Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Hafo malých palic Vs. pár velkých - Klikni zde pro originální téma
Apofiss
Prosím nekamenujte mne :D .Vím že se to už párkrát řešilo,ale bez většího tvaru.Samo, že jde o genetiku atd.,ale stejně.Podle jakých znaků poznám, kdy je nejvýhodnější přepnout na květ?Je honba za počtem vrcholů opodstatněná až do samého kraje?A kde je kraj?Amalka asi nijak omezen není, ale ten jede hydro.Mě zajímá hlína.Shrňme to tu pro všechny, včetně mne.Prosím zkušenější pěstitele o náhled do jejich názorů na přepínání, počet vrcholků (palic) a celkovou mohutnost rostliny...:confused:
Niga
Moj osobny nazor na zastrihavanie/wild style je taky ze tie zastrihavane maju o nieco vacsi vynos. Ale nie je to ovela, zalezi ci to mas in/out. Na out zastrihavat to je iste ( okrem stiesnenych miest: kukurica, trstina,...)
In: ked mate bubler urcite budete strihat nech sa HPS vyuzije. Vyhoda nezastrihovanych je ta ze maju kratku dobu rastu (niektory len 3-7 dni)(pozri v hledani SOG, SCROG)
Sam tento rok robim pokus na Sante. 2 budu zastrihavane, 2 nie.

Edit: Som zastancom zastrihavania. Ved nie je krajsi pohlad ako na rastlinku kt. ma do vysky 50 cm a do sirky 80-90 cm s 50- timi vrcholmi:p: Ide podla mna o vizualne hladisko.
100Thermal
Viděl sem pár pokusů, kde se srovnával výnos u zastřihovaných a nezastřihovaných rostlin. Nehledě na to, že záleží na odrůdě, vitalitě, výživě a dalších asi dvou miliónech faktorů, nezastřiháváné rostliny dali víc.
SCRAT
podle me je lepsi stipnout a nechat solidne narust a neni co resit jen misto...heh....ale kdyz budete mit misto jedny vetve treba 6 tak se to asi vyplati...nebo snad ne???
ja mam 8 kwitek a jedno z toho neni zastrizeny protoze nez sem zacal michat vzduch tak bylo takovy zasekly ale ted uz pomalu prerusta ostatni....ale do boku roste hodne solidne!!!!
zaya.cz
i si myslim že než např 2 kytky zastřihavat tak aby mi zaplnily celou plochu skříně je lepší si tu celou plochu zaplnit čtyřma kytkama ty nebudou mit tolik vjetvi tzn že ale budou mít vjetší šišky tak asi i větší výnos
Apofiss
jj, mě připadá nej kompromis.Středně kytek se středníma palicema (hodně palic).Nejlepší je na to asi SCroG-můj idol je Srooga...
zaya.cz
Srooga...toho bych chtel taky jednou dosáhnout ale když sem jel poprve indoor ten scrog nebyl zas tak jednoduchej jak se může zdát..teď radejc ohejbat kolínkama


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma