Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 2005 by morgan - Klikni zde pro originální téma
Morgan
Ahuja all.
Slunicko sviti,hnojka je nachystana ve skrini a posledni zbytky urody jsou uz pres rok vyhulene,tak proc nenasadit.Pro tenhle rok jsem trochu ukvapene vybral Durban Poison x Skunk #1 a jak doufam tak i Blue Berry /snad to prijde/.Durban je koupenej rovnou v holandu,za deset semen chteli 22,5 euro,klicivost byla kupodivu 100%.Coz de.Kytky rostou pres mesic,zatim hnojene pouze tyden a to Wuxalem.Na kvet zatim bohuzel nic jinyho nez kristalon nemam.Jo a malem bych zapomnel na ostatni fajnove modely,co rostou s Durbana,vesmes noname,ale zakernej :D.

U te prvni fotky si vsimnete ze kytka nahazuje kvety,nevim presne proc,ale asi malo slunicka ci co.
Kapka1
Ahoj Morgane,
souhlasím s papajou: Ty nemáš na přírodní hnojky?! :o
Je to mnohem lepší, vem si co do sebe za život bereš sraček a este z huleni?
Jinak máš to moc pěkný k+.
s tema kvetama si nic nedelej, ono to pojede dál. Zdar
OiPUNK
mas ich pjekny....A prirodne hnojiva su naj k+...
Morgan
diky vsem za k.
k tomu hnojivu,predminulej rok jsem vychytal guano/netopyri hovna-absolutne best off,kamos toho mel plnou pudu/ale momentalne se k tomu uz asi nedostanu.Jinak ten Wuxal je snad v pohode ne?do kvetu snad jeste neco splasim.
Bulb
Máš to pěkný, kytky vypadaj zdravě, co se toho Wuxalu týče tak ho tenhle rok chci vyzkoušet taky, jinak zkušenosti s ním nemám...
K+ ;)
Werron
opravdu pěkné kytičky .... K+
HALUZAK
To si mal predtym pod lampou alebo to maš od začiatku out lebo sú fakt krasne
Morgan
to HALUZAK:
od zacatku az do konce out,na noc je jeste schovavam.docela me sere to pocasi,celej tyden porad pod mrakem.

update foto:
foto 1:
jedna z kytek nahodila takovyhle kvety,nevim co s tim.
eNDy
neviek ake mas plany s rastlinami, ale na tvojom mieste by som ich zstrihol a najlepsie technikou FIM...

aby sa ti netahali do vysky ale skor kosatili do sirky.. len dobra rada a nic viac:D a neskor ti dam k+ tak zatim...
Morgan
to eNDy:
jj uz jsem zastrihl,snad uspesne :).tak tenhle tyden konecne sviti tak jak ma ,kyticky vali o sto sest :punk:
v nejblizsich dnes hodim update fotek.
HashShit
Fešné. Už mám taky něco podobného , tak se to snad vydaří. Zatim
Morgan
aktualni stav po 2 mesicich rustu:
-ze 7 Durban Poisonu x Skunk#1 se zda,ze by mohli byt dve samicky :bravo:,u dvou se jeste uvidi ponevadz jsou hodne maly
-zbyvajici 2 noname sakernej models,to vypada na jednu predcasne kvetouci/tipuju to na herma/a jednoho samce

lovu zdar :bandit:

Mazz
Tak to je opravdu nádhera, krásně se to košatí. Karma tě nemine
kotg
K+ Morgan, krásný a zdravý kytičky+dobrej model, co víc si přát???
Morgan
thanks for karma
v nejblizsich dnech se chystam jit koupit do Bauhausu kbelik a OBM.
z tech samic Durbanu budu muset udelat co nejmensi bonzaiky(1,2m max).jestli mate nekdo konkretne zkusenosti jak na Durbana bonzaj,napiset budu rad(jsou mi jasny zakladni veci jako,omezit prostor korenum,ohybat/lamat co to jde,zastrihavat,ale stejne mam pocit ze se to zvrhne v obrovskou kyktu)
Morgan
Bonzaj Style

Jak jsem predeslal vyse,byl jsem okolnostma donucenej k co nejvetsimu zmenseni rostlin.Pokusim se zde nastinit uskali a vyhody tohoto "bonzaj style" pestovani.
/snazil jsem se to vzit hodne podrobne,jednak me to momentlne docela bavi,jednak to mozna nekdo nezna,.Veci znali omluvte.

Jako dobrovolnik,se mi prihlasila samice Durban Poisona x Skunk #1 stara 2 mesice,vysoka 30 cm.Pet lahev ji uz byla mala,koreny nemeli prostor.

1.)
Prvni veci,dulezitou pro pozadovany vzrust rostliny je samozrejme
kbelik .Vzhledem k tomu,ze Durban je Africka sativa dosahujici dinosaurich rozmeru /2-4m nejni problem/je volba spravneho objemu kbeliku docela dulezitym faktorem.Mel jsem na vyber mezi 10l vs 5l.Vzal jsem ten 5l,s tim ze je to jedu poprve a uvidi se.No uvidi se :)./krasnej zlutej kbelicek s bauhausu za 20,-Kc viz.-foto.1/
Dno kbeliku nejlepe vysypat keramzitem-foto.2/udrzuje vlhkost,nemusite to zalivat kazdej den atd.../Nezbytna je take drenaz,ale to snad ani nemusim rikat.
Slozeni pudy necham na vas,o to mi zde nejde.
foto.3-kytka v kbeliku

priste:
privazovani,ohybani,zastrihavani a jine mucici praktiky :)




SmouK
<--v případě zájmu stiskněte příslušné klačítko

taky mě to čeká, skusím to zhruba takhle (názor)

1 + 4 = díry, navrchu na uvázání, ke spodku odtok
2 = takováta černá plachta až kousek stonku(modrou barvou se nenechte splíst:popcorn:) prodávaj to skoro všude na jahody a tak( zvrchu je propustná a zespoda ne - toho se dá užít za dlouhých letních dnů) navíc když bude pršet tak to nechá kaluž
3 = hlína
5 = zmíněnej keramzit

...však to znáte

(ve skutečnosti tajná zpráva: super tajný model :slizoun:radaru:slizoun: )


tak to je můj sen.. a ne můj nápad!
Hnědojed
Clovicku pisesh ze chces mit bonzajku a strihash to na na patym patre ? Neco mi uslo ? :confused:
Morgan
Nazdarek ve spolek
-report "udelej si bonzaj" na nejaky cas zastaven,z duvodu samčího/hermafroditního pohlaví hlavního aktéra/ky.(pokracovani pripadne na BB.)
kytka se vsema atributama byt samice,nj jenze mrska vyhodila koule,sice jen mikro-kulicky/dve/ale jsou tam.docela z toho nechapu.


to Hnedojed:paty patro neni zas tak spatny,jeste se to da ukocirovat/vyska/.kdyz byla mensi nevedel jsem o problemu s prostorem,smikl bych to driv.

Do večného boje proti nedostatku hulení,nasazeno šest bojovnic Blue Berry :bravo:
(řízky made by Panjahoda-tímto mu děkuji).
ddt
Sevas Morgan, mas to zatial pekne tak nech to tak aj napreduje. Jasne,ze ti davam K+.
Vlastne som cchel hlavne reagovat "akoze" dobre sa javiaci hybrid Durbna x Skunk1.
Ono je v skutocnosti len malo zdrojov ktore ponukaju cisteho Durbana, napriklad Seedsman. Takmer vsetky ostatne Durbany su hybridy prave Durban Poison x Skunk1 aby sa zvysila potencia a vynos. Skunk je s prvazujucim podielom sativa, ktory preukazal svoje kvality uz velakrat a preto aj tento osvedceny hybrid.

DDT
Thcmh
Je to hezke jen at se ti dari :)
jumper
ja bych ti z vlastni zkusenosti doporucil aspon 10l kybel, taky sem prvni rok jel v 5l no kytce se moc nechtelo rust,brzo vysychala hlina,atd....jen ti chcu poradit aby sis na podzim nerval vlasy,to uz bude pozde,takovou genetiku skoda nedovest k co nejlepsim vysledkum
Hnědojed
zdar chlape. Koukam ze nasazujesh tedko rizky tak to bude asi v poho ne? . Mash s tim zkusenosti? V pondeli se mam dostat k naky ww, orange bud,bouble gum,passion one aj este neco... Pojedu to ve skleniku. Myslish ze to dam v poho? Loni sem sazel 1 cervna jeste ze seminka ale to byly no name a podzim byl obvzlast hezkej. Nemate nekdo naky dodatky k tem. modelum? Koukal sem do outdoor galeire ale nic moc tam neni. No zasadim to tak jako tak ..... Dik H.

P.S. Mash to hezky .. K+
Morgan
Zdarec palec!
Po delsim vahani,jsem presunul vetsinu kytek do pole.Snad je nikdo nesezere!
Misto je to paradni,dalo by se rici skoro dokonale.Nezvanym hostum stizi postup prudky svah,huste obrostly nejruznejsima bodlakama,koprivama a marihuanama.Mame tam momentalne 11 kytišek a na cestě jsou další!
zitra uploadnu ostatni/BB,DP-"misses XXL":D a dalsi vyvedene modely/



foto 1:Skunk No:1
foto2: Durban Poison x Skunk No:1
foto 3:Skunk No:1
husajn
Hmmm,tak tohle vypadá hodně nadějně:) Ten Durbanek mi láká čím dál tím víc.Vypadáto,že to bude pořádnej strom:)Tak jen tak dál!

*** K+***
Morgan
Ja vas zdravit
Nuze,bez zbytecnejch kecu prejdem rovnou k veci,nééé?
Tedka jsem dofotil jiz zminovanou samici DurbanPoisona x Skunk:1
(pracovni nazev "mrs.XXL"),jak se zda,obavy o jeji pohlavi se nakonec ukazaly jako zbytecne/trosku jsem tomu pomohl a obetoval jednu pannu,vcera v noci za uplnku,nakonec se vyplatilo-doporucuju.;).

-neprve fotky mrs.XXL bez kolen a bez kecu.
Morgan
Skusim navazat na prispevek ze zacatku tohoto threadu,a to jak jiste jiz tusite "udelej si bonzaj".Dneska bych chtel trosku rozebrat PVC kolinka.
1.)hodne dlouhou dobu jsem zkousel vyrobit neco funkcne podobneho pvc kolinku,lec marne./kolinka se daj koupit only v grow-shopu,nejblizsi pro me byl v Brne,coz je z ruky/.Nakonec jsem je splasil,za lidovou cenu 1,2,-Kc/kus tusim.Pocet kolen potrebny na jednu kytku odhaduju cca 10-20 ks/samozrejme bonzaj/.
2.)Nj,ale k cemu vlastne kurfa ty kolinka jsou?
K tvarovani vetvicek do pozadovaneho tvaru.Ze zacatku maji za funkci odklonit vetsi listy tak,aby se svetlo dostalo i na mensi vetvicky a vrsky(zdravim te kubo :D).V kombinaci se zastrihavanim dosahnete kyzeneho tvaru a ani to nebude moc bolet.
Neni nad priklad,tady je:/mrs.XXL/


diky za pozornost....konec hlaseni :p:
Morgan
dalsi update.
-zacina to vypadat slibne,kytiska nahazuje stale vic a vic vrsku.nadherne voni.asi jsem se zamiloval :love:
Morgan
Hola hej
Mam tady dalsi fotky kytisek z pole.Holky(zatim to opravdu vypada na skore 11 samic/0 samcu :) )se maji čile k svetu.Dostali wuxalovou sprsku a zda se ze jim toho moc neschazi.I kdyz vzdycky je co vylepsovat,ze jo :).

fotos 1:
Durban Poison x Skunk#1
-zatim takovej zakrslik,je trochu ve stinu,mozna proto.




fotos2:
Durban Poison x Skunk#1
-momentalne nejvytahlejsi kytka na poli.Jednou zastrihla/obyc/




fotos3:
pro zmenu Durban Poison x Skunk#1
-docela krasavice,nadherne zbarvena




fotos4:
-zakernej Noname,ktery neni radno podcenovat :D/jiz nejeden companiores jakmile zaslechnul nazev noname,zacal prat do sebe jeden prask za druhym s tim ze:"je to prece noname,ne":D.Podruhe jiz byl poucen a k "noname" choval patricnou uctu.
Morgan
Aktualni fotky mrs.XXL :love:
Nj neni nad to kdyz se o kytku muzes starat kdy se ti zachce.Okamzite reagujes na jakekoliv sebemensi zmeny.Obrovska vyhoda,ktera sebou prinasi/pokud je dostatecne vyuzita/kvalitni vynos+dobry esteticky dojem.

-jak jsem jiz zminoval jde o Durban Poison x Skunk#1.Byl jsem docela prekvapeny bezproblemovym vetvenim,kteremu jsem napomohl koleny a provazky.Pro nejruznejsi Bonzai experimenty je tato genetika jako delana./50/50/,vrele doporucuju :p: .
Jedna vec mi ovsem dela starosti.Kytka je v 5l kyblu,coz jak jsem bohuzel pozde zjistil neni uplne to idealni.Chtelo by to 8-10l.
Otazka zni:
presadit do vetsiho ci ne?zvazil jsem snad vsechna pro a proti a pak si rekl ze to radsi proberu s kolegy criminalniky :sun: ,nuze je to na vas :).
/prosil bych o rady jen lidi co opravdu vi jaka packa,kde a jak....diky/
papaja
rozhodně....
Morgan
to papaja:
takze rikas ze zpomaleni rustu bude zanedbatelne...ve vysledku.
hm no asi to risknu kdyz myslis :).
b779
Kolik mají kytky na výšku?
Morgan
to b779:
cca 40-50 cm/zakernej noname 30/
bonzaj 30
b779
Jasně,myslel jsem ty v kýblích! :-) Asi bych to také přesadil co nejrychleji...prostě bych to odlepil od stěn a snažil se to ve tvaru jakém to bylo v 5l kýblu vložit do desítky a dosypat zbytek ....
Morgan
to b779:
jj jde hlavne o to,jestli uz to nema koreny az ke spodku a ke stenam kyble,jestli jo tak ji to urcite na nejaky cas zbrzdi,ale myslim ze to nebude zas tak hrozne.
b779
Myslím,že ke stěnám budou,ale když kýbl trochu proválíš,aby se hlína odlepila od stěn tak by to nemuselo být tak zlé.Zastřihával si?Nečetl jsem celý thread tak nevím?
Morgan
Tady jeste 3x Blue Berry.Zatim teda spis stagnuji a cekaji na slunicko.

to b779:tak si to precti ne?:)jasne ze zastrihaval
Hnědojed
ale blby je ze (teda dle mych nepatrnych zkusenosti-prakticky vzdycky) ty koreny vali nejdriv dolu a pak hned kolem dane nadoby (nevim proc ale maj tendencirychle plazit po stenach i kdyz byly zasazeny-jajinak- doprostred). Ncimene byt tebou sel bych do toho. Chce to nak fikane vyklepnout. Vis uplne nejvyfivyfikanejc...

P.S. Ty bb to mash tedko zakor rizky a dash je ven ?
Morgan
to hnedojed:
prave ze nefim jak by to slo uplne nejvyfikanejc...:)

-ty rizky bb maji asi 20dni,ven pujdou jakmile zacne svitit
Thcmh
Držím ti palce ať to stama vyklepneš co nejlépe :D Pokud se můžeš zbavit kýblu tak ho rozřeš a snad to pujde :)
Hnědojed
Do psi prdele. Sorry ze ti to pisu zrovna sem ale nekde se musim zahojit. Ty cubky zkurveny lesni mi sezraly 12 ze 14ti kytek.Jo tak tomu rikam experience. Panove - NEPOODCENUJTE SRNY ..... :(
Thcmh
to Hnědojed: To je fakt smůla... Mě se stalo, tak před 2 lety, že 1kytku mi zakousla nějaká srnka nebo zajíc a nádherně se rozvětvila /jak kdyby znala techniku FIM :D/ , ale druhou mi podělal nějaký blb :vampire: ! Aspoň, že ta jedna se skliďila...
Morgan
to Hnedojed:
uprimnou soustrast,me se zase pro zmenu podarilo spalit ty BB/bude v tom ale nejspis neci sabotaz,ponevadz jsem si na to daval sakra majzla abych to nespalil/
Dub-Teaser
Zdárec tučňáku! koukam na pěkný hustý řížečky:) ale myslíš,že to venku dajM přece jenom už je červenec,ale pokud sou z řízků,tak dejme tomu:) Držim palce,vypadá to nadějně
:)
Dub
Morgan
Zdravim priznivce dobreho koureni
Musim se priznat ze jsem posledni dobou na grower hodne zanevrel,nj znate to ,leto,slunicko,kocek vsude kolem ze by se z toho jednomu postavil...ale to je zas jina pisnicka.
O vikendu jsme se soudruhy konecne dokopali k tomu abychom navstivili policko.Kupodivu tam bylo vsech 12 krasavic a navic muzeme z jistotou hrde prohlasit ze vsechny jsou to samice se vsim vsudy.Na tech originalnich semenech asi neco bude.
Ale dosti plku,nechme mluvit obraz.

foto cislo 1:
DP1-sampinon numero uno,vyska kolem 150cm/opravdu plati to co se o DP tvrdi,dej mu slunce,obcas to zalij a vyroste ti vanocni stromecek/
do kvetu se mu jeste moc nechce,neni kam spechat.
Morgan
foto cislo 2:
zakernej noname/hlavne nepodcenovat :D/.Tak tahle kyticka mi dela opravdu radost.Nejenom ze do sklizne ji chybi +- mesic coz je super,ale navic se osypala palickama zpusobem ktery se jen tak nevidi.Bohuzel jsem nestihl nafotit makra/priste budou/,porad tam nekdo chodil a tak,....no znate to,vzali sme radsi nohy na ramena.
Morgan
foto cislo 3:
skunk no:1.Bohuzel nema tolik slunicka kolik by potrebovala,ale aspon se nespali :D.
Morgan
foto cislo 4:
prozatim posledni fotka,druhy DP.Jde videt ten markantni rozdil kdyz to neni na slunicku celej den.Ale jeste se rozjede a pak se uvidi kdo je tady sampinon numero uno,vid?:p:

-tak to je zatim vse damy a panove,uzivejte leta,za tyden jsem zpet.
ragnar
To Morgan: Nazdarek, mas to pekne, len skoda ze si tam nedal najprv tie 12 litraky, alebo este lepsie 20 litraky, ja som tiez zvolil metodu zastrihavania v 12 litrakoch na early skunku a tie rastliny vypadaju zabijacky - tot fotky, ked mali asi 6 tyzdnov teraz su o 1/3 vacsie.
ragnar
foto
Morgan
to ragnar:moc pekne,taky jsem mel neco podobneho,ale dopadlo to katastrofou :(
ragnar
A co sa stalo?
papaja
povídej morgane snad ne zvěř či lidská šelma?
Morgan
to ragnar and papaja:
Zadna zver ani lidska selma v tom prsty nema.Mohla za to jedine ma hloupost a kratkozrakost.Chystal jsem se na petidenni dovolenou s tim,ze krasne se kosatici samicku DPxSk1 necham doma bez dozoru.Pred odjezdem jsem ji stredne zalil,polibil a odjel.Tech pet dnu uteklo svetelnou rychlosti/jako kazda dovolena/.Uz cestou zpatky jsem mel malinkate podezreni jestli to s ni bude vse ok,protoze vsech pet dni skoro po cele republice vytrvale prselo.Po prijezdu a omrknuti kytky nasledoval maly epilepticky zachvat.Panak slivovicky me postavil na nohy.Nezbyvalo nez zavolat koronera.Ten jiz jen suse prohlasil "smrt zpusobena uhnitim korene".

-jo kdybych se pred odjezdem podival jake ma byt pocasi,vse by bylo ok.takze bacha,chystate-li se nekam cestovat mrknete na pocasi a podle toho to zalijte-nezalijte.
Morgan
1. puvodni kytka v plne sile/nikdy nezapomeneme.....r.i.p./
2,3.to co z ni zbylo
ragnar
No do pice, tak to by nasralo asi kazdeho.
papaja
to je síla....no jo nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme...ale je to vůbec možný? lidké hyeny, zvěř, parazeiti, ale třeba i pes....a to nemluvím o hnilobách , plísních atd.......
u4eea
uprimnou soustrast. ale naucila jsem jse neco, jako vzdy.

.... muj problem byval takovy... predpoved zni....

jasno az polojasno, misty prehanky a bourky,
co to ma vubec znamenat???
radsi jse koukam na radar. ten moc nelze.

<http://www.chmi.cz/meteo/rad/>

a jak jse tak koukam prsi a bude prset, ale to snad jsme vsichni uz poznali
------------------------> good luck to those in need of sunny days, and
better mold killing ways...
Morgan
Hola vsem,diky vsem za karmy
Nadherne to kvete,takze jsem neco nafotil:
masoquista
Tomu říkám povedenej growing.Škoda tý co chcípla.Super kytís.K+ :punk:
Takový paldy a já zatim pár vlásků:confused:Čím to??:confused:
Obel
tak při pohledu na ty zrající šišky mám chuť si hned něco ubalit, jsem ale v práci a si to nevyjde :-( každopádně vypadají moooc krásně, už aby něco takového začalo i na naí zahrádce, našim DP se zatím moc nechce, zbývá dodat sńad už jen K+ :)
Morgan
dalsi fotecky...
Morgan
jeste bych rad upozornil na velice zakerne pocasi,ktere nam vubec nepreje.na posledni fotce jde videt co myslim.ano,je to plisen,bacha na ni na svini!/proto jsem cast kytky sklidil predcasne/
papaja
je to tak plíseň útočí...pozor morgane aby jsi prostříhával ve slunečním počasí, ale to ty asi víš takže přeju ať to dojde a ty seeds ok...PM
jinak k fotkám je tu jistý genius loci koukni se co jsem včera vystavil ve svých konopných zahrádkách ;)
Morgan
prostrihavani je zaludnost v tomhle pocasi,jj diky za achtung.
pekna shoda :D s fotkama.
co mas za stroj clovece?muj Olympus C-310 uz sice nepatri mezi klenoty vedy a techniky,ale porad dokaze solidne zaostrit ze 2cm/proto jsem si ho taky koupil/.Ovsem jednou,az neprochlastam vyplatu a zaplatim alimenty,bych si rad poridil poloprofesionalni,velice cenove dostupny Dimage x.
Morgan
to je on,meho srdce sampion
Thcmh
Olympus je božský :D Vypadá to hezky a ta PLÍSEŇ JE MRDAT...
Obel
jj taky mám olympuska :D ale C4000 zoom , každopádně ti fotí moooc pěkně, jen jsem se chtěl zeptat proč stříhat za slunečného počasí, zní to možná jako laická otázka, ikdyž žádný laik nejsem ale je to možná v tom že s plísní jsme zatím nikdy nebojovali, u nás na Moravě je vlastně slunečno skoro pořád. ;)


PEACE

Obel
papaja
problémem jest, že zbytek listu /jen někdy jde přímo od stonku bez problému oddělit / se stává v deštivém počasí sám plísní , místo, aby uschnul zplesnivý a plíseň postupně dojde až k stonku a hrozí plíseň stonku..
edit foták mám Olympus C 55
*viz foto
Thcmh
Tak to je hnus, mám jediné štestí, že jsem stímhle ještě nebojoval a ani bych nechtěl...
Obel
THX :D
Morgan
achuj,s zeleznou nepravidelnosti opet dalsi fotky....
Morgan
kytka na fotce 2 a 3 je docela vyvedeny trojzubec :D
Thcmh
to Morgan: fakt hezky fota kytek :D
Morgan
diky diky :D
Morgan
Hola hej groweri a growerkyne!
Zni to neskutecne,ale ja se dokopal k tomu neco nafotit a napsat.
Jak jste si urcite vsichni vsimli :),PODZIM JE TU.Nejoblibenejsi obdobi v roce,pro me teda urcite/a nejenom kvuli kytkam a houbam :D/.
Pred chvili jsem dostal pokoureno letosni prvni
uspesnou zavodnici,ktera
protrhla
pasku v rekordnim case 6.mesicu 1 dnu.Na zadech mela
napsano Durban PoissonxSkunk no:1.
Chutove neco opravdu vyjimecneho,zhulenostne taky :D.

Dopoledne jsem nafotil zavodnika č.2,ze stejne staje.Jeho cas teprve prijde.
Morgan
Dobrou chut pokud prave obedvate!
Prave jsem dofotil samicku DPxSk:1.Zda se to neuveritelne,ale od dubna uspesne unikala memu fotoaparatu.Az dnes!Nikym nepozorovan(doufam)jsem ji prepadl ze zalohy a poradne ji ofotil...do sklizne ji chybi uz jen par dnu.Docela ji to sekne v tom cernem :D.

:satan:


-v nejblizsi dobe vas asi obsštastním reportem "Durban Poison a jeho variety"takze nikam nechodte!





Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma