Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pomoooooc!!! - Klikni zde pro originální téma
TheKeptn
foto ukááž...
Ruderalis
vic vody a zadny hnojivo!hnojivem sem spalil svoje rizky a vsechny chciply! vypada ze to rozdejchaj. peace
Aleš
Mohlo by to být vysokým pH ,zpočátku je lepší nížší (5,6-5,8) -kvůli lepšímu vstřebávání dusíku,na jehož deficit to vypadá.
Také bych zaléval častěji,u dripu cca 50ml 3x-4x denně,ale nepíšeš jaký máš závlahový systém.....
Co EC?Pro mladé kytky se většinou používá poloviční (i menší) koncentrace roztoku.
Lampu je dobré na prvních několik dní nechat spíš výše a pak postupně snížit,aby si mladé kytičky zvykly....
Relativní vlhkost vzduchu by se měla pohybovat okolo 70% až 80%
Kytičky se určitě brzy adaptují a vzchopí se.Držim palce,čus.
Kapka1
Zdar Puáči:sun:
Jak tak koukám na ty zasazené řízky, na těch prvních fotkách je vidět rockwool jak kouká ze země. Myslím, že tím to nebude, ale hodně pěstitelů zahrnuje hlínou po přesazení i kousek stonku z důvodu že tam pak vyrostou nové kořínky.Ale podle mě je to z části tím hnojením. Alga wuchs je sice 100% přírodní hnojivo, ale mladé řízky sním můžes pálít velice snadno. Počkal bych si minimálně tak 3 tejdny, než začneš hnojit velmi malýma dávkama. 3 týdny je opravdu minimum. Já sem si tím taky spálil listy, viz muj thread BIO tre grow 2005. Jinak to může bejt taky tím, co říká Aleš.
Měj se a přeju hodně úspěchů!!! Zdar:cool:
Aleš
2Kapka1: Tím rockwoolem čouhajícím ze substrátu to určitě není,maximálně se na něm udělá zelená řasa,jejíž škodlivé účinky nebyly prokázány :D
Jo a asi to špatně chápu,ale píšeš,že bys počkal minimálně tři týdny,než bys začal hnojit velmi malými dávkami - já osobně po třech týdnech (maximálně po čtyřech)už přepínám na květ (nepočítám cca 4-6 dní,kdy se kytky "adaptují"),to bych musel začít hnojit až na květovou fázi a ještě velmi malými dávkami :rejp: ,ale možná tě jen špatně chápu.....
Při "přehnojení" se mi nejvíce osvědčilo prolít substrát destilovanou vodou (případně i obyčejnou vodou s upraveným pH,aby se spravila kyselost substrátu a propláchly kořeny) a posléze hnojit 1/4 koncentrace a postupně ji pozvolna zvyšovat a sledovat,co na to kytky.Jak se tváří listy,tak se cítí kořeny........
Mějte se krásně,čus.
MANHUNTT
měříš vlhkost?:eek:máš tam vlhkoměr?:eek:jestli ne tak si ho co nejdříve pořid,protože je to jak už tady bylo zmíněno,nízká vlhkost vzduchu.dej tam zvlhčovačku,nebo alespon namoč hadry:Djako jsem to dělal já:Da určitě ty řízky krop rozprašovačem s upravenou vodou na ph 5,50-5,80.určitě se schopí:wink:
jinak ti držim palce at to dobře dopadne.;)
:bravo::bravo::bravo:
Aleš
2puáč: Dobrý je měřit teplotu čidlem u vrcholků rostlin - podle toho poznáš,jak vysoko můžeš mít lampu.Teplotu u vrcholků udržuji na 27-28 stupňů.
14 na noc je celkem OK,kytky mají na noc rády nižší teplotu,pokud to nejde nějak moc pod 10,tak není nutný řešit (optimum na noc je 12 - 19 stupňů).....
Čus
Aleš
2puáč: toto je z mých výpisků,jsou to shrnuté informace z různých zdrojů,doufám,že neporušuji nějaká autorská práva :D ..........

Příprava a dávkování živného roztoku (zálivky):
Obecné tipy pro hnojení – Během růstu by rostlina měla dostávat víc (N) a méně (P), během kvetení by se měly tyto hodnoty obrátit. Pro růst by se mělo hnojit v poměru 10:7:8 (což je samozřejmě stejný poměr jako 20:14:16).
Pro květ by tento poměr být 4:8:8.Zkontrolujte Ph po každém přihnojování.Voda v rezervoáru by měla cirkulovat a měnit se každých 14 dní.
Pro drip doporučuji tento postup:
Začněte se zálivkou o objemu 50 ml (délka zálivky je závislá na síle čerpadla) a to přibližně 3X - 6X denně(podle fotoperiody).
Zalévejte rostliny pouze během denní periody - když je rozsvícená lampa.

- Během růstové fáze (18 hodin světlo) - zalévejte cca 50ml každých 6 hodin.
- Během květové fáze (12 hodin světlo) - zalévejte cca 50 ml každé 2 hodiny.

V růstové fázi tak rostlina spotřebuje v průměru cca 0,15 - 0,2 litru zálivky denně.
V květové fázi spotřeba rostliny stoupne na cca 0,3 - 0,35 litru zálivky denně.

- Začněte se zaléváním pár minut před tím,než se rozsvítí lampa.

Během růstové fáze je poslední zálivka cca 6 hodin před zhasnutím,
během fáze květu je poslední zálivka cca 2 hodiny před zhasnutím.

Je důležité najít optimální zálivku a dodávat ji rostlině ve vhodném objemu.Nepřelévejte rostliny,ty pak budou mít dlouhé,vytáhlé a vyšeptané vršky.S příliš slabou zálivkou zase dojde k rychlému překyselení v rockwoolu (pěstební substrát).Je nutné jít zlatou střední cestou.Důležité je,aby byl rockwool stále vlhký,nikdy však nesmí stát ve vodě.
Optimální je udržovat zhruba 15% odpadní vody z celkového množství zálivky.

Návod k zalévání v průběhu určitého cyklu (pro drip system):

Jakýkoli návod na zálivku a její aplikaci není vždy přesný pro vaši specifickou situaci,proto se následujícím návodem neřiďte doslova.

- Od prvního do cca 14 - 20 dne 18 hod světlo/6 hod tma : zálivka 50ml cca 3X denně
- Od 21 dne 12 hod světlo/12 hod tma : zálivka 50ml cca 6X - 10X denně

- Posledních 14 dní květové fáze je nanejvýš vhodné (v zájmu chuti) provést tkzv. Flushing (více viz. Flushing níže),což je zalévání jen čistou vodou.To donutí rostliny spotřebovat naspořené zásobní živiny,což značně zlepší chuť výsledného produktu.Je možné také použít ATAZYME - prostředek s enzymem na proplachování substrátu.(Chuti také velice škodí dusík – N ,neboť přispívá k tvorbě zeleného barviva-chlorofilu.
Proto se také ke snižování pH v květovém období místo kyseliny dusičné - HNO3 využívá kyselina fosforečná - H3PO4,aby se přísun dusíku pokud možno co nejvíce omezil).

Během celé vegetační fáze monitorujte EC a pH pokud možno co nejčastěji,aby jste mohli upravit případné výkyvy,které mohou rostlinám ublížit.

Jak nastavit Drip system:
Když už máte kompletně zbudovaný systém,připojeny kapiláry na odkapové jehly,které jsou zapíchány k jednotlivým rostlinkám,připojené čerpadlo a namíchán živný roztok,musíte přistoupit nastavení automatické zálivky.
doporučené výkony čerpadla: výtlačný výška slespoň 1,5m
(nezalekněte se výkonu nad 1000L/h - odpor kapilár to zredukuje)

K tomu je potřeba několika kroků:

1. zjištění vydatnosti kapiláry

- vezmeme jednu kapiláru, kterou odpojíme od odkapové jehly a ve stejné výšce jako je napojení na jehlu, jí dáme do připravené odměrné nádobky,
- poté pustíme čerpadlo na jednu až dvě minuty,
- odkapané množství roztoku změříme v mililitrech a vydělíme sledovaným časem v minutách,
- tím zjistíme kolik mililitrů živného roztoku nám nakape ke každé jednotlivé kytce za jednu minutu.

2. nastavení času na digitálním časovači

- když už víme kolik mililitrů nakape za minutu,
můžeme si vypočítat kolik minut musí být spuštěné
čerpání, aby se nám rostlina dostatečně zavlažila

např:
kytka stáří 2 měsíce, zálivka 250 ml roztoku na den
světlo: růst- 6:00 - 24:00 hod
vydatnost kapiláry: 25ml/min

čas zálivky = zálivka na kytku a den / vydatnost kapiláry
čas zálivky = 250/25
čas zálivky = 10 minut

doporučení: na jednu zálivku počítejte s minimálně 50 ml roztoku

.................kdy.....kolik
1.zálivka....6:00...2 min..... 2 x 25ml= 50 ml
2.zálivka..11:00...3 min..... 3 x 25ml= 75 ml
3.zálivka..17:00...2 min..... 2 x 25ml= 50 ml
4.zálivka..22:00...3 min..... 3 x 25ml= 75 ml
celkem 10 min 250 ml

kontrolu a nastavení provádíme 1-2 týdně podle aktuální potřeby každé kytky a postupně přidáváme po 1 minutě.
Aleš
2puáč: Nemáš zač,od tohu tu jsme,ne? :D
ad1) Myslím,že je to celkem jedno - listy,které kytka nepotřebuje,sama shodí - můžeš je i odstříhnout nůžkami - bude to asi lepší než je nějak škubat.
ad2)Vlhkost bez vlhkoměru nezměříš (teda nevím o tom),koukni na tuhle stránku,nějakej by tam snad měli mít,stojí kolem 600Kč : http://www.hydroponieplus.cz/inshop/ - ale maj teď nějaký omezení
nebo tady :
http://www.conrad.cz/Search.asp?Sea..._ALL=Vlhkom%ECr
Měj se,čus.
MANHUNTT
ted uvidíš kde byl hlavní problém:D:smoker::sun::wink:

rádo se stalo,kdykoliv,cokoliv,hned:bravo:
Aleš
2puáč: Teplota zálivky by se měla pohybovat okolo 23 stupňů - příliš teplá zálivka vede ke hnití,příliš studená stresuje kořeny....
MANHUNTT
myslim si že bohatě stačí pokojová teplota,já napustim sud vlažnou vodou a nechám v místnosti,kde akorát v zimě zapínám topení.ponorné ohřívadlo na vodu nepoužívám a kytkám to stačí
MANHUNTT
1)ty listy můžeš odstříhnout,nebo spíše musíš:p:mohlo by to začít hnít a stejně by uschly a upadly.
2)tu vlhkost asi bez vlhkoměru nenaměříš,ale seženeš levný přístroje a investice se opravdu vyplatí.je to nutnost né přepich;)
Aleš
2puáč:Nejlepší rozmístění je takové,aby na všechny rostlinky dopadalo dostatek světla - 30 kytí je dle mého názoru trochu moc na to,aby jsi je mohl dokonale osvítit,v tvém případě bych to řešil například třemi čtyřstovkami rozmístěnými tak,aby světlo dopadalo rovnoměrně.Jinak nezapomeň,že počet kytek přímo neurčuje množství matroše,důležité je pokrytí pěstebního prostoru (míň kytek bude mít víc místa,budou lépe osvíceny a tudíž budou výnosnější).
No a ta čtyřstovka rozhodně pomůže - je to světlo navíc,ne?
Čus a ať se daří.
thc.garcia
Ja bych to troške víc zalíval a zvednul bych teplotu aspoň na 27 stupňu 20 se my zdá hodně malo!!!!A lampu měj taky troške víš než níž aby si kytky zvykli!!!!ČUS
thc.garcia
Tak to přesaĎ do většího květináče!!!!
Aleš
2puáč:Pěkné kytičky.S těma kořínkama se netrap - stačí třeba zasypat vršek květníků vrstvičkou keramzitu.Teplota vzduchu by se měla pohybovat okolo 28 stupňů - 25 je ještě v pohodě.
Dávat lampu výš,to má smysl několik prvních dní (cca5),teď už to není potřeba (pokud nebude poškozovat rostliny).
Čus,ať se dále daří......
Splif
Cest chlape,
zda se mi to nebo mas kiti porad nejaky nazloutly? diky a at to roste :)

PEACE
Aleš
2puáč: Pokud fialoví stonky,může to být nedodtatkem dusíku.Jinak na všechny různé stresy je asi nejlepší rosit Phytaminem (1x max 2x týdně - 5ml na 1l vody)
čus
Hawke
Podlampy. Ubrat osvětlení a pořádně prolít půdu-na fotce vypadá hodně suchá. Pravidelně zalívat.
Jak píše J.X.Doležal:"Je lepší, když rostlinky"plavou" ve vodě, než aby byly na suchu." (nebo tak ňááák).

Hodně zdaru pěstiteli...
Aleš
2puáč : Zalejvání jsme už tušim řešili :) - prosímtě hlavně nenechávej rostlinky "plavat" ve vodě - to je naprostá (jak to říct a nikoho neurazit) blbost.S tím "ubíráním" osvětlení - to je taky somářina.Nech tomu světla,co se do toho vejde,dokud se to nepálí,tak je to OK.
Barva kytiček se zdá "v normě" ,zkus udělat fotku za tmy (s bleskem pro věrnější barvy),případně zkus ten Phytamin,tím nic nezkazíš.Měj se,ať se daří a neutop kytky :D
vlček
u toho spodnejsiho welkyho listu bych to widel na nedostatek drasliku nebo zinku podiwej se na obsah ziwin w hnojiwu nebo w pude
Aleš
2puáč: Super chlope.Po přepnutí se vytáhne cca o 30-50cm (záleží na modelu atd) a roste tuším ještě tak 2 týdny.
Radegast
tady je neco o bezpecnosti a ochrane dat ....doporucuje se pouzivat http://grower.cz misto http://cokoliv (vsimni si "s")protoze pri prvni variante je to co si posilas se srvrem kodovane kdezto pri druhe ne
Aleš
2puáč: O tom jsem tedy neslyšel,pokud vím,rostliny mají dokonce doce rády v noci nižší teplotu než přes den.
Denní teplota vzduchu: 19 - 30°C (ideální 27-29, přes 31 už má negativní efekt pro růst)
Noční teplota vzduchu: 12 - 19°C (pod 10C negativní efekt pro růst)
Teplota kořenové zóny (potažmo roztoku pro zavlažování): 22 - 24°C
Čus...
precker
nevim ale pripada mi ze asi malo zalivas a nebo vis co skus tomu pridat trochu tekuteho hnojiva je jedno jake znacky ale pouzivej jen tu 1 znacku hnojiva jinak fakt nevim!
MANHUNTT
for puáč :bounce:

prostříhej to jenom lechce:eek:vyber největší listy,nebo ty co jsou nějakým způsobem poškozeny(ZVADLÉ,USCHLÉ,HNĚDÉ,ŽLUTÉ...)Zase to ale nepřežen,protože listy udržujou vlhkost a dodávají kytkám živiny!!!!!!
Happy
Cus mas to nice. s tema listama bych to udelal jak rika MANHUNTT. Kdyby si to prostříh moc tak sice světlo pude mnohem víc na spodní palice, ale zase ty palice budou menší protože budou mít málo živin.
Dežo
2Happy:jako ty spodni????? nechapu jak to myslish
Happy
To Dezo : Tim myslim vsechny palice ze budou např. menší protože budou mít nedostatek živin :)
Happy
Takže podle mě je asi neoptimalnější prostříhat jenom ty listy který by nějak extra zamezovali dopadu světla na palice.
Dežo
ovsem to je jasne.....
Aleš
2puáč : už to tu párkrát někde je,koukni sem :
http://www.conrad.cz/detailpage.asp?DPG=53489

Sviluška je miniaturní pavoučkovitý roztoč.Koukni se pozorně na spodky listů,dá se spatřit pouhým okem.Také na povrchu listu se dělají skvrnky - to jak larvy svilušek sají z listu živiny.V pozdějším stádiu napadení můžeš pozorovat pavučinky,které ty mrchy tvoří.Z vlastní skušenosti vím,že napadení začíná odspodu rostliny,zkoumej tedy spodky :)
zatim čus....
lubo
nazdar priatelu:
moja vlhkosť je 60-80% počas celej doby kvetu a po plesni ani stopy,takže si myslím ,že dostatočný prievan okolo rastlín je dobrá ochrana.
slivušky sú malé potvory (míň jak mm) ,ktoré zbadáš na liste ktorý otočíš spodkom hore,alebo sa pozreš na list odspodu.kamoš to mal-žltli listy,ale postrek zaberá skvele.
na odsávanie vlhkosti pridaj odťah,alebo si kúp odvlhčovač,ktorý som už niekde na nete obzeral,ale vykašlal som sa na to.
mám na teba otázočku ak dovolíš.zalievaš ručne,alebo systémom? na začiatku si mal problém z farbou a vednutím(ak si to nemýlim,ak hej,tak vymažem),potom ti radil aleš -kapiláry a tak.ako to teda máš?myslím spôsob pestovania.a ešte jedna otázka:čo pomohlo tvojim rastlinám,že sa takto pekne spametali?dakujem,ať se darí
Aleš
2lubo : čus,dovolím si s tebou trochu nesouhlasit.Vlhkost 80% v květové fázi - a navíc přez noc - rozhodně není to "pravé ořechové" a pokud je vysoká relativní vzdušná vlhkost i při max.odtahu, průvan tě před plísní nezachrání (né že by byla plíseň při vyšší vlhkosti samozřejmostí - prostě jen solidně stoupne riziko,že se vytvoří). Ten odvlhčovač,o kterém mluvíš,ten je v tom odkazu,který jsem postoval o příspěvek nad tím tvým :)
Další věc je postřik na svilušky- v květové fázi (i když teprve 15 den)už rozhodně nedoporučuji na postřik jakoukoliv "chemii" , ideální jsou biologické postřiky na voskové bázi )např. levný Biool,nebo dražší Neem-Oil od Plargonu).Mimochodem mám zkušenost,že žádný postřik na svilušky nezabere "skvěle",jsou to pořádný prevíti,kteří si dokáží na některé chemické látky vypěstovat imunitu (ale na vosk ne :D ) a občas se po vyhubení za dva tři týdny opět rozmnoží ze zbylých vajíček.
Čus,ať se daří...
lubo
aleš:
nevieš náhodou prosím ťa,či sa ten odvlhčovač oplatí?myslím tak,či to zníži vlhkosť aj o 50%,alebo len trošku.dakujem
lubo
s tou vlhkosťou mám aj ja problém (80%-kvet) a to som odťah znásobil o 100%!!! (2x125m)
skúsim používať misky,aby vytekajúca voda s kvetináčov po zaliatí nemočila beton podlahy,príťah čerstvého vzduchu do pestovatelského priestoru bude priamo s vonky,aby nenavlhol prechádzaním cez iný priestor...ak niekto vie,ako vlhkosť ešte znížiť,nech prosím poradí.dakujem
Aleš
2Puáč : Nazdar draku,koukám,že se ti to už začíná pěkně hrotit :) K vlhkosti mě už napadá jen toto : buď si sežeň popovodňový vysoušeč :D a občas vysušuj sklepní prostor (možná máš možnost si ho třeba půjčit od známých).Nebo předělej chlazení cooltuby na oddělený okruh (tím myslím,že budeš do cooltuby vzduch nasávat odněkud mimo sklep a skrz cooltubu rovnou zase pryč,aniž by prošel pěstebním prostorem), přidej odtahový větrák,abys zachoval dostatečnou výměnu vzduchu,a do pěstírny pak můžeš vést vzduch z méně vlhkých prostor (a ten vlhký vzduch ze sklepa to nebude tak vehementně nasávat).Obojí jé komplikované,ale vlhkost je prevít.....
Jo a máš hezkou užovku :D
Ať se daří,čus......
Zoidberg Dr.
hezka elaphe. Taky si chci jendu poridit, ale nemuu prijit na zadnyho chovatele s mladyma.......nevis o nekom? Jestli jo, tak pisni do PM......dikes (a kyti taky super...)
HavanaJoe
A co susit ve skrini silikagelem? Je to myslim oxid kremicity a bezne se dava treba do krabic s botama (kulicky v papirovym sacku).
Da se samozrejme koupit i vetsi mnozstvi, treba tady:

http://www.eobaly.cz/detailPage.asp?DPG=35128

Tenhle navic zmeni barvu, kdyz uz je prilis vlhkej, tak ho pak hodis do trouby na plech a vysusis a funguje opet. Aplikoval bych ho jako "filtr" do der na pritah cerstvyho vzduchu z toho sklepa. Je jasny, ze by ses mel pokusit skrin co nejlepe izolovat a silikagel aplikovat na mista pruniku vlhkosti.
Tohle NEMAM osobne vyzkouseny, protoze resim spis opacnej problem.

At to roste fajn, zatim ti (v rustu) ta vlhkost pomahala, ted se s ni budes muset poprat.
HavanaJoe
Aha, to sem si asi zase sedel na vedeni, tak to sorry. V tom pripade me nic jednodusiho nez nejaka stavebni uprava nebo nejakej profi vysousec zdiva atp. nenapada. :(
Happy
1) Podle me je lepsi 70 % vlhkost a 28 teplota
2) S tim nemam zkusenosti
3) Myslim ze trva 10 dnu 7 dnu FS a tri dny jenom cista voda
PEACE
lubo
nazdar puac
tak ako happy,nizka vlhkost je lepsie.ja som mal vlhkost stale okolo 80-100% a plesni som sa nevyhol.teplota 28 je v pohode,ved az nad 32 je neziaduca.tvoj experiment s topenim je v pohode,vlhkost to isto znizi.podla mojej skusennosti je dolezite priame ofukovanie rastlin,lebo tam sa plesen prejavila minimalne.nieje to az taka tragedia,plesen sa da jednoducho odstranit a uz sa nerozsiruje.ale je to na ukor vynosu samozrejme,no urychlovat to a skracovat dobu kvetu o tyzden je myslim si nespravne a to preto,lebo prave za ten posledny tyzden to pekne naberalo na objeme.
k tomu flushingu:tak ako happy-7 dni final,tri cista voda.
lubo
ono akoby vznikla taká tmavá pavučina,ktorú ked chytíš medzi prsty a stlačiš,tak ju jednoducho odstrániš z rastliny aj s napadnutým miestom,ktoré je aj na dotyk podivné.ostala diera v súmernosti a rastlina valila dalej.treba ale dávať pozor,za dva dni je plesen schopná zničiť celú šišku,ak by si napadnutú časť zle vyčistil.v podstate mi pleseň zničila cca 10 šišiek a napadla 10% rastliniek a to takých,ktoré boli mimo priameho prúdu vzduchu,takže doporučujem,aby ventilátor nefúkal len z boku,ale aj šikmo z vrchu.
a zhodujem sa s tebou,aj mne vznikala plesen tam,kde sa v mojom pripade odumretý a vlhký lístok dotýkal zdravej časti rastlinky.treba starostlivo čistiť rastlinku od nežiadúcich častíc a vo vlhkom prostredí ešte dôkladnejšie
lubo
tomu sa hovorí nárez:-))
flash.grow
Spíš jako srazeni vlhkosti bych videl.. dat na podlahu ( hlinu)ú igelit.. Nejaky tvrdy ihelit.. a ze vsech rohu ho poradne upevnit :) to si myslim, by pomohlo :)
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od puáč
MYSLÍTE, ŽE KDYŽ VE SKLEPNÍCH PROSTORÁCH, KDE JE PODLAHA ...HLINA...(TA MA ZA NASLEDEK VELKOU VLHKOST PŘI KVĚTU - TEDY I CELKOVĚ) ZADĚLÁM PODLAHU DŘEVĚNÝMA TRÁMAMA ŽE TO TU VLHKOST SRAZÍ?????? :confused:

že by se to při druhé otočce vychytalo:vampire:



já bych tu podlahu vybetonoval,ta hlína určitě udělá hodně s vlhkostí.....
st.Jan
taktéž mám jako podlahu hlínu a problémy s vlhksotí řeším pořádným větráním a ofukem. mám výhodu komínového efektu,takže na růst vše zavřu a vypnu,vlhkost je 90 a pak ji postupně snižuji...Nevim,jak je to v tvym případě,jestli můžeš větrat a jak moc, ale určitě nej varianta je ten beton, jak píše manhuntt. Pod igelitem bych se bal tvorby plísní a jejich možné roznesení na kytky a s tím dřevem by to mohlo dopadnout stejně,zaleželo by,jak byses s tím pohrál. Beton máš nejrychlejší a nejlepší řešení si myslim. Samo včetně té výměny vzduchu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma