Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Jak vrátit kytku do vegetačního cyklu - Klikni zde pro originální téma
triper
Mám problémek, ani to neni moc problém, ale potřeboval bych od vás zkušenějších radu!!!
Takže 7. dubna jsem dal klíčit semínka modýlku EG/Skunk1 a vyrostlo mi 50 sazeniček, které jsem dal do skleníku!
Jenže moje "milá" babička mi je na noc přikrejvala, protože byla zima, ale sundala noviny docela pozdě ráno, takže jim zkrátila dobu světla a kytkám se začali dělat paličky(dost malý)
Zastříhnul jsem kytky nad 3.-4.patrem FIM i normal. A chtěl bych se zeptat jestli se vrátěj do vegetační fáze??? Dal jsem je ven a teď maj světla jako kráva!! Dík moc za rady a zkušenosti!!!
Dub-Teaser
do vegetační fáze se vrátěj sami,pokud už babička nebude přehazowat nowiny:) Ale tim,že si je teď zastřihnul sis to zhoršil. Pokud ti kytka kwete a ty ji zastříhneš a ještě chceš,aby ti pořádně vyrostla,tak newim,jestli nato všechno bude mít dost energie? Potřebuje živiny!!!
triper
jasně, ale kdybych nezastřihnul, tak pokvete dál, protože, co by se jinak stalo s vyrostlíma květama, kdybych nezastříh???
triper
Jo a živiny dostala-zasazena do substrátu 40%kompost 30%floria substrát 20%perlit 5% dolomitický vápenec a 5% slepičí hovna!!!
Dub-Teaser
není pravda,že by dál kwetla!!! pokud dostane ta kytka víc swětla,tak samozřejmě začne dál růst. Mix máš do pohody:)
triper
dík za mix! Ty paldy byly fakt asi tak 0.5cm, tak snad budou pokračovat v růstu!!! A kdybych nezastřih, tak co se stane s těma paldama??? ňejak si to neumim představit, jak z paldy začnou růst list:)
Dub-Teaser
Koukej je to vše o periodě. Poku kytka zaznamená wíc swětla palice přestanou bobtnat a kytka začne rašit nové větvičky,proto se to dělá,když nemá kytka dost větví na palice,tak se přepne na růst,aby kytka zmohutněla a měli se kde tvořit palice,chápeš?:)
triper
O.K!!! Tak snad se uchytěj!!!! Jinak vypadaly perfektně, mám je i vyfocený, kdyby zajímalo na bazaru od triper. Já je mam na chatě a jezdim tam jen na víkendy, takže se mi o to přes tejden stará babina!!!
Co jedeš ty??? In nebo Out? A jaký modely?
triper
Jinak mám Outdoor- Early misty, Haze, Earlygirl/skunk1 a klíčim durbanpoison, blueberry, durgan matta, P.P.P a Ice queen. A hnojit budu vykvašenejma slepičincema, a wuxal super
Dub-Teaser
Já mam letos Shiwa skunk,dutch surprise http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=15910 a dnes jsem dal klíčit Passion 1 a masterkush,ještě mi přijde Shaman a Early bud,Ob z minulýho roka a strašný kotle ganjy:D
triper
husťárna!!! Taky jedeš out!!! a čim budeš hnojit? Podle mě se nevyplácí outdoor hnojit třeba Advance hydroponic of Holland nebo general hydroponic, protože bych vypotřeboval v pěti zálivkách....
triper
Jinak, nechceš mi ňáký seeds vyměnit? (jestli zbydou)
Dub-Teaser
Já nehnojim a pokud jo,tak slepičákem,nebo jinýma hownama:D No těžko říct,ale z orig. semínek mi určitě nic nezbyde! Mě po poslední výsadbě nikdy nezbydou semena!
triper
škoda, ani ty OB??? Já bych ti za ně dal ňejaký EG/S1
triper
Piśte lidi dál zkušenosti, jak to řešit atd.
Jestli se to někomu z vás už stalo a jak jste to řešily?
thanx :)
Krishna
...ziadny problem..ako tu uz niekto napisal,aj keby si ich nestrihal,tak by maximalne odkvytli tie malinke palice co si o nich pisal,ale cela rastlina bude normalne pokracovat vo vegetativnom raste.Zalezi to jedine na dlzke dna...cize casovej periode svetlo/tma.Niekde som dokonca cital,ze chlapik mal burinu doma v byte a nechcela mu ani za svet zret...nakoniec zistil,ze to je sposobene tym,ze ked nahodou isiel v noci do chladnicky nieco zjest,tak rozsvietil na chvilu svetlo a to tej rastline stacilo na to aby stale ostavala vo faze ked nie a nie dozriet...potom tam dal modre svetlo,na ktore burina nereaguje a bolo po probleme...to iba tak okrajom...ber to z tej svetlej stranky,babicka ti vlastne pomohla,pretoze poznas dopredu pohlavie.Pri outdoore to je vcelku vyhoda,pretoze nikto z nas nema rad ked sa mu na jesen zacnu ukazovat samcie kvety a preriedi sa mu to na policku...takto vies,ze mas samice...:)
SenSiKind
...přesně.
Ja sem měl letos kytku asi měsíc a něco doma na zářivce (24W) pak ji přepnul na květ, když byla asi 10 cm vysoká. Nechal ji za oknem, objevily se paličky, kytka se vytáhla (a zeslábla ;) ). 15.4. byly příhodný podmínky, aby šla ven. Asi 14 dní moc nerostla a jen sílila. Ještě omrzla. Malý široky lístky. Dneska jsem jí byl pohnojit a prostříhat. Byl jsem velmi mile překvapen. = Kvete už jen trochu (blizny jsou vidět ve všech patrech) a hlavně vyrostla už na asi 65 cm (bez květinače = jo mam ji ve většim květináči) ! Nový listy 4x větší !!!! prostě nádhera.
SenSiKind
btw jsem ji měl ze semínka tak proto :p
triper
2 krishna: Dík moc, bylo to vyčerpávající, ale moc mi to pomohlo! Nyní je mám už venku a začínají vyrůstat nové výrůstky a zdá se, že se jim daří a pohlaví jsem rozpoznal a to je +! Jinak je teď bohužel špatný počasí, tak musím doufat, že nezmrznou!!! Zatim a ještě jednou dík
triper
2 sensikind: tak se ti to vyplatilo, ale 15.4 byla dost zima, se divim že to přežila, ale asi je holka odolná.... já dal ven 1.5 a jsou teď velký asi 10-15cm, protože jsem je dal do země až po první patro listů(ne děloních) A čím hnojíš?? zatim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma