Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Jak můžu efektivně snížit teplotu ve skleníku? - Klikni zde pro originální téma
triper
Mam na zkoušku taky pár sazeniček ve skleníku, ale i přes větrání ventilačními okny je teplota tak 30-40 stupňů!!! Mám natřít skleník bílou barvou na skleníky?? Poraďte, jestli máte zkušenosti, díkys
triper
s těma modýlkama hawai je to dobrej nápad, ještě ňáký mít:(
Jinak už jsem natřel vápnem a je to lepší, ale teď je počasí stejně na h....
Dub-Teaser
:confused: :confused:
Natáhnout do skleníku větrák? No tag tahle varianta možná v tom případě,že máš větrák u baráku,ale musel bys mít kurefsky silnej větrák,aby ti snížil teplotu ve skleníku!!!! Zkus kýble s perlitem a studenou vodou,ale newim,jak máš velkej skleník?
triper
2 dub-Teaser: skleník je velkej asi 6x2m!!! Tak ten větrák je dobrej nápad, v létě jsou dveře otevřený dokořán+4 ventilční okna a je tam asi 30-38stupňu a v noci 25(ideální)
Ten větrák snad pomůže..... Jinak jak to myslíš s tim perlitem, jako že budu mít kýble s vodou a perlitem a tim se sníží teplota??? To spíš bude větší vlhkost, ne? zatim
Dub-Teaser
Hollister- perlit drží vodu,takže pokud naleješ do kýble s perlitem studenou vodu,tag ti stoupá trochu vlhkost wííš? Teď už si to pobral?
Jo a větráák sem ještě nikdy neviděěl,co to vlastně je?:confused: Kdyby si woe četl,co píšu,tak bys zjistil,že sem psal,že problém vidim,akorát u vzdálenějších skleníku od elektr. obvodů:)
triper-pokud máš ve skleníku velkou teplotu a neni aktual ten větrák,tak mi věř,že ti ta vlhkost přijde vhod,jelikož v takovym skleníku bejvá docela dusno!
triper
cim vetsi vlhkost, tim neni vic dusno, právě naopak, ne???
KARone
otvor okno voe to pomoze :D
100Thermal
Vymlať sklo
triper
2 100thermal: good idea, ale to by pak nebyl skleník :)
triper
větrák mam a natřu to vodou s vápnem(až bude horko) dík za rady všem! A to by bylo.
husajn
Zdravim.Letos jsem zasadil do skleníku Hawaii x Skunk#1.Nekde sem cetl ,že tomuhle modelu nevadi horko,ale mam strach,ze az 50 stupnu,ktery jsou v lete ve skleniku to asi nerozdejcha zadnej model.Ale jelikoz si nemuzu dovolit vetrak(nebo cokoliv elektrickyho) tahat do skleniku,tak bych uvital radu,jak jak tu teplotu snizit co nejvic.Urcite vyzkousim ten Perlit s vodou.Problem je ze sklenik je rodicu a jsou tam rajcata a papriky atd tzn.mati tam chce mit teploucko:(No snad se ty moje breberky neupecou....
._.
Já sem to řešil takhle:1. Sklo natřít vápnem(ze vnitř)(má to 2 výhody a jednu nevýhodu-sníží to teplotu, kytky nejdou skoro vůbec vidět,ale je tam o kotel míň světla.
2. otevřít okna
3. otevřít dveře.
Vypěstoval sem úplně brutální kýti a horko si myslím jim moc nevadilo:)-Neměl sem s něma žádné problémy(žádná nemoc... palice byly hustý,kytky zdravý.horka bych se nebál.
S těma otevřenýma dveřima sem měl jediný problém-Někdo něma prošel a pak vyšel o pár kg těžší:( Ze sedmi kytek mě zbyla jedna spodní palda:(
husajn
to ._.
Tak to je mi líto.Každopádně já tam mam v létě hrozně brutální vedro a někde sem četl že optimální teplota pro růst je někde kolem 30stupňů (sem začátečník,takže sorry za malá nepřesnosti).No jak řikam,vápno mi mátinka asi nedovolí,okna otvírat nejdou,snad jen ty dveře,ale ty budou jistě málo.Aspoň zkusim,kolik ty Havajský modely snesou.Budu pravidelně informovat.Díky za rady a ať vám to roste:)
._.
Proč by ti mátina neměla dovolit natřít okna vápnem(nebo prostě něčím, co odráží světlo)?šak to je i pro její dobro?nemám pravdu?přehnaná tepllota není dobrá pro žádné kýti.Já bych se jí poptal-když ti dovolí pěstovat marušku, tak proč by ti neměla dovolit natřít skleník barvou?;) ;) :)
husajn
no možná máš pravdu.Uvidim co se dá dělat:)
Leli
sice starý příspěvek,ale každy zapoměl, že kytka se potí, takže spíš bych řekl,že 100% vlhkost neprospíva...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma