Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
C4, Sweet Mendobog, Crystal..crowcubes party;) - Klikni zde pro originální téma
vrrn
Zdravim grower;)
Mam tu nejake zajimave modely cca 22 den kvetu, drip system, growcubes, Bcuzz hydro+atazyme, phytamin, Bcuzz booster, Biobizz bloom bosster....trochu (spis vic) mi to prerostlo, ale nevadi...nezastrizeno krome 3 kyticek:bandit:
A jeste nakonec muj maly milacek, ktery mi je hlida:slizoun:
Jakekoli otazky nebo pripominky vitam, pokud je budu moci zodpovedet..
Grow on!:)
zaya.cz
cesto no moh bys rict jakou tam mas lampu??ale pekna prace hlavne sem zvjedav jak budou takove zajimave modylky vypadat pred sklizni!!este sem totiz neak nevidel nikoho kdo by pjestoval sweet Mendobog akorat tve fota na overgrow-- oh its very nice mr VRRN B-))
Hlava
....no to neni keramzit , to je jak pise vrrn v nadpisu growcubes jsou to maly kosticky Rockwolu 1x1x1 cm :D

2zaya.cz no asi si malo hledal a vrrn je kdyztak slečna :p:

Hlava
zaya.cz
tak pardon se slecne omlouvam za mou nepozornost
vrrn
Takze, Apofiss: growcubes jsou male rockwoolove kosticky a jejich nesporan vyhodna je urcite ve vyborne propustnosti media, ale i zadrzovani-nasavani vody. Na dne je samozrejme keramzit...
Mela jsem problem, kdyz byly kyticky male, rockwool se sice nasakl, ale gravitaci vsechna voda spadla dolu, coz jsem pak musela resit temer neustalou cirkulaci roztoku, aby mely kyti ziviny....no ale ted uz si s poradnym korenovym balem krasne poradi;)
Jinak jedine co mi na povrchu roste jsou malinko rasy, ale to opravdu nevadi..
shikanze: Je to drapatka vodni, samecek-pekne hlucnej kunkal:slizoun:
vrrn
od vcerejska pomalu zacina P-K show..:death:
luckyBOB
ahoj..mohl by se prosim te zeptat na svetlo? cim na to svitis..dekuji..:)
a jinak pekny kytizzZZZ...jen se ti asi tahnou moc navrch ze?..
luckyBOB
nebo udelat kruhovej pojezd a mit tam ty lampy dve..ktere by jezdily dokola..:D:D:D
jen spekulace..:)
smoked...:)
vrrn
ano pratele,
o pojezdu jsem kdysi uvazovala, avsak v dnesni nelitostne dobe, kdy v kazdem temnem zakouti naseho spinaveho sveta ciha zima, tma a bezdomovci, by v mem pripade nastal problem s instalaci pojezdu.
Apofiss
Co to je za místnost, mohulise ptát?Foto celku by pomohlo.Pěkný komínky, jen co je pravda!
vrrn
az bude opet k dispozici fotoaparat-mistnost vyfotim, jinak je na miste velmi vyhodne polozenem..:p:
vrrn
Opet nejake fotky kotatek, cca 40.den kvetu. Pridala jsem PK13-14 a vice kvetoveho boosteru, casteji stridave zalevam cistou vodou s enzymy a upravenym pH.

1., 2.foto: Crystal
3., 4.foto: C4
5.foto: Sweet Mendobog

zbytek tak nejak vse..:)
rixo
hmm co dodat?? parada!!! tie enzymi su co zac??
vrrn
Diky:)
Temi enzymy jsem myslela Atazyme od Atami-Bcuzz produktu, snazim se, abych co nejmene zasolila kyti-tedy aby nebyly prehnojene nebo alespon mely moznost regenerace a lepsiho prijmu zivin.
Jinak u Sweet Mendoboga, ktery pujde pod nuz jako prvni jsem dnes zacla zalevat jen vodou s pridanim Flavor od Ata Organics, ktere se mi na chut vysledneho produktu velmi osvedcilo(jelikoz toto je nevhodne pro drip system-zalevam ted rucne..)-to budu provozovat tak 5-7 dni a pak bude nasledovat stejnou dobu flushing jen cistou vodou s upravenym pH. Stejne tak u ostatnich modelu, ale v zavislosti na dobe kvetu-umerne pozdeji..
luckyBOB
vidim ze to nemas nijak rozvetveny..palnujes na pristi sklizen to nejak dat do roviny..treba pletivem..nebo to vice zastrihat?..nebo se vyzivas v tomto..:).
diky a mej se...jinak pekny kytky..:D
vrrn
Jo hehe to je dobra otazka:)
Pletivo jsem nikdu nejela ani nechci-to je snad jediny zpusob, ktery nikdy nevyzkousim-asi bych z toho vyrostla..
Jinak drive jsem jela bubblery a to byl vzdy takovy mensi bush-vse jsem zastrihavala minimalne jednou. Minule jsem selektovala-tudiz jsem pokud mozno moc nezastrihovala, abych videla jak kytka roste sama od sebe-z toho pak usoudim zda se hodi treba na pure SOG nebo naopak na volny bush apod.. mno a u techto kytek jsem puvodne mela v planu pure SOG.
Bohuzel odrudy, ktere jsem sehnala od jednoho skveleho pestitele (jeste jednou dik-C4-stale genialni;) - si vzrustem ani nicim jinym moc podobne nebyly+se objevily svilusky a ja byla rada, ze to nejak prezily...uff
a nakonec se mi to ted uz i libi, kdyz kytky ukazujou svuj plnej potencial a rostou si pekne volne;)
btw, asi 3 Sweet Mendobozi zastrizeni jsou, protoze se ze zacatku silene tahli oproti ostatnim-takze jsem je zkrotila;)
Ted me cekaji nejake selekce, takze to vidim opet na to same-ovsem tentokrat se zamerim na mixy zeminy a organicke pestovani co to pujde:bandit:
Hellboy
good work...mimochodem jako vzdy :) bejby hehehe

Nemela jsi ted problemy s horkem ??? Popr. nebojis se jich na dalsi grow ???

Je ta C4 znatelne horsi, nebo i pres stari genetiky jede dobre...???

A co zabak, jede jede ? :)
vrrn
Hellboz: dekuji pane pekne:) horko mi problemy nedela, pac v mistnosti je samo o sobe porad spise chladneji (opravdu vyhodne polezena:p:
-akorat v zime, kdyz jsou ty nejtuzzi mrazy je kytkam obcas spis zima..
tyhle vedra rozdejchaly v pohode-vzdy jen dam trochu vis lampy a to staci
bohate..
Ohledne C4: z pocatku jsem do ni moc nadeji nevkladala-jako jedina byla nejvic napadena sviluskama resp. to tezko rozdejchavala a vubec mi pripadala jako takova chudinka.. kazdopadne po prepnuti na kvet a zvlaste ted se nestacim divit co to ta kytka na me zkousi:p:
ultra mega mazec, nadherny opravdu maxi palice a neskutecne silna ovocna vune-to je opravdu bomba-i kdyz je na ni videt nakej ten stres co pravdepodobne prodelala, ale i presto se zatim zda jako jedna z nejlepsich genetik (samozrejme po Apollu11;) , ktere jsem kdy pestovala.
Takze dost silne uvazuju i koupi semen..:)
Hellboy
Moooc zajimave, ja tu C4ku jel zatim jenom venku a pripadala mi jako jedna z lepsich( ale mezi best se neusidlila), ale tezko posuzovat, nebyla moc velika a pak se nekam ztratila :)
Rozhodne teda u chimery nemaj zrovna nejlevnejsi seminka a dost je opevujou, tusim, ze i reaper se zminoval o tom, ze to je slusna genetika...me zatim nepresvedcila, ale sem zvedavej jak to dopadne u tebe, vevnitr sem ji jeste nevidel...
Zatim baj a at to slape a drape :)
vrrn
Myslim, ze tenhle model opevuje Chimera asi pravem..;) seminka sice drahe jsou, ale mam pocit, ze se to vyplati s tak skvelou genetikou....tady fotky C4 cca 47.den kvetu, co nevidet bude deadline:bandit:
wooow pekny bakule:) schowej mi wochutnawku:D
luckyBOB
tak toto vypada opravdu pekne...mnam
nice kytizzzZZ k+
Hellboy
joooo ochutnafka by byla gut :)
na to, co ta matka uz zazila fukt respect, asi celkem stabilni genetika
Vzhledove mi to celkem pripomina superskunk...
sorethroat
:bravo::bravo::bravo: Velice solidně vypěstová C4ka, Crystal a SweetMendobog ;) smekám a gratuluji :smoker:
kolik toho na konec bylo smím-li vědět GE index? napiš mi to klidně do PM jestli neceš prozrazovat veřejně...ale mám takovej pocit že podlě těch šišulí to bude min. 0.8g/W ;) :punk: hehe....
peace...:pimp:
vrrn
Dekuji pekne vsem:)
Vcera doslo na koseni Sweet Mendoboga a Super Skunku, ktery jsem tam jeden mela od Imugnia:-) - cca 55.den, mohlo to byt i pozdeji, ale znate to...:smoker:
Dr.Smoki, Hellboz: C4 stale zije, ale budu na vas pamatovat..:p:
sorethroat: az sklidim vsechno, ususim, zvazim a pak povim;)

Fotos:1.2.-Sweet Mendobog+Super Skunk
3. - 2 vrsky z C4-bohuzel jsem je musela smoknout, protoze jsem objevila nemile naznaky plisne, ktera by si rada pochutnala u stonku mezi nejvetsimi palicemi-to je bohuzel dan za neprirozene velke palice-kdyby jste nekdo vedel co s tim, opravdu bych byla vdecna za radu..
4.foto: podarilo se mi premluvit pritelkyni na tuto fotku, ale trvalo to..:D
Hellboy
that definitelly needs a K+ for sure mistressss...
az se mi sbihaji sliny a nejen kvuli fotu č. 4 :) .... rozhodne si ale zaslouzi nominaci na foto tydne...

Na tu plisen se pouziva Neem oil, mel by "udajne" byt bez vedlejsich ucinku ve forme chuti a chemickych sracek...bohuzel treba repkovi olej aka biool diky tomu neprichazi v uvahu o chemkach s dlouhou ochranou lhutou pred konzumaci ani nemluvim, bohuzel sem ale neem oil jeste netestoval, ackoliv jsem premyslel o postrikani venkovek na podzim, typci na OG to doporucuji...pry tak ziskaji az tyden kvetu na podzim navic.
jinak se jedna o prirodni extrakt ze semen nejakeho indickeho stromu, je to prirodni antiseptkum a proti plisnovim onemocnenim se pouziva i v osobni hygiene lidske :) ... Vim, ze ho maj treba v Hydroponicu, na podzim ho koupim a testnu, minulej podzim se mi ho v Cechach jeste nepodarilo sehnat...
A tu C4 budu mit na pameti, to si pis :) hehehe
packo
prenda
Tééda ty nohy sou ale krásný :D :D.

No,sem se nechal unýst ;).Index je očekáván.To si jela teda pod 1kW,bo růst 400W a květ 600W?

Chvála na tvou hlavu padá,na nožky chvála výše.
K+ samozřejmost.

Jinak co říkáš na UDlovu nabídku?
nozdra
Tag koukám, že luxusní nevyrostlo jenom hulení:frog: máš to(je) fakt krásný, samopochopitelně K+:bravo:
hellboy: ehe prosimte jak ste prisli na to ze s tou mamou C4 neni neco wporadku nebo ze necim prosla???? nejak to nechnapu:) nerek bych ze s ni cokoli je??? :pimp:
rixo
asi mate recht kluuci:-)) tie palice su nadherne, a ze by som si dal ochutnat speka od takej peknej hostitelky, to je jasnee:-))
co dodat pani vrrn:-)) K+++++
Hellboy
no ona ta C4 co mela Vrrn skoro chcipla a dostala strasnej kotel od Svilusek a pak ja sem zil v domeni, ze ta C4 je ta sama, co sem od tebe mel uz minulej rok a prosla tim letnim peklem varicim ....
Take sem ti ji, jestli si pamatujes, vracel jako rizka z rizku, ktery si mi minule jaro dal...prave proto, ze mozna tim peklem letnim u tebe neprosla ziva ...
Ale nevim ,jestli nemas novou :) to by vse vysvetlovalo, ze ???
thats all....proto sem si nebyl jistej tim jak pojede, me venku take nejak extra dobre neprekvapila a proto sem o to vic prekvapenej tim, co je to za peklo :)
hellboy: yaman ty mas ale pamet:frog: ...nadruhou stranu pro kwalitni genetiku to neni jak widno zadna welka zatez:) mas prawdu je to porad ta puwodni wod smrtaka :vampire:
sorethroat
hehe...tu Cé4ku jsem teď viděl ve skříni u kámoše pod 400W a měl tam skoro 360g! :) takže je vidět že ta genetika je pořád dost vigorózní i přes všechny ty strasti a občasný stresy :rolleyes: jojoj trhavina je trhavina...C4 je dobrej model ale působí na mě dost ubíjivim dojmem už jen z toho jeho afghánskýho asfaltovího smellu :) je to zvláštní smell někdy je to ovoce a někdy zase asfalt :) Ale výnosem mě opravdu překvapil frája :slizoun: hehe...
vrrn
Sore: s tim smellem mas naprostou pravdu, ted je ta vune neskutecne ovocna a doufam, ze se nezmeni v asfalt bleh..
Prenda: na rust bylo 600W a 14 dni po prepnuti na kvet bylo pridano ctyrkilo..
Hellboy: diky moc za radu, Neem oil zkusim a povim...doufam, ze bude tak zazracne fungovat jak vsude tvrdi-ted by mi to opravdu bodlo..:/
Jinak diky za ohlasy, zpetna vazba vzdy potesi:)
1.,2.foto: Crystal 56.den kvetu
3.foto: all+C4 s usmiklymi vrsky..
sorethroat
citace:
Původní příspěvek od vrrn
Sore: s tim smellem mas naprostou pravdu, ted je ta vune neskutecne ovocna a doufam, ze se nezmeni v asfalt bleh..


Hmmm...to říkám ;) hehe..hele tak jí hlavně nenech přezrát a pořádně jí vyflushuj :p: pak by jí měl správně zůstat i ten sweetfruitysmell :D hehe... jinak ty poslední fota co jsi poslala jsou fakt pořádný BUMBOkloty :sun: hehe...je taky vidět že jsi princeznám dávala všechny podpůrné lektvary a že ony se ti na oplátku zase ukázaly v plné své kráse :girl: jééémine takové krasavice :bravo: to už tu zas dlóóóóho nebylo takováhle podívaná :)

ohledně té plísně...chci se zeptat jak silnou ventilaci používáš a jestli máš třeba digi.teplomět/vhlkoměr a víš jaký hodnoty ti panujou na konci květu kdy má vlhkost bejt správně sražená na 30-40%
Jestli máš vlhkost na konci třeba 50-60-70% tak je dost pravděpodobný že ta plíseň je díky tomu :( proto je třeba mít trochu silnější ventilaci a udělat pořádnej průvan :) + to je dobrý mít pár cirkulačních otočných ventilátorů na noze ;) ty tu vlhkost taky dobře eliminujou :) Díky tomu se vyhneš jakýmu koliv stříkání čehokoliv :) na kyti kór když už maj takovýhle bambuliony :D
A ještě by mne taky zajímalo jestli meříš Ec? Jestli jo, tak bych chtěl vědět na jakou hodnotu jsi jim to max nasolila?

P.s.: Nevím co je hezčí jestli nohy tvojí přítelkyně nebo ta šišulatá bakule co drží v dlani? ;):eek:;) hehehe...

Peace&Power...:smoker:
vrrn
Jeje digitalni zrovna ne, ale nejaky postarsiho data vyroby se mi tam vali:D Vlhkost mi ver, ze tam mam ted neco okolo 30-ti % a stojanovy otocny vetrak taky+stovkovej trubkovej vetrak, ktery vede k sestikilu..Hned jak jsem naznaky plisne objevila, nechala jsem ventilaci pustenou 24hod a ostrihala skoro vetsinu jeste zbylych listu....par dnu jsem byla zoufala, protoze se zdalo, ze nic nepomaha, ale kdyz jsem vsechny napadene casti rostlin odstranila, vypada to, ze mam pokoj-kontrola kazdy den, ale musi byt, protoze botrythis je silene zakerna a hlavne rychla-svine jedna:rocket:
sorethroat
Jasně :cool: dyť Ty sama víš nejlíp ;) takže jen tal dáááááál.....:D:D:D baví mě ty tvoje growerský thready ;) je to vždy krásná a poctivá prácička :girl:
Jaký osazenstvo příště chystáš na tu BiOrganic party? :confused: to bude určitě lasskomina :p:
Dub-Teaser
Ahoj vrnnítko:)
Máš to jedna báseň! Pojedu Mendobog možná v simplu a ty máš s tímhle kouskem bohaté zkušenosti,tak budeš můj sekundant,viď?:D Jinak ad příspěvek 30: pěkný nohy:) (S)měj se a přeju ať je další grow zrovna tak vypečený,jako tenhle.:)
Dub
vrrn
Sore: Dekuju moc, pokud se jedna o kyticky, tak mas naprostou pravdu-to se ani do poctivy prace nemusim nutit:D pac ty kotata zboznuju:wink:
Jinak na priste bude selekce semen BOgglegumu z rukou Bushy Old Growera, Ak47xBubbleberry od Hygro seeds, Peacemakera a to posledni si necham jako prekvapko, pac to je opravdu extralibustka..;)
Fotos tedy 1.Crystal 60.den 12/12 (zitra jde pod nuz)
2.A ten maly vzadu....pro tentokrat Super Skunk nejspise s mutaci genu pro rustove hormony:p:
3.rodinka C4
4.SM party dresses
vrrn
Taaakze harvest -Crystal + C4 cca 60. den kvetu:devil:
1.foto: v popredi C4, vedle Crystal (vsimnete si velkeho rozdilu ve strukture palic rozdilnych odrud..)
2.,3.foto: C4 (voni opravdu moc moc silne ovocne-hned bych se do ni zakousla..)
4.foto: :smoker:
a dale spokojena Geisha..:)

Co se tyce Crystalu, jmeno ma opravdu po zasluze-jedna z nejpocukrovanejsich odrud, ktere jsem kdy videla a pestovala-moc pekny..
Hellboy
Vypada to na foto tydne :)
Jinak preju hodne zabavy pri poskliznovem mazleni se s kotatky...
no a co dodat k tomu boglu :) Bushy primo zaril radosti, kdyz se dozvedel kdo povede selekci ...... uz sem strasne zvedavej, snad od nej casem bude i ten Sourbubble na test :)
sorethroat
Hmmm :p: moc pěkné :crazy::love::crazy:

Vrrn zajímalo by mne co se ti z těch 3 strainů zamlouvá nejvíc?

Třeba že: (příklad)
C4 nej. smell ale výnos průměr :)
Crystal nej. v produkci pryskyřice :cool:
SweetMendoBOG nej. na výnos :sun:
mooc kraasnyy.....primo k zakousnuti ;)
taky sem pred njakym tejdnem skosil C4, mela uplne genialne kvetovy aroma, avsak pri kouri obcas trosku asfaltovejsi, jak uz se tu nekdo zminil. Co se tyce high tak je to docela umrtvovaci modylek, presto ze sem kosil v 51 dnu kvetu /hlina/...Vynosnosti bych rekl, ze vzhledem ke stavbe kyti /hodne se vetvici/ lehkej nadprumer...
.
tak at slouzej....:punk:
.
btw> co ten sweetmendobog? uz dlouho se na nej chystam, ale bohuzel este nekvete. je fakt tak sladkej?
Hellboy
congratulations to the winner of the pfoto of the week :)
Sem zvedavej kdy dostanes price...ja zatim cekam pres pul roku :flick:
Bílí Vlas



asi to bude znít tak jak nechci,ale.......Ty jsi fakt drsná borka:-))))))*:eek:
carlos
Pro cenu foto týdne je třeba se přihlásit mně PM-kem a sdělit způsob převzetí ;)... Hellboy je ztracený případ, tolikrát jsme se potkali a tolikrát to zapomněli vyřešit :smoker:, fakt ostuda :)... No příště...
Hellboy
jo priznavam a dodavam, ze jsme se domlouvali na predani na osobni srazik, ale vzdycky se to nak zkomplikovalo :) ....neci aby to bylo byvalo vyznelo jako moc velka pruda, ale rejpnout sem si trosku chtel, to se musim priznat :)
impozant
kua to je mrte hulenia mnaaam
Matew
Cau Vrnn,

kytky fakt krasny.. NEvis prosimte ktera seedbanka prodava modylky jako je Sweet mendobog a tak? Nemuzu to nikde najit (az na C4..)!!

Kolik byl zhruba teda ten výnos?

Diky moc!
sorethroat
Zdarec hele sice nejsem vrrn ale uvedu věci hnedle na pravou míru ;)
Ten Sweet Mendo B.O.G žádná seed banka neprodává :rolleyes: Je to od jednoho skvělího growera kterej to vyselektil a vykřížil :wink: Je to vlastně Sweet Tooth 3# (Spice of Life Seeds) x Mendocino madness (T.H.Seeds) x BoggleGum (B.O.G. Seeds) ;)

Ta C4ka je od Chimera Seeds a Crystal je od Nirvana Seeds :sun:

That's all :angel:

Peace... :pimp:
Matew
Díky díky.. možna dokonce tušim o kterého pěstitele jde ;) Každopádně děkuju moc za odpověď protože jsem to fakt (kupodivu :) ) nemoh nikde najít.. C4 a Crystal jsem samozrejme nasel..

Jak bys ohodnotil jednotlivý modýlky dle chuti a výnosu? Ten Sweethmendobog musi bejt asi ultramazec!! (je pravda ze ma velky vynosy?)

Abych pravdu rek, v tomhle threadu napriklad ta C4 a crystal vypada opravdu MNOHEM ale mnohem lip, nez na tech strankach v jiz zminenych seedbankach.. Respect!

Tak ještě jednou díkec
sorethroat
Jak bych ohodnotil jednotlivý modýlky podle chuti a výnosu ?
No jednoznačně je u mě na 1.místě ten SweetMednoBOG :devil:
Když se dobře povede a dobře vyflushuje tak má opravdu megavýnos a zanechává při kouření hodně luxusní sladkej ocas v krku :D kvete pouhých 45-50dní :p: a abych jen nemlel tak mrkni třeba sem ;) hehe...

Jinak na 2.místě je u mě určitě ta C4ka Ta je taky hodně krátká co se doby květu týká :o a hlavně je taktéž schopná vyprodukovat mega yeald :) krom toho když se vychytá její sklizeň v ten pravý čas tak disponuje velice intenzivním fruity smellem kterej se (pozor) díky přezrání může změnit až na asfaltovej smell :rolleyes: ale to nic nemění na tom že to její HigH kope jak trojskej kůň :D hehe...

a na 3.místě bych viděl ten Crystal...kterej je taky velice, velice dobrej ale dle mých občasných zkušeností nejde vyloženě o žádnej převrat :rolleyes: teda až na tu občas šíleně pocukrovanou strukturu :D

Toď vše a nemáš zač ;)

p.s.: Ještě by to ale chtělo aby také vrrn řekla svůj názor :D

peace...:pimp:
Matew
Vim ze se trochu opakuju,ale este jendou dikec za vycerpavajici odpoved!! Ten sweethmendobog, musi bejt asi fakt nejvic nejlepsi.. Typek ho ted ma, taxem moc moc zvjedavej ;)
Co ten crystal, jak je na tom z vynosem a kvetem? (A co si myslis napriklad o masterkush nebo papaya? ;) )

Jeste jednou dik :)
sorethroat
Crystal je povětšinou hotovej tak za 9 tejdnů květu a s výnosem u tohoto strainu je to celkem good :) nirvana tvrdí že na sea of green to může vypéct i 500g na m2! :eek:

Master Kush je stará známá suprová genetika :) velice se mi zamlouvala už dříve když to byl jeden z prvních mála fakt dobrých modelů které se tady v growingu začínaly rozjíždět, to byl Master Kush fakt doceněná genetika :cool:

viz. popis na nirvana.nl
Drive zvany High-Rise - Master Kush byl vyvinut v jedne z vysokych budov jizniho Amsterdamu. Coffeeshopy si tento novy tetraploid okamzite zamilovaly. Kvuli vysoke poptavce byl tento Hindu Kush/skunk hybrid stabilizovan, uveden na trh a stal se nestarnouci klasikou. Master Kush je silna rostlina se stredni vyskou a krovinatosti, kvalitni produkci v hline i vode a skvelymi vysledky ve skleniku. Master Kush ma vyraznou zemitou vuni a jemny kour.

Výnos suprovej taktéž potencionálně možných 500g na m2 SOG technice, květ tak 8-9 tejdnů.

Papayu jsem viděl asi jenom jednou nebo dvakrát live in bloom stage a moc si z toho ještě nepamatuju :rolleyes: takže pořádně ani nevim...ale určitě to je taktéž velice dobrý ;)

Peace...:smoker:
Matew
Kdyz uz se teda furt takhle demente ptam, tak este ohledne Krypta.. :) koukal sem zes ho kdysi pestoval, jak je to snim? Co se tyce chut/vynos/kvet.. nikde jsem ho v zadny seedbance nenasel, takze predpokladam ze je to nejakej krizenecek.. (je to ten od pestitele o kterym zde jiz byla rec) Mas nejaky tipy ohledne pestovani nebo tak? Diky moc!
sorethroat
Matewe ukončíme to tady aby jsme to vrrrn dál nezasíraly :rolleyes: dál už pouze PM ;)
vrrn
Im back and I apologize for the delay..
Co se tyce horni konverzace, sore: jen to tu klidne rozvadejte, od ceho by jinak tenhle thread byl, nechci aby to byla jen egomasturbace, takze smele konverzujte:)
Jinak co se sklizne tyka...sore klidne ti tu odpovim, kdyz mi napises jak se GE index vypocitava (navod ve FAG se mi nejak nezobrazuje nebo uz tam neni..), kazdopadne s vysledkem jsem nadprumerne spokojena. Zatim nejlepsi vynos jaky jsem mela, C4 me opravdu dostala svymi mega naducanymi palicemi, ovocnou vuni a Crystal se projevil jako nejvetsi zabijak a s pocukrovanosti palic opravdu doznal sveho jmena..;)
Sweet Mendobog nezklamal, krasny indikoidni kerik, ktery nezapre sladkeho zuba co se do high a vzhledu tyka..
Chut modylku, podobne jak rikas Sore: Sweet Mendobog je chuti nejluxusnejsi, Crystal trochu skrabe, chut nic moc, ale stav-100% cauchlock, prednosti C4 je spis jeji vhled a vune...chut a high do pohody, ale nic objevnyho..
Ted jsem opet 14 dni na kvetu: selekce matek ze seminek Blue Apollo, BOgglegum a Peacemaker+1 C99 a 1 Nebulka:) takze se teste na dalsi vypecena fota
stay high and dance before the police show up :revolution: vrrn


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma