Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Malej návod na výrobu špeka :o) - Klikni zde pro originální téma
immolator
Tenhle příspěvek je určenej těm, kdo chtěj balit, ale neví jak na to. Myslim si sice, že takových moc na Groweru nejni, ale jestli tu nějací jsou, tak je tenhle příspěvek právě pro ně. Celej návůdek se skládá ze 4 části (příspěvků):
1, "ingredience" aneb co k tomu potřebujete kromě šikovných rukou
2, příprava tabáku a obsahu
3, ubalení špeka
4, setřepání obsahu a následné vykouření :smoker:

Prosil bych, abyste mi to dílko nekritizovali hned, ale až dodělám včechny 4 části ;o)

Poznámka: příkladné obrázky nějsou mnou vytvořené, ale stáhnuté asi ze dvou zdrojů a uvedené do příslušné podoby

Takže 1. část
--------------------------------------------------------------
1, "ingredience" aneb co k tomu potřebujete kromě šikovných rukou :
- papírek, do kterého budem balit :o) Osobně doporučuji jakékoli Pure Hemp, při spalování papírku se neuvolňuje tolik sraček a tak se toho i míň vdechuje, já používám Tribal Slim Pure Hemp
- filtřík (Phill-try), který se lehce sroluje do tenké trubičky. Může to být jakýkoli papírek z tvrdšího papíru, který se po srolování neuvede zase zpět do původní podoby
- zboží, totiž náplň celého jointa, jednodušejc tráva. Nejlépe nastříhaná či nadrcená na malé kousíčky.
- cigareta, přesněji tabák. Tabák se přidává z důvodu lepší hořlavosti celýho špeka. Nejlepší je koupit co nejslabší tabák, aby se neztrácela chuť marihuánky :o)

Všechny vyjmenované ingredience jsou uvedeny na doporvodném obrázku :o)


----------------------------------------------------------
konec 1.části
immolator
2.část
--------------------------------------------------
2, příprava tabáku a obsahu

Nejprve si položíme papírek na stůl, a pak podél jeho zlomu sypeme tabák. Nasypte ho málo, nezapomeňte, že tam musí zbýt ještě nějaké místo pro travku. Na začátku papírku necháváme volný místo tak dlouhý, jako mám srolovaný filtr na dýlku. Následně k tabáku přisypeme trávu tak, aby byla zhruba ve stejném, či trochu většim množstí než je tabák, a prstem tyto dvě přísady lehce promícháme. Na konec přidáme filtr, a sme připravený na zabalení (zarolování).



-----------------------------------------------------
konec 2. části
immolator
3.část
----------------------------------------------------
3, ubalení špeka

Tahle část je prakticky to nejtěžší, a hlavně nejvíce ovlivňuje konečnou estetickou podobu jointa! Skládá se ze dvou částí:
1, připravení papírku tak, aby se dal lehce srolovat
2, olíznutí lepidla a slepení obou konců papírků

Takže jdeme na první část :o) Nejprve si chytněte papírek tak, aby oba konce tvořily jakési "V". Poté uchopte papírek oběma rukama, každou rukou za jeden konec, a pokud máte filtr na levo, tak levou rukou, nebo pokud ho máte na pravo, tak pravou rukou, začněte posouvat (palcem) papírek pod filtrem a "vytahovat" (ukazováčkem) jej směrem nahoru. Po chvíli by váš produkt měl vypadat asi nějak takto:
code:
---------------------------------------------------
|_______________lepidlo___________________________|
|                                                 |
|                                               __|
|                                      ________/  |
|                         ____________/           |
|          ______________/                        |
|_________/                                       |
|_filtr___|_______________________________________|


To je první část. Druhá část je taková, že začneme pomalu stáčet konec papírku s lepidlem přes filtr tak, aby oba papírky byly úplně těsně nalepené na filtru, a pak si chytneme každou rukou jeden konec, olízneme lepidlo a pokračujeme ve stáčení horního konce k dolejšku. Pak si jen chytneme "skorošpek" u filtru a druhou rukou vyhlazujeme povrch, tady jde pouze o zlepšení estetické podoby jointa, takže pokud spěcháte (což byste neměli!) tak můžete tuto část přeskočit.
Teď už to máme skoro hotový, stačí pár úprav a dopěchování jointa, a to najdeme v poslední, 4. části!



----------------------------------------------------------------
konec 3.části
immolator
4.část
---------------------------------------------------------
4, setřepání obsahu a následné vykouření

Nyní uděláme toto: sklepeme obsah tak, aby nebyl zbytečně "provzdušněný", aby líp hořel. To uděláme tak, že uchopíme konec špeka (chytíme jointa za filtr) a ráznými (ale né zas nějak brutálními!!!) s ním "ťukáme" o nějakou tvrdou podložku. Po chvíli takovýhle činnosti zjistíme, že špek je z 1/3 prázdný a musíme udělat další věc, totiž trochu ho napěchovat. Zde máme na výběr:
- buď pěchujeme nějakou propiskou tak dlouho, až je špek úplně tvrdej a nabouchanej; nevýho je v tom, že pak míň tahá, tudíž se z něj blbějc kouří a nejni to takovej zážitek jako když je přiměřeně nabouchanej
- budeme špek tak dlouho sklepávat, až nám nahoře zůstane tak 0,5 - 1 cm prázdnej papírek a pak ještě špeka setřepeme

Pokud si vyberete první variantu, pak akorát sypete (průběžně) matroš do výše asi 0,5 cm od horního okraje a pak to napěchujete, a pokračujete tak, jako kdybyste dělali druhou variantu. Jednoduše se přesunete ke konečnému setřepávání a ukroucení konce jointa.

Pokud si vyberete druhou variantu, pak prostě pokračujete v předchozí činnosti až máte joint naplněnej tak 0,5 - 1 cm od horního okraje a pak pevně uchopíte prázdný konec, a třepete se špekem ze strany na stranu, používajíc pouze zápěstí. Pokud už slyšíte, že při týhle činnosti nic nechrastí, pak můžete přejít k ukroucení konce.

Ukroucení konce je velice jednoduchá záležitost, prostě si zbytek vršku např. 2x přeložíte, a pak ho kroutíte podobně jako když rozbalujete bonbóny Bonpari :-) Pak uchopíte jednou rukou konec jointa, a druhou rukou přitlačíte zbytek tak, aby špek končil v úhlu 90° k ukroucenému "ocásku".

A nyní přistoupíme k poslední části, a to skouření celýho buřtíka :smoker: K tomu snad neni co dodat, akorát tak, že ocásek upálíte, rozfoukáte kouř a jede se !



------------------------------------------------------------
KONEC!
pan dan
ja gut :)) ale Backroll je tisickrat lepsi
proc? Nezalezi na sirce papirku, ve finalnim produktu je vzdy JEN tolik papirku, kolik doopravdy potrebujete
Navod (snad) pozdeji :))

jinak dost dobrej ulet :))
Storm
Backroll je sice o hodně lpší, ale začínat hned tímhle, nevim nevim. Každej se to jednou naučí, ale musí ňák začít.
TommyBoy
Libi se mi jak si zpracoval prispevek, obrazky jsou poucny posilam Karmu.

Skoda ze uz to vsechno vim. :smoker:

Backroll je opravdu lepsi. Zkus na tom zapracovat. Potencial na to mas.
pan dan
No, je pravda, ze ja osobne jsem si prosel velice bohatym spektrem ruznych baleni iontu, od vyrabeni prazdnych kornoutku, do kterych jsem cely obsah nasal (primitivni, pomale, ale jde to), pres klasicke rolovani (viz immolator) az po backroll, coz povazuji za vrchol me balicske kariery (nikoli posledni faze ;) ) a zjistoval jsem, jak je ten novejsi zpusob lepsi a rychlejsi :), tak bych rad popostrcil ostatni, co nerolujou back, aby se "nezdrzovali" jinymi zpusoby.

No ale nic... neni dulezity jak balim, ale jak ubalim...
Sionman
no akorat mi tam nesedí jedna vec to s tim tabakem - ja tabak zamicham mezi trafku uz na podložce a nedelam to pul na pul ale spis tak 3:1 pro trafku..no ale to uz je kazdyho vec, jak to chce koštovat - jiney kraj jinej mraf:)
Sany
Dá se říct že jsme ze stejnýho kraje protože já taky první zamíchávám tabáček do travku již před balením.
Ale jinak coool


Smoke and fly by SANY :p:
drinker hulič
diky za navod i s nakresem, K+.
JESTEZE NEKDO VYMYSLEL DYMKY. S MYMA VOLSOVYMA RUKAMA TO NEBUDU SCHOPNEJ UBALIT ANI KDYBY ME NEKDO VEDL RUKU ;)
Muf
tak back-roll jsem ještě nezvlád...
a víte, co mě sere? Na poslední úrodě jsem se naučil balit obyč. způsobem, ale dělal jsem už pěkný brka třeba i ve tmě jenom u ohně (byl jsem úplně naprach, vůbec netušim, jak jsem moch tak hezký uválet). A dneska je úroda dávno pryč a já už bych sotva ubalil křiváka. Prostě by se to hulit dalo, ale to brčko je zahnutý a hnusný.
4C3
2pan dan:
Koukam na prispevek "back-roll" - hmm, rikam si, jakej zpusob to asi tak je? A hele! On to muj klasickej "Eko-Joint" ;). Popravde, nikdy jsem joint ani jinym zpusobem, nez "Eko" (Back-roll) nebalil. Mozna to bude tim, ze jsem zacinal hulit ve skupine uz tenkrat silne zkusenejch hulicu... Musim rict, ze Eko-Joint (Back-roll) je taky urcite zdravejsi (ehm, rekneme spis, min skodlivejsi) pro vase plice, neb spalenej papirek neni pro plice asi dvakrat prinosny ;). Akorat se holt musi trosku vice slinit, kdyz chcete prebytecnej papirek odtrhnout (a ne amatersky odstrihnout). Az budu mit po zkouskach, zkusim navod nakreslit a umistit ho sem, nebo on by se mozna dal nekde na Inetu najit...
pan dan
No, uz jsem to sem kdysi postnul, ale jeste jednou:


Takze:
prvni obrazek je kazdymu jasnej :) jdeme na druhej.
Jak mame ten papirek lepidlem od sebe dolu, tak ho ohnem PROTI jeho prirozenymu zahybu (udelame takovou vanicku s lepidlem dole na VNEJSI stene)
Filtr srolujeme (ja to delam na dylku ale neni to nutnost, jen to vysledne vypada lip) a polozime do vanicky (vysunuti vysvetlim nize) a nasypeme ganju
rolujeme, rolujeme, az se vytvori valcovita hmota, se kterou se bude dobre delat. Palcem (ja to delam nehtem palce) ruky, u ktere mame filtr papirek prihneme na filtr, aby jej zcela obklopil. Najdeme lepidlo pod vrstvou papirku a v tech mistech papirek nalizneme. Chvilku jemne tlacime, aby se lepidlo opravdu prilepilo.
Pote prebyvajici papirek ostre ohneme a vzniklou hranu lehce nalizneme, musi tam vzniknout uzky pas vlhkeho papirku, ten pak utrhneme (kraceni vodou) nebo upalime (kraceni ohnem) :)
Jestli nam nejaka ganja behem procesu vypadla, muzem ji tam narvat zpet, trochu upechovat a zarolovat vrsek.
Filtr muzeme pripadne zarazit do toho vyrobku, ale (tip) ne uplne. U konce bychom ho totiz mohli kourit s ganjou, tudiz ho ke konci session povytahneme zpet na tech 50-60%, vznikne mezi ganjou a filtrem vzduchova (no, kourova) mezera, ktera zabrani paleni filtru.

yop, jestli to nekomu neni jasny (a je von Prag), tak mu to muzu predvest osobne :) :) :)

PS balim s filtrem na nestandartni strane, kdyby to vypadalo blbe...

enjoy
4C3
Jen vidim, ze se clovek muze porad zdokonalovat...

2pan_dan:
>Palcem (ja to delam nehtem palce) ruky, u ktere
>mame filtr papirek prihneme na filtr, aby jej zcela
>obklopil. Najdeme lepidlo pod vrstvou papirku a v tech
>mistech papirek nalizneme. Chvilku jemne tlacime, aby
> se lepidlo opravdu prilepilo."
To slysim poprve, ale zda se mi to jako moc fajn napad - alespon pro ty, co nemaji rychly ruce - ja totiz vzdycky "oliznu" primo to lepidlo a pak teprve na nej rychle prilipnu a pritlacim ten papirek...

2MrVoslik:
To upaleni si moc presne nedovedu predstavit, zda se mi to docela dost nebezpecny pro samotnej joint. Ohen je dobrej sluha, ale zlej pan ;).
Maggie
Hee, vo balení špeků nevíte (jak koukám) vůbec nic! :-))) Dle TV Nova se prostě vezme gram trávy ( ze které se ubalí tři a ž pět cigaret), pak se to nějak tak zamuchlá a je z toho výběrovej špek!
Tim
Dotaz na #4
Pri tom trepani a napechovani...
jsem to delal podle ty primerenosti a ono to nebylo tak moc primerene jaxem to cekal.
I ti lidi byli nejaci nespokojeni. Kde ze se stala chyba? Jsem to jeste zopakoval asi 5x a nikdo mi nic nerekl a naschval tady po vsech prespali.
Jo a s tim trepanim jsem mel velke potize. Kosti mi chrasti od prirody. Jakmile jdu dolu ulici, mysli si spis ze tam jede strasak na koleckach. Takze jakmile jsem zacall trepat, tak pres vse chrasteni mi nic nepovedelo, kdy se schrastil.
Promin, ale nekterym castem vubec nerozumim.

[Edited by Ussul]> Jinak squely K*
Sany
Cce to trošku trpělivosti .Ale abych se přiznal zkoušel jem to taky a moc prakticky to není ale Špeka jsem nakonec ubalil.

Smoke and FLy BY SANY :p:
Při balení na "beka" postupujeme podle obrázku,který se vyskytuje v tomto threadu...
1.Jen pár drobností....před balením,pro ty který s tím začínají je lepší natvarovat papírek u lepidla,směrem nahoru,trochu o ohnout....
2.začínejte zkoušet balit slabý žiletky je to míň náročný...
3.silnej filtr,to je základ pro pěkný špeky aby dobře táhly..
4.přebývající papírek jednoduše odtrhnout...ale musíte chvilinku počkat až uschne....

měj te se hezky...
blou
Balim "back-roll" tabak s travou nejdriv smicham(nejcasteji na stole)filtr davam na pravou stranu(jsem pravak,bali se to lip)polozim papirek na stul lepidlem dolu celem ke stolu...pridam zbytek...ubalim a potom se to kouri lip nez dvakrat obtocenej spek.Chce to jen denne praktikovat pak to jde se zavrenejma ocima;-)
gizmo
Tak by me zajímalo, jestli se tady na groweru vubec vyskytuje clovek, kterej nikdy nebalil spazla.... jestli jo, tak me to teda celkem prekvapí... Já speky teda taky nebalím moc dlouho, ale je to jako rituál, kterej si clovek vychutná az do konce. Za celou mou éru balení se mi nepovedl jenom jeden jedinej špek a to bylo asi proto, ze sem byl uz úplne na maltu... jinak je to ale bez problému. Takze lidi balte jointy, protoze jointy sou nejlepší.

Akorát ješte jednu vec. Nechápu proc do hulení furt serete ten hnusnej tabák, kdyz uz nechcete mít cistý hulení, tak si do toho hodte trošicku hashiku. A neoponujte mi tím, ze s tabákem to líp horí. To je hovadina, pokud umíte balit, tak Vám to horí bezvadne aji bez toho hnusnýho tabáku.

And that's all my friends....
pan dan
vis, nam nikotinistum tabak nevadi. Navic sjet speka cistyho skanku je obcas brutal, zvlast kdyz palis ve dvou, nerkuli sam. Samozrejme, ze tam muzes dat jen trosicku skera (a kdyztak podle potreby naredit hasisem). Udelas zileticku, ano jde to. Ale pak mi teda rekni, proc to balis do toho hnusnyho papirku, kterej sam o sobe smrdi a jehoz procentuelni zastoupeni ve vyslednym mikrovyrobku neni zrovna mizive?
hm?
:) :)

existuje alternativa, kterou si drze dovolim zverejnit v threadu o jointech :)
SLUKNA
:)

Al-Ban
Nedávno bych tady ještě napsal, že brka balit neumím, gizmo, ale situace se trošku změnila a po tvrdém tréninku už ho jakžtakž splácám ;). Ne že bych se bez toho neobešel (mám mnohem radši fáju), ale vypadá to přeci jenom divně, když hulič neumí ubalit brko :wink:.
Ten back roll jsem, dane, taky zkoušel, ale to mi zatím moc nejde :(. Vždycky se mi to lepení nějak přehne a já se to pak bezúpěšně, leč o to zoufaleji snažim připlácávat :). Přesto dík za návod, ještě na tom zapracuju ;).
Odc^
Hele..a toková otázečka...máte někdo fakt ňákej úctyhodnej časovej rekord ?? :D:rocket::jumper::rocket:
Marihouba
chtel bych se zeptat, jestli nekdo slysel o tzzv. ruzi-typ smotnuti a pokud to nekdo umi, jestli by to nemoh nak popsat, bych se rad priucil nake te nove technice,...
Odc^
Jo..a pro ty upně gramlavý je tady ještě kombajn :D Ale to je asi extrem..nevim..nikdy sem to nezkoušel, ale je to rozhodne mooc nestylový!!!

Omnihash:Tak to je slušný..RIZTEKPA!!
GODOT
nechce to nic viac, nez cvik. Nestaci polhodina, hodina... Jednoducho vzdy ked sa len da treba skusat a skusat. Vysledok sa casom dostavi. To som si isty. Mam to uz odskusane (na sebe). P
Odc^ :
Tak uz vim, proc se v odbornych publikacich pise o tom, že americka mařenka je:
"směsí listů, palic, a stonků" oni totiž používají kombajny!!!

Prominte zaa oftopic, nemoh jsem si proste pomoct....



PEACE
inf3cti
zdar ludia, vy to nejako moc riesite. ja som aktivny hulic uz asi 10 rokov, a jedinym nepostradatelnym kuskom hulicskej vybavy je pre mna sitko, t.j. postavim si bong z cohokolvek. balit jointy som nikdy poriadne nevedel a ani teraz mi ro nejako zvlast nejde. neviazte sa na jointy, ide o nieco ine ...

k tomu co pise praxer: no, ja zase nehulim listy a stonky... nic v zlom, je to tak. bud hulim kvalitny stuff, alebo nehulim vobec...
inf3cti :
já taky nehulím stonky, byla to narážka na předchozí příspěvek o kombajnu
no, balim na backa, je to nejrychlejší a nejbezpečnější, ještě se mi nestalo že by se mi to vysypalo (ťuk ťuk ťuk)

ale v poslední době cpu bongy...to je ok, nekouří se nic kromě tabáčku a ganjy (mam skleněný bongy) a hezky to vypadá
waterpiper
Tak ja zatim zvladam classic style, ale jak to tu ctu, tak asi zacni skillovat backa.
infecti: Je jedno z ceho hulis, v tom mas pravdu, ale ritualni klasika v podobe baleni a koureni brka ma neco do sebe ;)
veggxy
hele dobry spracovani......ale mel bych jednu pripominku,,,,,myslim ze v jointu je lepsi silnejsi tabak....kdz tam dam lechki cigoo....taj je to hnus
¨)
Rascal33
hezke ale backroll rulez ;)
braniqo
njn ja hulim tri roky a jointa proste neviem zbalit tak som sa rozhodol ze sa to naucim kupil som si sto papierikov snad to raz vyjde a sa to naucim zatial mam len svoju fajku a bongo a setok ostaty setup ale toto prost no uvidime :)
7lupino
Teď sem se naučil balit na BACK-ROLL, a je to brutus, úplně něco jinýho...
VLAD II
Ja len tak medzi recou... http://weedfarmer.com/joint_rolling...tulip-joint.htm
White Rhino 666
VLAD II
to je hodně dobra věc... zmizi v tom klidne 2g ale stoji to opravdu za to ... hodně pěkný zkouření
martyDJ
jj tulipe je luxusníí:D
lucas.skill
wím že na slovensku neumí balit ale i u nás tak to jsme netušil..
kaktusx
citace:
Původní příspěvek od lucas.skill
wím že na slovensku neumí balit ale i u nás tak to jsme netušil..

Pozor na rečičky:baseball: :injured: ...:teef:
Ja Ti zmotám aj pri výskoku z lietadla v extrémnej búrke a k tomu všetkému s pokrčeným papierikom, nenadrvenou trávou a suchým jazykom:punk:
lucas.skill
promiň jestli jsem tě jako slováka urazil ale byl jsem tejden v Popradu a newiděl aby tam něko smotal brk všichni ládujou bongy fajky a wšechno možný kam se tráva jenom nacpe a hulíš a když jsme jim tam motal špeka tak si to natáčeli :D
flySter
lucas.skill - to bude asi aj preto lebo na svk keby ta niekto vidi na ulici z jointom tak ta upalia a potom este skamenuju...v cechach je normalne ked ides po ulici a zacitis riadny skank vo vzduchu...tu sa boja, a s tymi trestami by si sa aj ty bal motat si kade tade 5x denne...tu je to o tom rychlo to do seba plesknut a ist sa bavit...a problem je aj to ze vela partii je viacpocetnych a joint im nedava zmysel..museli by zaroven balit 4ja a podavat si tam 15 minut...to ma na slovensku sere, vy ste si to ale vydupali takze respect...tiez som vobec nebalil lebo som si myslel ze to nikdy nedokazem, ale neminul som ani cele pejpre a balim najlepsie z bandy...a navyse sposobom ktory je fakt jednoduchy...spravite slimaka, kraj papiera donho zatocite a potom len tocite medzi prstami filtrom a papierik sa vam bali sam ;) ked uz je spraveny prvy "zavit" pridate stuff, dotocite filter a je ubalene...trocha to upechujete, utrasete oblizete a idete nato...ked je hotova zmes nastrihana tak to je otazka +-minuty...piis
kaktusx
lucas: určite neurazil, moje národné cítenie je hlboko pod bodom mrazu:teef:
No ja som väčšinou blízko Popradu a najčastejšie sa tu motajú špeky...takže možno si bol len v neakej bongocuc partii:D (ale nevravím že bonga a fajky tu niesú obľúbené).
Jointy motám klasicky, mám rád čisté žiletky bez tabaku. Dávnejšie som sa chcel naučiť backroll ale pri prvom pokuse odpáliť zvyšok papierika začal horieť celý a tak som si povedal že nikdy viac:)
Inač mám kamaráta ktorý sa z nudy naučil baliť jednou rukou, síce to trvá dosť dlho ale je to pekná podívaná.

PEACEandLOVE
lucas.skill
no já mám taky swoje bongo a mám ho rád :) no a já mám na den třeba gram tak si dám kotel a zbytek si smotám třebas 3 žilky nebo taky né no záleží jak se na to cejtím :)
Anonymer
kaktusx:

Jemne ho nasliň, a odtrhni, načo páliť ? :D
kaktusx
?: Neviem, čítal som že to treba odpáliť tak som chcel zamachrovať novým spôsobom, zapálil zbytok papieriku a zrazu začal svietiť celý...a ja :einstein: som s ním v snahe uhasiť začal šermovať...neveril by si ako zle sa ganja vysáva z plyšového koberca:teef:
vydel jsem par typku co ten papirek upalujou, vypada to fakt stylove :) ja osobne jsem to jeste nezkousel abych nedopadl jak kaktusx
crackonos
samá špekulace a přitom špeky balej gorily za banán
flySter
becka som balil v zivote asi 2x :D:D je to lahodka o tom potom, ale nikdy sa mi nestalo ze by mi zhorel cely :D ked lepidlo poriadne naslinite a rychlo to zmotate tak by sa nemalo nic hrozne stat...vzdy sa snazim to ubalit co najrychlejsie a potom trciaci papierik na rohu zapalim zapikom a krasne zhori az po lep...xe to asi len cvik...
piis
lucas.skill
dřív jsme ho taky pálil nesmysl nejlepší je odtrhnout :) ze začátku pár brček roztrhnete :D nejlepší je si papírek nastříhnou nebo odtrhnou 1cm od filtru a pak rchle vytáhnout nahoru a papírek se krásně otrhne :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma