Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 2005 by Claune - Klikni zde pro originální téma
Tak takhle já začínám, je to focený z mobilu, tak že na hovno, ale pro představu to stačí.

Sázím out asi 5 rokem, 4 to vyšlo jednou to ukradli, to jsem nesl dost těžko.
Na jedný je zatím největší kytka, sázená v půlce března má asi půl metru. Jinak kytek je tam asi 20 a přisazuji co okno stačí ;)
Jo a tam to není tonik, ale slepičí hovna s vodou :)
tak se měj te hezky pošlu sem víc až to trochu povyroste
jo a pivo na který mám právě chuť ;)
Storm
ty woe, sem na to pivo dostal chuť jaxviňe
jinak kytky v poho, pul metru začátkem května, to docela de...
No genetika...to já sám nevím ;)

Dala mi to kámoška a je to od jejího strejdy z německa (děsnej hipík ;) ) jinak ostatní je od mýho kamaráda pěstitele, kterej má vždycky dobrý hulení...žádný zdegenerovaný hybridy, jen solidní kouření :)

fansforkresta.cz ;)
Jo a ještě perfektní kombinace :D
Tady je můj inkubátor...no jo zářivková Motole to není, ale jde to i za oknem, nevím teda jak by si s tím poradilo nějaký větší embrio, ale travička tu trochu roste ;)

Takhle to tam šoupám zruba každej tejden...tak že stáří kytek je tejden:) pak jdou na slunce a pak co nejblíž slunci :)

Jo ta větší,sama, tak ta je sázená zhruba v půli března a vpředu jí mám vyfocenou (z mobilu:mutant: ) teď už má asi 60 čísel, jinak zejtra to nafotím pořádně venku, mám u sebe digitál...
měj te se
tyhle tři lásky mám už celej život (od 6 let) a to byly tááááááááákhle maličký, a jak vyrostly....

škoda jen, že se třema holkama to nejde vydržet ani tejden;) ...nic proti vám krásné slečny, bez vás bych neměl pro co žít:love: (malá omluva)
Tak takhle to vypadá dnes, kytky rostou, což je dobře, jen se musejí dostat do výšky kam na ní nemohou slymací a taková ta havěť, většina už jí má za sebou ;)
Tak tady je ještě celkovej pohled na políčko.
Jinak sázím to do zahradního substrátu s pískem poměr asi 3-1.
U každý kytky jsou asi 2 kg. Hnojím to slepičákáma. Ještě jen málo, protože jsou malý,ale jak budou mít větší rozměry tak hovnama nešetřím ;)

Jinak jsem zvědavej, letos dávám celkem dost práce abych měl alespoň něco, minulej rok to ukradli, tak se bojím aby se to nezopakovalo i letos, no uvidíme, mě to baví pěstovat :)

měj te se
Tak že roste to dál ;)
Tady je nějakej detail a celkový pohled na pole.
Místo je ok, jen je tam hromada pnoucího se šípku, což mě dost štvě, neboť to musím pacifikovat pomocí holých rukou, vždyť já si vždycky zapomenu rukavice :p: Jinak kytek je tam kolem 30, už jsem trhal jednoho samce, uvidíme, určitě jich tam ještě bude plno...
Tady jsou fotky z mýho druhýho políčka, holky (doufám že většina bude) jsou sázený celkem pozdě, asi 15. května, ale daří se jim, jen problém tohoto místa je ten že slunce sem pere jen asi 4-5 hodin, ale rostou...tak uvidím.
tak tady je hermouš, sázel jsem to moc brzo a začalo to kvést, pak se nějak zblbnul a tohle z toho je...asi to půjde ven
Tak to je vše, zase něco pošlu až to trochu povyroste...
měj te se
Tady jsou vidět záštipky, jedna kytka, kterou jsem sázel moc brzy, tak začala kvést. Utrhal jsem větve s paličkama a ona se zase rozjela na růst, i když ne tak markantně.
Takhle to vypadá dnes, už to začíná zarůstat a dělat mi radost. Pár celkových pohledů na moje pole první políčko.
Tady jsou vidět kytky, pěkně povyrostly a začínají si užívat sluníčka a pozemského života.
Tak tahle kytka je dost zvláštní, začala kvést tak jsem ji otrhal paličky a ona začal mile růst dál :)
Záštipek pomocí techniky FIM, mám s ní dobré zkušenosti, ale vím, že ne vždy se to povede, někdy dokonce kytka zastaví růst horních pater, ovšem když se je tomu naopak tak je možné z toho dostat i 5 nových větví.
Hnojivo: slepičáky
Dávkování: Do 2 litrové PET lahve je dám asi do ¾. Zaleju vodou a nechám tak tejden odstát. Po tom zhruba deci této vytvořené tekutiny na 2 litry vody. Zalévám to s tím tak 2krát tejdně.
moje druhé políčko, má asi 6 kytek (málo) a navíc jak už jsem psal někde nahoře, tak je tu málo světla. Uvidíme, tady se můžete podívat o co se jedná.
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte podobnou věc jako je v příspěvku č. 18...jeslti má vůbec cenu to pěstovat dál, nebo jeslti tuhle kytku mám rovnou vytrhnout? Já nevím ještě se mi to nestalo. dík za odpovědi
papaja
je to v pohodě kytka přepíná na růst...za nějaký čas se vytvoří první jakoby zdravé listy a pojede si neboj..
jestli mohu poradit s hnojením..
zkus na květ odležele kobylince příprava je stejna jako u slepičinců pozor zkoušet od minimálních dávek a čekat s další spíš 5 dní...kůn má největší procento fosforu až 4 krat vice než slepice, na růstu je to s dusíkem naopak...přeji hodně štěstí v této prapodivné době, kdy létají lidé na Měsíc a nesmí pěstovat jednoletou bylinku na svém pozemku..
tady je něco dalšího
tady ještě list
lipi
Zdárek!
Kytky pěkný a s tou kvetoucí se přiklánim k PAPAJOVI, protože je to celkem běžná věc, že kytka ještě jako malé miminko vystřelí paličky. I když je neutrhneš, tak ona zase přepne na růst a bud evše OK. K tomu hnojení bych řek asi to, že teď, když kytky rostou bys je měl spíš podpořit v růstu, než v květu. Teď radši víc dusíku (naložený kopřivy, nebo jakýkoli jiný dusíkatý hnojivo). Ty kobylince bych žačal, až nasaděj palice.
Hodně štěstí a chutné pokouření.
No musím říct, že se slepičákama mám ty nejlepší zkušenosti ať už v růstové fázi tak i v květenctví. Akorát se musí tak 14 před sklizní vysadit, jinak má hulení divnou chuť.
Jinak dík za rady,mám ještě doma hnojivo NPK. Ale s tím jsem nikdy nepracoval. Uvidíme možná se pokusím s ním zaexperimentovat.
Tak už to začíná pěkně zarůstat, vytrhal jsem 4 samce, vypadá to že jich bude víc, většina kytek zatím neukázala pohlaví. Naštvalo mě, že právě ty nejhezčí kytky(kyťáci) musely ven.
Tady pár fotek...
Další...
Tady je poslední fotka co jsem dneska vyfotil, zatím největší kytka, kterou mám na políčku, pro představu je vedle položená PET láhev.
Měj te se
Pinky
Tak tu všude možně čtu že slepičince sou výborný hnojivo,to sem rád,já mam vysazeno mezi slepicema,teď maj na políčko vstup zakázanej ohradou,ale zbytek roku to vesele hnojej.Mimochodem sou to famózní likvidátoři škůdců(slimáků a jinejch potvor)ještě sem na svejch kytkách nic takovýho nenašel.Ale co má křídla tak to tam zaletí.Kdoby to byl řek že je slepice tak všestranně užitečná.
Tak tady je vidět celkový pohled na políčko, už jsem vytrhal hafo samců, pár kytek ještě vypadá zle (vytáhlý až hanba) tak že taky čekám dálší pánskou klientelu.
A tady další.....
Doufám že to nějaká svině neukradne, už vidím konec prázdnin jako Martin Tomsa....
To je zatím vše...měj te se
Thcmh
Vypadají hezky, snad jsi vytrhal všechny samčoury... :D :D
No většina kytek ještě nesundala spodní prádlo, tak že zatím není co šmírovat. Uvidíme, nejlepší je pěstovat z řízků to se s tim nemusíš vůbec srát.
Doma jsem našel tohle hnojivo, nevím nemám s ním zkušenosti, tak bych se rád optal, jeslti někdo nevíte jak to dávkovat. Složení se mi zdá na růst ok a když to ještě spojím se slepičákama mohlo by to dobře dopadnout. Někdo už mi na groweru radil, co a jak, ale ještě bych potřeboval nějaký zkušenosti od více lidí než do toho půjdu. Předem děkuji za odpovědi....
papaja
mno je to chemilkálie jak cip tahle granulovaná směs-je účinná to jo ale....je to chemka nepříliš milosrdná k přírodě a tvojím plicím ...jediná výhoda je její cena ok lepší než nic...
jeden kněz na přelomu 13/14 století vypěstoval ganju při měsíčním světle...a řekl bych , že vypadaly podobně-prostě málo světla claune co naděláš.....
Málo světla tam není, teda jak se to veme, pere to tam tak od 10H dopoledne do 17H což mi přijde dostatečný, pěstuju tu už pár let a vždycky měly kytky tak 2,5m....nevim, nevim, asi na tu chemku seru, ale když se to pořádně před sklizní udělá pořádnej flushing (nebo jak se to píše) tak mi nepříjde že bych si nějak kurvil plíce...jak tak pozoruju, tak v indooru se jede chemka dost brutálně, tak že nevidím v tom příliš problém...
Jo ještě jsem nedodal, že kytky začínám štípat většinou až teď,protože jsem každej rok měl problém se slymákama a takouvou havětí, tak že je nejdřív nechám trochu vytáhnout a pak až je šťípu.
papaja
mno tak to nevím proč se tak tahaj... jinak v indoor jak kdo jede chemky já a vesměs všichni moji padrugové jedou biohnojiva..
No mně to příjde v poho, každej rok to vypadá takhle nějak podobně, víš jsou to noname modely, tak že normál kopřivy, který nemají v gentice žádný brutální větvení. Uvidíme jak to bude pokračovat, teď je to nějak tak zaštíplý, tak uvidíme za měsíc, ale dík za radu, tahle chemka asi vážně nestojí za nic.
Tak jsem zase něco vyfotil, samci už jsou naštěstí pryč:bravo: tak je ze mě čistej heterák a můžu se v klidu věnovat mým ženám:pimp:

info: 12 samic, z toho jedna už jde do květu, viz. detail, ostatní jen tak lehce chlupatěj, největší kytka už 205cm :punk: ostatní kolem 120-150cm. Trochu jsem posral zašťipování (dost pozdě) ale uvidíme. Stále hnojím slepičákama ale v koňskejch dávkách ;) kytkám to evidentně vyhovuje. Teď jsem to trochu okuchal, potřeboval jsem listy pro jednu známou, má nemocnou dceru a koupe jí v tom. Prý to má blahodárné účinky.
Tak zase někdy....
Dneska jsem byl na druhým políčku...a z 10 kytek, 9 samců :( nevím je možný že by to bylo půdou? Jinak jsem tam měl substrár s hlínou od tamtud, byla dost jílovitá.
claune: mno nevím, minulej rok jsem na tom byl podobně. Letos ještě nevím, zatím se nic neukázalo. Půdou to být může, pokud je moc kyselá, zvyšuje to procento samčí populace (nevím z vlastní zkušenosti, ale tady z G)
Millanm
Mam ten samej problem co ty . Nasel sem si flek byla to sama kopriva a jilovita puda . Dalsem tam par kytek a skoro vsechny pak byly samci . Premejslel sem o tom ale nic sem nevymyslel a ted tady ctu ze mas ten samej problem . Ze by nahoda ? nevim ale urcite si tam pristi rok navezu svoji hlinu . Cus
Obel
každopádně PH půdy má na pohlaví rostlin velikej vliv pokud je to někde v jehličnatým lese, nebo jehličnany poblíž rostou tak ta půda je docela určitě kyselá a pohlaví je tím ovlivněno. Zkus PHčko změřit lakmusovým papírkem, jsou k dostání v každý lepší akvaristice. Ikdyž je na tohle docela pozdě. Příště zkus změřit a popřípadě upravit Ph pomocí dolomitu nebo skořápkama od vajíček. Každopádně držím palečka ať alespoň ta poslední na druhým políčku je holka.
K+ za pěkný kyti :-)

Keep Growing

PEACE

Obel
No na prvním jsou to už jen samice, tak že ok ;) ale v podstatě je tam stejná půda jako na tom druhym. Vlastně jsem ji smíchal se zahr. substrátem v poměru asi 1-1 a je divný že tam tolik samců nebylo, jako na tom prvnim. No co se dá dělat, roste tam asi 15 samic tak dobry....
a poslední pán, kterého si mé oko všimlo až dnes...
tady nějaký detaily...
Omlouvám se za horší kvalitu, mám pitomej foťák. Jinak roste to dál, už to začíná jít do palic a místečko je krásně provoněné :)
to je zatím vše...
Obel
Vypadá to pěkně, tak držím pěsti ať to co roste pak všechno vysí u tebe doma :-))

PEACE

Obel
No doufám, že to tak bude...jinak dík, žádnej zázrak to není, ale doufám že z toho něco bude a příležitostně si z toho pokouřím.
Zajímala by mě jedna věc, jestli je ve vzhledu kytky patrné zda je to sativa nebo indica? Jestli se to dá rozpoznat podle tvaru listí, v příspěvku č.50 je patrný rozdíl v jejich síle. Domníval jsem se a nevím zda je mé tvrzení správné, že slabší listy má sativa a silnější indica. Bohužel jsi se svým míněním nejsem vůbec jistý a potřeboval bych pro zajímavost poradit zda je vůbec možné se řídit tímto faktorem. Předem díky
Obel
2 Claune: základním rozdílem mezi sativou a indicou je větvení, sativa bývá většinou vyššího vzrůstu viz. DP to je čistá sativka. Indica je menší ale oto víc se větví, někdy mohou být patra jen několik málo cenťáků nad sebou, větví se fakt jak prase, pokud je to teda čistá indica. Je možný to poznat i podle listů jak píšeš ty ale není to vždy tak přesný. Sativa má listy užší a delší,indica listy macatější, takový širší,ale velký můžou bejt taky jako blázen. Podle mě je základní a největší rozdíl v tom jak se kyti větví, nejsem v tomhle žádnej profík, mám to jen z vl. zkušeností. Tak snad jsem ti alespoň trošku pomohl.

PEACE

Obel
Tak jsem dneska něco nového vyfotil. Kytky už vesele kvetou.
Tak tady ta kytka bude něco lepšího:smoker: ...voní to neskutečně silně a dobře,jen škoda že je zastíněná vzadu, měří jen něco přes metr...
další...
tady je vidět stonek nejstarší kytky,to je zatím vše
čaues
Tak jsem něco vyfotil u kamaráda, má to vážně krásný.


Hnojivo: růst - konský trus
květ - slepičý trus

Odrůda: No name
Množství: Hafo :p:
Tak takhle jsou na tom kytky dneska, jedna půjde zítra ven, jinak ostatní ještě tak 10-14 dní, možná déle.
kvítky mé
Tak tahle půjde zítra ven, už jí asi týden nezalívám a bylo moc hezky, tak je krásně lepivá.

Úpravy před sklizní: narval jsem do ní dva hřebíky (včera), jen ať se hezky trápí a brečí pryskyřici ;)

Celkově jsem jí polámal, jen ať vzdoruje a plááááče.:death:

Zítra to drahá nepřežiješ :flick:

mějte se
ragnar
naco si tam dal tie klince?
Obel
Jestli to nebude Clauníkovi vadit odpověděl bych za něj, jestli ano klidně to smázni :)

Když kyti zjistí že ji něco vadí, třeba ty hřebíčky, a myslí si že umírá veškerou svou energii směřuje na zachování rodu, tj. do květu :D
Což znamená že když není květ opylený nevznikají semena ale vypouští další a další pryskyřici což je náš cíl že ano :D
Doufám že takhle to jako vysvětlení stačí

PEACE

Obel

p.s. : pěkné paličky :)
Obel: mno, já si teda nejsu jistej tím, že to co říkáš je tak docela pravda. neprospěje kytce, když ju nepoškozoješ a ona zásobuje svoje květy zdravýma cestama? nesoustředí se kytka na to, aby zajistila přepravu živin i přes svoje poškození, tzn. určté hojeni v místě zásahu hřebíkem, a tím pádem vydávání zbytečné energie. nevím, nemám s tím zkušenosti, jen se ptám.
do svých kytek bych ale asi hřeby nevrážel, na to je mám moc rád :)
Obel
nechci se hádat a kazit tím Claunovi thread, ale i plantážníci v Indii chodí s holemi a před sklizní mlátí svoje kytky aby toho ze sebe dostaly co nejvíc, něco si o tom přečti, nebo vyzkoušej, na hojení rány kyti vydá tak málo energie že se nestačíš divit, když jí zlomíš větev a nedolomíš úplně ani ta větev nezvadne, prostě roste dál :D
zdravýma cestama jak píšeš kytka zásobuje květy průběžně podle fotoperiody nebo když se jedná o ruderalis tak podle stáří, když si myslí že umírá všechno jde do květů, absolutně veškerá energie, je to jako když použiješ pro hydroponii Final solution od AH, tento roztok obsahuje právě tento smrtící enzym, který vzniká tím že vrazíš do kyti třeba ten hřebík, akorát ve Final solution je ho tolik že bys vypotřeboval celou krabici těch hřebíků a nestačí to, já použiju letos něco podobnýho ale od firmy Atami co vyrábí hnojiva Bi cuzz, jmenuje se to Flavor, je určen spec. pro hlínu. V tomto případku si kytka myslí že umírá ale přitom jí vůbec nic není, taky hřebíky používat nebudu, dělal jsem to dřív, tohle je mnohem lepší metoda ale zase trošku dražší a složitější, takže se myslím že Claune ví co dělá :) :D
Ničit co to dá ;)

jasný kytka se chrání proti nepříznivým vlivům...a čím? ...pryskyřicí:)

myslím že to co dělám je dobrý, proto to dělám, ale těžko říct jak by zhulovala kdybych to nedělal :)
Obel
JJ :D
Tak něco už jsem sklidil, tady je na ukázku pár paliček.
Dvě kytky šly dolu,zbytek ještě roste. Možná by jim ještě tejden prospěl, ale když bylo 14 dní pěkně, neváhal jsem a vraždil. Řekněmě taky z nedostatku hulení ;)

Zbytek půjde tak za 14 dnů, jedna tak koncem září.
čus
zmrskank
to claune: tyraneeeeeeeeeeeeeee
To na co jsem se neodvážil myslet je tu.

Tolik lásky jsem jim dal, až je nějakej idiot takhle všechny zničil a votrhal. Je to opravdu v hajzlu. Já to nechápu, tohle je fakt sviňárna.

Je mi do pláče.

Co jsem stihnul, jsou dvě kytky, který jsem vytrhnul asi před tejdnem. Zbytek hulí nějakej kretén.

tak se mějte
frogo
To jo to nasere, taky jsem před týdnem přišel o jediné pořádné políčko, dneska už bych možná sušil.
Ale na druhou stranu aspoň že si stihnul sklidit ty 2 kytky, to by na nějakou dobu mohlo postačit,co?
Ještě by mě zajímal výnos(já vím, je to klasická stupidní otázka, taky upřednostňuju kvalitu před kvantitou, ale asi nebudu jedinej, koho to zajímá.
Měj se:punk: :sun: :bravo: :bravo:
Tak že výnos: podělanejch 200 géček (odhadem) suchýho, nic moc, na chvíli to stačí, alespoň něco.
papaja
naja
co naděláškupsi skunk za 350
dopici to je doba
k+
Nejvíc mě na tom štve to, že jsem si většinu kytek ani neochutnal, to je mi fakt líto
husajn
Takový zmrdy bych zabil.Proto letos jedu skleník,ale taky to má svý mouchy jak jistě víš.Každopádně si to měl pěkný. K+
A tohle mi zbylo.( půlku jsem zhulil a rozdal) Můj odhad se, ale stejně bohužel nekonal, holt optimista :smoker:
Vážil jsem to váhou +/- 10 g, ukázalo to 150g, na 160g se jí už nechtělo :)
Jinak tohle je můj letošní smutnej konec, když to vynásobíte počtem kamarádů moc dlouho to nevapadá :) možná díky bohu za to, že jsou zloději,alespoň se neuhulím :D

čaues
lipi
Zdravim Tě Claune.
Předně ti chci projevit upřímnou soustrast, protože naprosto vim jak ti muselo bejt když jsi to tam viděl:-( Mně se to letos po třech letech vyhlo a to jenom proto, že jsem to měl na zahradě.
To je prostě náš boj, boj outdooristů proti těm sviňim línejm:-(
Měj se
Papuanec
No jo no, co naděláš, je to v prdeli, tahle lidi mezi náma budou furt.
claune>sice pozde ale prece ten slepicak je silene kyselej to on dela samce a tvoje palice sice vypadaj dobre ale davat neutralni bio hnojivo jednou tydne a videls bys ten rozdil
mytem je ze slepicak je idealni
on je idealni ale musis mu upravit ph
co se tyce ty tvy corky tak uprimnou soustrast a ku7p si lampu na hovno pestovat pro kreteny hlavne kdyz te tam vykradli loni bylo temer jasny ze vykradou i letos


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma