Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Opravy el vedení-co když vypnou elektriku... - Klikni zde pro originální téma
Storm
Zdravim, zajímalo by mě, jestli kytce ublíží, když v noci vypnou elektriku, světlo bude třeba 4 hodiny svítit, pak 5 hodin bude tma a dalších 9 hodin zase světlo. U nás ve městě teď dělaj kompletně nový vedení a já nevim jak to přežijou moji miláčci. Nejhorší je, že periodu nemůžu předělat, protože elektriku vypínaj i přes den. Myslel sem na to, že je na chvíli někam přestěhuju, ale to je technicky velmi náročné. Předem dík za vaše názory.
PiosOne
Zkus UPS co se pouziva u PC.
Deu
UPS to moc neřeší, možná tak u matek s dvěma fluoro :(. Záleží na tom, jestli jsou v růstové či květové fázi - v růstu by to nemělo vadit, ovšem zejména na začátku květu to může způsobit že kytky vůbec nevykvetou, je třeba dodržovat těch 12h tmy. Tak jako tak uvidíš sám, ale myslím že občasný výpadek nebude mít tak katastrofální následky. Teabooster vyprávěl, že kytku nechal zhasnutou měsíc, pak se vrátil a kytka byla úplně stejná jako když odešel :sun:. Jsou holt odolný...
Storm
Doufam že to předělaj za tejden a a mě to nenadělá škody. Jinak dík za rady. UPS? To radši budu sázet znovy než kupovat záložák.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma