Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Nebude to pre rastlinky šok??? - Klikni zde pro originální téma
somi2
Nazdárek lidi mám taky malý problém snad mi ho pomôžete vyriešiť, ale podme k veci: už mám malé rastlinky(asi 2-3cm) a zatial ich predpestovavam na balkone, ale dosť sa ochladilo dokonca som počul, že niekde na Slovensku bolo až 0 stupnov síce zatial to vydržali, ale bojím sa aby mi moje zlaťíčka nezmrzli(semena od Dutch passion) a tak rozmýšlam či by som ich nemal dať radšej dovnutra, ale to sa zase bojím či to preňe nebude šok z takého rozdielu teploty. čo vi nato???:baby:
Dub-Teaser
No pokud je nad nulou,tak kytí nezmrznou,ale zastaví růst. Když je necháš na balkóně budou silnější a lépe adaptované pro venek. pokud je necháš předpěstovat budou mít dříve potřebnou výšku,patra a sílu na venek,ale o to bodou mít větší šok z přesazení ven.
Krishna
...no,ale ved to neni zas taky problem mat ich na balkone a ked hrozi mraz,alebo kalamita,tak ich stiahnut na nejaky cas dnu.Trebars na par hodin.Nemyslim,ze by boli nejak strasne sokovane,ved aj vonku sa bezne meni teplota v priebehu chvile...hlavne teraz,Som isiel neska do prace a na slnku teplo ako prasa a ked zaslo a zafukalo,tak po pici zima.ja to robim tak,ze ich mam na parapete a ked je hnusne davam ich dnu za okno...peace
ddt
Jednoducho to sprav takto. Ak su v noci teploty okolo 0 ci tesne okolo urcite ich daj dnu. Nejde predsa o to ci to preziju ale o to ako to preziju. Rozhodne taketo teploty nie su vhodne pre konope. Ak chces utuzovat rastlinky pred tym ako ich das von co rozhodne doporucujem otuzuj ich davanim na balkon cez den a nie v nocy. Pri prenose z pomerne chladneho pocasia do vykureneho bytu tak ako to ty popisujes tak urcite nie je vylucene,ze rastlinky budu trosku zmatene, no rozhodne to bude pre ne prijemnejsia zmena ako ked ich tam nechas v tej zime. Takze rozhodne ak mas moznost ich dat v tychto dnoch aspon na nc dnu urob to!!!
Krishna
hej...presne ako napisal ddt - nepotrebuje to dalsi komentaar


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma