Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
žloutne to! nevim proč! - Klikni zde pro originální téma
kenzo
čaute lidi.už jsem prolez co se dalo,ale nic jsem nenašel.mam je chudinky ze semen,asi tejden starý a 5-6 cm vysoký a nejdříve sežloutly úplně ty první malinkaté lístečky a trošku se zkroutily dolů a teď začínaj od OKRAJU jemně světlat až žloutnout další patra (2). ph je celkem ok,přelité to snad taky není,lampa asi 10 cm (250w),teplota v pořádku. tak nevím...možná jsem to neměl zalít tou minerálkou? předem dík za rady.:(
Elacro
Já bych řekl že máš moc nízko lampu.mě se to stalo taky,zdvihl jsem lampu a dalsich 10 cm a kyticka za den byla v pohode.fakt to zkus.
kenzo
tak dik moc.docela v poho napad..i kdyz jsem samosrejme meril teplotu u vrcholku a po nekolika mnoha experimentech jsem se dostal na teplotu 29 C i pri tak male vzdalenosti.
Hanyz
zkus si sehnat nejaky jiny teplomer, 29 stupnu 10cm od 250W je fakt trochu podezrele. Navic 250ka dosviti docela daleko, muzes ji zvednout treba na 30cm u takovych malych kyticek. A poresils nejak tu ventilaci? Nevim jak to mas zarizene, ale chtelo by to nejaky vetracek ktery by foukal primo na kytky, jednak tim trochu snizis teplotu a jednak tim zesili stonky. A proc jsi je zalival mineralkou?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma