Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250w IP&PP - Klikni zde pro originální téma
Aryan
mno takze po skoro rocni pauze zas rozjizdim spolu s kamosema indoor. Je to volne v mistnosti zhruba 5x2x2,5m ... drzi se tam 20°C a 60% vhkost coz je oproti panelaku fajne.

rizky sou dnes(vcera) prvne presazeny (kokos+perlit)...je to 3x pwp a 3x ip ... nasel sem na nich par svilusek ... omite to snad poresi rychle :vampire:
Na hnojeni stejne jako posledne B'cuzz A+B / Plagron PK 13-14
+ postrik phytaminem

blby je to s vetranim mistnoti ... to neni reseny vubec a tak krom naky pasivni vymeny a obcasnyho otevreni dveri se tam vzduch vlastne jen micha ... nevim mozna to pro tech par kytek pod 250 bude stacit ...

1. takhle nak to zacinalo :)
2. no a takhle ted ....
3. vetraky z panelakovyho hajzlu .... foukaj celkem slusne :)
4. rezani .. vzadu ip vpredu pwp
Aryan
tak ocividne bez odtahu zadna ..... problem vetrani mistnoti se vsak vyresil uplne nahodne sam vlastne jeste driv nez sem zacal neco vymejslet. Do rukou se mi dostalo tohle ufo (sem tvuj dluznik :) ) a dneska prvne zaclo odvetravat mistnost. Pac neni regulator otacek :rolleyes: resime snizeni prutoku (aby moc neklesala vlhkost) tak ze jede 3 hodinovy cykly (hodinu zap / 2 vyp) ..... presnejsi nastaveni cyklu dodelam az bude vlhkomer (asi za 2-3 tejdny) ..... takze asi tak no

u kytiz nic moc zmeny ... dostavaj chudery v testovacim provozu radnej kotel a ted po sviluskach chytly lehce plisen (a tak pro zmenu ridomil :rolleyes: ) .... o tom jak skoro 2 dny nejela lampa budu drzet hubu radsi uplne :( .... nj vymstil se dlouho chybejici odtah a to ze mistnost se pred nasazenim rizku vubec nedezinfikovala (vsechno moc na rychlo no :( ) .... na pristi varku planujem nahodit steny a tak nak to celkove dat poradne dokupy :jumper:

jinac podpora rustu momentalne 1,5 ml/2l Bcuzz A a stejne B slozky ... + postrik phytaminem
Aryan
mno tak jelikoz puvodni prostor ne tak uplne vyhovoval .... odtah na ulici a v noci je slyset vetrak .... prestavujeme momentalne novou mistnost. Je to malej sklipek ... z asi 3/4 v zemi ... coz snad poslolu s izolaci a radnym zasparovanim zajisti stalou teplotu. Casu je dosti takze po vyklizeni mnozstvi bordelu konecne savo + postrik proti kvantum svabu a pavouku puvodne zde pokojne zijicich (chudinky ale growingu musi ustoupit :) ).... dokonceni se predbezne vidi tak na konec pristiho tydne .... pestebni plocha cca 1m2 .... akorat na planovany 400w :)

na fotkach momentalni stav ..... prace, prace ....
Aryan
jinac kyti se konecne rozjely ..... odtah evidentne prospel. Na kvet prepnem az se budou moct prestehovat ... snad do lepsiho .)

hnojeni 2,5ml/2l A+B
Jack_Herer
No kyti vypadají docela slušně! Jen nevím jestli ten nový grow prostor bude vyhovovat! Nicméně sklep by nemusel být až tak úplně ke škodě, protože by se tam mohla udržovat stále vysoká vzdušná vlhkost a nemuselo by se snad moc chladit!
Tak ti přeji ať rostou!!!
Aryan
no vysoka vlhkost by mohla bejt spis problem .... v kvetu bude potreba dost shodit no .... mocny vetrani by melo v tomhle pomoct. Chlazeni myslim v klidu .... krom ufa na odtah jsou pripraveny dalsi 4 vetraky. Teplot se bojim psis nizkejch ..... cerstvej vzduch se totiz taha zvenci .... uvidime v zime :)
Aryan
tak paar fotek z prubehu kontruovani roomu ..... uz je (az na par drobnosti) vsechno hotovy takze kytiz ode dneska na 12/12 ..... fota sou z prubehu tydne az do vcera .... kdy jeste nebyly vsechny steny polepeny polystirenem, lampa vysela na dratech atd ... uz jme nestihli nafotit no .... doplnim snad behem zitrka ....
Aryan
mno tak jak sem slibil :D .... prinasim fota z uspesnyho dokonceni tyhle vic nez tydenni prace (i kdyz nejaky ty malickosti este zbejvaj vychytat)

ad foto 1 ... ty diry dole sou dusledek pokusu presvedcit odtahovej vetrak aby folii nevcucaval do prostoru s kytkama ... prve sem zkousel ji jen prodirkovavat spendlikem ale musel bych direk udelat asi tak miliardu aby to bylo co k cemu :) .... takze sem zkusil (taky s nevalnym uspechem) vystrihavat ctverecky .... mno po druhy vystrihany rade sem to vzdal a folii proste nedavame uplne dolu no .....

Aryan
dnes 29/12 ... kokos s perlitem se moc neosvedcil .. kyti hrozne zloutly tak jsme presadili do kokos/perlit/substrat pro pokojovky kde se jim dari mnohem lepe .... bohuzel dalsi sok kterej se urcite projevi na vynosu a dylce kvetu ....
Matrixx
hmm,ale myslim,že to budou dobroty......Pěstu Zdar :smoker:
Mr.goldie
peace ARY...čeče jsem rád že starý kémo rozjíždí takovéto věci:D
Takže k+ ti letí, to je víc než jasný. Píli a vůli se musí dát za vděk:D
Ctěl jsem se zeptat ohledně UFA...je napíchnutý do sítě na 230V nebo je to 12ti voltovka? Já jsem pomocí adaptéru řídil totiž samozavlažovák a myslím, že by šlo řídit i to UFO, pokud je 12ti V.
Jinak čeče, asi to budu muset poslat nějaké to své foto...možná se do indorru dám zasejc na stará kolena:D
Peace a dík za pozvání na grower session ...ale no time....
Aryan
no a tak je dolamino :) .... vynos bude asic nehorsi jakej sme kdy pod 250 udelali .. problem je hlavne v privodu vzduchu kuli kerymu tam desne kolisa jak teplota tak hlavne vlhkost ... zaprsi a hnedle je tam 80%+ no ... navic plisen a svilusky zezacatku ...

goldie: zdarec hele sorac ze az ted ale moc sem tu nebyl no :D ..... na ufo to chce regulator pac je na 220 ....
koukal sem zes zalozil tryd v out galerce ale fotky nak jikde :) ....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma