Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
150W,Orange Bud a Budha skunk - Klikni zde pro originální téma
Mza
Jsem začátečník a tohle je můj první indoor.Řízky už jsou v 35 dni růstu a chci je nechat ještě tak týden a pak přepnu na 12/12.Skřínˇmá rozměry 160/55/65.Mám tam sodík 150W a úspornou zářivku Philips 18w.Větráky mám 3,dva na odtah a jeden na pasivní přívod.Hnojim zatím Kristalonem start a pak Kristalonem plod a květ.Hlínu mám pro kaktusy(70%)a v tom perlit (30%).Rostlinstvo:Mám tam 2 Orange Budy kteří jsou v hlíně a 2 Buddhy,jeden je v bublákovi,ale trochu zaostává za ostatníma a druhý je taky v hlíně.Klidně mě terorizujte,asponˇse poučím.Jo a nemohl jsem vrtat do skříně tak jsem větráčky přilepil ke dveřím skříně.Fotky budou za chvíli.
Mza
Tak tady jsou ty fotky.
Mza
1foto:Moje skřínˇ 2foto:Orange Budi 3foto:všechno pohromadě
Frank Krank
Sodik daj urcite nizsie a usporku mozes dat este nizsie,
pretoze neprodukuje tolko tepla ako sodik.

Urcite zvys vlhkost (napr. nadoby s vodou a perlitom)
a porozmyslaj o kupe thermometra - aby si mal prehlad o teplote a vlhkosti,pretoze to je zaklad a bez neho sa nepohnes.

Viac zastrihavaj,nech sa ti rastliny tolko netahaju do vysky a vyplnia ti priestor,neboj sa zastrihavania a s kludom to strihni.

Este poznamocka : pasivny pritah je pasivny len bez pouzitia
ventilatora,takze v momente ked mas na pritah ventilator,tak mas aktivny pritah :mutant:

Vela Urody :bandit:
Mza
Mám ten sodík 35cm od kytek to se mi zdá v pohodě,protože když jsem zkošel dát sodík zhruba 20cm od kytek tak listy u Orange Budů byli do 10 hodin světlejší a zdálo se mi že schnou jinak poskytnu další foto.A díky za rady teploměr i vlhkoměr si určitě do týdne pořídím.
Mza
Mám problém a nevím co s tím.Ten Buddha kterýho mám v bublákovi se nějak klátí a listí mu jde dolů.
Radegast
Mas ho v rockwoolu? ...podivej se jestli je ten rockwool prorstly korenama. Jinac doporucuju zalivat rucne 1x denne, dokud kytka nespusti koreny do roztoku, protoze vlastne boblas "naprazdno"...
cus
mati0n
neco me rika ze koreny uz asi ma zapusteny tak ten problem bych nevidel... kdyz sou ty rizky 35 dni stary
Mza
Jo v rockwoolu to mám a ty kořeny jsou už tak 5 centimetrový a plavou si už ve vodě.Ph vody nevím.Ta Philipska je nahoře vlevo.
Mza
Jo mam to v rockwoolu a kořeny jsou dlouhý už tak 5 centimetrů.Ph vody nevím. 1foto:sodík je 25 centimetrů od kytek a ta Philipska je vidět vlevo. 2foto:kořeny jsou už prorostlý do vody.
Mza
Nevíte kolik gramů můžu čekat od mých kytiček pod 150W?Vůbec nevím jaké mají moje odrůdy výnosy.
Frank Krank
Ph je nutnost a bez spravneho Ph ti nic nevyroste(o PH a EC se dozvis uzitecne info ve FAQ a to nerikam jen z nutnosti),
takze bud lacnejsi varianta - akvaristicke kvapky
nebo drazsi varianta - Ph metr z growshopu.

Dalsi moznost je pro tento krat ist len v hline a bublaky nechat az na dalsi varku.:rolleyes:
Frank Krank
Vynos pri 150 je priemer tych 70 - 80 gramov,
pri tvojich podmienkach to ale bude menej,ale prajem ti co najviac :bravo:

Pre maximalizaciu vynosu a zaroven kvality ta caka este dlha cesta
zavisla predovsetkym od financii,skusenosti sa nazbieraju v praxi rychlo.
Mza
Díky moc Frank Kranku.Kolik stojí ten ph metr z Growershopu.dik všem co mi poslali karmu.
Mza
To Bensee:Ten bubler jsem dal nakonec za okno a zase se Buddha chytl.Papírky zítra řeším.Však se podívej.Jinak dik za karmu.
Mza
Tady jsou zase nové fotky ze 40dnu růstu. 1foto:kytičky 2foto:po zasnutí světla 3foto:kytičky .Za jak dlouho mám přepnout?
prenda
Zdarec growere!
Jestli ti můžu poradit tak bych je štípnul,nechal bych je podle vejšky skříňky na růstu,aby před přepnutím vršky dosahovaly od květníku cca do poloviny vejšky + 15 cm od lampy a roztahal bych větve co ti vyrostou z boku do stran,neboť nemáš využito moc prostoru v pěstebně.

Ať ti to roste ;).
Mza
Tímhle hnojím(hnojivo pro hydroponye.
rixo
kamo ja by som uz prepol nakolko rastlinka ti este po prepnuti povyrastie nejakych 5-10cm neviem teraz presne ci to mas indicu ci sativu vaac:-))
kazopadne celkom slusne:-))
a mne sa paci zaujimava genetika:.-))
Mza
Orange Bud je sativa a Buddha skunk je indica.Já si myslím že na zastříhnutí do Y je už pozdě,protože vršky maj taky celkem silné stonky,a kdybych to zastřihl tak by se s toho kytka nemusela vzpamatovat.Mám pro vás další foto.
wad
Já si nemůžu pomoct ale ty kýtíz e fakt kotel táhnou dovrchu... Stonek sice silnej maj, ale ty seš snad silnější :) myslím že to zastřihnutí je kotel potřebná věc a když to skusíš trochu pozohýbat (třeba drátama) tak myslím že to ještě bude v klidu...ale musíš si nechat poradit... ty kytky teďka vypadaj jak připravený na HDSOG :)
Mza
Dik,že jses za mě zastal Bensee.
Sinuhet
Zastrihnuti rozchodi vzdy. Kdyz ustrihnes vrsek, tak zacnou intenzivne rust nejblizsi vetvicky. Coz byva o patro niz z mista kde vyrustaji listy. Tyhle vetvicky prerostou zastrihnuty vrcholek a mas vrcholky dva. O neco vice zacnou rust vsechny ostatni vetvicky, protoze se do nich jako by prelije energie, kterou kytka investovala do rustu vrcholku. Zastrihavanim vlastne rikas kytce, ze v danem miste uz nema rust a ma to rozjet jinde.
Mza
Další foto po zastřihnutí vršků.
Mza
Kytky jsou 4 dny po zastřižení,a zdají se mi košatější.Pořád jedu 16/8. 1,2foto:pohled na pěstírnu. 3,4,5,6,7foto:Orange Budi. 8,9foto:Buddha skunk. 10,11,12foto:bubler Buddha skunk.
Mza
Kytky jsou 4 dny po zastřihnutí a zdáji se mi košatější.Pořád jedu 16/8. 1,2foto:pohled na pěstírnu. 3,4,5,6,7-Orange Budi. 8,9-Buddha skunk.
TheKeptn
ten růst bych nechal ješte tak týden a když se bude některá čáast moc vytahovat zaštípni..zkus to ať jdou trochu do šířky..
Mza
To Bensee:tady máš nějaký foto.Celkem se bublakovi daří.Potřeboval bych poradit nějaké dobré a kvalitní hnojivo na květ,ale jen do 600Kč.Díky za všechny rady.
Mza
Další foto z 51 dnu růstu a za dva dny budu přepínat na 12/12.
Mza
Potřebuji poradit!Koupil jsem si z netu Phytamin.Mám ho používat samotný na postřik listů nebo ho mám používat na postřik listů a kristalon plod a květ na zálivku.Jinak jsem přepnul na květ.Další fotky pošlu brzo.Díky za rady.
Kwjetoň
No, konečně to začalo vypadat trochu xvětu :D

Ten Phyt-Amin se určitě vyplatí, je znát už po prvním postřiku...

Normálně dávej postřik P-Ačkem a zálivku hnojkama zároveň...

Jen bych bejt tebe koupil to OBMko, fakt nestojí moc (do 100,-) a je určitě lepší, než Krystalon (to je taková základní hnojka pro mamky na rajčata :sun: )

No zatim se měj a přeju ti co největší výnos...:punk:

:afro:
Mza
Mám už kytky 3 dny v květu a jsou strašně moc zarostlý.Už začínaj zárodky šišek.Další foto dodám až 12dnu květu,protože ted nemám foták.
luckyBOB
ja bych doporucil kvalitnejsi hnojiva.....dyt v grows je maji za 400 a tak..tak proc kupovat nejaky obm za 70kc...Advancet Hydrop..doporucuji..a cena neni nijak zavratna.
peace
Mza
Takže kytičky jsou ve 14 dnu květu a zdají se mi zdravé.Ale ty paličky se mi zdají dost malé na to že jsou kytky 2 týdny v květu.Možná je to tím,že je mám v malých květináčích viz foto,ale u ostatních groverů jsem taky viděl takové 3litrové květináče a měli hezké a mohutné paldy.Jinak na postřik mám pořád Phytamin a Kristalon plod a květ na obyč zálivku.Podívejte se na fotky a poradte mi co mám udělat.Díky!
Kwjetoň
Dvoutýdenní paličky myslim v poho - eště se dost nafouknou - maj na to měsíc a půl, taxe neboj - sklidíš dost :D
Květináčema to nebude - spíš světlem - když chceš velký palice, tak si musíš holt pořídit výkonější lampu, no...
A taky hnojky, to je základ :D

:afro:
Mza
To Kwjeton:Prachy budu mít až tak za dva týdny,myslíš že když místo kristalonu pořídím nějaké jiné hnojivo(třeba od ADVENCED,nebo GENERAL)že to kytkám ještě pomůže,protože bych to hnojivo měl až tak v 40dnu květu.Dík za rady.
Hanyz
V hline by jsi mel ve 40 dni kvetu hnojivo spis vysadit, jestli ho pak nechces hulit.
Kwjetoň
Mza: Tak to bych rači koupil třeba Final Solution (nebo jaxe to píše :D) či Ripen, jak říká Hanyz - na hnojky už bude skoro pozdě...
Tagže raději investici do enzymů a flushovacích sratchek, mrkni se do trejdů Growermasterů, třeba UdL má hezkej trejd o G13 :wink:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=12633

nebo i jiný - prostě si zjisti, co je potřeba a kup to :punk:
sorry, že ti neporadim víc, ale v tomhle fakt nejsem zběhlej :rolleyes:

Ale esi hnojíš Krystalonem, tak by to chtělo změnit co nejdříf, třeba za blbý OBMko, to je z těch levnějších a bude určitě lepší, než K... Stojí asi 100,-, dá se sehnat všude a je v pohodě...

:afro:
wad
No nevím jak s těm hnojkama..to si nenajdeš ani pár korun pro svý holky ?? Třeba b´cuzz atojí asi 300 a je ho fakt dost (to máš 2x po litru) Věř tomu že pokud to necháš bez hnojek tak na tom ty paliczky budou šptně..s krystalonem toho moc nevyhraješ..já ti radím, skus něco ušetřit a dopřej jim co chcou... :girl:

btw: to OBMko se taky dá ale stačí připlatit a máš něco o hodně lepšího..pokud chceš AH nebo GH tak ty tě vyjdou teda už docela dráž ...
rixo
a hlavne si uz mohol skusit prepnut, ja vzdy ked pestujem nejaky model 1. krat, skusam jeho ryclost kvetu, to o kolko % sa este rastlinka povytiahne, a na dalsi krat uz viem kolko ju xcem mat na raste, kedy ju prepnem, ako zastrihavat, je dobre spoznavat ten model a vychytavat jeho specifika.....aj o tom je podla mna growing.-)) nielen pestit a huulit.....teda aspon pre mna:-))
ale inak pekne, a mne sa opakujem, paci ta genetika!!:-))
Mza
Tak tady je další foto.Mám tady vyfoceného toho Buddhu za oknem.Kytky jsou v 19 dnu květu.Myslíte že ty kytky jsou v poho?Protože za ty 4 dny vypadaj skoro stejjně.Nejvíc se daří Buddhovi,to je ta nejmenší kytka v hlíně.Vyřeším si asi to OBMko,protože ten Kristalon dávám kytkám obden a moc jim nepomáhá.
Kwjetoň
Hele, myslim, že to OBMko bude fakt lepší - moje kytky sou cca 10 dní na květu a paličky maj stejný...
Neříkám, že OBM je bůhvíjak super, ale lepší než Krystalon bude určitě, kdyžtaxe mrkni do mýho trejdu, ale fotky budou asi až o víkendu, so please wait....

:afro:
Mza
Kýtí jsou v 25dnu květu.Koupil jsem OBM a hnojím.Na postřik stále Phyták.OBčka jsou vysocí 55-60cm a Buddha 45cm.
Foto1,2,3-Pohled do skříně
Foto4-pohled venku
Foto5-hlavní šiška Buddhy
Foto6,7-OB venku
Foto8,9-Buddha venku.
Maxton
Začalo se ti to pěkně srůstat,to budou mocny slámy!!!!!!!!!!(K+):beer:
Mza
Dobrý den groveři!!!!Mám pro vás nějaké foto z 35 dne květu.Kytky se začínaj oblepovat pryskyřicí a taky pěkně smrdět.Ale chtělo by to aby ještě nabrali 2krát tolik jaké jsou,protože kdybych dal aspon 50 gramů tak bych byl vela rád.Zatím čau.
executor
Vypadají nádherně:D Taky bych chtel takový mít pod tou mou 70kou......K+4U
Mza
Kdyžtak lampa je zavěšená zhruba 15-20cm od vrcholků.Další foto dodám až z 45 dne květu i s porovnáním krabičky od cigaret.Díky za Káčka.
Mza
Nevím co mám dělat!!!!!!!!!Byl jsem totiž dva dny prýč z bytu a jak jsem přijel tak všechny listy u kytek byly srolovány a svěšený totálně dolů.Bál jsem se,že kytky jsou už v háji,ale bylo to určitě nezaleváním.Tak jsem kytky pořádně zalil a postříkal ty listy studenou vodou a vzchopily se zase do pořádku.Ale šišky se mi zdaj jako by trošku ubyli,ale hlavní je aby to kytky zvládli až do konce a nabily ještě nějakej ten gram.Co myslíte vy groveři?Však zhlídněte pár fotek jak na tom jsou.
Mza
Ještě pár fotek.Sorry za to foto něco je rozmazané.Porovnávat s krabičkou od cíg taky nemůžu,protože u sebe zrovna žádnou nemám.Jinak budu hodně rád za všechny rady.
prenda
Nj,trošku si je připálil,ale nevypadá to vážně :D ,bez starosti.Kolik dní máš kytí na květu?Ty suchý listy ostříhej,aby se ti do toho nedala plíseň.
Mza
Ne nepřipálil paldy jsou v poho,ale listy nějak zežloutly ale jen pár.Podle mě to je tím nedostatkem vody.Kýtí jsou v 44 dnu květu,ale ty paldy na to nevypadaj dost mě to štve.Potřeboval bych nějakou šikovnou radu na zvětšení palic.
Mza
Prosím vás kdy mám začít flushing?Mám pak třeba v 50 dnu květu svítit třeba jen 10/14 tak 5 dní a pak jeden den tma nebo jak to mám udělat,protože s koncovkama nemám moc zkušenosti.Prospělo by to zkrácení svícení kytkám?Díky moc!!!
Mza
Mám tady pro vás nějaké foto Buddha skunku ve 46 dnu květu.Nevím kdy ho mám seknout,protože už má listy suchý a trochu žlutý.Celkem dost jsem jich ostříhal ale jen u buddhy.Bojím se aby to nepřešlo z listů na šišky.Tak kdy ho mám seknout.(Podívejte se na pár fotek).Jinak Orange Budy nechám tak 10 dní,protože ti jsou ještě v pohodě.Díky za rady a za Kčka.
prenda
Jak to vypadá kámo? :D

Už'sklidil?
Mza
Ne ještě nééé!Kytky mám v 55 dni květu a sklidím je za 5 dní.Mám tady pro vás nové fotky.čekujte
Mza
Ještě něco......
Radovan
Proč sis tak stěžoval na palice vždyt je maš pěkny nezdaj se mi naky maličky!!!peace
mikes
no parada....no na paldy si stezovat nemusis, protoze na 150w jsou podle me hodne dobre...sory ze se ptam (urcite to tady nekde je) ale cim si hnojil???????jinak K+ kazdopadne
Matrixx
no comment,K4YOU a přestaň si stěžovat:D :) ......
Mza
Hnojil jsem OBM a phytaminem.Díky za Káčka.
LOksa
Kolko toho bolo?
Mza
Vážil jsem to jen suché a bylo toho:1Orange Bud-24g,2Orange Bud-28g,Buddha-18g.Spodky jsou hnus ale od středu se to dá hulit,ale vršky jsou pohodovky a nahodí tak na 2 hodky příjemnej stávek fakt good.Ale mohlo to být lepší.To je všechno kvůli té 150ce,tá ty šišky moc neprosvýtí.Šišky jsou tak středně tvrdé.Jinak díky všem za sledovanost tohohle threadu a za všechny rady co zde padly.Uvidíme se brzo a to nově se čtyřkilem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma