Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Jak se k vam lidi chovaji? - Klikni zde pro originální téma
Leštěnka
Ahoj ,tohle me opravdu zajima. Sice uz tu podobne tema "Jaky lidi mate v okoli" , ale ja vam tu chci nastinit vlastni pribeh.
To bylo tak. V zime jsem byla na horach, s myma znamyma - respektive s kamaradama my segry - te je 30 , ja jsem o 12 let mladsi. Jezdim s nima na ruzny akcicky uz asi od peti a bez problemu, ale letos to prislo. Byli jsme tam na moje narozky a tak ze si neco smotnu a pohulim. Vyndam krabicku a uz to jede. Ty fetaku. Hnusna smazka. Skoncis na ulici. Btw v hlave jsem mela 3 dready - uz to s ni jde z kopce, zacina se z ni stavat zevlak a spina. Uz jsi mela pernik?Ne to je divny, to bys ve svym veku mela...Samozrejme trochu prehanim, ale bylo to v tomto duchu.
Pritom oni jsou ta typicka populace co si koupi 2 sudy a jedou se zlejt. Pak se chovaj jak prasata a nekde se vali. (Asi to tak bylo vzdycky a mozna jsem to uvidela az letos). Jsou k jakymkoli nazorum a argumentum pro huleni hlusi a diskutovat o tom proc ne nechteji, jako ze ma inteligence je prilis nizka, nez abych mela na to je pochpit a navic jeste nemam ty zkusenosti, ktere prijdou s vekem.
Mozna vas zarazi ze jsem s nima nekde nekdy byla, kdyz jsou takovi, ale oni jsou v jinych vecech vazne OK.
Takze by me zajimalo, jak se k vam chovaji lidi, pred kteryma jste jeste nedavali jointa / nevi to o vas/ nikdo by to do vas nerekl.
Dik za odpovedi a slunce v dusi
wad
Jo to taky znám, třeba můj brácha je uplně to samí..tráva je pro něj SHIT pro lidi s iq<30 ale vypít 15 piv je normální a společensky tolerované... že se ožralý lidi chovaj jako "***" to je v pohodě... Dycky prudí s hláškama jako "vyhulenec" a "feťák" a pod. Dřív hulil ale jen minimálně a pak přestal.

Jinak znám pár lidí kteří nehulí, a berou to v klidu. Voní jim to a dycky říkaj že je to v pohodě ale nechou pálit. Takový sou v pohodě, tolerují ale nekafraj...
Veni Vidi Smoke
a nejlepší kombinace je alkohol a marihuana ve správném poměru :)
Kwjetoň
lidi který nechtěj pochopit nepochopěj...
viz mý rodicze... (aspoň, že ten growing mi povolili :D)
:afro:
HALUZAK
Ja chodím na jednú sk...venú VŠ kde chodia hrozne divní ludia a nikto ma neosloví inač (česť výnimkám) ako feťak.Ale je mi to vlastne jedno ja si žijem svoj život a ich mamk uplne na háku :flick: :jumper:
vlček
no co mate z toho sem se zase o carodejnicich potkal asi po trech mesicich s nackama a zasče me chteli rozbit hubu tentokrat bych asi oprawdu dopadl blede ale diky jedne slecne jiz su neskonele wdecny se nic nestalo biggg biik a rezpect tentokrat me nechtely dat pres hubu jen kelu dlouhejm wlasum ale i kuli huleni fakt hruza a byli tak dementni (asi este sou) ze ani nepoznaly ze si protireci jak swina proste se s nima nedalo mluwit jinak w podstate wsichni moji kamosi wi ze hulim a fetaku od nich neslysim oprawdu nigdy wecina z nich
(newzpominam si na nikoho gdo by nebyl pro) je pro legalizaci aq dost me rezpektujou a ja je taky
varan
všichni moji kamarádi to berou. Zvlášt, když jsem ten, kdo donese pytlík hula a řekne: kdo je tu můj nejlepší kamarád? Všichni mě mají rádi, i když jim dávám darem ipěkný šity
chOdec
S lidma, kteří trpí takovejhlema nepřekonatelnejma předsudkama se o takovejch věcech vůbec nebavím. Většinou poznám, kdy ten člověk je schopnej dialogu, pak ho s ním klidně vedu, v opačným případě se nenamáhám.. Jsou lidi, kteří na to evidentně nemaj a tudíž do nich nehodlám investovat svůj čas a energii. Jen se těm omletejm frázím zasměju... :flick:

To platí i o jinejch tématech - pokud nad nima dotyčnej nepřemejšlí a hustí do mně naučený kecy, který někde odposlouchal, s arogancí a despektem sobě vlastním, nemá smysl s ním diskutovat. Prostě je mimo - ať si to užije... :p:
Taker
tak to udělej jako já - od tý doby co pěstuju (téměř) všichni moji kamarádi a známí hulí :D a je rázem po problémech :wink: A ty co se mnou nehulí mi to prostě tolerujou no... takový to sou kamarádi :)

Jinak kdyby nějakej muj rádoby-známej co se to o mě zrovna doví, do mě začal něco hustit a nenechal si to vysvětlit tak mu asi řeknu že je to pěknej k*k*t a že už s nim do konce života nechci mluvit...:flick:
ALC.
takový problémy nemam většinou jsem schopnej toho druhýho "vyřešit" daleko víc než on mě,a feťáku a jinny sračky mě nikdo neřiká (aspoň né do očí)
ve škole se mi taky stávalo,že jsme přišli ze špeka ,vlezem o třídy a někteří čuměli jak na zjevení a měli blbý keci,ještě se mi nestalo ,abych nebyl schopnej jim na to odpovědět,když s nima pokecáš a vysvětlíš jim jak jsou ty "hlášky" dementní a trapný tak se na to příště vyserou,u mně se toho nechali brzo,ale u kámoše kterej jim nic neřekne,sedí,mlčí a má z toho schýzy to trvá do teď

prostě bych chtěl říct ,že Vam lidi budou takhle "nakládat" jenom když si to sami necháte líbit,v tadytom případě platí staré známé :"Na hrubej pytel,hrubá záplata!"
Sinuhet
Lestenka: Oni jsou v jinych vecech OK. No to kazdej. Sebevetsi svine je vzdycky v necem dalsim OK, to neni omluva.
ChaoticRoman
Já vám radím, aby jste se o tom nešířili. Nedělá to dobrotu. Nestydím se za svou fajku, ale v týhle zfašizovyný společnosti nechci mít problémy. Peace!
lidi kterekm to vadi mi muzou vlizt na zada. ale uz sem toho dokazal vic nez vetsina lidi ktery mi rekli ze sem fetak. a co? kdyz si to myslej, tak asi sem, ne? kourim hned vod rana kazdej den a pracuju vic nez vetsina lidi co nepalej. konicku a zajmu mam taky hromadu, tudiz o nejaky apatii zpusobeny marihuanou nemuze bejt rec.

vetsinou tohle stejne slysis vod lidi ktery maj nejmensi pravo moralizovat.
2 Mad Lion:
Souhlasim na 100%. je to taky tim že lidi nejsou pořádně informovaný a je ve vzduchu to že je travka špatná. kdo za to asi může? takže na druhou stranu je to i trochu vina státu...A taky, že to nikdy nezkusili a možná jednou viděli nějakýho zfoukanýho borce na ulici a hned odsuzujou...nikdy to nezažili, tak ať drží hubu!!!
Krishna
...to je vsetko sposobene asymetriou informacie a ludskou zadubenostou - predsudkami....Zverejnuju sa ubohe polopravdy,alebo totalne picoviny a to ovplynuje masy...vsetci dobre vieme ako to je.Kedysi som mal dredy do pol chrbta a sice mi nikto nenadaaval,ale mnohi si za mojim chrbtom sepkali...viete si sami domysliet co.Mal som to vzdy v pici,az do casu ked som uz skratka zacal potrebovat byt v tej spolcnosti nejak zaradeny,aby som mohol zarabat prachy a zrazu to bol problem...Mozno keby som chcel hrubu manualnu pracu,tak by som nejaku dostal,ale mieril som vyssie.Urcite to bolo aj tym,ze v nasom regione je prace vseobecne malo.Teraz vyzeram uplne radovo normalne..nijak nevycnievam z radu,studujem,pracujem a huulim ako o preteky.Mam este taky skromny nazor...Ked ludia uvidia,ze hulic moze byt inteligenty clovek schopny fungovat v spolocnosti,byt pre nu uzitocny - zmenia nazor.Sami im to musime dokazat,ze nie sme vytupene smazky a to priamo v zivote svojim spravanim sa a konanim.OK peace
Galen Aldaron
Sinuhet to pěkně vystihl! :) i ostatní, jen se mi sem nevejdete ;) Je to tak. ...osobně lidi řadim převážně do kategorie dobří, ikdyž občas říkaj, nebo udělaj nějaké nesmysly. Jsou to přece jen většinou lidi, kteří chtějí "dobro", ale nedostaly se k nim "správné" informace :D ...nu, každopádně mě na takovéhle lidi zabírá tolerance, komunikace a dobrý příklad :D ...doporučuju mít nastudovány všechny účinky a negativa alkoholu, cigaret a že jích je šíleně mnoho. Pak samozřejmě vše o konopí (na vyvracení pověr výborná kniha Marihuana - mýty a fakta). O alkoholu (a cigaretách) viz.nejrůznější stránky o drogách, kde jsou převážně psychologické a extrémní dopady + fyziologické negativní vlivy alkoholu na vstřebávání nedostatkovejch minerálů, celkové narušení minerálového hospodářství, vysoký energetický příjem a spousta dalších :) .. pak lze s kamarády vést řeč a zcela je rozmetat :D ...každopádně myslim, že nemá cenu se s někym přestat bavit jen kvůli tomuto ... - ale jak už Sinuhet naznačil - občas to má stejně široké názorové dopady a poukazuje to na velmi odlišné hodnotové žebříčky a životní filosofie... každopádně je nutné se pokusit o komunikaci (když je po chvíli přejdou humorné zveličené narážky) ... pak, třeba i když to nebude hned, tak jim to někdy dojde třeba od někoho jiného :)
triplmen
tohle se mi stalo s učitelkou na tělák když jsem jí ukazoval co sme si s kamosem vyrobili (prostě rikame tomu hulitko hulej se pres to speky ) ale strasne se to podoba strikacce a vona ty ses fetak a presne ty známí keci
Kwjetoň
no tak to se nediv, když s hulením krmíš učitele...
buď rád, že z toho nemáš problémy woe, ve škole bych to moc neroztruboval... :rolleyes:

ale proti gustu žádnej dišputát, že...

:afro:
enzo
Galen Aldaron: kde by som mohol zohnat tu knihu Marihuana - mýty a fakta .... nie je nahodov na nete niekde? :rolleyes:
CHOURIS
No já jsem z takový vesnice máme 1609 obyvatel jo a školu do devítky. No a když jdeme (myslím tím nás co jsme tam odsad vyšli) Třeba k večeru ven tak malý děti na nás zakřičej FETÁCI rychle pryč (no ta jenom hulím) Aale voni to neřeknou jako že by se posmívali ale protože jim to cpou ve škole a vo ni se nás bojej. Nebo jsem šel takhle večír domů a kolem mně prošel chlap s děckem no a až prošli tak sliším NE ABYS DOPADL JAKO TÁMHLE TEN NA NĚJ SI DEJ BACHA TEN BERE DROGY. No prostě ty učitelé na naší základce jsou magoři
CHOURIS
Jo a výte jak si spravíte v obci reputaci stačí zdravit .Ale nějeakým radostnějším tonem a trochu se při tom usmívat jinak si budou myslet že si z nich děláte řit
Galen Aldaron
2 enzo: všude ;) ... třeba tady ji mužeš koupit na Vltavě (jsou tam i vybrané celé stránky) pak tady přímo od Volvox Globatoru či tady je zkracena internetova verze či tady to samé odtety Bushky a tady jedna pěkná oldschoolová (ač opět extrémě zkrácená) ještě od starého dobrého Radimeckého přímo na stránkách Vlády ČR , kde jsou i jiné věci ... možná toho najdeš po chvilce hledání i víc ;) ... ale kompletní knihu asi nee :)
.. a když už jsem u odkazů, tak jich eště pár těch, co se mohou hodit přihodim, kdyby někdo náhodou neznal: http://www.drogovaporadna.cz/ , http://www.drogmem.cz/ , http://www.drogy-info.cz/ - sekce Informace ... a další ...
thc.garcia
Jo tak tohle taky znám!!Znam par skinheadu kteří se mě ptají poč hulím když pak vypadam jako uplně debylní člověk.Myslí si že trava maže mozek z hlavy a ja se hned optam proč chlastaj jak prasata když je to vlastně skoro to samy a dokonce i horší!!!!No a diskuze končí tím že ja si v klidu zahulím oni vypijou flašku vodky a jdeme na BAZALY!!!:-) Jinak je to věc každýho člověka jestli to odsuzuje nebo ne!kdo to nezkusí nemuže říct ani slovo!!!
Ty Mýty a fakta sem četl a musim přiznat, že je tam takovejch pozitivních věcí až sem něčemu z toho nevěřil...Hlavně samí vědecký výzkumy. Ale já nedám na vědce. Dávám jenom na sebe. Takže to beru s rezervou...
enzo
Galen Aldaron: diki moc, vycerpavajuca odpoved K4U samozrejme nie k tomu prispevku, lebo v Kurarne to nejde ;) fakt dik, pomohol si
Všechno je to způsobený tím, že lidé si myslí:
Člověk užívající drogy=Ubožák :rolleyes:


A v tom tkví základní problém, která prezentuje většina kultury (tedy bez naší subkultury :wink: ) všemožnými prostředky. :devil:
Karakoe
Tak to u nas v Trutnove hulej asi vsichni pac sem se stimhle jeste nesetkal..ale pozoruju ze ve starsi generaci huli mensina za to v te mladsi si rikam ze uz to snad prehanej 13ti lete decka speka to ubalit neumi a uz to taha nakoupeny paličky ...vodsud podsud asi tak nejak.
Karakoe
jo vlastne setkal u fašounů jakože plešek tady mame kurevsky dost.
lulugang
Nekteri moji kamosi zacali kdysi rikat ze se ze me stava fetka a ze spatne dopadnu..vetsina tezci alkaci tak sem se jim vysmal a rekl at se podivaji na sebe,ze ja chodim na gympl a oni po xkrate opakujou prvni rocnik na nejakem ucnaku..no uznali to a nikdo nekafra ani ve skole tam je to v poho chodim tam skoro furt vypaleny a nikomu to nevadi spis jsou vseci radi ze je sranda a v zivote to nikdo z nich neodsoudil a ani neodsoudi a to jsou vetsina v moji tride nehulici,2 typky sem uz dokonce privedl na viru:D
ChaoticRoman
2 lulugang: Úplně ale ÚPLNĚ stejná situace. Jen těch přechodů je o jednoho víc!
kolumbijec
SALUT FOR GROWERPEOPLE
To máte dobrý. U nás to lidi vodsuzujou...ani neví co a jak, hlavně aby ze sebe dělali důležitý a machrovali a měli o čem pokecat. Teda ne všichni samozřejmě.... A přitom kdyby se tim důchodci léčili tak maj jiný názory...
No, dřív to bylo horší, zhulenej jsem se dostal na vlnu, že jsem nemohl se nemohl s lidma o ničem bavit.........ty časy pominuly a zhulenej můžu klidně něco řešit na úřadě a v pohodě, jinak lidi co znám ani moc nehulej ale zespektujou mě, protože se nechovám jak zabržděnej idiot a piju s nima taky ;) podle mě když hulíš s mírou a nepříjde na tebe brutální změna třeba během pů roku (dredy, piercieng, zaostávající higiena) tak to je v nejlepším pořádku, protože pokud to je naopak tak vás tráva bohužel dost mění
tgm.amster
U nas se nastesti vetsina kamosu v kratkym case rozhodla ze prejdou na neco jinyho nez chlast a od ty doby hulime pekne spolu. A kdyz sme dost tak si nadavame do fetaku, ale samo ze jen tak z pr*ele =)
CHOURIS
Jo to s tím nadáváním z pr..le taky znám. Jo a claune jakou myslíš higienu to jako že se nemyješ dokud hulíš nebo co. Ja jen vym že hulič se dá poznat podle vrásek,akné,a ne tolik udržovaný vlasy)
Tak to je škoda, že jste to nepochopili, protože to je bohužel pravda. Nevím, ale s drogama přichází změna ideálů, změna image. změna chování, změna pohledu na svět....
To si bohužel asi neuvědomujete. Proto jak vyplynulo z mé citace, drogy jsou změna, a záleží na člověku jak to pobere ;)
Jinak pohled na svět se asi změnil každýmu kdo hulí nějak tak pravidelně, a tím právě myslím, pokud si někdo dá jednoho špeka za měsíc, tak bude pořád svůj a na dredy nebude mít ani pomyšlení a nepochopí člověka kterej si je může dát. Proto lidi, kteří nekonzumují trávu víc než hodně, nebo vůbec, si prostě nedokážou představit to co cítí člověk který je na tom jinak, "Proč to nosíš, vždyť je to hnus...";) tak takhle by asi reagovala moje máma...no bohužel s ní musím souhlasit,sice byly doby kdy jsem si je chtěl nechat dát,ale to už je naštěstí pryč ;) A to právě kvůli tomu, jak pak na vás koukaj lidi. Bohužel tady někdo napíše "na lidi ser to je tvoje věc" ...bohužel kdyby to bylo tak krásně svobodný tak by to sice bylo pěkný, ale já už nejsem zblblej puberťák a nemám v palici jen jointa a už bohužeL:( musím vidět svět tak jakej je, hrubej a bezohlednej a nepůjdu si s dredama hledat práci...to jde dost těžko, ať jste bůh ví jak vzdělaný a průbojný,jde to blbě.... bužel už nemůžu vypdat jak revolucionář ale pomalu splynout s davem, kterj nás unáší celej život......ale škoda protože někde uvnitř mě to pěkně žere, ale prachy musej bejt...
měj te se
sory za překlepy ale píšu jak drak;)
jo a tenhle text nebyl pesimistickej, ale zatraceně realistickej...
X_eXc_X
Hm, dredy a problem s pohledem lidi na Tebe ... Zacatkem 80 let kdyz jsem dospival jsem nosil dlouhy (tak do puli zad) vlasy - ty si manicka rikaly, mama me furt chtela nechat strihat, co z Tebe bude a bla bla bla :) Z¨nate, ne? Dneska to rikam detem :) (Bane, ja mam deti hodny a genialni :) ) Mno a pointa? Dlouhy vlasy mam furt a praci mou je byt bezvyznamny managor v jedne vyznamne spolecnosti prodavajici Vam fsem jidlo, piti, aby jste/jsme neumreli hlady a zizni, kdyz prijde zrava :)

Snad to dava smysl, zrovna dohorel jeden travnatej kousek :)
100Thermal
No, kromě nácků se ke mě chovají lidé hezky.
lImEtA
Bohužel tady někdo napíše "na lidi ser to je tvoje věc" ...bohužel kdyby to bylo tak krásně svobodný tak by to sice bylo pěkný, ale já už nejsem zblblej puberťák a nemám v palici jen jointa a už bohužeL musím vidět svět tak jakej je, hrubej a bezohlednej a nepůjdu si s dredama hledat práci...to jde dost těžko, ať jste bůh ví jak vzdělaný a průbojný,jde to blbě.... bužel už nemůžu vypdat jak revolucionář ale pomalu splynout s davem, kterj nás unáší celej život......ale škoda protože někde uvnitř mě to pěkně žere, ale prachy musej bejt...
tak kde to do haje žijem ?
Sinuhet
Claune: Prachy musi bejt, ale ty to podavas jako by ti s dredy automaticky umirali hladem pod mostem. Tak to prece neni. Je to prece o tom kolik prachu ti staci. Nekomu nestaci jakekoliv mnozstvi a holt obetuje zivot jejich vydelavani. Nekdo jiny muze byt na opacne strane a zasirat si vydelavanim penez zivot jen minimalne.
CHOURIS
Jenomže ti co ted na práci kašlou a vydělávaj málo tak pak v důchodu sušej hubu. Pro to je lepší ze začátku máknout. Ahulit na plno až v důchodu.
kolumbijec
2sinuhet: ale claun prece vubec ntvrdi ze "by ti s dredy automaticky umirali hladem pod mostem." jestli ti staci 8 hrubyho tak prosim. tvoje vec. claun psal:
" podle mě když hulíš s mírou a nepříjde na tebe brutální změna třeba během půl roku (dredy, piercieng, zaostávající higiena)"
nevim jakou bys mel sanci na pohovoru s piercingem v nosu a dredama........
sou lidi co sou na opacne strane a na prvni pohled bys na nich nic nepoznal.
Sinuhet
Ono se da vydelavat i bez pohovoru. Ne kazdy musi byt zamestnanec, atd... A reagoval jsem spise na jeho dalsi prispevek, kde vlastne rika, ze je konformni, protoze prachy jsou treba.
kolumbijec
2sinuhet: tak ted te fukt nechapu. kde nepotrenujes pohovor??????? kdyz des na brigadu nebo k zednikum...... a co chces byt kdyz ne zamestnanec????? zlodej?????
"A reagoval jsem spise na jeho dalsi prispevek, kde vlastne rika, ze je konformni, protoze prachy jsou treba." - on je konformni protoze takova je spolecnost ve ktere zijes at chces nebo ne. podivej se na TRAINSPOTTING a pochopis.
Sinuhet
Kdyz nejsi zamestnanec muzes byt podnikatel, napriklad soukromy zemedelec zijici nekde v horach mimo civilizaci.
Spolecnost je tvorena jednotlivci, kteri dodrzuji status a tudiz je vysledkem spolecnost dodrzujici status, kolecko se uzavira. Mozna nedodrzovanim statusu je vetsi sance vytvorit spolecnost nonkomformni.
Podle me je to spise tak: chci prachy - spolecnost mi je da kdyz... - prizpusobim se tedy. Cili pouziju tu nejjednodussi cestu. Ma nonkomformnost nema pro me dostatecnou hodnotu abych byl ochoten vyvinout usili pro jeji zachovani. Nakonec se ukaze ze clovek zestarne a zjisti ze ty dredy vlastne nejsou az tak dulezite. Kdyby byly, neostrihal by je.
kolumbijec
2sinuhet: to jako kdyz nechci byt konformni tak se mam odstehovat do lesa???????
co wubec pro tebe znamena nonkomfornost????? byt za kazdou cenu jinej????? kdyz se lisim myslenkama tak se nemusim lisit i zjevem. prece nemuzes rict ze kdyz nekdo chodi v peknym obleceni a dba o svuj zevnejsek tak je konformni. ja nerikam takova je spolecnost tak takovej budu i ja.
Podle me je to spise tak: chci prachy - spolecnost mi je da kdyz... - prizpusobim se tedy. - to prece neznamena ze budu jako oni.
Sinuhet
Neslo mi o konformnost ci nekomformnost. Slo mi o to, ze kdosi tu vyse proste vec podal tak, ze jde o prachy. Vyznelo to pro me tak, ze prachy omlouvaji libovolnou prostituci. S tim jsem nesouhlasil a postupne se do toho zamotal. :-)
myslim, že je v tomhletom dost důležitý oddělit práci a soukromí...Pracuješ kvůli prachům a proto se radši snaž makat tak, aby měli co nejmíň důvodů tě vyhodit (asi málo šéfů si představuje dreďáky v kanclu). Anebo pak ti co maj štěstí jim to splyne v jedno. To je samozřejmě sen každýho, ale je tu jedno důležitý slovo - REALITA!!!Když něco chceš, musíš něco obětovat...starý zákon...
Sinuhet
Jo jo, takze kdyz chces dredy, musis neco obetovat. :-)
Jo, přesně tak...ale musíš se rozmyslet ty, jestli to stojí za to.
Teda za předpokladu, že je tvůj zaměstnavatel šovinistická svině...
herb,mrs. herb
Máte pravdu,že např. s dredama se hůř hledá práce,mě to za 3 měsíce čeká taky, ale přeci je kvůli tomu nesundam...Muj starej má taky dredy, piersing(ten neni moc často vidět),kérky, a práci sehnal vždycky-teď má už svuj krám-takovej growshop-fajfky, hnojiva...K vůli tomu,abych vydělávala 30 tisíc měsičně, se nepřipravim o volnej čas,o nervy- o ty hlavně,nebudu jenom shromažďovat prachy, když počítam s tim, že můžu kdykoliv umřít-tak k čemu mi bude tučný konto ve švýcarský bance, když budu mrtvá, a bez zážitků, a ňákejch vzpomínek,aůe zas netvrdim že prachy nejsou třeba...Zatim chodim do školy, ale jednou makat budu,a myslim si že první pohled znamená hodně, ale když sem člověk inteligentní,slušnej,tak proč by tu práci mít neměl..A samozřejmě jestli mam o tu práci vážnej zájem a vim že jí budu přesně plnit atd...To je jako Whopi Goldberg(nevim jak se to píše),ta má taky dredy, a nikdo jí nezakazuje kvůli tomu hrát ve filmech....Určitě záleží na těch lidech,který tyhle věci nosej,když je to shit,kterej si bouchá,tak je to celkem rozdíl, než když každej den hulíš, a vo víkend si dáš papír, houby....Záleží na tom člověku,sou vlastně 2 typy lidí s dredama,piercingama...-Ty který se vyřádili v mládí, a už se sklidnili-drogy ze svýho života vůbec navypustili,ale nedělaj to co za mlada,myslej na budoucnost, chtěj stálou práci, nebo maj už děti, a ty co dělaj to samý už třeba 20let,a ten život jim vyhovuje-bydlet pořád jinde, nemít stálou práci atd...To by se mělo rozlišovat...A taky dredy,piersing,kérky sou teď prostě moderní a in,jako nějakej fěťák nebo hulič může vypadat i diskant, co skoro v životě nehulil, a popíjí v noci v diskobaru puškina se sprajtem...Toť muj názor
Až nebudeš moct rok sehnat práci
a nebudeš mít na nájem, tak věř, že je sundáš. :)
2 herb,mrs. herb:
máš samozřejmě pravdu. Ale jak píšeš o kámošovi, tak si myslim, že hodně lidí takový štěstí nepotká aby makali tam, kde se to spojuje i s jejich stylem a maj víc prachů (rozuměj potkalo je štěstí, které si přeje většina z nás). A pochybuju, že je málo práce a borců v growshopech. takže se musí kouknout jinam...no a tam je nezajímá že seš super v pohodě dreďák...tam dají na první dojem a je hotovo...šovinisti...
kolumbijec
respect 2 miris
2herb.mrs.herb: "K vůli tomu,abych vydělávala 30 tisíc měsičně, se nepřipravim o volnej čas,o nervy" jenze ty muzes vydelavat klidne 40tis mesicne a mit volnej cas a byt fpohode. sou lidi co jim toho k zivotu staci malo (ty????????,) nekdo chce mit casem auto. byt. v zime lyzovat. (ja) a nekdo se zene jenom za prachama (z groweru zrejme nikdo.....-:))
a wubec to neznamena ze prichazim o nervy nebo ze nemam volnej cas. proste chodim do prace. cadim si. (i v praci) a vikend je muj...........
herb,mrs. herb
To je fakt, ale já je sundavat nemusim-zatim a byla by to pro mě asi smrt...Štěstí to von má,ale zas kolik do toho musel vložit peněz,ale hlavně času-málem sme se spolu rozešli,protože se to nedalo,ale i teď je u kytek víc jak semnou,mno ale co...A mě toho k životu stačí celkem málo...A zatim to co potřebuju,tak mam od rodičů-neni to dobrý, ale přividělávam si prodejem něčeho.a hlavně nemam ani dodělanou školu, a stejně jako sekretářka toho moc neposeru...Prachy sou třeba, ale zas ten svuj volnej čas převádět jenom na ty víkendy...Ale asi to je hlavně tim,že ty seš na to zvyklej-pro mě je to obtížný si to představit...Hlavně já sem strašně rozmazlená-řeklabych-otec ja hafo vitíženej podnikatel-máti v domácnosti,takže vim co to je když ten jeden pořád maká, jak se hádaj kvůli kokotinám, a něco podobnýho se teď děje mě...A nebo se to dá když máš nějakou tu určitou pracovní dobuno ale pro mě je to nepředstavitelný..A neřikam NECHO´DTE DO PRÁCE,choďte,ale ne jak workoholik-zbytěčně to níčí osobní život...
No je škoda, že na vedoucích místech všech schopnejch firem nejsou dreďáci:)

Musím uznat že znám 2 lidi s dredama, a to nejsou žádný mlaďasové, jeden je má asi 20 let/moooc dlouhý. Tak tenhle člověk dělá v čajovně, a druhej kterej je má tak hraje v kapele + rozváží nějaký letáky (příroda versus civilizace).
Já to sakra nemůžu nějak pochopit, proč to lidi nosejí. Jeslti se jím to líbí? Asi ano;)
Ale bohužel bych neposlal svoje těžce vybudovaný (po každodením pár letým hulení) seběvědomí takhle pod stůl. Já nevím ale to se sakra ani s tim nemůžete nikde projevit, nikdo vás neposlouchá (teda krom tak 1/4 lidí) protože si myslí to je nějakej vypatlanej debil. Bohužel i když máš vejšku v kapse, tak ti to na prvním dojmu nic nedá........
no to je tak všechno....Jo ještě jedna věc, fakt nechápu kde bych mohl sbalit s dredama nějakou krásnou kundičku, navoněnou...;)
to teda nevím, protože abych chodil taky s takouvou to mě neláká, ale to je každýho věc....sice tyhle blonsky jsou blbky, ale zase pěkný...čus a neberte mě tolik vážně
Jo a pokud jde o prachy tak za 7 tisíc opravdu nejde žít, viuz názor kolumbijce, taky si potřebuju užívat a né sockovat, kvůli tomu že jsem v poho...
CHOURIS
No dredy bych taky nemohl nosit (třeba si nechtěj mejt hlavu)Jo a práci si to chce najít nějakou slušně placenou. Vono z minima se žije špatně. Aco pak dobudoucna důchod.
Leštěnka
Teda lidi, ja se nestacim divit. Jakze, lidi s dreadama spina? Od kdy? Ja myslela (doufala), ze tenhle nazor vymizel tak pred 5 lety...no asi ziju nekde mimo...a specialne u vas me to sokuje jeste vic...no alespon nekdy se srazim s realitou...

Jinak vam dekuju za vase prispevky a jen tak dal...MYR a at vam slunce sviti...
Lešťenka: pro mě bohužel ano, a já za to nemůžu, že to tak cítím, proto jsem to napsal takhle...přece jsi se na to v úplném úvodu ptala ne?...
CHOURIS
No u mně to mělo bejt spíš ze srandy v mém okruhu známích jsou 2 dredaři. Takže vím jak to chodí
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Claune
Já nevím ale to se sakra ani s tim nemůžete nikde projevit, nikdo vás neposlouchá (teda krom tak 1/4 lidí) protože si myslí to je nějakej vypatlanej debil.


citace:
neberte mě tolik vážně


Tak ja nejak nevim. Ty co maji dredy nebere nikdo vazne, nacez - neberte me vazne. IMHO rozpor.
Ono to je jednoduchý, pokud jste někdo špičky ve svém oboru,
tak na takovém levelu už nikoho vaše dredy, nebo zelené vlasy nezajímají, protože v taokvých kruzích se ž pohybujou lidi, co maj něco v hlavě a jde jim o ty výsledky práce, ale pokud jste normální průměrové, no tak je jasné, že bude must být standardizováni i po té vzhledové stránce, protože průměrné lidi neprůměr zneklidňuje, oni by vše měli nejraději pěkně přehledně pod kontrolou. Jó, vzpomínám na časy, když jsem ještě chodil do zaměstnání a obarvil si hlavu na fakt fest zeleno. Ale to už jsem tam měl myslím pověst celkem solidního a potřebného zaměstnance, tak už s tím nemophli nic dělat, ale asi bych
u přijímacího pohovoru nepostoupil do druhého kola :)
Dude
jenom musim zareagovat na ty dredy - imho nesmysl, ze to nejde (a to nejsem ani špička ve svym oboru :D) - dělam v nadnarodni advokatni kancelari, denne se stykam se zahranicnimi klienty, jednani na soudech, uradech, banky,... a 95 procent lidi, jsou naprosto v pohode - 5 procent lidi by pyskovalo i kdybych mel plesku / silikonovy kozy / cokoli...
Kwjetoň
Dude: Kdybys měl silikonový kozy, tak pyskuju taky :D

:afro:
HALUZAK
TAK MA NAPADÁ OTÁZKA AKO SA VY CHOVÁTE K LUDOM...??
G.N.W.P!
souhlasim s Pavlikem, pokud jste potrebni a neco fakt umite tak muzete mit na hlave cokoli, ja osobne mam na kefe cerne obarvene ciro a nikdo mi v praci do fetaku nenadava, a normalne i mluvime o tom jak mi to roste, kdyz jsem šel po škole na pracák tak se mnou jednali taky bez předsudků, viděli dobré výsledky, maturita jednicky a dvojky a chovali se ke mne normalne, a oblikam se taky nekonformne. jinak ostatni lidi treba v autobuse nekdy rikaj to je fetak a kolikrat i na ulici nekdo rve, ale takove lidi ignoruju.
swen
je to různý.mí nej kámoši se ke mně chovají s úctou,přátelsky,ví co ode mě můžou čekat a to samé já od nich.
někteří lidi se zase chovají povíšeně,jako že sou mnohem víc než já,ale tyhle lidi(bohužel je tak musím nazvat)posílám celej dosavadní život do pr...e.
další na mě koukají opovrženě)většinou důchodci) a v duchu si říkají co je to za feťáka?co má na sobě?apod.
a tak bych mohl pokračovat do nekonečna,asi je to v každém městě či vesnici stejný.je to daný tímhle sociálním zazemím,které nám poskytuje tenhle stát.lidi všechno všem závidí,začínám si myslet,že i ten smradlavej chlup u zadku si lidi závidí.omlouvám se že to tak doslova píšu,ale říkám jen svůj názor.

určitě se někdo najde komu tenhle příspěvek připadne,že to psal nějakej vůl,ale stačí jen když otevřete oči a podíváte se kolem sebe nebo v noci najdete světlo vašeho slunce nebo doženete svůj stín dřív než někdo jinej.

PEACE FOR PEOPLE :smoker:
citace:
Původní příspěvek od HALUZAK
TAK MA NAPADÁ OTÁZKA AKO SA VY CHOVÁTE K LUDOM...??


chovam se k lidem presne tak,jak bych si pral aby se chovali oni ke me
Jo, přesně - nemám rád lidi, co nemají rádi mě a seru na ně...a jestli oni na mě neserou a navážijou se do mě, tak je to jejich problém...
A lidi, co mají rádi mě, mám (většinou) rád i já. Vrána k vráně sedá. Možná to ani jinak nejde...
kolumbijec
chovam se k lidem tak. jak me to naucil zivot.
citace:
Původní příspěvek od kolumbijec
chovam se k lidem tak. jak me to naucil zivot.


kdybych se k lidem choval tak jak me to naucil zivot,byl bych mnohonasobnym vrahem.
kolumbijec
2xerthon: :) :) :) :)
herb,mrs. herb
Proč by týpek s dredama nemoh zbalit nějakou navoněnou kundičku?Já bych řekla že se to hodně holkám líbý, a já osobně si nedokážu představit že bych chodila s klukem co nemá dredy..(ne že si vybíram jenom jestli má dredy,to ne, ale prostě mě čímsi přitahujou..)když v nich nemá zvířátka...Moji 2 ex je taky měli,žádná špína to nebyla,a pro mě maj i nějakej ten sexuální náboj...muj mužík je má taky,a kdyby je z nějakýho důvodu schodil,tak by asi nebyl připuštěnej-ale za žádnou cenu bych neměnila NIKDY.. :cool: ...Hlavně de o tu osobu co je nosí no...hlavně ta pohodička když sedíme zpuklý dom,nikde nikdo, on mi je třeba stahuje, a jentak kecáme vo hovnech,to je k nezaplacení...toť jest muj názor,nikomu ho nevnucuju, jeho nevyvracim,a klidně si kvůli týhle debatě roztrhejte vobčanky:bandit: :flick: :cool: ...
Galen Aldaron
to MIRIS: pokud se k lidem chováš tak, jaxe oni chovaj k Tobě, tak se chováš jen jako automat ... a to se vlastně už ani nedá nazývat chovánim, nebo se pletu? ;)
Pokud tvůj souhlas byl navíc s xerthonem, taxi ani nepochopil, co napsal :eek: ... on psal totiž o přesném opaku ;) .. a s tím se už opravdu dá souhlasit! :) Peace ;)

tak to v tom případě musim ted překousnout, že sem automat a ne člověk. Kurva, já si to myslel od narození. proč mi to rodiče neřekli???
Ne, ale přece oko za oko, zub za zub je přírodní zákon, ne? neříkám, že se tak chovám dycky. Spíš dycky popřemejšlim, jestli mě to chování nebude stát úplně zbytečně síly a pak se třeba naseru...takže vlastně nejsem robot - já přemejšlim. To se mi ulevilo...
takže sem vlastně psal zprvu sračky...omluva
loeX
to Claune: souhlasím s tebou...myslím že sme si dost podobný...prostě se mi taky líbí navoněná kundička než drdařka...ale zas ta kundička musí mít něco v hlavě a to se hooodně těžko hledá:( a taky vypadám jak průměr kvůli požadavkům společnosti...prostě mi ty dredy nestojej za ty problémy...
ale myslim si, že právě ty navoněný kundičky i když maj něco málo v hlavě, tak se s nima dá vydržet hůř než s dobrejma holkama (nemusí mít dredy, ale taky nebejvá navoněná)
prostě vzhled je důležitej jenom zpočátku, pak seš rád, že sis třeba vybral holku ne tak hezkou, ale zato dobrou
drew
Souhlas MIRIS.Moje ženuška dredy nemá,dokonce ani nehulí,nepotřebuje to a já jí to i trochu závidim.Mě nechává existovat a už si přestala myslet,že se od základu změnim.Přesto že nehulí,ani nevypadá nijak výstředně,žádnej kovovej bordel na sobě nemá a tak,tak je to moje zpřízněná duše-co se týká názoru na svět a vůbec životní hodnoty a neměnil bych.Nezáleží přece na tom jak člověk vypadá,nebo jestli hulí,nebo něco jinýho.Znám několik dredařů,který mi občas připadaj jak v nějaký póze,kterou si vybrali a podle mě je to omezuje
drew
tak to nebylo úplně k tématu..:rolleyes:
moc neřešim jak se ke mě lidi chovaj ohledně hulení.Nikdo mi neříká smažko a feťáku.Doma to už dlouho věděli a žena se to snaží chápat.Teď hlavně už nevykřikuju jak ZAHULÍME a MAM MODEL a myslim že není úplně v pořádku každýmu to vytrubovat.V minulý práci mi to spíš dost uškodilo a docela mě to i zabrzdilo v možnym postupu.Vždycky když se stal průser,tak tam nějaký podezření bylo a to už si rozhodně odpustim.Teď to nikdo v práci neví a je to lepší.Docela fajn příjít ráno ještě trochen zmatlanej a pozorovat tady tu partičku exotů.Ale každej si musí uvědomit sám,že kouření neni nejdůležitější věc na světě a že se od toho odvíjí jeho život.Když mi bylo 17,taky jsem to řešil,teď mi je ale o 10 víc :smoker:
Krishna
citace:
Původní příspěvek od drew
je to moje zpřízněná duše-co se týká názoru na svět a vůbec životní hodnoty a neměnil bych.Nezáleží přece na tom jak člověk vypadá,nebo jestli hulí,nebo něco jinýho.

:bravo:
lidem, kteří usuzujou podle vzhledu se říká šovinisti a sou to prakticky i šampóni. Ale v něčem s nima musim souhlasit - ne že bych mezi ně patřil nebo je zbožňoval - a to nigdo nevyvrátí - že vzhled je důležitej a tvoří celkovej dojem z tvý osobnosti. A neni moc lidí, kteří VůBEC nedají na vzhled. myslim že každej to má v sobě trochu zakořeněný ať si namlouvá cokoliv...
já osobně sem si zvykl, že můj první dojem není nejlepší, ale vim, že lidi, který mě znaj mě znaj a ti, kteří mě znaj měsíc si myslí že mě znaj, ale to si fakt jenom myslí...a většinou na mě namaj nej názor, protože nevypadám zrovna třikrát nejlíp (ne že bych byl Baba Jaga)
drew
o první dojmu nebylo řeči,to je něco úplně jinýho a někdy je těžký se přes něj dostat.Nakonec ale můžeš zjistit,že tenhle šampónek je vlastně docela pohodovej týpek,kterej se ale pohybuje v trochu jiný společnosti a nakonec toho máte hodně společnýho.Škoda že tu trpělivost nemá každej a hodnotí jen ten první,máme to holt pak o trochu těžší;)
Sniper2
Taky sem driv daval na prvni dojem,parkrat sem narazil a ted se snazim na lidi koukat jinak, ale clovek to v sobe ma a nekdy se tomu neubrani.A abych se drzel tematu...Asi nejsem ten co vypada na to ze by hulil,ale vetsina kamosu to o me vi a nic proti tomu nemaj.
loeX: no právěm já si myslím, že když máš upravenej zevnějšek tak můžeš proniknout do všech sfér lidskýho bytí. Připadá mi jako slabost unikat k jedný určitý skupině. Mně se líběj lidi, ne kterých na první dojem nepoznáš kdo vlastně jsou, neboť je musíš poznat a neuděláš si hned třeba špatnej názor z prvního dojmu. Ale je to dost individuální.

Jinak určitě mám rád upravený krásný holky,ale ne umělý, kundičky v pravým slova smyslu, ty co si na to nehrajou, ale jsou.
nemám rád pitomý blbky, se kterejma tě sere i pár holejch vět i když vypadají hezky. Chce to takovou, která má určitěj kompromis, pěkná/příjmená a přitažlivá. Holka musí mít charisma a určitý kouzlo to je ale se všema lidma. A není pravda že všechny nafintěný holky jsou rázem taky blbky. Jinak musím uznat že sám o sebe taky pečuju celkem dost a nestěžuji si neboť raději budu upravenej a mít kolem sebe plno holek,než si hledat určitou skupinu lidí mých ideálů. Pro mě je ideál být mezi všemi.
Sinuhet
No vis v kvadru proste mezi horniky neproniknes. Neexistuje univerzalni vzhled.
CHOURIS
Jo ale dobrý chování exestuje . A to je ten lék.
No, vono to je těžký, jak se pohybuji in,
tak až bych byl za pár let nějakým tím paprikou,
a přijímal zaměstnance, tak bych si nemohl nevzpomenout na to,
jak na ty, co jsou dlouhými a náruživými huliči,
fakt není velmi často spolehnutí.
A je to tím hulením, ne že ne.
...jo že ne...
to neni hulenim, ale tim člověkem :satan:
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od mirkoff
post-scriptum: doufám, že až budete za X let sedět jako "HR cokoli" v nějaký firmě a příjde k vám na pohovor něgdo s piercingem, nebo nedej bože třeba s dredama, tag si nebudete hrát na papriky a posoudíte jeho(jí) schopnosti zcela nezávisle na vzhledu... aneb vzali by jste do své firmy dredaře (potažmo huliče = nebo spíš osobu, která takovou asociaci vytváří)...


To zalezi na zakaznicich. Pokud si mi zakaznici nepreji firmu s dredy, tak by bylo logicke zamestnance s dredy neprijimat.
oton
fakt celkem dobrá diskuse

hlavně sem se pobavil nad určitýma názorma:

předem někdo psal, jak začneš hulit, změní se ti pohled na svět (velkej souhlas) ale tam to bylo v jiným kontextu, začneš s náušnicema, dredy atd - tak jako, že hulení = dredy, co je to za chujovinu, dredy má minimum lidí a s hulením nemaj v principu nic společnýho, hulim už víc jak 11 let, dredy sem nikdy neměl a ani bych je nechtěl, nelíbí se mi to, drtivá většina huličů je taky nemá... je to prostě účes a znám lidi co maj dredy a jsou třeba smažky... prostě takovýhle kategorizování mě sere

dál jsem se bavil nad názorama "mladších" spoludiskutérů, jak by nepřežili sundat dredy, ale přežili, až vám bude o 10 let víc, tak zjistíte, že nějaký dredy jsou důležitý minimálně, ale k tomu se dojde jen věkem a zkušenostma, protože názory se dost změní, časem, jak tu taky někdo velmi trefně napsal, a to nemyslim tak že za 10 let nějak zfotrovatíte a budou z vás páprdové, to ani náhodou, jen prostě uznávám jiný hodnoty než nějakej účes, případně co kdo má na sobě za hadry, ale v 17ti jsem byl taky hrdej na svý číro a tvrdil sem, že ho nikdy nesundám, jak jsem byl naivní, ale to patří k životu

dneska mě spíš zajímá kdo je jakej člověk a né jesli má na hlavě tamto nebo tohle, svině jsou jak s dredama tak šampóni

a k práci, snažim se to oddělit, práce a volnej čas, nevim proč by měla celá firma vědět, že jsem hulič a abych to všem ještě vytruboval, dvě kámošky a jeden kámoš z práce to ví a pálíme spolu, starší generace to neví, protože je mi jasný, že by to nechápali a hned bych byl "feťákem" když mi tohle řekně někde mimo práci tak se mu vysměju, případně pokud je trochu inteligentní tak mu to vysvětlim, ale v práci na to seru, protože za problémy mi to nestojí, bohužel prachy jsou potřeba protože nás k tomu nutí fuck system

jinak sem rád že mám zatim práci na 8 hodin, padla a mám volnej čas, kterej si úžívám po svým, obětovat život práci, jen pro to abych byl někdo a měl nadstandartní příjmy, který si ve finále vlastně ani nemůžeš užít, protože od rána do večera makáš, tak to neni nic pro mě

tak mě pobavili názory že když jde o práci a něco umíš na vzhledu nezáleží, jestli máš na hlavě dredy nebo číro, to je sice pravda, ale absolutně mimo realitu, jo někdo kdo je ve firmě zajetej, dělá to dobře a je potřebnej si to nakonec může dovolit, ale drtivou většinu co by měli zájem o práci, by poslali do prdele, to je realita, prostě je zajímá jak vypadáš a né co umíš, vono taky zjisti co umíš a jestli to umíš dobře se dá až když už si přijatej a nějakou dobu tam děláš, nějaký pohovory, to je stejně omáčka vo hovně a vymyslet si můžeš cokoliv...

jo a vlastně bych zapomněl na hlavní téma, jak se ke mě chovaj lidi: no vzhledem k tomu, že sem z většího města, nebo je to tim jaký mám lidi kolem sebe, tak dobře, protože 80% lidí z mího okolí taky hulí, tim pádem maj i otevřenou hlavu co se týče hulení, neříkám že všichni jsou ideální, to by byla blbost, ale tak nějak je to v pohodě, a že je nás víc a máme i společný zájmy kam chodí i nehuliči, jako třeba hokej, tak i ty nehuliče co nás znaj dlouho přesvědčujeme svým chováním, že nejsme žádný feťácký trosky, z některých nehuličů už jsou taky huliči :D
nějaký negativní reakce, jako nějaký pořvávání feťáci, neznám, páč hulim tam kde je to v pohodě, nejsem přece blbej abych šel mezi nácky vodpalovat brka, jo a měl jsem možnost bejt u toho a předělat už 2 plešky na huliče, a na to sem hrdej :-))

jo vono de vo to aby ty lidi co nehulej prostě poznali, že i když hulíme nejsme žádný stvůry a trosky, máme hospodu kam chodíme každou středu, půlka hospody jsme my huliči, druhá půlka hospody jsou normální dědci a chlápci co jen chlastaj, a jelikož už tam takhle chodíme 10 let, a brka balíme normálně na stolech, hulíme to ale venku, každej to tam o nás ví, chodí tam i jeden policajt, prostě za ty léta zjistili, že jsme v pohodě a nepamatuju si aby nás kvuli tomu nějak buzerovali, nebo uráželi, prostě pohoda!
citace:
Původní příspěvek od MIRIS
...jo že ne...
to neni hulenim, ale tim člověkem :satan:


Ale to hulení některým typům lidí velmi pomáhá
být nespolehlivými, kdyby takoví lidé nehulili,
tak jsou řádově spolehlivější.
kolumbijec
respect 2 orton
to je prvni takhle dlouhej prispevek co sem precetl celej.......... -:)

myslim ze vse bylo receno.
Pavlik:
tráva ti do určitý míry změní pohled, ale gdyž seš brko, tak musíš makat abys brko nebyl (teda jestli chceš) a tráva je tráva...a taky je to tim, kde žiješ a jak seš motivovanej apod... Ale to je fakt na dlouho. END
Nejde o změnu pohledu,
ale o vyhulenost=nespolehlivost.
Vídám to kolem sebe u notorických huličů
celkem běžně. ENDLESS
oton
Pavlik: no takhle paušalizovat se to nedá, co je notorickej hulič, někdo kdo vyhulí denně, 20 nebo 10 nebo 3 brka?

já mám období kdy klidně hulim 3-4 brka denně třeba 14 dní v kuse a nemám problémy si plnit svoje povinnosti, jít do práce (hulim až po práci), udělat si svoje věci, taky mám dost zálib na který neseru (chov pavouků, motorka, kolo, hokej, hospoda, pěstění, internet, příroda, atd. atd.) spíš mě právě baví dělat plno věcí vyhulenej, né se vyhulit a bejt uplně nepoužitelnej, někdy naopak třeba celej den, když mám volno, tak se jen válim a hulim, ale to je třeba jednou za 3 neděle jeden den, tak že nic co by mě trápilo

na druhou stranu znám takový co si myslel, ale neni jich moc (vono totiž mít co hulit, taky něco stojí ať pěstuješ nebo kupuješ to stojí ještě víc, a z toho plyne že potřebuješ prachy, a z toho zase plyne to že je musíš vydělávat... a tak dál ) prostě tak jak si to napsal mi to přijde jako blbost...
Otone-Já to nepaušalizuji,
napsal jsem, že JÁ to v mém okolí vidím běžně.
Což není nějakým vyjádřením mého názoru, nebo úsudku,
ale pouze konstatováním faktu četnosti té nectnosti, totiž samozřejmě ne všichni, ale velmi často.
CHOURIS
Vono tady jde taky dost vo jakej je ten člověk. No a taky tady jde dost vo věk. Ted jsem přišel na to že třeba hulit už ve škole je chyba(základní.,střední,vysoka) myslím tím samozřejmně přístup k ní. Tráva totiž k sobě člověka dost připoutá. A jestli si někdo myslí že ne tak at třeba na rok přestane hulit a pak zase začne. A uvidíte jakou budete mít na to chut a vydrž. No a proto je lepší hulit když už jste vyšli školu, ale na to jsem měl přijít dřív. Ale jak jsem řekl záleží to na každým zvlášt.Ale lidi jse pak daj shrnout do 2 základních skupin: klidasové a vypočítavý mrchy(těch je doufám mín)
moswa
lidi to vesměs berou. teda takle-bavim se s lidma který to berou=huliči. a ty lidi, kterym se nelíbí co dělam, tak ať se do mě neserou. tečka. to že nehuliči neví co hulení obnáší (ty radosti) je fakt jejich mínus a já jim to vysvětlovat nebudu když sou tak zabedněný


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma