Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Jak to delaj ve Statech - Klikni zde pro originální téma
bukaJ
USA-"to je jak Čína":-) Ta dvojka je logická dost ale nebolí jí to moc? Taky to asi bude muset být silná květina,jen tak nějaká kopřiva to nesnese-nebo? Někdo mi před několika lety řekl o kytce pnoucí se po zemi a já s hubou u kolen hltal. A to bylo jen ohýbání, popř. lámání. Teď mam pocit, že stáááááááááááááále nic nevim. A u té první, to jako ty kořeny vyraší z neporušenýho stonku? Víš ne, takový ty čerství lístky, zárodky novejch větviček-místa co mam nejradši na kytce. Nebo to před tím zaštípneš, použijež kořenovej stimul a čekáš. Docela bych to chtěl vidět, trochu umělečna do toho všeho. To je už extraliga-ne?
bukaJ
Nejsem moudrý, natož velký-i když stosedumde neni zas tak málo. Ale zajmalo mě to.
hary
jo znám tenhle posranej americkej problém a myslím že to není jen v californii a ten spůsob jak tady popisuješ jsem viděl i v TV hlavně ten první na TV REALITY to dávali hodně často a zaplat pánbůh že to není i u nás hlavně to jak sledují indoor pěstitele
Engaren
no ale my nejsme v kalifornii, takže bych se držel klasických metod. Ostatně proč dělat plazivou kytku, když si můžu vypěstovat bonsai!
herb,mrs. herb
Je to celkem dost známý,taky sme letos ohýbali 5 kytek,ale protože byli strááášně vysoký, a blíž u zdi než jiný,tak byli moc vidět...Ale vyplatí se experimentovat,a ta plazivka je celkem hustá...
r-man
V Holandu to s tim plazenim a zakorenovanim vychytali jeste lip: spodni vetve, ktery treba u vetsi kytky normalne oholis, se ohnou a zapichnou do zeme, tak jako je to u prvniho prispevku (ale s celou kytkou). Pak se kytka nahore zastipne FIMem. Nakonec je z toho 5 kytek :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma