Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
400W skrina - 3rd round - Klikni zde pro originální téma
cityman
tak tu mame treti kolo. bojuju s teplotou, dostavam se tesne pod 35 stupnu. Jak to delate v byte, kdyz je venku 30 stupnu? svitim v noci, kdy je chladneji a mam otevrene okno v mistnosti, kde je skrina. Stejne je to docela mazec.
cityman
Jinak tohle je opet POWER PLANT a ma za sebou 3 tydny pod sluncem z rezu.
Hanyz
taky svitim v noci a kdybych nenechaval pootevrene dvere od skrine, tak to asi neuchladim.
cityman
ja mam otevrene okno a odtahuju vzduch uz horem

http://grower.cz/forum/showthre...1403#post181403

otevrit dvere znamena videt z venku oknem obrovskou zari :) to bohuzel udelat nemuzu. Odtah mam Ventilátor SUNON 230VAC/22VA, 2700ot, 161m3/h, 44dB, 120x120x38mm,550g. Kazdopadne mi to vytopi celou mistnost, chtelo by to odtah nebo pritah z venku.
Hanyz
Na odtah (nebo pritah) dlouhym potrubim ti axialni ventilator stacit nebude, resp. se snizi jeho ucinnost. Na to bys potreboval radialni ventilator, ktery neni zrovna nejlevnejsi. Jestli mas stale stejnou konfiguraci vetrani jako v tom threadu na ktery jsi sem hodil odkaz, tak by ti mohlo pomoct pridat jeste jeden vetrak ke cooltube na druhy konec a/nebo pridat vetrak na sani vzduchu do skrine. Zazrak se konat nebude, ale neco to pomuze
cityman
dalsi vetrak je dalsich 50dB... jeste mam jeden SUNON, ale asi zainvestuju do axialniho.
Hanyz
U hlucnosti neplati scitani, ze 2 vetraky s hlucnosti 44dB maji dohromady 88dB. Jinak bych se te hlucnosti zas tak nebal. Mam skrin primo u postele a v ni 6 sunnonu na 12V. Ale 230V vetraky jsou podstatne hlucnejsi. Jinak tou investici jsi asi myslel investici do radialniho vetraku, ne? Axialni jsou vsechny jednoduche vetraky jako PC vetracky, EURO a ten tvuj sunnon bude urcite taky axialni.
SCRAT
dobrej je treba zvlhcovac ja tim resim jak vlhkost tak teplotu..ta para je docela studena.....mam ho nahore na boku skrine a para klesa po stene nez dorazi k vetraku s klipsou ktej ji fuci pres kwiti a pak uz neni videt ale nasaje ji naky td 500m3 pres cool tubu... a je to:-)
vlhkost je 75% a teplota pod 25.....
cityman
pujdu do mobilni klimatizace se zvlhcovacem. Horbach nabizi nejlevnejsi od 1500. Uvadeji chlazeni mistnosti 15m2, coz moje mistnost nema, je to tak 1,5x2m, coz je pohoda.
Hnědojed
hmmm t zni dobre
to SCRAT : jen s tim zvhlcovacem nevim esi neni zbytecne to psat ale nikdo to nepoznamenal- v kvetu uz je to na hovno pac vlhko uz nechces

P.sCtiy man co skrin jaks pokrocail co naky fotos ?
Constructor
cityman: a kolik ma ta mobilni klima odber?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma