Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kolik kytek na metr čtverční? - Klikni zde pro originální téma
Netherlander
Chtel bych vedet, kolik kytek by jste bez problemu pestovali ve skrini o rozloze 70x70cm?
majklovec
:) No přece tolik, kolik se jich tam vejde - záleží na velikosti tvejch květináčů - ale počítám okolo 6ti.

Především jde ale o výkon tvé lampy a metodu pěstování - pro m2 je potřeba 400W. Ale pěstovat se dá moc pěkně i pod 75W viz Carlos.
treve
jak je vysoka skrin? budes mit vetrani? ak ano tak si skus sehnat bud nebulu, senzi star a dej jich tam 5 pod 250-400w podle vetrani a uvidis divy. ale milouj je a budou to tvoje slecny.:D
Netherlander
Ta skrin je asi 2,5m vysoka(70x70x250)! Mam vybojku 400W a premyslim o tom, ze bych vetrani poresil tak, ze jen priotevru dvirka skrine, protoze ta skrin je hned vedle balkonu a ten bych mel taky otevreny! Takze vzduch by mohl v klidu proudit! Co na to rikas? Myslis, ze by to stacilo?
COBBA
To by urcite nestacilo ,na 400w je to docela mala skrin a od 400 tam bude poradny vedro . Zadna spontalni ventilace ti stacit nebude.Kup si poradnej vetrak ,aspon 150m3/hod ,dej ho nekam nahoru do skrine ,at fouka teplej vzduch ven a u zeme udelej nekej otvor pro nasavani studenyho vzduchu
treve
tak tak. jak rika cobba. zadny jen tak tak pootevrit dvirka. na 400 poradny ventilator. ten 150cm3/hod je dost, ale podivej se na http://www.hydroponieplus.cz a tam je ventilator tdm100 za 800kc. ten by se ti hodil.:smoker:
Aaron Lightner
Schválně se podívej na overgrow,

http://www.overgrow.com/edge/showth...?threadid=41757

Tam má chlapík s pozoruhodným nickem I and I (už dokončený) thread o pěstování v podobných rozměrech, jako zamýšlíš (400W, půdorys 66 x 66 cm). Má to sice nižší (jen asi metr), protože jede SCROG, ale údaje o větrání a teplotách by se mohly hodit. Osobně bych řekl, že 400 W je na 70x70 cm skoro až moc, ale pokud to uvětráš, budiž ti přáno (olbřímích palic).
Netherlander
Co kdybych tam hodil vybojku 200W. To by asi taky nestacilo co? Dival jsem se na ty vetraky-jsou uplne super, ale taky trochu drahe! No jeste to zvazim.
Netherlander
Nebo me jeste napadlo, ze zakoupim stinidlo se sklem a budu vse odvetravat rovnou ze stindla! To bych rovnou mohl poresit tu vybojku 400W, ne?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma