Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Australanka dostala 20 let za pašování marihuany - Klikni zde pro originální téma
sorethroat
Trest 20 let vězení vynesl v pátek indonéský soud nad Schapelle Corbyovou z Austrálie za pašování drog na ostrov Bali. Corbyová byla loni dopadena na letišti v Denpasaru se 4,1 kilogramu marihuany ve svém zavazadle; stále odmítala vinu a tvrdila, že jí drogu musel někdo podstrčit.

DENPASAR - Za dovoz drog jí v převážně muslimské Indonésii hrozil až trest smrti, prokurátor požadoval doživotí. Dvacetisedmiletá Corbyová se po vynesení rozsudku zhroutila v pláči, její nejbližší příbuzní reagovali křikem, napsala agentura Reuters.

Corbyini advokáti předpokládají, že drogu do ženina pytle se surfovým prknem uložili ještě v Austrálii letištní zřízenci, členové sítě pašující drogy bez vědomí cestújících. Spletli se však v destinaci a droga skončila na Bali omylem. Případ vyvolal v Austrálii velký zájem veřejnosti a výrok soudu vysílalo v přímém přenosu několik australských televizí.

Australský premiér John Howard vyzval před výrokem soudu své spoluobčany, aby přijali rozsudek, ať už bude jakýkoli. Indonésie, nejlidnatější muslimské země světa, potírá konzumaci a pašování drog s nebývalou tvrdostí. Dopadení pašeráci drog dostávají běžně trest smrti. Například dva Thajci byli za tento delikt loni v říjnu zastřeleni, Ind odsouzený za pašování heroinu byl v srpnu 2004 rovněž popraven nehledě na mezinárodní výzvy ke změně trestu.

celý článek - http://www.novinky.cz/05/73/07.html

+ otevřená diskuze - http://www.novinky.cz/diskuse/05/51/43.html
sorethroat
:eek::eek::eek: !!!! 20 LET !!!!! :eek::eek::eek:
Je to fakt k pláči...doufám že jí z toho vysekaj :rolleyes: jsem na 100% přesvedčenej že ta holka je neviná a určitě jí to někdo podstrčil už na Australskym airportu :( Proč by asi pašovala 4,1kg na Bali ??? Tam by nedostala ani desetinu ceny toho co by za to dostala v Sydney :rolleyes:
atd, atd...prostě je to fraška a 20 let je pro ní v Indonéské věznici smrt :( ...kdyby pašovala 4kg heráku nebo nějaky jiný syntetický sračky a bylo to prokazatelně její tak bych řekl "dobře ti tak!" ale za trávu!? a timhle způsobem? I don't underestand !!! :mad::mad::mad:

Doufám že jí z toho Australani nějak dostanou...aby byla zase free...:girl:

:angel: DRŽME JÍ VŠICHNI PALCE AŤ JÍ TO DOBŘE DOPADNE :angel:
smooth
je to mazec... ale bude tezky dokazat ze to tam nedala ona...
Deckardph
Je to opravdu hoodne drsnej trest a taky si myslim ze to neudelala i kdyz neznam vsechny souvislosti takze muj pohled neni obektyvni proc by nekdo pasoval takovy mnozstvi do zeme kde sou za tyhle veci takovi tresty ale zaroven ten trest je pro ni snad to nejmensi co mohla dostat a nez se tu nekdo bude rozcilovat ze to je svinstvo chapejte ze tam maji trochu jiny pohled na tuhle vec
smooth
blbost... sice maj jinej pohled ale logickym premejslenim by mohly dospet teda k lepsimu nazoru...
jde o docela velky mnozstvi hasise a nad tim pripadem by se mely
trochu vic zamyslet a znova to vsechno vysetrit...
Michalides16
ale tam islo o to ze to prevazala do Indonesie alebo kam do prdele... Za to ma 20 rokov...
sorethroat
Ona to nepřevážela :rolleyes: On jí to někdo podstrčil totiž už na tom Australském letišti :(:(:( chudák holka...nic nevěděla, přiletí na Bali a tam jí napaří 20 let!? Kvuli tomu že se letištní zřízenci (členové organizováných pašeráků) spletli a poslali tu trávu do indonésie kde nemá vůbec žádnou cenu když to tam roste planě a navíc jsou tam za to skoro tresty smrti :eek:
Deda Mraz
Vypadá to skoro jako trest za solidaritu, kterou Austrálie vůči Indonésii projevila po ničivých úderech Tsunami... Je mi z těch "ručníkářů" a jejich úchylného "práva" na zvracení.
odoctor
To je fuckt drsnej trest, ale težko se kdokoliv z náš dozví pravdu jak to vlastne bylo, ale fakt nechapu proč by chtela nebo měla sama ze svy hlavy dovyzt ganju zrovna na Bali, nebo jinyho podobnyho statu s takovy postihem drogovyho zakona no nejde mi to do řepy, za tím bude něco, co se my obyčejny smrtelnici asi holt nikdy nedozvime :-((((
Hlubokou litost tyhle slečne, navic i docela pěkny ach jo.....
Josip
Až se mi chce říct, že jsme na tom ještě dobře. (říkám to ale jenom šeptem a v pokoji kde jsem sám)
odoctor
Však on nám to pan předseda vlady taky spočítá, slyšeli jste o Paroubteku někdo tam přišel o celkem "narvanou kapsu" prej snadskoro kilko sušenyho hůlla :-(

btw: PAROUBEK JE wotroubek a WOTROUBEK JE pyča!
:rocket:
Josip
Potvrzuju (údajně 860g) a dodávám, že zdrojem je ČT24.
Lahvan_FlaskiCZ
20 let v kriminale na bali. nedokazu si predstavit jeji pocity. na miste kde bych ja neprezil ani tyden ona bude muset stravit 20 let za to co neudelala umyslne. nemuze to ale nijak dokazat, leda za by se ty zrizenci sli priznat, ale k tomu nedojde. tomuto se rika bej az po ko*le v zumpe..... drzim ji palce a doufam ze se z toho dostane.........


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma