Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Shiwa,Dutch surprise 2005 - Klikni zde pro originální téma
Dub-Teaser
Po přestěhowání z5 do rodného města sem prošel stará místa a měl jsem takowou radost,že jsem hned dal naklíčit nějaký semena. Jedná se o Shiwa skunk a Dutch surprise:)
Substrát o5 můj provařený: Zahr. substr. s aktiv. humusem,Substrát pro zelené rostliny a palmy,agroperlit,cocos.
Vyhranil sem si na kyti pěknou skříň a připravil si jenom welmi provizorní předpěstírnu 2* 18w. a přes zářivky hodil alobal (stejně pudou wen:D
W3m3n0
Kdys je dal klicit?
Dub-Teaser
Takže druhý den 16/8

1-2 Shiwa
3-4 Dutch Surprise
Dub-Teaser
3 den 16/8 a tady začínaj jet,jak o závod:)
1-3 Shiwa
4-5 Dutch
W3m3n0
A kdy je chces dat ven?
Dub-Teaser
Den 4. 18/6 ještě budou 5 dní doma a pak půjdou pápá to the woods. :D
1-4 shiwa
5-6 dutch
a jedna společná:)
Dub-Teaser
Takže aktualizace po dwou dnech pod 36w. se rostlinkám zřejmě líbí. listy mají podle mého zdrawou barwu a s růstem zatím žádné problémy:D Tady jsem se zaměřil hlawně na detaily.
1-7 SS
8-17 DS
Dub-Teaser
Dutch...
papaja
doporucuji hlinu Floria ma pridavek hydratacnich latek-drzi vlhkost, nemusis tolikrat zalivat atd.....ma i obsah pelikaniho guana
mir a kytky s Tebou
Dub-Teaser
Ahoj Pájo:)
Hlínu floria nepotřebuji,myslim,že tenhle mix drží vlhkost dobře(pro jistotu je prosypanej agroperlitem),nawíc substrát pro zelené rostliny a palmy obsahuje složku kaliforns. žížal a zatim si na růst nemůžu stěžowat.stejně půjdou wen do hnoje:D
Dub-Teaser
Ahoj loex.:)
Díky,taky mě překwapila rychlost,ale nejvíc jsem potěšen ze zdrawého a hustého patření:D......zatim,ale posuďte sami. pár fotek ze dneška jedna rostlinka začala fialovět a z promrznutí to asi nebude:D
bBoOrReE
myslim,ze ta maju radi tie kyticky.
(pekna pevna zdrava stonka/
Dub-Teaser
Ahoj bBoOrReE. díx:) JJ vybíral jsem mix,kterej bude mít hodně živin a bude kwalitně držet vlhkost v půdě a myslim,že sem se trefil:)
Další fotky:
Dub-Teaser
9. den růstu. aktualizace:
Dub-Teaser
Dnes ráno jsem se vzbudil a,když sem zbystřil sněhovou pokrývku,myslel sem,že mě omejou:D Ale naštěstí sem ještě zdžel Shiwu doma:bravo: :p:
Zítra zaštípnu 1 shiwu fimkem,jednu na 2 wětve a jenu necham doma a udělam z ní bush.:) Dutch už je všechen venku a ten sníh ho trochu zpomalil a chytnul promrzlo-fialovou barvu:( Fotky z venku budou zítra. Tady zatim fotky z předpěstírny.
Dub-Teaser
Pořád se to počasí nechce ustályt,Shiwa už roste za oknem a od pátku půjde wen. Zatím se drží obstojně nejsou žádné problémy či nedostatky a to potěší...poslední aktualizace před přesazením ven.
papaja
zdravím koukal jsem na hlinu pro palmy hm dobry......
to platí i o tvých rostlinkách..
Dub-Teaser
Dnes se hnojilo. Udělal jsem si takový srovnávací test. jednu kytku sem pohnojil OBMkem zálifkou,druhou kuřincema a třetí sem přidal menší dílů kuřinců a listově OBM a uvidíme,jak si holky powedou:)
Mr.goldie
Zdar:)
Jsem rad ze mi nekdo mluvi z duse, dlouho jsem chtel udelat rozdil mezi naturalnimi hnojivy a jemne ,prumyslove zpracovanymi hnojivy.
Dej pak prosim vedet, jake jsou odlisnosti v rychlosti a kvalite rustu:D
:sun:
Dub-Teaser
Ahoj Mr. goldie:)
dáwal sem vždycky spíš přírodní hnojiva,ale chci vyzkoušet něco z organicko-minerálních. Dneska jsem udělal testovní řízeček:) jinak všechny kyti už sou venku,zítra přidám fotoz.
Dub-Teaser
O5 Zdrawím. Slíbil jsem fotoz z pole. Dutche se vliwem zimy na týden zastavily a byly v hrozném stawu. na pár dní jsme jim se smokieem postavily pařníšek a hele...kyti to přežijou :bravo: :bravo: :bravo: Shiwa si začala zvykat na větší teplotní rozdíly docela statně.:) Táhly jsme na pole asi 2 km. 80l. hnoje..docela makačka:crazy:
Hnojení kyti též sedlo a kromě trošku spálených cípů listů od prudkého sluníčka žádné obtíže nenastaly.
impozant
pekne pekne, rastlinky vyzeraju krasne
HALUZAK
nemaš ich na tom poli posadené moc nahusto?astom z tej fotto to tak vyzerá
Dub-Teaser
Opět zdrawím:)
Sem tu z aktualizací a stalo se toho opravdu hodně. Jelikož mi včera přišel balíček s hydroponií,tak sem se rozhod udělat řízek, i když připustme,že v tom nejsem zrovna sběhlej,vlastně sem na to docela poleno,avšak vypadá to,že řízek i po 4 hodinách stále žije...a dokud neuschne bude růst ...a růst...a kwést ...atd.:D Přibily mi do rodiny dwa Orandže bádi:D a práwě jeden z nich se stal dárcem orgánu. předešlý řízek se mi trochu vykouřil z hlawy a jaxi uschnul:( ale newadí a chybami se člověk učí.
Tady máme cestu orandže z pozaokna přes řeznictví až na pole:)
Dub-Teaser
fotky si zas dělaj co chtěj:( no tady je na poli.
Dub-Teaser
....řízeček asi přežije:) Jeden OB sem si ještě dal za okno,byl trochu v šoku z přesazení,ale vzpamatowal se rychle:) druhému jsem udělal hned po ránu pařníček. celkový počet na polích se vyšplhal na - 4 OB
5 Shiwa
6 Dutch
Dub-Teaser
a po 3 dnech vyúadaly rostlinky následovně:
Krishna
..fakt sa mi luubi,ten trik jak si dal oklo kybla foliu.....totaalne jednoduche,ale by ma to nenapadlo....bravo
._.
Ty kytičky ti na tom políčku rostou nějak moc u sebe.Když vezmeme v úvahu to, že z kytek bude půlka samců, tak pořád ty kytky uprostřed budou mít málo světla, a nebudou mít tvrdé paldy-a to my přece chceme:)
Dub-Teaser
nevidim důvod,proč by měly mít kyti málo světla?:confused: každá kyti má 60 * 60cm+ 60 do hloubky a to je ideální,abych měl tak vysoký kytky,kolik potřebuju:) Jeden OB už začal kvést,je to panička a vypadá moc zdravě,ale batery byla v pr...y,takže fotky zejtra.
Dub-Teaser
Tak sem se delší dobu neozval,mam teď trochu spěch:(
No počasí se začalo trochu s..t,ale jelikož už sou rostlinky dlouho venku,jen tak něco je nerozhází.
Zde je aktualizace prvního pole: Největší jedici jsou OB,kteří mi dělají velkou radost, Dutch surprise jede dost pomalu,ale od poslední návštěvy se rapidně zlepšil růst a to mě těší.
Dub-Teaser
A OB v kýbly:
Dub-Teaser
Ahoj šéfe:D
To se asi zdá,kytky už sou venku asi měsíc a za tu dobu se dost zocelily. Stonky sou právě dost silný-ani brutální kroupy je nepoškodily:)
Ale díx za tip Dub:)
Dub-Teaser
Nechci nijak zpochybňovat tvůj úsudek,myslel sem to spíš tak,že sou fakt odolný a podle mě nemá smysl je přivazovat,nikdy sem to nedělal příroda nadělí,jak uzná za vhodný a kytky se přizpůsobí,budou tak i odolnější další generace:)
Dub-Teaser
Ahoj a dobrý den:D
Dnes jsem se i přes vydatné deště vydal zkontrolovat stav prvního pole a Občka v kýbly. Pár kytek se docela vytáhlo,ale budu zase zastřihávat,navíc sem koupil Bio algeen,Phytamin,OBM+ a na růst se mi louhujou hluchavky:) takže po zastřižení je necham ještě dokud neudělá pořádný větve o kopřivách a pak jim trochu povzbudim chuť k jídlu a nakrmim Fosforem. Odhalil jsem zatim 4 samice a u 2 si nejsem jist.


Dub-Teaser
a další..












































Listy rostliny pohnojené přírodními hnojivy.























Listy rostliny pohnojené Organicko-minerálními hnojivy.
husajn
Cau chlape.No políčko vypadá moc pěkně.Jen kdyby se to počasí tolik nesralo:( Všechny kyti se zdají bejt spokojený a plný života.AKorát souhlasim s názorem,že jsou sázená dost blízko u sebe.Jistě to bude poznat na výnosech.A koukam,že celkem vytáhly do výšky.No ale to se spraví až zase vyleze pořádně sluníčko a ty je zasřihneš.Tak hodně štěstí.Ať ti to roste!!!!!
Dub: kytky už začaly kvést?:eek:
Dub-Teaser
Eugen - Hele máš proti mě něco osbního? nebo mi vysvětli,jak si to myslel? Přijde mi,že mě všude možně napadáš,tak se k tomu nějak prosim vyjádři
jumper
fakt to mas zasazene jako bys chtel pestit redkvicky...dost snizujes vynos
Dub-Teaser
no jumpere. mohl bys příště líp číst... za prvé maj kytky dost místa,nechci z nich mít stromy. a navíc už tu takovejhlech příspěvků mam dost a nemusíš je opisovat znova. Díky
gona
citace:
Původní příspěvek od Eugen Sličný
další zatraceně hustej out...koukám, že se dá posrat i tak jednoduchá věc, jako je out

Jednoduchá? , no možno ale pre toho kdo má podmienky na grow, skúšal si out v prírode? tŕne, stromy atď... myslím že nie???:p:
Dub-Teaser
No vím,že můj out není nejlepší,ale moc by mě zajímal ten tvůj,když máš pořád plnou hubu keců,jak by mělo co vypadat,tak nám ukaž,jak vypadá tvůj úžasnej bezchybnej,profesionálně udělanej out. rád se něco přiučím.:)
Dub-Teaser
mementor- Je mi od začátku jasný,že je to někdo ze starších a je mi jedno,kdo.
executor- to jsi možná trochu přehnal,přece jenom za kritiku se nestřílí a já sem za každou dobrou radu rád:) Pořád někdo píše,že sou rostlinky na těsno,na husto,moc blízko u sebe... a já sem vysvětloval,že každá rostlinka má 60 cm. kruh+ 60cm. do hloubky. pochopte,že já nechci kytky 3m. do vejšky a ani si to v téhle lokalitě nemůžu dovolit,poněvadž sou tady šikovný sklízeči :mad:
executor: počet příspěvků ti ale nezvedne pěstitelskej skill.
ale k tématu. znova se ptám dub-teasera, jestli mu už ty kytky začaly kvíst. jinak si totiž určení pohlaví nedokážu představit. A pokud teda začaly kvést už teď, tak to není moc dobrá zpráva.
Dub-Teaser
proč by to neměla bejt dobrá zpráva? Dostanou nitrogenovou(dusíkovou) zálivku a žádnej problém není,aspoň teď můžu vyřadit samce,ale to až tak za tejden.
Krishna
to futew: ....a co takto si urobit rizecky od kazdej rastlinky jeden a na nom zistit pohlavie hmm? NO problemo,co ty na to?
Dub-teaser: no, protože je na kvetení moc brzo, kytky už nebudou tolik růst. Pokud je teda nechceš vrátit tou dusíkatou zálivkou do fáze růstu, ale nevím. Připadne mně to divný, že kytky vykvetly už teď.
Krishna: No, to by šlo.
Dub-Teaser
No a čim myslíš,že bych tou dusíkatou zálivkou chtěl docílit jiného? Dnes jsem pohnojil největší kytky (cca. 60cm. vysoké) OBMkem a počítam,že ještě minimálně 30-40 čísel vyjedou,takže no problém a to,že kytky začínaj kvíst už teď je proto,že byly předpěstovaný pod zářivkou někdy v březnu,takže maj pomalu na čase.
luckyBOB
ale vis ze pokud ti to ted vykvete tak nebudes mit optimalni delku svetla nato aby se palice dostatecne zahustily a rostlina zesebe vydala to nejlepsi takze budou takove hodne osizene...
Dub-Teaser
LuckyBOB
Opravdu?? a kolik je podle tebe optimální délka světla? a navíc pokud teď začali kvést,tak ještě tak 2 měsíce pokvetou. Pokud by i přes to byly palice málo husté půjdou na dokvetení do pařáku.
Krishna
Hej chlapi klud!!! Ona sa vrati do vegetativneho rastu sama-ved ci kvytne,alebo nie zalezi predsa na svetelnej periode-cize od toho ake su dlhe dni-ako dlho je cez den vonku svetlo...Takze aj ked teraz uz kvete-tak netreba stresovat...ony odkvetou tie kvety co na nej su teraz mozno,ale cela rastlina bude normalne vegetativne rast az do jesene,ked sa zacnu skracovat dni a potom vykvytne a dozrie naozaj....Zdar
strihorukyeduar
máš to pěkný.. koukni na můj out
Morgan
zdarec kanec!
Nechapu jak jsem mohl prehlednout tak skvelej out.Ta vychytavka s maskovanyma kyblama :bravo: ma muj respekt.Jednoduche,ale nenapadlo mi me to ani za houno.k up mr.Dub-Teaser :bravo:

-nenech si do toho jak velky chces mit pole s kolika kytkama,vubec srat.je to kazdeho vec/urcite vi co dela,a rady jako "bude malej vynos,bacha na to!!!":eek: jsou k hounu/
Dub-Teaser
Zdárec tučňáku:D
No zas tak skvělej out to není:) Maskovanej kýbl šel včera na strom-fotky zítra. Mezitím sem si připravil krabicový bublání,kde připravuji sazeničky a později i řízky na venek a můžu vám říct,že to zvládne každý z vás.
Dub-Teaser
...
Hellboy
Mno zbytecne se tady prudite :)
Mno a mimo jine nechapu co resite s tema dusikatejma zalivkama a kvetem ??? Vase uvahy jsou ponekud zcestne, prectete si co napsal Krishna .... ty kytky rozhodne moc nekvetou a jestli lehce nakvetli (me se to u par hodne brzo vysazeny uz take stalo) brzy se zase prepnou do vegu sami, zalivkou tomu prilis nepomuzete...rozhodne si dovolim tvrdit, ze jeste poradne vyrostou(i kdyz to zalezi i dosti na podminkach) a ten hlod s ridkejma palicema kvuli delsi dobe svetla ani nebudu komentovat...s delsi svet. faz nez je kvetova holt palice nejsou zadne, pac to roste :)
Nahnacany na sebe sou trosku prilis, ale to bych to opakoval po desate, zase na druhou stranu nevydim pri tomto poctu a rozmisteni problem ve vyhnuti kytek do stran.... a jestli to nemaj bejt zadne stromy... zas tak naslaple, ze by to meli bejt dvoumetrovky zase take nevypadaj a sou to nizsi skunciky...tagze bych to nevidel tak blede :)
Mno jo ,je holt na kazdym, kolik prace si s tim outem da, ale na miste sefa eugena bych soudil az podle podzimnich vypestku....
Ne, ze bych souhlasil s nazory zelenacu typu...supr hustej out a tak podobne, ale myslim, ze dub nejni zadna laaama a snad me na podzim nezklame :)

Peace and power :)
Dub-Teaser
Zdárek hellboyi:)
Vysvětloval sem tu spoustě lidí,že nevidim problém v nakvýtání,já sem radši,protože sem dnes brzo ráno vyřadil samce do polívky:D Dusíkatou zálivku dávam proto,aby se v těch příštích teplých týdnech pořádně rozjel sekundární růst! já osobně na svym outu nevidim též nic super hustýho! Pozor na slova pane-OB,že je nižší skunčík,jo? Tak to si sním asi ještě neměl čest,protože Orange je kytka,která se zvrhne ve strom,jakmile ji to dovolíš! To ohýbání kytek sem již zvažoval a asi to bude potřeba,jelikož zastřižení jedinci se začínaj roztahovat!
Jo jinak,co tvůj report? sem celej nedočkavej a ty nic:)
No doufam,že nezklamu jak tebe,tak sebe,tak spostu kámošů hladových krků,co si vypěstovat neumí:D

(S)měj se Dub
papaja
každá zkušenost je cenná-vidím to na každém pokusu něco vypěstovat...tady jde o hlínu je jasný, že zřejmě země není nic moc nebo se mýlím? tady se vyplatí řádně pohnojit...nebot sazenice byly moc pěkný...tak přemýšlím, ta světlá barva opravdu žadoní o dusičnatou lázen a ta vytáhlost asi to nemá úplně moc světla...rullez
podmínky zajímavý k sebezdokonalování pěstitele...měj se ok a díky
Dub-Teaser
Jo máš pravdu,kytky se ze začátku špatně adaptovaly a na chvíly se úplně zastavily a začaly živořit:( Zalejvam je kopřivovym louhem a koupil sem jim phytamin a bio algeen. doufam,že se to přes ty následující slunné dny pospraví. Dal jsem jim dusíku co proto,takže teď už můžu jen doufat:)
Směj se Dub:)
papaja
citace:
Původní příspěvek od Krishna
Hej chlapi klud!!! Ona sa vrati do vegetativneho rastu sama-ved ci kvytne,alebo nie zalezi predsa na svetelnej periode-cize od toho ake su dlhe dni-ako dlho je cez den vonku svetlo...Takze aj ked teraz uz kvete-tak netreba stresovat...ony odkvetou tie kvety co na nej su teraz mozno,ale cela rastlina bude normalne vegetativne rast az do jesene,ked sa zacnu skracovat dni a potom vykvytne a dozrie naozaj....Zdar


jestli se dub nebude zlobit tady jsou 2 fotky , jež dokumentují 2 druhy květu na jaře...jeden je klon bílý rus a je vidět, že se vrací zpátky na růst, za chvíli nahodí normální listy a hurá za nějaký čas na finální květ na podzim tedy to co říká rama rama Krishna
na druhé fotce je ze semínka keřík, který je 2 týden na květu a pochybuji, že se vrátí jen na růst-bude už kvést až do podzima tolik ke sporu o kvetení na jaře
Dub-Teaser
Ahoj fšici:D
Tobě pájo děkuji za názorný příklad,zlobit se nebudu:)
Dnes jsem zdokumentoval i druhé pole,jehož osazenstvo tvoří 1x zastřižený OB a zbytek Shiwa. Na prvním poli jsem se rozhod při příští navštevě kytky roztahat do stran,jak radil Hellboy:)
Takže tady máte první pole-

1 celek
2-3 OB 1
4-5 OB 2
6-8 Shiwa
9-10 Dutch
Dub-Teaser
Pole číslo 2

1 celek
2 OB
Zbytek Shiwa
papaja
mno to je proměna a ta barvička výhoda jen tak dál....
Dub-Teaser
No jo dusík,no:D
Vzpamatovaly se dokonce i ty kyti,který už sem odepsal:eek: a to byly vopravdu do slova chcíplotiny! zítra ráno lezu za Orangem na strom,doufaám,že ho větev udržela:)
Dub-Teaser
Ahoj M:) no bio algeen je spíš přídavek k hnojivu dává se třeba na růst s alga wuchsem,na kwět OBM apod. po bio algeenu sou kyti dost nenažraný,takže kytka snese hodně. já osobně ho používam při vysazení květový hnojky na takovej primární nenažranej flushig:D dám kytkám takovou hnojku,kterou momentálně potřebujou,ale hnojim jen zřídka,tak 3X za růst dusíkatá hnojiva (výluh z kopřiv,pampelišek,popř. guano) a na květ-OBM,kristalon plod a květ,kobylí trus,slepičí trus. horkej srpen dokáže taky svoje,ale musí bejt...chtěl bych kosit ke konci září. Uvidíme...:confused:
Měj se a až budeš mít čas se sejdem na ICQ...
Jah bless you a tvým kyti též :smoker:
gona
Dub prečo hnojíš na rast bio hnojivami a na kvet chemkou IMHO dosť nerozumné.Inak rastlinky vzerajú dobre tak sa maj
Dub-Teaser
Gona: nechápu,z jakého důvodu je to nerozumné-to mi prosimtě vysvětly? Hnojil sem na růst výluhem z kopřiv+ párkrát postřik phytákem a na květ dam OBMko v čemž nevidim žádnej problém!
gona
nerozumné sa mi zdalo toto:3X za růst dusíkatá hnojiva (výluh z kopřiv,pampelišek,popř. guano) a na květ-OBM,kristalon plod a květ,kobylí trus,slepičí trus všetko na rast je bio a na kvet vačšina chem. z dôvodu toho že fajčíš predsa šišky- kvety rastlín a preto by som ja radšej dával hnojku chemickú na rast jako na kvet aby v šiškách pozostatkov z tej chemky bolo čo najmenej, ja viem flushing, ale nikto ti nezaručí že ním dostaneš všetko preč, inak je to každého vec tak jak budeš chcieť tieto moje príspevky zmazať pm
Dub-Teaser
na květ většina chem. jo?:eek: milý gona jediné chem. hnojivo je ten krystalon,kterej dávam jenom na tu pomalejc kvetoucí ganju jinak trus není chem. ani kobylí ani slepičí a OBM je Organicko-Minerální. Tak sme se dobraly vysvětlení a máznem to ať to není diskuse,hej?
Dub-Teaser
Ahoj všici:)

Tak zase po pár dnech som byl na políčku,abych zkontroloval,zda li prcci něco nepotřebujou. Kytky se rozjely,jak bláznivý,stonky jim začaly tloustnout a ukázaly se další kvítky:)
Dub-Teaser
Dnes sem se konečně odhodlal navštívit orindž na stromě-samec to nebude a to potěší:)
slovak
velmi pekne rastlinky
Dub-Teaser
Ahoj growers. Po nějakém týdnu pařáků sem se byl kouknout na poli č. 1 na kterém už sem skosil jednoho samce a zatím to vypadá,že už žádný další nepřijdou - většina kytek začla tvořit první holčičí kvítky:)
Tady pár fotos:

OB












































Shiwa 3X
Dub-Teaser
Dutch 2X
slovak
cau growu zdar!
mas to velmi pekne!
aj si to niecim hnojilk?
a ked hej tak cim?
dik
Dub-Teaser
no musíš číst:)
Hnojeno Výluhem z kopřiv,postřik phytaminem teď slabší koncentrace OBM.
slovak
diki sorry ja som t cital len som zabudol!
Dub-Teaser
Ahoj growers:)
Opět jsem tu z aktualizací tentokrát horního pole,které výrazně poporostlo a zahustilo se. Opět největší běžec OB,který už má cca. 150cm. :eek: Foceno v noci,takže se mi nepovedl ani jeden detail nových vlásků,ale nevadí,vyfotim příště(aspoň budou větší:)
Takže
:D

OB




































































Dub-Teaser
Shiwa 3 kousky :D

První


































Druhá
































Třetí










































Dub-Teaser
Tak a tady je další člen rodiny a to
OB na stromě :D
dawina
velmi pekne... nadhera ... chvaaalim ta, uf dufam ze sa toto leto aj mne nieco take podarí (alebo skor niekedy v buducnosti)... :jumper:
teda len nieco co sa k tomu tvojmu aspon naznakom priblizuje ;)
Dub-Teaser
Ahoj všici:)
Dnes z důvodu mého časového vytížení:D šel fotit bratr. Moc si s tim nevyhrál,ale pršelo,tak aspoň zhruba.
Celý pole














OB Docela macek:D






















Shiwa 1
















Shiwa 2























Majinkej dutch,kterej nemá světlo v porovnání se stonkem OBčka:)
Millanm
Moc pěkný kytky ! a k tomu OB - nemáš to náhodou na třešni ??
Dub-Teaser
Ahoj Millanm- díx:)
Ne je to na dubu:)
Millanm
Nebojis se ze ti ji nekdo najde u nas na chalupe vsichni sbiraj zaludy a davaj je do vykupu . Celkem vyhodna cena 5,-kc za kilo . driv sem je taky sbiral ale zadny kytky sem nenasel .
husajn
Velmi pěkný kytičky.Mooc pěkný jsou ty fotky s preflowers !:) Přeju hodně výnosu při sklizni.
GrandmammGANJA
Skutočne pekny OUT,ten malý zézrak na tom strome vyzera dobre,asi na buduci out skusim aj ja neco hodit na stromy. FAKT PEKNE . . . . .K+4U !
Dub-Teaser
Zdravím s všem děkuji za kladné ohlasy i rady a připomínky!:)

V tuto chvíly mám na starosti venku už pouze jednu kyti,ostatní vybrány,nebo zničeny vandaly!:mad:

Tady je jediný hovádko,který mi zůlstalo a to Orange v zemi.
Matrixx
jak vysoký,tak dietní,chtělo by to aby trochu zhoustli,Pěstu Zdar
Dub-Teaser
Je odspoda oholená a navíc je nezastřižéná,jelikož sem z ní nechtěl mít keř.
u OB si vyhraňuji centrální palici vždy pro někoho i letos už mám vybráno,komu v případě sklizně připadne:)

Sekundární růst se trochu zbrzdil z důvodu předčasného kwětu,ale teď už jsou z výhonků paličky a chtěl bych ji nechat kvést ještě alespoň 6 týdnů. Pohnojim ještě OBMkem a doufam,že slnko posvítí nám:)

Dub
papaja
dube mír s tebou zatracení vandalové...jinak s tou centrální palicí ti to u týhle kytky jen doporučuji...no snad někdy a někde jinde ti to vyjde...k+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma