Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Oznámení

 
Million Marihuana March 2005 - Klikni zde pro originální téma
carlos
7. května 2005 od 13.00 proběhne v Praze na Letenské pláni další ročník akce Million Marihuana March, každoroční mezinárodní demonstrace za ukončení represe konopí. Podobná shromáždění či průvody letos proběhnou v asi 200 metropolích celého světa, letos pod společným názvem Global Marijuana March 2005.

Demonstraci v Praze pořádá letos již posedmé Občanské Sdružení za Legální Konopí (OSLíK).

Mezi hlavní požadavky, které Občanské sdružení za legální konopí vyjadřuje svoláním shromáždění MMM již tradičně patří ukončení stíhání či amnestie pro všechny osoby obviněné či vězněné pouze v souvislosti s konopím a marihuanou v České Republice i ve světě.

Dlouhodobým požadavkem Občanského sdružení za legální konopí je úplná legalizace konopí a jeho zrovnoprávnění s dnes legálními drogami, jako je alkohol, tabák či káva. "Nehodláme nechat omezovat sebe ani generace příští ve využívání základního lidského práva na změnu stavu svého vědomí," uvedl předseda sdružení Tibor Stuchlík.

Pražská demonstrace MMM bude mít stejně jako v minulých letech podobu otevřeného hudebního festivalu a nekonfliktního happeningu, který bude trvat celé sobotní odpoledne.

Účast přislíbila známá hudební uskupení (100°C, Gaia Messiah, Posmrtné zkušenosti...), zahrají i známí DJs (IM Cyber, Babe LN, Baltazar, ProSound System...).

Informace o akci lze nalézt na http://www.legalizace.cz/

- wolf

Diskuse k akci na Groweru: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=15131


P.S. Na akci budou k mání také originální drtiče Grower za speciální cenu 80,- Kč za kus :sun: !
Marklar
Mam znamich v Spanielsku,ktori maju bitik naproti policii a rozpravaly mi ze unich je povolene pestovat urcity pocet marklaru na osobu:slizoun: Mne osobne bi sa velmi pacilo kebi som si mohol doma beztrestne pestovat :mutant:kvetinky.
CHOURIS
To víte ale není kytka jako kytka
Rastafuk
2 carlos: ty tam půjdeš doufám? :punk:
Rastafuk
Na 110 %
SuburbanDog
Bylo to tam vyyyyyborny !! kdyby nekdo z vas vedel nebo mi napsal do PM kde sehnat vido ktery bylo toceny tou web kamerkou v main stage ?:))) prosim prosim .. jakykoliv zaznamy bych chtell !! hudba vic nez dobra a akce proste vyborna !!!!!! :!)))
Rastafuk
Já tež...Jakýkolik fotky bo videa...Kdyžtak PM...Já tam byl a měl sem tam vonici :-D a seděl sem u zvukařů..
_the_wolf_
citace:
kdyby nekdo z vas vedel kde sehnat vido ktery bylo toceny tou web kamerkou v main stage


Bojim se, ze z ty kamery zadnej zaznam neexistuje :(
r-man
Tak to se nebojim, pokud vim, tak Netdave delal prenos na net, urcite z toho bude mit zaznam...napisu mu a po odpovedi se ozvu sem...
SuburbanDog
Dekuji Dekuji !!:)) bylo by to vyborny ! bral bych to hnedle vsechno :) jinak stejne neni nad takovou akci jako byla tahle .. pekne v klidku :)
Thcmh
Asi mi teda unikla dost v poho akcička,rád bych se na ní kukl. Legelizace by byla dost v poho..........Už,aby to bylo :)
_the_wolf_
citace:
Původní příspěvek od r-man
Tak to se nebojim, pokud vim, tak Netdave delal prenos na net, urcite z toho bude mit zaznam...napisu mu a po odpovedi se ozvu sem...


Kdyby ses obtezoval podivat do myho profilu, tak by te mohlo napadnout, ze o tom, jestli delal Netdave nejakej prenos, bych eventuelne mohl neco vedet ;)
r-man
http://legalizace.cz/tibor/MMM2005/...%20by%20KATCHA/

To Wolf:...no jasan, nevsiml jsem si :-)))

jinak kouknete vsichni na http://www.legalizace.cz je tam toho mnohem vic nez jen nejaky videa (fotozz, texty, dalsi aktivity nez jen MMM!!!)

enjoy...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma