Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Jiri Komorous - Klikni zde pro originální téma
Dr.Katz
Takže pozér Komorous zase zaperlil tuším že to bylo v magazínu Práva. Nejen že tam pózoval s mečem oblečen do trika bez rukávu ala Martin Maxa, ale navíc si nechal na rameno vytetovat list marihuany, váhy a meč, to má jako značit drogy- boj proti nim a justici (čti spravedlnost)...dále se v článku zmiňuje o tom, že kamkoliv příjde, tak každý hned mluví o marihuaně a proto už má marihuany plné zuby! Šašek. Samozřejmě na skleničku alkoholu si rád zajde...
nemo
Přesné. K+ letí.

Teď mě tak napadlo, jestli to tetování neznamená sepětí drogové mafie s policií.
Al-Ban
To je přeci blbost, vždyť policajti si vystačí sami :wink:. Proč ničit zadrženej heroin, vždyť on se dá tak snadno znovu prodat :) :(.
A Komorousovi bych přál, aby mu někdo ve spánku umazal ty váhy a meč. Pak by mu tam zbyl jenom ten list ganjy :).
oton
když si policajt vytetuje na ruku to co se píše vejš tak je to u mě VELKEJ CHUDÁK a je mi ho líto, jen je smutný, že takovýdle vylízaný paka zastávaj tak vysoké a důležité funkce...........holt sme češi, ale blbci jsou po celým světě
kjegel
Ac jako uzivatel konopi se spoustou nazoru pana Komorouse nesouhlasim, za obdobi, kdy je v cele protidrog. centraly udelal dost prace co se tyce boje s organiz. zlocinem (konkretne s tvrdym9i drogami). Nekoukejte na nej jenom skrz travu.
delph
.....s kjegel
v tom marazmu policie ma podle me jeste docela rozum a to nejmensi co ho trapi jsou kuraci travy.

to all:
co jina varianta: za svych mladych bigbeatovych let si nechal vytetovat listecek a ted si to nechal pretetovat preci jenom benga ktery propaguje drogy.....
Al-Ban
Taky souhlas, to mu přece nikdo nebere. Ale proč si tam musel dávat zrovna list trávy jako symbol drog, ten jantar. Mnohem víc by mu tam slušela třeba stříkačka.
K+ až za chvíli, zase není :(.
OK
Heh, tady se dava karma uz za fakt velky luzroviny. Ze v galerii je spousty paradnich obrazku a jejich autori se tady uz dost dlouho motaji s jednim puntikem, tak tady se davaji body za kazdy blabol.
Al-Ban
Jestli narážíš na mě :), tak máš možná trochu pravdu. Na druhou stranu nevidím důvod někoho karmou nepotěšit. Za prvé mi to dělá dobře a za druhé je třeba ocenit příspěvek, který je objektivní a nevidí problém jen ze strany huličovy :).

P.S. Tak tady ti jednu taky posílám a nezáplácávám s ní nové místo :D. Ta karma se tady právě nedávno probírala, ale chtělo by ještě vychytat její systém :).

[Edited by Al-Ban on 01-05-2002 at 06:46 PM]
OK

Ale neeee... Karmu davejte vsem a hodne (tu pozitivni :)) ale nemusite preci zaplacat cely prispevek tim, ze posilate plnou naruc karmy! To je preci zbytecny, kdyz se mi to libi a NEMAM k tomu co rict, tak autorovi dam karmu ale nic nepisu, je to fakt zbytecny misto... :wink:
Ondrash
2 smokalot

souhlas (k+ ne, nebotuzjsijidostal:-))

berte to tak, ze produkt z konopí je přeci jenom droga (droga je to, co je návykové nebo co obluzuje ?? Nebo obojí ?) a našli byste pěknější symbol drog než marihuanový list ?? Já ne :)
to byste tam chtěli dát houbu :)
nebo pilulku extáze ? :)
nebo makovici ? :D
nebo lžičku s citrónem ? :D
ta stříkačka není špatná, ale zase to ukazuje na doktory :D:D

zdarte a netrapte se tím, že mají kytku ve znaku
Al-Ban
Dobrá, přesvědčil jsi mě :) a taky přijmi jedno Káčko za objektivitu. Smokalot utře nos, protože má tu "smůlu" a napsal moc hezkej článek o křížení, kde už mu před chvílí karma přistála :).

Offtopic: Mimochodem, zaznamenal jsem lehce pozitivní příspěvek v "Travka je fuj", jestli je od tebe, tak se trochu zlobím ;). Já ti přece věřím, že jseš šťastnej a nejsem proti tobě. To jen tak pro upřesnění. Nechtěl jsem to už rozebírat, ale když teď na tebe přímo reaguju... :rolleyes:
oton
no nešlo mi o to kdo má co ve znaku, ať si tam daj třeba vemblouda s žebřiňákem plným hašiše, ale o to co to ten komorous musí bejt za máčo, nebo si snad někdo z vašich kamarádů co dělaj s počítačem nechal vykérovat na ruku klávesnici, myš, či monitor

musim se zeptat kámoše deratizátora jestli už má na rameni vykérovanou krysu..... :-)

[Edited by oton on 03-05-2002 at 10:31 PM]
Dude
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
blockhead
Komorous tlačí boj s „trávou“ do zákonů

Na jednu stranu mluvi Paroubek o mozny legalizaci marihuany, a na druhou stranu cpe Komorous do Snemovny svoje bludy....to je teda smutny a doufam ze to neprojde

http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r...i_bih&r2=domaci
TheKeptn
dobrej parchant.. :grrr: ale jak rikas je to smutny... snad mu to neprojde... kde bysme pak byli ...
THC_maker
Tyhle lidi budujou akortát kariéru na tělech zatčených studentů, co si s kamarády ubalili jointa...
Co se dá na tohle říct?
(proč se mu nelíbí, že by za držení nebo pěstování marihuany měl "papírově" hrozit nižší trest (případně vůbec žádný) než třeba za přechovávání heroinu.)
==> na to můžu říst jediné... "proč by měl hrozit za přechovávání a konzumaci marihuany větší trest než za přechovávvání alkoholu?"

proč? vše je jen v debilních hlavách těhle stupidních antimarihuanových fanatiků co se dou každej výkend ožrat a myslí si že je to to nejlepší co můžou udělat.
Mr.goldie
Už jsem se v jinym threadu vyjádřil k osobě pana Komorouse, ale myslim, že by stálo za to ho, prostě neřešit a pustit stranou , tenhle prakokot je prostě jenom jeden exemplář:D Nicméně nepřehlížejme podíl pana moralisty ŘÍHY, to je jistě další pan "odborník" kterej chce mít plný kapsy a velkej vliv....a pokoj od nás.....ať si táhne dělat politiku do JZD tam bude moci jistě svůj potenciál seberealizačně začlenit do konceptu:D
:sun:
DEA, náš vzor.... :)
Hašišák
Odchazi do civilu! :punk:

http://zpravy.idnes.cz/sef-protidro...2919_domaci_jan
alko
Dnes je ten den kdy Jirka K. opustil řady nasi policie. Je to duvod k radosti? nebo smutku? Vaše nazory na Jirku K. a jeho pusobeni u PCR????
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3555

Hasisak to nasiel ;)
Hašišák
citace:
Původní příspěvek od alko
Dnes je ten den kdy Jirka K. opustil řady nasi policie. Je to duvod k radosti? nebo smutku? Vaše nazory na Jirku K. a jeho pusobeni u PCR????


Nazory smisene...Jako hulice me teda trochu mrdal svym postojem k nasemu konopnemu tematu, ale zase na druhou stranu to byl chlap na svym miste.

Sem tam se mu podarilo priskripnout mafianum perka a rozhodne za doby jeho panovani pocet uzivatelu tvrdych drog klesl.

Policejni reditel ma bojovat proti vsem drogam, i proti konopi.Je to jeho prace a ja ho za jeho presvedceni neodsuzuju.
honnafetky
Koho ty taky můžeš odsuzovat, debile, dávej si veliký pozor, aby brzo sám nebyl v pozici odsouzeného....
sancha
citace:
Původní příspěvek od alko
Dnes je ten den kdy Jirka K. opustil řady nasi policie. Je to duvod k radosti? nebo smutku? Vaše nazory na Jirku K. a jeho pusobeni u PCR????


pleteš si dojmy s pojmy..., to byl den, kdy to ohlásil. odchází 1. února
sancha
citace:
Původní příspěvek od Hašišák


Policejni reditel ma bojovat proti vsem drogam, i proti konopi.Je to jeho prace a ja ho za jeho presvedceni neodsuzuju.


no jo, ale on si fakt myslí, hlavně to tak prezentuje, že ta tráva je prostě štrašně strašně špatná zlý.
to je prostě dezinformace a za to ho já odsuzuju

docela často slýcham od známejch, že jim jejich známej řikal, že si s komorousem pohulili. tomu ale moc nevěřim, je to 'svědectví ze třetí ruky' a spíš mi to přijde jak zbožný přání anebo tyhle mýty vznikaj samy z postu tý jeho funkce. prostě je striktně proti drogám, tak je jasný, že s emezi huličema najde alespoň jeden, kdo s nim hulil :)
Rory
lidi zamyslete se nad tím CO a KDO má vlastně dělat... PČR je snad (pokud vim) exekutiva a ta jako taková má vymáhat právo-dodržování zákonů, když kkti z poslanecký sněmovny holt udělali zákon i proti Trávě tak prostě fízlové museji honit i trávaře, to se nedá nic dělat přece neni možný aby PČR rozhodovala o tom jaký zákony se budou vymáhat a jaký ne...
mettatron
prace fura .. syntetiky a ruznejch prasku hora .. kdo vi, treba i komorous trochu zmoudrel ve svym uradu. v ohledu travnim se mi zda ze aktivne honej zejmena asijsky velko pestitele, coz asi neni az tak od veci .. nemluve o tom ze chobotne se neskryva ve skrinkach a polickach, spis naopak, ty jsou svym zpusobem neco co bere chobotnici zradlo .. takze paradoxne, neni ani v zajmu policie aby byli poctivy cesky zahradnici zbytecne honeny .. zdalo by se :)
grubba
dle mýho už si nahrábnul dost u koryta,teď zas může šaškovat s Landou v nějakým kostele
Zatoichi
Dle mého názoru je Jirka Komorous pouze další alter-ego JXD, které mu má zajistit popularitu. (Když spolu kdysi "naživo" diskutovali, jeden z nich byl pochopitelně holografická projekce)
a je zpatky...

http://www.mediafax.cz/politika/287...ministra-vnitra
Dude
tyvole kdyby ten tejpek vubec nemluvil a lovil varice a pašáky hera, tak nereknu ani hovno, bohuzel ten chlapec ma nejakej vnitrni problem, kterej si neumi sam vnitrne vyresit...
nehlede na to, ze je to oportunisticka svine :p:
ale mysli to dobre zejo ;)
stejne jako si myslim, ze to mysli dobre danecek landiku, bohuzel energie je ventilovana neautorizovanými kanálky :D
tomas2pet
Oportunisticka svine:D moc hezký výraz.
Je to celkově pokrytecký přístup státu, a konkrétních jedinců. Alkohol a cigareta státu nevadí, a přitom jejich dopady jsou devastující. Svět prostě nejedná podle logiky. Je to vrchol pokrytectví a populizmu. Jak politiků, tak i spousty primitivů kolem nás.
sancha
já ho žeru :D
growesweden
Přijde čas i na něj..nemohu ho ani vidět,gaunera fašistkýho..Takoví maj plný prdele peněz,proto nemaj úctu ani cit k tak vzácné bylině jako je Cannabis.Dobře tak, ještě by s ní něco provedl,hošek.Komorousův syn taky bude jednou pěstovat-na protest svýho fotra.
Vietcong-player
měl jsem to potěšení z osobního setkání...
Připadal mi jak sociopat, on prostě čistí a pomáhá této zemi, že honí ty zasraný feťáky... první, co vypustil z úst bylo nerozlišuji drogy na měkké a tvrdé všechny vedou k něčemu, čemu neříkám člověk... ehheeh

a z toho postupu mám docela obavy... jde o to že on svůj názor bude promítat do své činnosti za každých okolností, což mě v této funkci děsí...
sancha
taky jsem měla tu čest .)

když jsme byli na nějaký akci na us éj ambasádě, bejvalej měl kontakty s amíkama co tu byli 'velký zvířata', já tam točila pivo /a chlastala/ :) mistr komorous si to tam připrděl na svý elektra glajdě bocotomá i s jeho hells angels, zle zaparkovali v centru dění a drsně se procházeli po place. zájem o ně opadnul už když se tam objevil klaus a tušim že robert retford když se objevil, tak po gangsterech už samozřejmě neštěk ani pes, jenom se jim vychcal na mašiny
:teef:
cpala jsem komančovi pivo - aspoň malý si dejte :) /sem si myslela, že kdyžtak budu mít o čem mluvit, kdyby pak sed na mašinu/, jenže on 'je zásadovej'. debil.
:teef:
montauk_monster
znate Lecitele od Tata Bojs z NanoTour........? :D :D
tekknou
citace:
Původní příspěvek od sancha




docela často slýcham od známejch, že jim jejich známej řikal, že si s komorousem pohulili. tomu ale moc nevěřim, je to 'svědectví ze třetí ruky' a spíš mi to přijde jak zbožný přání anebo tyhle mýty vznikaj samy z postu tý jeho funkce.


Jo tohle můžu potvrdit taky.

A ty kydy co jsem četl více na předních str. nejsou než k smíchu!!!vím ,že hůlo je ,bylo a bude panu K nejmenším trnem v oku a to nejsou doměnky ,víc se rozepisovat nebudu.Je jasné ,že nebude nikde veřejně souhlasit z legalizací ,když celej život žene proti drogám,to by si tvz. akorád tak házel klacky pod nohy a co se týče jeho odchodu ,kdo ví možná je už zhnusen tím systémem co na téhle scéně panuje ,nebo už měl jednoduše dost života ve stresu a utajení.Vono asi není žádná prdel rozprašovat drogové kartely s kilama tvrdejch sraček a vedle toho mít fungující rodinu co..
Tajné
Já nevim co se divíte, co čekáte od člověka, co od malička toužil stát se stbákem?
THE_GAME
Komourous je největší řízek. Nechápu jak můžete od člověka v jeho postavení čekat jinej názor na marihuana, než jakej zastává. O trávu tady nejde, jde hlavně o tvrdé drogy. A myslím že je to fakt profík a ví co dělá ... takže respekt.
mettatron
tezko asi cekat ze nekdo kdo je poverenej (na takovy osobe se musej shodnout predevsim ty kdo takovej boj vyzadujou a cerny řitové sou v prvnim siku takovyho boje na ideologicky urovni, ktrej samosebou prechazi jakymkoliv cinum/akci) realnym bojem proti necemu jako sou "drogy" ..

za prvy bude/musi bejt nejakej extra filosof
za druhy bude mit jakkoliv kompromisni postoj v dany oblasti (to by asi vybrali nekoho jinyho, on je nastroj, ne ten kdo udava smer...)
za treti bude neco vic nez bojovnik (zase, je jen nastroj, ne ten kdo vymysli a udava smer)

i kdyz, vsechno a kazdej se meni v case > vyviji se .. a nevylucuje se to inteligenci, tj. s tim aby komorousovy nebo komukoliv na jeho miste doslo ze neni efektivni a v zajmu boje proti skutecne zlejm vecem jakkoliv plytvat drahym casem a energii na ty v jejichz dusledku je organizovany zlocin oslabovany (tj samo/malo/pestitele) .. ne?
tomas2pet
To je nám pěknej ptáček ten Komorous, Oportunisticka svine jak psal Dude.

http://zpravy.idnes.cz/odtajneno-u-...84926_domaci_js
grubba
ja si myslim,že tohleto zamindrakovaný stb-acký hovado nám nestojí ani ze reč a je zbytečný nad ním ztracet čas


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma