Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Matky - Řízky HELP - Klikni zde pro originální téma
koffe
Jsou už dostatečně velké na řízky? Největší má 21cm a nejmenší 15cm. Jakou by jste postupovali metodou (jak velký řízek udělat a jestli matkám už ostříhat listy). Potom bych se chtěl zeptat jaká by měla být v matkárně teplota? Mám 26-29 stupňu. Všiml jsem si toho že se někdy listy kroutí. Jakoby do tvaru kalíšku. Okraje nahoru. Když jsem vyvětral a za chvíli jsem se šel podívat znova už byly narovnané. Nemohlo by to být teplem? Díky za rady. Jedu matkárnu poprvé a tak bych nerad něco po....
koffe
Jak jsem tu koukal tak by to mělo být už ok. Jenom jestli ty nejmenší nejsou moc malý. Těch 15cm. Myslíte si že je lepší uříznout řízek větší nebo menší když budu mít tu kytí třeba těch 21-23cm. Omlouvám se že se ptám na něco co tu bylo už mnohokrát probráno ale fotky matek od začátku s odebráním horních třech pater jak se píše ve faqu jsem tu nikde něják neviděl. Taky o té teplotě jsem se nikde nedočetl. Akorát že na řízky má být 21 stupňu. Jenže když mám v bytě 26.... Je to vážně ta teplota tak důležitá. Jakým způsobem by se to dalo ochladit. Jediný co mě napadlo a co budu realizovat je chlazení peltierem. Doufám že to bude fungovat protože až přijdou vedra tak by to bylo v pr.... Pleas HELP.
koffe
Ohníček - díky za rady. To jsi mě s tou teplotou uklidnil. Já bych právě nerad něco zanedbal protože ty řízky půjdou na určení pohlaví a když bych něco po.... tak by to potom bylo dost komplikovaný (čas a peníze). To už by kytí mohly vyčerpat živiny? Jsou staré cca tři týdny. Zatím nehnojím.

a) Takže abych to něják konkretizoval kolik pater by jste nechali na matce po zastřižení. Nepočítáno od těch mini lístečků.

b) Mám začít už hnojit?

c) Mám po odebrání řízku matky něják prostříhat nebo ne. (u řízku mám postup nastudovanej)

d) A ještě názory někoho jiného na tu teplotu (hlavně pro ty řízky které budou v matkárně) To chlazení sestavím tak do týdne a řezat řízky bych mohl už zítra.

e) jak vysoko od začátku patra mám z matky řízek odříznout. Co kdybych tam nechal tak 1cm stonku?
koffe
Ještě přikládám fotku nejmenší matky. Myslíte si že je dostatečně velká?

Proč jsou ty listy takhle znetvořené nevím ale už se vzpamatovaly (3 kytí ze šesti) udělaly to po přesazení a vypadaly o dost hůř.
koffe
A ještě bych měl trochu jiný dotaz. Jak udělám aby se mi v mém příspěvku zobrazoval funkční odkaz na nějákou www adresu jako to tu mnozí mají. Něják na to nemůžu přijít. Thanks.
Sinuhet
Na velikosti kytky nezalezi. Strihat se muze od tretiho patra. Strihej jak chces. Jedina podminka je, aby na matce zustalo dostatecne mnozstvi zelene, aby mohla pokracovat dal. Tedy tak ty dve patra.
koffe
Díky všem za rady. Už v tom mám jásno. Ještě jedna otázka. Kolik potřebujou řízky světla. Koupil jsem v hornbachu takovou plastovou modrou krabici která má víko bílé ale ne průhledné. Je průsvitné ale zamlžené. I ten modrý plast je průsvitný. Myslíte že je to OK nebo tam mám dát radši sklo.

PS: Nevíte někdo jak si dát ty odkazy do podpisu? Třeba Sinuhet to má. Please help.
kozzy
kup radši mini skleníček stojí cca 80Kč a má rozměry 60x25 cm se mi zdá. Ten je z průhledného plastu a má i větrací otvory. Já je používám a spokojenost.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma