi řekne (máti) až přijdu s indoorem. sice neplánuju nějaký takový ty projekty, jako se tu daj vidět(fakt super) ale jedna sodíkovka a pár kytiček to jistí. sice furt tak nějak nerozumim těm pojmum scrog a bubbler, ale ja to tu časem vychytám :)
shamanjai
Já vám nevím, domů chodím zkouřenej poměrně často a poměrně dost, ale zvládám maskovat, i když kolikrát to jsou stávky úplně nekontrolovatelný, ale zkouším to...

A s otcem jsem zahulil, takže je to v poho...
AlexD
Doma fakt netusej, ze hulim ... a to pri mym veku uz je docela sranda ... mama netusi ani, ze si obcas dam i nejakou tu balenou normalni cigaretu ... natoz zeleny :-)))
Nicmene doufam, ze az moje dcera doroste do veku prvnich zkusenosti s THC, ze si spolu na verande nejakej lupanec dame :-)))
marc
To vize si neda, jelikoz i ty se ostychas rici svejm rodicum jak to vlastne s tou marihuanou je.
Ondrash
s maminou není problém, teď jsem se chlubil že mi došla sodíkovka, v létě jsem jí ukazoval specifické vlastnosti mojí kyti na zahradě u potoka a tak jsem ji na všechno v pohodě vysvětlil.. je pravda, že o tom neslyší ráda, ale jinak se snažím neprovokovat. Občas jsem domů přišel v trans-stavu, ale buď jsem se rychle někde zase ztratil nebo to nějak uhrál... když si budu příští rok pořizovat fóliovník.. budu to muset nějak uhrát na tatíka... to bude maras. Už to vidím: COŽEEEE ??? Ty bereš drogy ? Maminko podívej se na feťáka !! A co když se předávkuješ a vůbec, na co máš doma tu bzučící hřející krabici ???? No bude to zajímavé, doufám, že to s ním nešlehne.. tomu bych i věřil :(
Ale jinak si nemůžu stěžovat.. u nás je to skoro neznámý jev a i když zemědělci jezdili kolem kytí kombajnem, nechali je být :)

Pěkný den všem...

PS: Je to na kokot, lidi o tom HOVNO ví a hned odsuzujou... :flick:
Seeder
Mymu dobrymu kamosikovi zjistili jejich, ze huli uz 2X, to uz je celkem "vpoho" Dvakrat uz mu to matka nasla v kapsach.. :) Naposledy ted v patek jsem mu dal zahulit jacka herera zjistil, ze v tomto stavu jit domu nemuze, ale stejne domu sel... Otec mu rekl at da motorku dom a at uz doma zustane on ji v te panice nastartoval a ujel do vesnice, kde ho potom otec asi 2 hodiny hledal..... motorku schoval do kere a schovaval se pred otcem na stromech a v hulicich proste husta storry :) asi si ten stavek uzil.......


______
seeder.
Sleepless
No nastesti uz takovyhle problemy nemam, protoze se uz davno zivim sam a nikdo mi nekeca do zivota ... ale stejne o me cela rodina vi, ze hulim a berou to. Sice treba babca porad remca a nenecha si vysvetlit, jak to s travou doopravdy je, ale to, jak odborne a peclive mi sklidila kyti na chate, to sem fakt cucel :)
No a s mamou sem konecne letos zahulil ... v lete, kdyz byl festak ve Varech (ona tam bydli), byla pohoda, klidek ... filmy,huleni,pivko,spousta kocek ... tak jsem tak nejak prisel domu dobre naladenej a proste ji rekl, ze spolu zahulime. Protoze jsem vedel, ze uz nekolikrat hulila a nikdy ji to nic neudelalo, tak jsem ubalil celkem slusny brko z celkem kvalitniho matrose a ukazal ji, jak to spravne do sebe tahat (protoze co si budeme povidat, to udela hodne) ... no a nevyslo to, protoze po chvilce mi rikala, ze je hrozne ospala a pak ji to totalne sebralo a stravila skoro hodinu zvracenim na zachode, kdy si pak sla naprosto vyrizena lehnout ... fakt si neprejte vedet, jak vypadala, myslel jsem ze to neprezije :( Celkem me to sere, protoze se mi to stalo uz s druhym clovekem, kteryho to takhle huste sebralo a mam pocit, ze sem zklamal :confused: No ale stalo se, mama ani ten druhej clovek to uz asi nikdy nezkusi ... a tezko rict jestli je to dobre nebo spatne.... No nic, nejak sem se rozjel.
Mejte se vsichni fajn


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma