Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
INDOOR?NIKDY! - Klikni zde pro originální téma
Roman Dirda
Nazdar chlapci a děvčata.Asi mě nebudete mít rádi ale musím říct že INDOOR JE NEJVĚTŠÍ HNUS A KONZUM co může existovat!Jak můžete být tak bezohlední ke svým spoluobčanům ze Severních Čech,z okolí Temelína,Dukovan a poddolovaných vesnic?Jasně,je to daleko a vám může být ukradený že se někdo musí vystěhovat nebo dýchat šity nebo čumět z okna na chladicí věže elektrárny.Zato kytičky ve vaší skříni jsou blízko a moc pěkný a vy je máte rádi a neděláte nic špatnýho když do nich perete 600W ve dne v noci ale já říkám ZABIJ KYTKU ZACHRÁNÍŠ STROM!(nebo se chovej jako průměrnej běloch a pěstuj outdoor.)
Jonatan
as na to ze za tu elektriku platime ty trupko

to ze mas doma sto let starou lednicku kera zere jako krava ti asi nevadi co ?

posranej ekolog si co urcite rve zavrete temelin bleeeeeeeeeeee
Hlava
Musím ti sdělit že s Tebou naprosto nesouhlasím , já jsem pěstoval venku přes 5 let /1990-93 a 1995-98/ a asi půl roku se snažím IN protože k tomu mám asi jedinej a myslím dostatečnej důvod . CO SI ZASEJU , TO SI TAKY SKLIDIM ! Živit zloděje mě prostě nebaví .

PS:Chovej se jako průměrnej běloch a nepiš kraviny howg domluvil jsem .

Hlava
Kmenet
Chápu tě. To umírající životní prostředí tím asi trochu bude trpět, leč si myslím, že to vskutku není naše vina. Tím, chci říct, že místo toho řvaní bys měl dělat všechno proto, aby byla tráva legální. Pokud by totiž byla legální, tak oseju svoji zadrádku ( 3 ary) ouplně celou a nemám starosti se zaplacením elektriky. Řešením je legalizace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roman Dirda
LIDI PROBERTE SE!Já tady nepíšu otom,že ty,Pepíčku,nebo ty,Mařenko,jste zlí.Já jen říkám,že by každej mohl myslet trochu míň na sebe a trochu víc na všechny ostatní.Nedělám si iluze(a mnozí z vás si je asi dělají),že bych se dožil zdravých vnoučat žijících v dostatku a blahobytu asi tak jako my.Každýmu,kdo se podívá na křivku vzrůstu lidské populace,spotřeby energie ap.,je jasný,že tahle(jako naše)generace nemůže dobře dopadnout a jestli si někdo myslí,že to co se teď dějě kolem USA a Afghánistánu je největší vzrůšo v jeho životě,tak se hluboce mýlí,protože tady se ještě budou dít věci ,který se asi nikomu z nás nebudou líbit.Jen chci ten konec trochu prodloužit a zpříjemnit nám všem.
Oscar111
Myslím, že by sis měl zajít na psychinu.. Mít takovou schízu z toho, že si jeden z tisíce zapne doma 500W lampu, kterých máš na ulici stovky, je totální PSYCHO! Na světě jsou větší sračky, tak se neser zrovna do lamp ve skříni,, Já třeba na vánoce tu kytku vytáhnu a ozdobím místo nějakýho smrku. Takže Tě poopravím: "Za každou dvouletou kytku ve skříni dva stromy naživu :))"
Lsday
Ehmmm, mňo, věřím že si Dirda dělá jenom prdel a trochu nás tu testuje, že áno? Protože jinak by mě z něho trefilo a to bu mu asi vadilo, že sem mrtvej kůlivá infarktu z něho...... svět se sice posouvá pomalu ale jistě do sraček, ale to neznamená, že za to můžete vy, indooráci přece!!! cheche, to je fakt na pravýho indooršpeka!
Orageskunk
Indoor je nejlepší věc . Indoor nic nemá společného s Temelínem ,totiž temeĺín se nestavěl pro pěstitele marihuany,asi tak nějak a pokud chceš mít jistotu jestli sklidíš tak saď indoor.
inVALIDa
Nevím jak ty ale muj nazor je ,ze skurv USA vypousti tuny freonu kurvi ozon a tim nás skoro nuti indoorovat



ale mas scasti pravdu :-(
Koblihostrom
zdravím taky bych k tomu něco měl,sadil jsem nějakých 5 let,a pokaždý mi to nějaká kurva kradla měnil jsem místa ale nepomohlo to,takže in je pro mě pojistka
T.H.C.
Hele Romane ty seš úplnej magor.Fakt to nehul to jediný ti můžu doporučit, protože pak meleš úplný pičoviny!!!
(vůbec nechápu tvou ideu.To bude asi tím že žádnou nemáš)
Charter
Buď rád, že máme aspoň v něčem náskok !!!
oton
s takovýma kecama di do prdele ty aktivisto, Temelín je to nejlepší co se u nás dá provozovat, protože ty svině uhelný by to tu všechno zamořily a že se staví skoro dvacet let neni chyba Temelínu a ani jaderný energetiky ale zasraných vlád co s tim nedokázali pohnout, protože se to tu všechno rozkrádalo a rozkrádá

a nehledě k tomu, že atom. el. má u nás jedinou budoucnost, protože to trapný uhlí za chvíli dojde

a k plejtvání elektřinou, cha cha :-) těch pár lidí, vzhledem k populaci, co pěstujou doma pod lampou je tak zanedbatelný procento spotřeby energie a ještě menší plejtvání než si myslíš!

podívej se do velkých fabrik, nebo tam di na brigádu, tomu já říkám plejtvání a bavim se o gigawatech a ne o přiblblech 600watovejch sodíkovkách

NEJDŘÍM MYSLI A PAK MLUV, PROTOŽE JINAK VYPADÁŠ JAKO DEBIL

toť vše
Aaron Lightner
Zajímavý příspěvek (ten původní, mám teď na mysli). Když jsem ho rozečetl, zaradoval jsem se nad přítomností militantního ekologa, se kterým se bude dát pěkně polemizovat. Třeba o tom, jak uhelná lobby bojovala proti spuštění Temelína, protože všechny uhelné elektrárny mají dneska odsiřovací zařízení a filtry, takže už nesmrdí, ale ještě pořád (dost) vydělávají. Nebo o autech, jejichž motory vyrábějí (spalováním benzínu) o 2-3 řády víc energie, než sežere jedna blbá žárovka. Nebo...

Ale dost. Pak jsem v poslední větě objevil umně zapracované slovo 'běloch', což pro mě celý příspěvek posunulo do roviny obyčejného skinheadského pruzení, a tím se fakt zabývat nehodlám.
seňorita Lamparez
Ahoj Romane, udělal jsi tady docela rozruch :). Vypadá to, že si jeden z lidí, co se snaží koukat na věci v širokém kontextu a nebojí se říct, co si myslí. Naprosto s tebou souhlasím v tom, že to naše pěstování (indoor) nějak moc živ. prostředí nezlepší a že tím, že pěstujeme u nás vyhrává touha po tom mít lepší marihuanu, nebo alespoň nějakou, nad dobrým svědomím z toho, že děláme maximum pro naše okolí ( alespoň u těch z nás, co si tyhle věci uvědomují). Nechci tady mluvit o tom, že když si svítím "jenom" 400 watama, tak že vlastně za nic nemůžu, proto že by to byla blbost. Jsme totiž všichni zodpovědní, pokud to jenom sebemíň podporujem, i třeba tím, že si necháme rozsvícený světlo na chodbě, abychom se domů nevraceli do tmy. Chci jen říct , že tenhle případ s pěstováním není tak úplně černej. Protože tím, že pěstujeme, se dostáváme do podvědomí lidí a tím se tam třeba dostanou i takoví věci jako třeba využití biomasy, použití konopného vlákna na papír a spousta kladných věcí, které jdou s touhle kulturou. Můžeš určitě namítnout, že tyhle kladný věci jsou úplně stejně platný, jako kdyby všichni pěstovali out... , ale indoor je prostě logickým vyústění toho, že se někdo chce pěstování věnovat na 100% a chce tomu dát maximum, bez toho aby zklidil někdo jinej.
Doufám, že to nebylo úplně zmatený :), no prostě si myslím, že i když jsou věci co proti indooru namítnout, tak pořád doufám, že v konečnym důsledku děláme dobrou věc.

Indoor milující seňorita Lamparez.
Orageskunk
Možná by tě omluvilo to co si napsal že jsi byl vyhulený ale to by tě omluvilo jen tak s menší polovičky máš u mě negativní karmu!!!
Hellboy
1). Myslím si, že negativní karmu by si neměl dávat protože se ti nelíbí cizí názor. - Já s ním z většiny taky nesouhlasím, ale myslím si, že úplně stačí, jak se na našeho aktivistu všichni vrhli jako psi.
2). Zato Seňorita Lamparez si zaslouží pozitivní karmu, protože než něco vypustí - tak o tom nejdřív přemýšlí. A de vidět, že (musim přiznat, že podle pár dalších příspěvků není úplně sama) si původní příspěvek důkladně přečetla a zamyslela se - no a po tom zjistila asi to samí co já: Že ten človíček úplně zbytečně prudí do Indoor pěstování jen proto, že je nasranej na tenhle zkurvenej svět, na konzumujicí hromady lidiček, co fungujou jako jeden velkej celosvětovej software, na to, že vyvražďujeme přírodu, že za třicet let nebude uhlí a ani nafta - jestli se tu do tý doby všichni nerozsekaj a že on chce bejt jinej, chce proti tomu něco dělat (schválně dramatizuji, abych lépe přiblížil situaci (-: ale fakt i já se takhle až příliš často cejtim)

No jo, ale v tom případě mu radím aby zaměřil svoji nadbytečnou energii správným směrem a do všeho neprudil- já už sem dávnou zjistil, že nejde jenom kecat vo tom jak mě to sere. Já sem sice pochopil, co chce říct a s většinou souhlasím, ale na druhou stranu chápu, že kritika Indoor-pěstování je tu prostě tabu. Nehledě na to, že i pěstování doma a zájem o kytičky nás přibližuje přírodě, ať už to zní jakkoliv divně.

Takže, prosím lidičky, nezabíjejte ho protože si myslí něco jinýho, ať už to podává jakkoliv blbě.

A ty chlapíku, nebuď takovej negativista a snaž se tydle věci vysvětlit lidem, co to potřebujou spíš slyšet (můžeš začit třeba u svejch rodičů) a nebo vysvětlit tak, aby tě někdo pochopil a neměl pocit, že do něho jenom kéruješ blbejma kecama. A dyž už tě bude všechno srát tak, že to nebudeš moct vydržet, tak se na to vyser taky o vodjeď třeba do Brazílie pomoct indošum bojovat proti kácení tropickejch pralesů - pak v mejch vočích budeš fakt frajer (-:.

Zatim čááágo
Hullto
Pane Dirda, větší nesmysl jsem ještě naslyšel... tohle fórum určitě nevzniklo kvůli tomu, aby do něj lidi psali každou kravinu, která je napadne...
P.S. nesnaž se bejt za každou cenu zajímavej...
Oscar111
Moje řeč :)
treve
pane dirda :confused::rocket::bandit:
majklovec
2 treve: Nebuď ubohej, takhle se vyjadřujou patnáctiletý fracci, maj ještě v palici zmatek.

Za to, že Roman napsal svůj názor jsem rád, jsem rád, že takový lidi existujou - minimálně to vyvolá následnou diskuzi.

Neznamená to ale, že s Romanem souhlasím. Úsporu energie bych hledal v jiných oblastech, než je pěstování konopí indoor.

[Edited by majklovec on 17-10-2001 at 08:12 AM]
Limba,CsC
Rozhodně bych nemohl napsat, ža s původním příspěvkem souhlasím, to určitě ne! Taky sice zápasím se zprofanovanovaným "trvale udržitelným rozvojem" a nevidím pro lidstvo (za stávajícího stavu) v podstatě žádné východisko, ale takhle bych to prostě nenapsal.

Ale kde je alespoň náznak tolerance vás, na tento příspěvek reagujících !!! A proč nadávky a vulgarita ??
A vyhrožování negativní karmou ?? Proč si to nenecháš pro sebe, klikni negativ a basta, ne ??

A ve vašich reakcích postrádám to hlavní: jasný a stručný vysvětlení autorovi, že ne každý má na outdoor!
Prostě něco schází-třeba zahrada, balkon, les, pole a nebo naopak něco přebývá-třeba sousedi, policajti, zloději,...

Jo a abych nezapoměl- negativní černá kráva pro všechny, co nezvládli svý emoce....
strobe
Máš na výběr...
sou v podstatě tři možnosti, jak "přijít" ke konopí:

outside, inside a koupit..

outdoor je použitelný asi jen pro lidi s barákem a zahradou, když máš byt v paneláku, těžko; jedině někam schovat a tam ti to zas někdo načóruje; a taky tam nemůžeš pěstovat high-tech modely

a když si máš vybrat mezi kupovánim a indoorem: ber na vědomí, že ty sr&%$ co to prodávaj ve velkym to taky pěstujou indoor, ale ne pod 150,250,400... ale třeba 2000W, namastěj si na tobě kapsu a plejtvaj eletrikou asi 10x víc, ale vzhledem k jejich příjmům je jim to jedno..
Tak tady nepruď do skromnejch pěstitelů, kteří ji jen získávaj hulení cestou nejmenšího zla a s trochou zábavy a zájmu o přírodu:smoker:
Roman Dirda
Všichni se tady jako jeden shodujete,že outdoor je neskutečně obtížnej,hlavně pro ty,co bydlí v paneláku a nemají zahrádku.To je ale jenom obyčejná výmluva!Kdo nevypěstuje outdoor,je u mě za a)línej ,za b)měl smůlu a měl by si najít lepšího fleka(a od toho ho opět odradí jeho lenost).Letos mi nejlepší flek rozsekal traktor a druhej nejlepší mi vykradli.To ale neznamená,že se na to vykašlu a vybavím si skříň!To je prostě riziko podnikání,mám dalších 5 fleků na který nikdo nepřišel a pořád hledám další.A vy co jste z města-podle mě máte naopak výhodu!Na vesnici nenajdu nikdy tolik opuštěných továren,skleníkových komplexů(ve stotisícovým městě vím o dvou) a dalších zarostlých ploch,kde se dá v poho pěstovat a vypěstovat.Nechodí tam myslivci,děcka kolem 10 let,co na vesnici prošmejdí každej kout,aby si tam udělali bunkr,sedí doma u počítače(TV,videa) nebo se poflakují po sídlišti.Neříkejte,že je to tak složitý. Když přijíždím k Praze,tak tam vidím desítky potenciálních fleků.


2 Aaron:za toho bělocha se omlouvám-"Chovej se jako průměrnej běloch!"je normální hláška(=vtipná poznámka)-tobě asi vtipná nepřipadá-á propos,zajímalo by mě,kolik je tady na growru barevnejch-pokud se někdo najde,zvu ho na špeka(bohužel je to jen obyč.KC33,WW nebo Skunk X,žádnej high-tech model nevlastním)

2 Jonatan:Víš,že s tou ledničkou máš pravdu?Není to ale tím,že bych novou nechtěl,ale prostě nemám na to každý 2 roky obměňovat el.vybavení domácnosti
Limba,CsC
Tak tohle už má hlavu a patu !
Ale v tý skříni (to se mi zdá hrozně směšný, my doma tam máme hadry na sebe...), je to asi určitě o dost pohodlnější ...:smoker:
treve
to:majklovec- ja to az tak nemyslel.

to:dirda;) - uz ti rozumim, ale prece vzdy ma kazdy na vyber a neni to lenivost ale obrana. premyslej.:flick:
Roman Dirda
Fuckt se vám všem musím omluvit protože po tom co jsem včera zažil se mi mění náhled na věc.Jedu si sklidit poslední flek a potkám tam typany s károu Š120.Říkám:"Co tady jako děláte?"A oni:"My jsme archeologové a tady na tom poli jsou častý nálezy-Keltové,Slovani a tak."Tak si říkám,jo,to je rozumný,to by žádnej čórkař nezplodil.Chlapíci odjeli,já dojdu na flek,a co nevidím-nic.Jenom díry po kořenech,pěkně čerstvý.

Nebudu proto pěstit indoor,na krádeže jsem si zvykl,ale takovou drzost je třeba trestat a dusit,a to pokud možno ručně a stručně.
konart
To: Roman Dirda

To mě teda mrzí. Nejseš náhodou z Brna? Právě včera se ke mě doneslo, že jeden známej škodil, ale nevím komu, a ti Keltové a Slovani by se k němu hodili. Souhlasila by aji ta Š120.

Jestli seš z Brna, zkus mě napsat do PM lokalitu kde jsi měl kytky (část Brna, nic dopodrobna) a jestli se to bude shodovat, tak vím kdo ti to udělal. Dám ti na něj kontakt.

To je sviňárna kterou nemůžu tolerovat ani u kamarádů!

[Edited by konart on 19-10-2001 at 12:30 PM]
Dude
he, oldie but goldie:)
uzivatel
tak to by mě zajímalo,jak je na tom mr.Roman Dirda po 4letech.....bestak ted jede indor ve velkým:-D
Ke-Guglimugli
citace:
Původní příspěvek od Roman Dirda
Neříkejte,že je to tak složitý. Když přijíždím k Praze,tak tam vidím desítky potenciálních fleků.


:sun:

Mám pocit, že existuje termín "ekologická stopa".. Což si vysvětluju jako poměr mejch "ekonákladů" a "ekoprodukce" na život.. No a ja mám pocit, že 250w tu mojí btw. pražskou ekologickou stopu pšíliš nezatíží.. :D :)
A navíc zkušenost indooru je jedinečná.. :až nevím, jakého smajla bych dal:

dude: Ňák voprašuješ poslední dobou.. :crazy:
wad
jo že si někdo jede 250W doma v klidu tak to je špatný ale lednička, Pc, mražák, sporák, a další tohle "bílí" zboží a točí to hodinama to je v pořádku, tak místo toho aby tady nějakej "hrdina" psal o tom že živit sodík je špatný, tak ať vypne svůj počítač a taky ušetčí na el.
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od 9000i
No ja bych nepsal IN-NIKDY, ikdyz v zasade souhlasim. Nepodlehejte psychicke zavislosti. Je to pro vas natolik nepredstavitelne, ze se celej OUT posere a vy celej rok nebudete hulit? Pro me je to celkem v poho- kourim u kamosu tak jednou za tyden/14 dni.Vyhoda je v tom, ze speky nakladaj neporovnatelne, nez kdyz palite nonstop sest speku kazdej den. Jsem tak trochu socka- nekupuju u dealeru, ale za rok se situace treba uplne obrati.
IN bych nechal pro medicinske uzivatele + dealery (fuj). Ostatni by nemeli byt lini (ani vy tam v mestech djX) a meli by vyrazit do prirody. To je tam, kde rostou stromy, kukurice, slunecnice, beham tam srnky, opalujou se tam krasny belosky...
Cumet do skrine je fajn- kytky jsou krasny, ale meli bychom vyuzivat slunce, dokud se nam to pocasi jeste trochu drzi. Za par let se mozna natolik posere, ze vypestovat kytku venku bude nemozny a nic jinyho nam nezbyde.



A z toho mesta k te kukurici pojedu jak? Autem? To je asi setrnejsi k lidskemu zivotnimu prostredi svitit tou vybojkou.
wOOkie
No nevím, já sem byl pro OUT, ale jak to tak v poslední době vidím, lidi sou zlý a kradou, a jarní OUTDOORové období plné lamp za 250kč je před námi.
Vypadá to, že není jiná možnost...
PsYcHo84
Tak mily Romane, kdyz uz tady razis takoveto vyzvy, zacni od sebe.
tzn.: vypni si pocitac (200-300W) a pouzivej k pristupu na net solarni kalkulacku, zhasni si lampicku na stole + svetlo v hlavni mistnosti (100-250W), svicka taky dobra, zejo? Mas chut na caj, kafe? Rozdelej si ohnicek a uvar si to na zahrade... ehm to vlastne ne - produkoval bys vrazedne emise..

Bez prdele chapu tvoji starost o Zemi, ale tenhle tvuj nazor je dost extremni... Myslim, ze tech par lidi, kteri maji silnejsi lampy az tak ekosystem CR nezatezuji... Nadavej na lidi, kteri si elektrikou topi v baraku, na mrazaky a klimatizace... Ty taky fungujou na elektrinu... Ty maji vetsi odber nez jakakoli lampa..

edit: kuwa ja si ani nevsim, ze je to tak stary...
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od 9000i
(-: Muzes jet treba na kole. Nebo si koupit lahev vina a dat si to vlakem. Nebo zacni studovat knizky heryho potra a muzes si tam treba doletet.


OK, je to o tom ceho jsem ochoten se kvuli pestovani vzdat. No bohuzel, muj cas je prilis vzacny abych jim plytval na pestovani neceho, co mi pravdepodobne ukradnou, atd... Ano, mohu nekam nejakou tu hodinu cestovat a pak tam nejakou hodinu zalivat a okopavat, ale to mi pak uz moc volneho casu nezbyde. Ve vsedni dny do prace a o vikendu na pole. Ne do toho nejdu.
Veverka Huli
Navrhuji diskutovat spise o veverce, jsou to fakt POUHY TEORIE - 95 procent lidi proste NEMA POZEMEK nebo bábu na vsi!!!!!! Zajimavy psychothread je napriklad i zde! http://grower.cz/forum/showthread.p...0461#post220461
chell
hlava kdo rika ze to neni aktualni....jde oto ze se tu uz od zacatku probirali zajimavy veci ktery se poztraceli kdesi v minulosti....
Veverka Huli
V minulosti se poztrácela moznost pestvat outdoor (krome bohatejch a vesnicanu) :(
wasco123
Ak si zoberiem, ze velke mesto je osvetlene ... no skoro vsade, tak ta moja vybojka ak ju zhasnem tak nespasi svet.
HA-de-SH
2Michaelos: bod za postreh :D 22-03-2005 v 02:21 AM

jinak k tematu, staci si uvedomit kolik cele noci sviti vybojek ve verejnem osvetleni v cele republice (jak tu uz nekdo pred 6lety poznamenal :)) fakt to ty nase "ctyrkila" nevytrhnou... tim netvrdim ze outdoor nema svoje specialni osobity kouzlo, ale to nakonec indoor taky... lamejme si hlavu zavaznejsimi problemy...
Siki
Myslím, že těch "pár" indorářů českému životnímu prostředí moc neuškodí.Až dojde ropa a přejde se na alternativní zdroje energie, tak to pomůže životnímu prostředí daleko víc než pár vypnutých lamp a smutných growerů. Bohužel ne každý má možnost jet OUT.
jufik
nechapu co tim chtel basni rici ... temelin vs. indoor ??? ...
tak tohle me opravdu hodne pobavilo. fakt bych neveril ze existujou takovy pomatenci kery tu ekoblbost berou takle vazne. fakt dobry.
PsYcHo84
no tohle tema nema s ekologii ochranou prirody atp vubec nic spolecneho.. :D navic - kdo sviti pres noc - pomaha energetice, jelikoz nocniho proudu jsou prebytky.. myslim, ze CEZ by mel lobbingem podporovat nocni indoor growing.. :D
Calzone
Ten první příspěvek patří do AntiFaq, ten člověk dle mého názoru neni normální, protože to co napsal je fakt totální nesmysl. Chtěl bych vidět jak žije on, aktivista. Někde v lese určitě ne. Aktivisty co nosej kožený boty a jezdí třeba v autech mám fakt nejradši. :D
První jsem měl chuť dát K-, ale takhle dezinformovanému, zmatenému a chorému člověku to snad ani nejde dát. :/
Expiry
Ted se sem krasne hodi jedno kocici prislovi:
"O cem to sakra meles ty worechu??"

Zacal bych tou elektrinou->na ulicich jsou tusim ze 600w HPSka od Tesly.Jsou cca kazdejch 20m(odhad).Vetsi indoor ma kolem 400w-600w,takze kdyz das na ulici o lampu vic,tak budes mit cca jednu skrin.Ted se zvedni od PC,dojdi k oknu a koukni se ven(nejlip vecer).....Uz si se asi vratil a rikas si:"To jsou ale pekna svetylka,ci pak asi jsou?".Jsou statu a ma jich do cela ranec.Jenom v nasi ulici,ktera ma par set metru je lamp 25....600w*25=15 000w......Takovejch ulic je po Cehach ranec a ted si vem,co jich je na cely planete!!

Jestli ted bezis se stipackama a retezem odstipat privod lampam ve Vasi vesnicce a pak se na protest k jedne z nich pripoutat retezem,preji hodne zdaru a dobreho pravnika.

Rika se:"At hodi kamenem ten,kdo je bez viny" a pak jeste to,ze si ma kazdy nejdriv zamest pred svym prahem.

Ja tim kamenem klidne hodim :D.V porovnani s nasim statem a ruznejma tovarnama je muj 600w indoor naprosto zanedbatelna zalezitost.
Jen doufam,ze si taky nepujdes hodit,protoze tusim,kam by sutr letel.Nejspis by to odneslo verejne osvetleni a nebo nebohy vandrak,jenz zrovna mocil u cesty,cimz mohl ovlivnit zivot v nedaleke ricce.


Fleky->
Ziju v Praze uz par let a znam hodne lidi co sazeli out a vetsinou jim to nekdo sklidil,klidne i z balkonu ve tretim patre!!Tady unas je k lesum a loukam co by kamenem dohodil :D,ale vzhledme k tomu,ze valna cast nasi periferie huli a jen malokdo pestuje,tak se poradaji kazdorocne v obdobi kvetu hony,kdy particka polodementnich ignorantu vybavena primitivnimi nastroji,flaskou chlastu a spekem vyrazi do prilehlych oblasti hledat kytky,samozrejme nevynechaji osvedcena mista.
Matrixx
NO COMMENT !!! Vše má své ..... ale odsuzovat pěstování pod umělím osvětlením mi příjde bizardní.......
snark
kdyby každej vůl co hulí měl 5 outovejch políček jako Roman Dirda tak by pro samý utajený políčka nebylo v přírodě k hnutí - vynásobte si počet huličů potřebnou plochou plus nějakou rezervu pro okolí, přístupové komunikace atdatd.
Myslim že po deseti minutách přemejšlení s mapou a kalkulačkou v ruce musí většině racionálních lidí dojít že out je v našich podmínkách maximálně tak zábava několika nadšenců kterým nevadí permanentní čorky a nemají nic lepšího na práci než objíždět rezervní políčka kde jim to ještě nevyčorovali.
good luck
snark
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od Expiry
Zacal bych tou elektrinou->na ulicich jsou tusim ze 600w HPSka od Tesly.Jsou cca kazdejch 20m(odhad)


na ulicich jsou nejcasteji 70-150W, obcas se da videt i 250w, ale 400 a 600w?.. to by na ulici v noci bylo OPRAVDU HODNE svetla

citace:
Původní příspěvek od snark
kdyby každej vůl co hulí měl 5 outovejch políček jako Roman Dirda tak by pro samý utajený políčka nebylo v přírodě k hnutí - vynásobte si počet huličů potřebnou plochou plus nějakou rezervu pro okolí, přístupové komunikace atdatd.
Myslim že po deseti minutách přemejšlení s mapou a kalkulačkou v ruce musí většině racionálních lidí dojít že out je v našich podmínkách maximálně tak zábava několika nadšenců kterým nevadí permanentní čorky a nemají nic lepšího na práci než objíždět rezervní políčka kde jim to ještě nevyčorovali.
good luck
snark

ty tvoje uvahy jsou trochu mimo.. je tu dost prostoru na to, aby se dalo pestovat out.. mne jeste nikdo nevycoroval.. divas se na to z hlediska prazaka.. je to otazka mista a za to, ze bydlite v Praze nikdo nemuze.. nemuzes to takhle zobecnovat na celou CR
snark
psycho a radek - ok - možná se na to koukam z pohledu pražáka - vy se zase na to koukáte z pohledu těch kterejm to letos náhodou nikdo nevyčoroval - nicméně když budu brát na bernou minci to že hulí v čechách aspoň rekreačně a s mírnou rezervou třeba půlmičudy lidí tak si to vynásobte těma hektarama a porovnejte s rozlohou volný neobhospodařovávaný půdy :D:D:D - to že zrovna u vás na vsi VY konkrétně JEŠTĚ POŘÁD nemáte problém to umístit tak buďte rádi - kdyby tam náhle přijely sadit desetitisíce pražáků svoje outy tak byste se posrali vzteky :D:D:D
Matrixx
to snarK : taq taq :D a navíc INDOOR to je kumšt jak prase ...... :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma