Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Vodorovne pestovani - Klikni zde pro originální téma
glen
Cau chci se nejdriv informovat jestli nahodou uz neni nejaka zkusenost s pestovanim na lezato...v bedne tak 25-30cm vysoke.aby sla soupnout pod kazdou postel:) je to sice underground,ale proc ne..
sirka 50-60
vyska 25-30
delka 150
kytky 2-3
vyko by bylo oddelavaci s odrazem...u jedne strany sodik 70W max150...asi za sklo..jako cooltube...(samostatny prostor) nebo jiny napad? druhe strane koreny....teroeticky aero nebo normalni zem..
Jelikoz je to cely na zemi teplota by nemusela byt problem...
Co si o tom myslite??
Hydrothor
za prvé, jsi asi moc mladej, ale to je tvoje věc. Jinak se to tu už někde řešilo a výsledek byl ee, no prostě nikomu to nefungovalo. Použij hledání a zadej Scrog. A možná zauvažuješ nad jiným místem. Taky tu je FAQ. Kde je spousta informací. Zdary a nic ve zlém.
glen
nechapu co s tim, jak sem nebo nejsem mladej ma co delat, at uz to myslis jakkoliv, ale hlavne nic ve zlem.....
Vim co je Scrog...G mana mam prostudovanyho az az:D
Lepsi mista jsou, ale chtel jsem schvalne na lezato...teoreticky nevidim problem....ALE..jak rikam teoreticky...
Predpokladam ze praktickou zkusenost nikdo z nas nema...takze nejaky rizika co vas napadaji...a me treba ne??
Jinak nez to nekdo zkusi stejne se vedet nebude jak treba s LEDkama...
Peace
P.S. Nejsem mladej, jen ta myslenka je u me mlada...
wad
No neche se mi to hledat, ale někdo tady jel myslím bluberry takhle, jak by kámoš řekl "zeboka" :D a mám ten dojem že to docela i šlo. Měl tam mám dojem 70W a nevypadalo to vůbec špatně... skus víc hledat... no jo no..
Timon
Ja jsem u kamoše zlidnul prima vecicku. Sodikova vybojka zavecena spickou dolu uprostred tubusu (tubus prumer cca 2.5 m) a ve stenach zasazeno spousta kiticek.... a ty se tahli za svetlem nehledeli na to ,ze gravitace jde trochu na jinou stranu...:)))) . Takze by pěstovani na ležato neměl byt az takovy problem...
Michalides16
popripade to mozes privezovat k zemi... alebo to neako zatazovat...
dritte
Každopádně by to šlo, ale je to moc náročné na kvalitní růst dané rostliny. Tím jsem měl na mysli časté (Velmi časté) formování hlavního žíly. Zkus To a uvidíš, jak je to na hovno. Jinak přeji štěstí do budoucna..
wocas
zdravim
hm...zajímavé téma už sem to taky někde čet ale když už ste u takové šílenosti tak si kladu otázku jestli by to rovnou nešlo pěstovat převráceně, jakože kytka bude nad lampou a bude obrácená vzhůru nohama a lampa pod ní....je to asi moc fantas psycho:) ale zkoušel to někdy někdo???:D nevim jak by to bylo z kořenama ale stonky by nemusely překonávat gravitaci:D
dritte
Květník by musel byt upravený tak aby kořeny mohly růst podel stonku dolů. Nic víc (Tím nechci naznačit, že je to hračka.
ViXo
pokial bude existovat zemska pritazlivost (gravitacia) tak to bude neuskutocnitelne.....takze to ani neskusaj uz sme nad tym s kamosmi rozmyslali
onrejblesk
takze ja sem to uz tady resil chtel sem pestovat v posteli (pac ji mam zvedaci) mel sem to vyreseny tak ze sem ta me 70w dva odtahy na vodik + 4odtahy aby mi nechytla postel hvetinac byl neco jako na bonsaje ale mnohem vetsi pac sem mel misto jenom 25cm dpo vejsky kytka se normalne tahla za svetlem takze do boku a vysledek HERMOUS nevim cim to bylo ale asi ze se kytka stresovala natahovanim do boku az z toho zblbla ale pekne se v ty posteli spo eco me "hralo" u "srdce" muzes to zkusit aleje to podle me kravina kdyby tak kytka mela rust do boku atk by tak rostla ale ta kytka ma rust nahoru a proto je zbytecny ji ztezovat zivot
ale jinak zkuz si t sam PEACE AND LOVE
u4eea
pestovat kytku vodorovne neni velky problem. staci ji ohjbat a pridrzovat drzakama blizko k zemi . aneb zastipnout a pak tahnout slahouny podle zemi. palicky porad porostou nahoru a musi jse to dat brzo do kvetu podle toho kolik mas mista.
venku to jde libove kdyz mas drze sousedi a zivej plot. zastipnes, a tahnes vetve podle zemi. musi jse to casto prichjtavat.

nezapomen=====pokud neni riziko zdravi vzdy jse neco naucis.:wink:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma