Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Namodralé lístky - Klikni zde pro originální téma
Elacro
Čaute lidičky.Asi 10 z 25 kytiček má špičky listů zbarvené do modra.Je to nějaká nemoc?chybí něco rostlince?pěstuji Indoor a všechno je v pohodě až na těchto pár kytek.ostatní kytky jsou úplně normální.Co mám dělat??prosím o radu,peace:(
Elacro
Pěstuji indoor a mám 25 kytek.naráz mi u 10 kytek modrají konečky listů.Je to nějaká nemoc???zalévám pravidelně a jedu na 24/0 15 cm nad kytkama.co je špatně??:eek:
monio
mne to zase obcas tak nejak fialoví. nevím čím to je. když už toho začne být hodně tak vyměním roztok a ono se to trochu vždycky spraví.
Elacro
Nemůže to být náhodou tím že jsem to třeba moc přehnojil???
Ne....prehnojenim to urcite neni . Ja mam na chate par kytek venku, ktery nehnojim a delaj me to taky. Tagze hnojenim to urcite nebude
vlček
2 elacro: mohl by sem pls aploudowat fotky at wime wic pac we skrini sem se este s nicim takowym nesetkal (dyz pominu blueberry a ji podobne ke konci qetu)
2 monio: taky sem nahod wic info at nemusim je spekulowat jo a je zprawit :rejp: (zmena stawu ale nic si z toho nedlej me zase delaji problemy icka a takowy jim podobny mrchy)
2 santcha: wenku to je neco jinyho nez we skrini, wenku je to na wic jek dewadesat procent zpusobeno zimou to je muj skromny odhad zbytej je rekl bych zpusoban geneticky
monio
no jo fotky bych hodil ale nemam digital . takže někdy ajž ho koupim
cau kluci,Elacro v prvnim prispevku pise,ze sviti 24/0.Jake to ma vyhody?Roste to rychleji?
Elacro
Já ale nemám digitál.Skusim to vyfotit mobilem a dostat do kompu a pak to jsem kdyžtak hodím.Jasan??jo a mám ještě jeden problém:trochu jsem připálil kytku.má ožehlé všechny lístky a nevím co dělat??mám to už vyhodit??
to xerthon:
já si myslím že když na to budu svítit 24/0 tak že by to mělo růst rychleji.takhle svítím když jsou ještě menší.až jsou větší tak přepnu na 16/8.
Elacro
Jo a ještě nemůže to být nějaký nový vyšlechtěný druh??
wad
No a není to třeba teplotou ?? to dokáže taky na kýtíz vyloudit barvy s kterejch kolikrád nestíhá nejeden grower...
Elacro
No teplota je tam kolem 25 stupnu.mam to ve skrini obalene alobalem.Myslis ze by to bylo teplotou???
KANI 23
Zdarec potreboval bych poradit co mam delat. Mam semínka od elacroa a rostlinku asi tak 3 tydny starou a zacinaji my modrat listky?:satan:
Timon
hele 24/0 je podle mne blbost pac kiticky rostou kdyz je tma...
Elacro
Tak ja to prepnu na 16/8 a pak dam vedet.Diky za cene rady
Michalides16
nieje to sweet purple??? :))
wad
No nezdá se mi že by už v tak ranné fázi růstu kytka projevovala svoje geny. to je to samý jako bys teď tvdil že když to po 3 dýdnech modrá tak to je blubberka :D Kýtíz svý barevný nadání projevuje až na qětu.. a nemyslím že by to modráí byo genetikou. To bude spíš nějakým problémem, třeba přehnojení, nebo nějaký druh plýsně... nebo jí něco chybí... :confused:

btw: alobal je na p***, kup si folii
Timon
Hele 16/8 je taky nesmysl. 18/6 a 12/12 je léty a léty a.... vyskoušená kombinace. V tomhle nic novýho nevymyslíš, jestli chceš mít optimální úrodu..... Možná i proti tomu: protestujou kiticky az jim modraj ručičky... :)))))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma