Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Skleník a zavlažování - Klikni zde pro originální téma
Fida
Už 3 rokem pěstuju ve skleníku a ted jsem si sehnal šlechtěnou odrůdu,a
chtěl jsem ,když už ji tak pěkně přihnojuji aby nepřišla ani kapka nazmar
Tak jsem vykopal ve svém skromném skleníčku džuznu o průměru asi 60 cm a do ní dal igelit ,abych zjistil hladinu stojící vody tyk jsem tam dal trubku o průměru 4 cm a klacíkem zjištuju hladinu vody,zalil jsem to 30 litry vody a vysledek po 24 hod. 3 cm vody na dně,druhy den už to bylo nasuchu takže o přelévání se nebojím.
Fida
Abych nezapoměl.
jack_cz
tvuj pokus zrejme ale nepocita se vzlinavosti vody ve hline ( substratu ... ) , funguje to jako knot v nejake te petrolejove lampe, treba. mam tim na mysli ze se ta voda jakoby rozprostre do stran ( nahoru) do okolni hliny, podle fota sem to presne nepoznal. Myslim, ze tyhle zmerene udaje nejsou nijak smerodatne a temer nic jimi vlastne nezjistis. nejsem si jistej, jestli sem te spravne pochopil, nebo jestli pochopi nekdo me, kazdopadne za ten vykop K+.

p.s.: myslim ze ve skleniku si muzes v poho vlhkost, teplotu a hlavne zalevani vychytat pouhym navstivenim, ne odhady a pokusy - to uz by musel byt "profi vyzkum" aby to bylo presnejsi nez pohled na kyti nebo na vlhkomer - alespon můůůj názor.
Fida
No nevim jak to myslíš ale, chtěl jsem naznačit, že když přihnojuješ tak to proteče a nic, ale když pod tim je igelit tak se to zachytí a kořínky od kyti co jsou až na dně tak to pěkně vysajou...,a jak už sem psal když sem to to zalil 30 litrama tak hladina byla 3 cm a druhej den nic,tak se nebojim ze to přeleju a kyti uhnije.A rostlinka ma dostatečně husty kořenový systém aby vyplnila cely ten prostor,ale to je samozřejmě dané množstvím živin,...
Fida
Ještě sem chtěl ukázat kyti...ale zatim je ještě malá...
triper
A co je to za model?
Fida
Kristal ,ale to neni moc vsedni odruda...
Fida
Hollister-objednal,made in Deutch...
Mr.Palice-Když to řikáš,já nevim ,dobrá utřel's mě,ale aspoŇ to bude dobře zavlažovaný...
executor
MAM DOTAZ!!!!!O víkendu chci presazovat moje kytky do skleníku.... Mám je v květináčích kde se jim velmi daří (kvalitní půda, perlit...) Ve skleníku je hlína, ale není zdaleka tak kvalitní jako v těch květináčích....CO JE LEPŠÍ?...dát kytky do skleníku v květináčích, nebo je přesadit do hlíny, která je ve skleníku? Dekuji za odpovedi a pestu ZDAR
kamil
zdravim
normálně do hlíny (je to více přirozené, kořeny konopí jdou až do hloubky tří metrů). A navíc jsem neviděl skleník, kde by byla špatná půda pro konopí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma