Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
Moje šalvěj a její rodinka - Klikni zde pro originální téma
W3m3n0
Asi před 4 dnama sem si ze zvedavosti koupil v nejblizsim growshopu kyticku salveje divotvorny. Byla uz dost vzrostla alle je asi nejaka nemocna! Dostal sem ji jenom za 20,- Hned sem si koupil praskovej stimulax a udelal sem mamince dve deticky! Doufam ze se chytnou, nemel sem rockwool tak sem je dal rovnou do zeminy! Normalne na nich mam jeste PETky alle kvuli foceni sem je sundal. Ted k nemocne mamince. Az 5x denne ji rosim, aby jsem ji nahradil vlhkost hor. Posilam makro jednoho listu! Nelibej se mi na ni ty bily pruhy a celkovej vzhled toho listu, nevite co to je? A jak na to? A jak ji mam hnojit?
W3m3n0
Tyhle uz v ty zemi necham, nalozil sem tam dost stimulaxu tak to snad zvladnou! Davat do vody praskovej stimulax neni podle me nelepsi. Rosim fakt hodne! Na to si snad stezovat nemuze! A jak je to se svetlem? Mam ji za oknem kde sviti primo,slunicko tak dve hodiny z rana a pak uz neni primy. Slo by hnojit OBMkem? A kvete vubec salvej?
W3m3n0
Ok, uvidim jaky vysledky bude mit tohle rizkovani a pak to zkusim jinak. A tim OBMkem staci taky jednou za 14 dni?
W3m3n0
Ok, rizky jeste nemam hnojit, zejo?
W3m3n0
Dneska sem nechal jeden rizek trochu na slunicku a jak bylo vedro, tak dost povadnul, alle doufam ze se z toho dostane.
W3m3n0
Po 4 hodinach, zaliti a dvojim oroseni se rizecek vzpamatoval. Myslim ze maminka muze bejt pysna na to jak se jeji rizecci chytly.
Kapka1
Hele v jakým substrátu jí máš? Jak často jí zalejváš, kropíš, hnojíš??? Díky mocc
P.S. V jakym growshopu sis ji koupil?
hehelum
Nevite nekdo co je duvod krouceni listu? Mam salvej v parniku a vlhkosti ma dost ale proste ma furt takovy svetle zeleny listy ktery se ji tak divne kroutej.
Kapka1
jo, me se taky kroutej, nevim cim by to mohlo byt, treba je to nedostatkem svetla, nebo spatnym slozenim substratu...
polux
To hehelum: Viac svetla a znizit vzdusnu vlhkost - tj., dat von z parnika.
Kapka1
ja mam zase dilema... Kdyz je v parniku, tak se ji kroutej listy, ale kdyz vnem neni, tak ji zase cernaj... tak teda fakt nevim...
IcanLearnUgRow
a ja mam zase dilema ze kdyz neni v parniku tak se ji kroutej listy , cernaj a padaj , a kdyz by tam byla tak by to bylo mozna f poho , ale ono je problem jak ji tam dostat , kdyz ji mam tak obrovskou , nevejde se do zadnyho pytliku , ani pytle!
Kapka1
Jo - tak vis co skus? Poradili mi to kluci - endy a polux, pomalu, ale pomalu ji zvykat naprostredi bez skleniku.. takze ji furt mit ve skleniku, a treba ji kazdej den davat na pul hodky ven, druhy den treba na hodku, treti na hodku a pul... fakt to pomaha, ja uz mam tedka salvejku jenom venku, prave tadyhletou metodou...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma