Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
***Je Noname skutečně JEN NONAME? *** - Klikni zde pro originální téma
Rastafuk
Předem předesílám že sem na káry :afro:
Opravdu je noname pouze noname nebo jsou to všechno modely který lidi zapoměly???

Myslíte si že je to opravdu tak :confused: Zajímá mě Váš názor :bravo: :smoker: :crazy:
Kutas
noname sou ty, co nevis co sou zac. nejaka odruda to asi bude, muze to byt neco co znas ale nevis, ze to je ono nebo neco co ani nedostalo jmeno a proslo milionem krizeni se vsim moznym :) jo ja sem taky zcokoladovany :/
ja bych nonamy rozdelil na noname skunk a noname obyc.(u nas tomu rikame čeština) a ta cestina zhuluje o dost min nez noname skunk,ale zhuluje.
inVALIDa
NoNAme beru prevazne jako odrudy ktere se tady dochovaly z minulé
hippieHIGH éry. Lidi co je pěstovali tak je často nechali opylit i jinýma
modelama=> jeste vic to degradovalo.
Vetsina lidi co znam tak NoNamemům ktere pestujou rikaji "skunk". lol
Rastafuk
:-D A já myslím že máš pravdu...Ale musím říct že některý (sice málo ale přece) nonamey sou lepší něž leckterý modely! :punk: PEACE
pildo
uz som mal kopec outdorov, ktorych nazov nevedel ani sam pestovatel a niekedy boli lepise ako veci spod lamp. nie potenciou ale stavmi. namiesto jedneho-dvoch prdov zo sklenky si das 3 ale frcis niekedy kludne aj 4 hodinky. a najlepsie su tie s pomalymi nabehmi, to milujem ked po 10 minutach zacnem pocitovat prvy sluk a hlavne ked som dal 4 a viac a neviem co to spravi
Rastafuk
2 pidlo...Přesně! O tomhle sem tu psal... :punk: PEACE
triper
2 rastafuk: myslím, že noname je model, který někdo dostal od někoho a ten někdo taky od někoho a ten původní, co vypěstoval třeba White Whidow, to někomu dal, kterej se s tim nesere a je mu to jedno, co toje :( a řiká tomu "tráva" a takový lidi já nechápu.....
Rastafuk
2 triper...Nějak tak kámo :punk: nějak tak!
HvihviG
No name je cokolif co nemá jméno.
Dude
hvigh - presne tak - noname muze bejt technika nebo Super Hyper Duplo White Bubble Widow:D - proste nevish, co to je akorat ;)
kotg
Ja mel noname a vyrostla mi z toho opravdu dobre chutova kytka.(Tu chut sem proste cejtil desne v hloubce uplne divny).Akorat to byla takova spis indica, protoze spis, nez sem se smal sem sedel a zapomel vystoupit z tramvaje:).Rikam, ze kazdej noname je necim vyjimecnej, ostatne, jako vsechny odrudy znamych jmen:).Jezisi, ja melu sracky.
triper
prostě noname jsou tak na pokusy, když se vám nechtěj dělat pokusy s modelama, ale nejsem zásadně proti noname :)
Rastafuk
NONAME so celkem cool....Hlavně pro lidi co nechtěl moc utrácet nebo začínaj..Já měl 1. Out Jen mix NONAME (od každýho sem socnul tak 3 seeds) a zasadil sem všechny...Byl to faaaakt masakr :-)
pRo*aMaTeR
jen neco zkousim sorrac
pelech
K NONAME modelum bych rek asi toto:
Pred peti rokama mi kamos dal noname seminka co dostal otec jeho mlady na nakym reggae festu.. Prdnul sem je na pokus do hliny a nestacil sem se divit.. Mel sem je outdoor a po mesici rustu mely vo 15 pater vic nez ostatni kyti co sem mel.. A v podobnym duchu to slo dal a dal, az sem nakonec zklizel salamy jak krava.. Nejvetsi sklizen co sem kdy mel =)
A tak sem ten modylek pestoval dal a dal, kazdej rok sem vyselektoval nejlepsiho samce a nechal sem ho vosoulozit nejlepci samici.. A kdyby mi loni nakej zas*anej buze*ant (sorry za ty slova) fsechno nesklidil, tag tenhle NONAME pestuju dotedka..
A hrozne me se*ou lidi, co fakujou noname modylky bez wochutnani, protoze kolikrat ani newi ze ta bezejmenna sracka natrhne s prstem v p*deli ty jejich vysoce slechteny genetiky..
Tim samozrejme nechci rict, zhe mam cokoli proti regulernim modelum se jmenem =) , to bych byl sam proti sobe a hlavne bych byl pekne blbej!!
Zkratka NONAME modylek muze bejt nejwetsi shit ala naka technika, ale to taky muze bejt naprostej zabijak.. A nejhezci je to cekani co z toho bude.. Teda pokud to nejsou jediny kyti co mas zasazeny, to je potom spis stres, aby z toho wubec neco bylo.. Tecka :jumper: :jumper: :bandit:
mcsow
podle mně noname neni, každý semínko který mám mám z nějaýho modelu, a jelikož wim od koho jsem ten model koupil tak podle toho se ty modely jmenujou, a tím pádem už to není noname :)
Kalvados
Taky mám ten pocit, že nějaký nonamy jsou lepší než skérko se jménem. Kámoš (snad každym rokem) vypěstuje mazec ganju, že si dáš pár prudů a energií a smíchem by ses pos...

Taky znám pár lidí, že když řeknu že mám ganju tak by to pomalu ani nehulily :rocket:
Toxikoman
NONAME su semiacka co ne su ziadne modeli ..nemaju taku kvalitu...a vatsinou su sativa
Ježíš
jasny, rozlisuju jen noname skunk a ganu a kdyz se rekne noname skunk tak to je slusny zhulovadlo ale nedosahuje kvalit kupovanyho nebo podlampovniho.
Toxikoman
Jezis= to som este nepocul ale u vas je to asi ine...u nas kazda lampa ma svoje meno alebo nazov jak chces...a ked nevies jej nazov tak sa urcite nevola noname..bo noname su len outdoory
Ježíš
:D tak ty me bavis. to je snad jasny ze si pod lampu nebudes davat techniku nebo je to u vas jiny?
Toxikoman
:D sak ja to netvrdim :D
fire.ent
noname je proste noname a jak uz nekdo rek tak to taky nekdy umi pekne zmastit......


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma