Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
vetrani - Klikni zde pro originální téma
lechat
Ma nekdo osvedceny navod na vetrani ve skrini? Myslim tim ze treba uprostred na svetlem udelat co nevcetsi diru a tam dat vetrak ktery bude tahat vzduch ven a nekam dolu udelat nekolik mensich der na nasavani. Pochlubte se co kdo mate za svuj system.
lechat
Jeste dodatek, mam 400W sodik, skrin ma cca 120x50x200 a dva vetracky z PC trafa se nechytaj, uvnitr je teplota stale nad 35°C !!! co je myslim az az..
livo
Zdar, zkus se podívat sem http://grower.cz/forum/showthre...?threadid=1573. Já tam mám 250W a na tu to takhle stačí, používám taky jenom větráčky z PC (2x). Podle mého názoru by byl odtah z vrchu stínítka efektivnější, ale může snižovat světelný výkon. Kompromis by možná bylo umístit odtah na bok stínidla a ne do čela. Na druhou stranu, pokud poženeš čertstvej vzduch přímo nad vrcholky kytek, tak by to mělo taky stačit. Zkus si taky pohrát s nastavením výkonu sání a odtahu, je potřeba to dobře vyladit, protože pokud systém není v rovnováze, můžeš klidně odsávat zase studenej vzduch a teplej jenom točíš po skříni. Je toho trochu víc, ale píšu podle toho s čím jsem musel zápasit já. Ať se ti daří ;)
viridis
tady, na 1285, se muzes dovedet, jak vetrak zapojit spatne - anebo jak zvysit vykon vetracku spravnym zapojenim.... :D
lechat
porad se to nadari, pouzil jsem pokusne stolni vetrak na odsavani ven uprosted stropu primo na vybojkou ale teplota slezla asi jenom na 30°C, nasavani mam sice jenom jeden vetracek od PC, ale i kdyz pootevru dvere porad je tam hyc jak prase............. v cem muze byt chyba ?
treve
panove mam dotaz na vase vetrani ve skrinich. kdyz uz takovej prostor vetrate z pc vetraku, tak kdyz to vylejza ze skrine ven, nesmrdi vam z toho celej byt? protoze kdyby jste chteli pouzit aktivni uhli na chyceni pachu, tak by vam ty pcventilatory nestacili. :pimp:
lechat
nesmrdi jelikoz v ty skrini nic jeste nemam :) ale jinak to planuju vsechno co pujde ven pustit do komina, kterej mam celkme nahodou presna za skrini takze to vsechno pujde nekam do cca 30 metru nad domy a snad nikomu to vadit nebude. Jenom doufam ze nebudou problemy s rozdilnym tlakem vzduchu nad domem a dole v byte ale kdyz fungujou normalin kamna tak proc by nefungovalo tohle....... ma nkedo podobnou zkusenost s odsavanim do stareho nepouzivaneho komina aby se s nami podelil ?
Cpt. Pierre
Mam skříň v 1. patře klasickýho komančovskýho paneláku a chci větrat do digestoře.Bude to cejtit nahoře v bytech nebo je to digestoří v klidu?????


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma