Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
tajnej na demonstraci - Klikni zde pro originální téma
papaja
Zde je důkaz, že naši snahu o legalizaci bere policie jako projev extremistického hnutí...Je to fotografie zachcená při demonstraci komunistů během 1.máje na Letný. Černou šipkou je označen člen policie oddělení boje proti extremistickým hnutím....co jiného taky rudý mor je...To je v pořádku. Nicméně před dvouma rokama na letný tento samý policista monitoroval dění na demonstraci za legalizaci konopí. Třeba si ho všimneme i v sobotu a vyfotíme si ho. Jinak tato fotka zachycuje zatknutí antikomunisty, který pouze pod podiem vykřikl pár antikomunistických hesel. Kam jsme to dopracovali, když lidé jako Švorcová a Grebeníček mohou cokoliv beztrestně pindat z podia a oponenta hned strkají do policejního auta. Foto číslo 2 zachycuje UV Ksčm a Švormovou a třetí snímek Jakeše / pro mladší ročníky poslední generální tajemník Ustředního výboru komunistické strany Československa před sametovouz revolucí v roce 1989 s důchodcem, který je rudý celý.
_the_wolf_
citace:
Původní příspěvek od papaja
Nicméně před dvouma rokama na letný tento samý policista monitoroval dění na demonstraci za legalizaci konopí. Třeba si ho všimneme i v sobotu a vyfotíme si ho.


http://www.blisty.cz/gal.php?id=168 :wink:
papaja
bezvadný...takže oprava už před třemi lety........
Jirka P.
z konce toho clanku: "Pane ministře Grossi, prosím, pomozte občanům tento nutkavý a v mnohém oprávněný pocit nesmyslnosti plýtvavého zacházení se státními penězi vyvrátit - jinak vás nemá za pár let kdo volit..." :D
papaja
tak
Gross je v háji
co ten tajnej?
obr. britskej list
:angel:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma