|
citace: |
Původní příspěvek od white-w
Tak tanhle zážitek se teda nestal mě,ale mýmu kámošovi,kterej hulí už pár let a občas mu silně vynechává pamět...sedí si takhle na vyhlídce v autě někdy večer,smotne brko a už ho che odpálit a najednou kouká,policejní auto,vystopí flojd a jde k němu,tak rychle schová brko a celou výbavu.Policajt přijde a říká mu jakože se jim porouchalo auto a že teda jako ví,že se to nesmí,ale jestli by je nemoh dotáhnout na stanici,protože začíná hokejovej zápas a oni by ho chtěli stihnout...mno tak on jim to odsouhlasí,přiváže je na lano a jedou...mno a po cestě si to brko odpálí,tak pohuluje a najednou koukne do zpětnýho zrdcátka a kouká,že za nim jedou policajti.Tak zrychlý a jako,že jim ujede.Přidá a oni taky.Najednou kouká,že už za nim blikaj a furt za nim jedou,tak si říká,že je zmate.Tak na křižovatce hodí blinkr do prava a zabočí do leva,mno logika jak zapoměl,že táhne policajty,tak srážka jako kráva,zničený jeho auto,policejní naštěstí v pořádku...mno dopadlo to tak,že z toho neměl nic,protože poliši ,když by to nahlásili,tak by z toho měli průser když je nemoh táhnout :-) ale jako prej schíza pořádná :-D |
krásnej příklad takzvaný urban legend. Je to klasický: "stalo se to kámošovi...; stalo se to kámošovi kámoše...". Tedy nikdo nemůže říct že se to stalo jemu ale zároveň tomu každej věří, páč kámošům se přeci věří.
Jako někomu se to asi kdysi kdesi stalo, ale už to bude pěkně dávno
Tuhle historku znam s trošku jinymm koncem. Končí to tak že týpek cajty dotáhne doprostředka pole, kde z auta vyskočí a uteče do lesa. Cajti si pak musej zavolat odtahovku.
A abych nebyl OT:
musim říct, že až moc často se kámošovo mladý stává, že kolabuje. Dá si bong, pohoda, baví se s náma, a pak se najednou kácí k zemi s otevřenýma očima. Když se probere tak neví co se děje.
Ženě se tohle stalo jenom jednou, to bylo po sklizni. Nejdřív jsme si dali mlíko, pak šli sklízet a pak jsme šli na vlak. Na peróně se složila že jsem nevěděl co se děje. Otevřený oči a šla k zemi. |
|
|
detlef |
Javaanse: Kdybych napsal, že se to stalo mě, tak to taky nemusí bejt pravda :) ale Ty budeš spokojenej. Jinak tohle opravdu vymyšlené není, seděl sem ani ne půl metru od něj ;)
Ramon_Dexter: Sorry za OT, ale neberou, ty co kolabujou nějaké léky? Hulil jsem jednou s kámošem (zrovna s tím co se mu stala ta nepříjemnost s ptákem :)) u něj na zahradě a on byl asi týden po operaci, bral nějaké léky - řekl bych že na uvolnění svalů, nebo tak něco, protože mu řezali nějakou tukovou sraženinu nebo co to bylo a šíleně ho to pak bolelo a on si na to zahulil, byl zmaštěnej hned po prvních plicích a pak sebou fakt hnusně seknul... nevím jestli za to mohli ty léky. |
|
|
crackonos |
Mě jednou dostalo, když jsme takhle jeli s kámošema domů z Brna a na dálnici jsme viděli majáky,tak jedem kolem, prvně jsme uviděli mrtvolu, přes kterou dávali zrovna havrani plachtu a až za ním fáčko- takže ho muselo srazit a tělo přeletět až za auto. No nebylo to moc příjemný... |
|
|
|
detlef: no kámošově mladý nic nevim, když nám zkolabovala tak z ní pak vypadlo že celej den nice nejedla (stalo se nám to kolem 4tý odpoledne), a žena tenkrát nebyla zvyklá a trpí nízkým tlakem. teďko už je v klidu, naučil jsem jí na pořádný kuřivo |
|
|
Piška |
No ja musim řict že nemam žadny neblahy zažitky,vždycky sem se dostala do luxusniho stavu pohody a vysmati,je fakt že znam miru a nedam si když cejtim že mě to hodi na krovky,Ale kamoš měšl stavy že si dali 5bong za sebou a 3špeky a byl 13min v bezvědomi,nic si nepamatuje,měl z toho prdel ale kluci okolo z toho byli dost v prdeli. Tak nevim huleni je libovka ale lidi chce to taky znat meze,ne?? |
|
|
Celller |
Původní příspěvek od white-w
Tak tanhle zážitek se teda nestal mě,ale mýmu kámošovi,kterej hulí už pár let a občas mu silně vynechává pamět...sedí si takhle na vyhlídce v autě někdy večer,smotne brko a už ho che odpálit a najednou kouká,policejní auto,vystopí flojd a jde k němu,tak rychle schová brko a celou výbavu.Policajt přijde a říká mu jakože se jim porouchalo auto a že teda jako ví,že se to nesmí,ale jestli by je nemoh dotáhnout na stanici,protože začíná hokejovej zápas a oni by ho chtěli stihnout...mno tak on jim to odsouhlasí,přiváže je na lano a jedou...mno a po cestě si to brko odpálí,tak pohuluje a najednou koukne do zpětnýho zrdcátka a kouká,že za nim jedou policajti.Tak zrychlý a jako,že jim ujede.Přidá a oni taky.Najednou kouká,že už za nim blikaj a furt za nim jedou,tak si říká,že je zmate.Tak na křižovatce hodí blinkr do prava a zabočí do leva,mno logika jak zapoměl,že táhne policajty,tak srážka jako kráva,zničený jeho auto,policejní naštěstí v pořádku...mno dopadlo to tak,že z toho neměl nic,protože poliši ,když by to nahlásili,tak by z toho měli průser když je nemoh táhnout :-) ale jako prej schíza pořádná :-D |
Cau, jestli kamos taky nekeca, stejnou vec sem videl ve filmu, bohuzel ted nevim, jaky to byl, ale je.:) |
|
|
inf3cti |
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
detlef: no kámošově mladý nic nevim, když nám zkolabovala tak z ní pak vypadlo že celej den nice nejedla (stalo se nám to kolem 4tý odpoledne), a žena tenkrát nebyla zvyklá a trpí nízkým tlakem. teďko už je v klidu, naučil jsem jí na pořádný kuřivo |
rekl bych ze je to budto nizkym tlakem, nebo nizkou koncentraci glukozy v krvi, nevim 100%, medik nejsem. stava se to kdyz clovek moc neji, nebo je unaveny, a pak si zahuli. videl jsem to parkrat, ze sme treba byli na houbach, t.j. par hodin jsme chodili po lese, nejedli, pili malo, a nad ranem, kdyz jsem umotal brko, jakoze dame prda a valime se dom vyspat, jeden borec se presne takhle skacel - z niceho ci, oci dokorad, padl na zem jak mrtvola. Ale nic mu nebylo, probral se vterinu po tom co padl, trochu sme ho pofackali, omyli vodou, chvili rikal ze se citi hrozne slaby, ale za par minut byl v cajku.
jinak jsem slysel, ze po zahuleni cloveku klesne tlak, a pokud ho ma uz stejne nizky, muze to vest k omdleni. takze tak.
jak rikam, videl jsem to nekolikrat, ale vzdycky me to trochu vydesi :-) |
|
|
|
heh sranda tie prispevky:)) ja ich ma tiez zopar..zacnem asi tym najhorsim:(
MLIEKO
Cela story sa zacala potom ked som si schoval urodu v oktobri na jednej luke blizko domu s tym ze si ju zoberiem rano ked budu rodicia off. Rano som tam prisiel a TATRA tam vysypala vlecku skurvenu raseliny. Tak som sa nasraty vratil domov a nadaval ja chora vrana..
April dalsieho roku idem okolo toho na bycikly a pozeram znama igelitka zavesena na strome, pozriem dnu a tam moja cela uroda. No vlastne to boli palice a okolo toho obalene "zelene blato". No zaradoval som sa a hura domov. Hned aj zaraz som kusok z toho odlepil a mrdol do mikrovlnky a dal do fajky. Pravdu povediac nic moc.. Rano isla Matka k lekarovi a dala mi malu segru nastarost. Tak som sa ja rozhodol ze uvarim mlieko. Proste som tam vsetko komplet mrdol (tri palice komplet). Povaril asi hodinu a jeb vypil na ix... a zacal zehlit:) Po polhodine to zacalo, klasika pohodicka no potom som zehlenie uz rychlo zbalil lebo uz zacinali pecky v hlave a moja uzkostliva dusicka sa zacala triast a bat o svoju existenciu... Chvilu som sa prevteloval do zvierat potom som sa citil ako zena potom ze som v pekle ze toto je posledna sekunda v zivote a tak..sak to poznate:)) Lahol som si a zaspal. Matka ma zobudila poobede a v tych najhorsich stavoch. Som sa isiel najest do kuchyne dal som si lyzicku polievky a hned hodil tycku na koberec. Manka mi vravi : "ty si opity" ja som povedal : " nie nadrogovany" Zavolala fotra... ten prisiel dal mi vycistit ten koberec, ja som si ale lahol na zem a tak ma zaviezli na pohotovost. Tam klasika vysetrenie a potom nemocnica ( uplne zbytocne, stacilo sa vyspat). Na druhy den som sa citil ako po Nirvane, ocisteny, kludny proste BABY. Najviac mi bolo samozrejme luto rodicov.. |
|
|
|
4 ALL: sorry za OT
infecti: přesně! přesně to se nám stalo. Jenom musim doplnit, že dotyčnej komu se to stalo, si nic nepamatuje a neuvědomuje si že se mu něco stalo. Kámošovo mladá prostě šla k zemi a když jsme jí křísili tak se divila co s ní blbneme a proč je na zemi. |
|
|
shimano |
zdarec,no máte tu pěkné zážitky.Ja jsem jednou přehulil s kamo z prahy a pak po cestě domu jsem usnul v atobusové zastávce,bylo to ze soboty na neděli tak mě ráno probraly až babky z naší vesnice jak šly do kostela,no a vedle mě estě ležela prázdná flaška z vodky,ale nevím jak se tam dostala-moje nebyla,no ostuda jako prase protože se tu všichni známe na vsi,jinak nic moc zážitek no :) |
|
|
chuck53 |
Zdravíčko :-)
Tenhle týden se mi stalo něco co by se dalo popsat jako smrt dědy Simpsna..Běžne teď hulíme dost a tak máme tuhý kořínek,ale tohle překvapilo i mě..Dával sem si posledniho skliskoida a jak sem si dal práska tak mi bylo tak krásně dobře....Jenže za pár sekund sem začal pociťovat že mě něco lehtá na rtu...Tak se probudím a zjištuju že mi z huby kype slina :-D ..Takový odstřel do bezvědomí během pár sekund a zpět sem fakt nikdy nezažil.Byl to vrcholový zážitek pro mé spoluhuliče.Ani oni nic podobného neviděli.Pak jsem byl uplně redy,a v pohodě:-) |
|
|
krast |
Úplně nějakej hroznej zážitek nemam, jenom jsem jednou z hulení zmodral. Byli sme si zahulit venku, docela kosa a mě už normálně při kose modraj ruce, ale tohle bylo fakt mooc. Ruce jsem měl naprosto mrtvolně modré, k tomu mi dokonce zmodraly rty a nos:- |
|
|
OptieX |
Původní příspěvek od Celller
Cau, jestli kamos taky nekeca, stejnou vec sem videl ve filmu, bohuzel ted nevim, jaky to byl, ale je.:) |
Městská pověst, výmysl.
http://www.cernasanitka.cz/ |
|
|
detlef |
Tak dneska se mi stal opravdu špatný zážitek s hulením - abych byl přesný a hašišem v kapse. Měl jsem úplně skvělej den.. až na tuhle nehodu :D
Cestoval jsem víc jak 2 hodiny vlakem a když sem konečne vystoupil z vlaku musel sem hned běžet na záchod, protože ve vlaku jsem jít nechtěl. Za pět minut pro mě měl přijet autem kamarád. Tak sem běžel k takové zeleni která se mi zdála nejvhodnější, byla jakoby v takovém hlubokém příkopu.. no a já vběhl do toho příkopu a myslel jsem že je to normální příkop, jenomže úplně dole byl takový pás rašeliny - byl zarostlý takže nešel rozeznat od normální zarostlé hlíny a já do něj jednou nohou fakt brutálně došlápl, nebo spíš doskočil a zabořil jsem se skoro po koleno do té černé rašeliny, nebo co to bylo za břečku... bahno sem měl i v botě, tak sem si ji sundal a když si tam tak stojím na jedné noze a držím tu botu v ruce tak právě přijíždí kamarád a nechápe - jestli sem se zbláznil, nebo co :D
Bylo to dlouhý vysvětlování.. a taky super cesta s nohama na igelitu :D |
|
|
HorrigEn |
ty jo spatny zazitek s hulenim? noasi jedine kdyz sem chlastal nekdy v 15ti...3l vina,vodka a orechovice (hnus hnus hnus) pak spek ...a pak kolem 2 hodin bliti :teef:
jinak teda spatne zazitky nemam. |
|
|
fošna |
heh.. tak to já jednou, tuším že to bylo minuly rok, jak vyšel boardovy filmek s nazvem Optimistic? a my sme ho u kámoše čekovali všichni ta naše grupa a předtim samo nějake prdy..
Tak že dáme gravitáka když jsme indoor. Už nvm kdo to dělal tehdy ale roztavil zapikem vršek u PETky a probodl tim sklo a pak normální dvoulitrovy prd z flašky a já jak sem ho dal, tak fklidu, akorát to byla celkem divná chut - SKÉRO + ROZTAVENA UMĚLÁ CHUŤ = bleee :-!
No nic čekujem ten film a ted já dostávám stavy jak prase a je mi najednou uplně strašně blbě a navíc ty stavy tomu daly svoje, páč vždycky když dal někdo z těch hustejch rajdru nějaky peklo tak mě bylo víc a víc blbě a oni to tam zabíjeli pořád takže to skončilo tim že sem musel jít na hajzl hodit tyčku a pak už celkem "pohodka" noo.. tak to bylo šialene :-! |
|
|
HorrigEn |
jo ted si mi pripomel jeste jednu akci :D
u kamose sme pred lety delali mliko a pujcili sme si dvd.
akorat ze si kamos spletl film 'pach krve' se 'stopama krve'
:eek: |
|
|
c0ga |
Nejhorší zážitek s hulením bylo asi když jsem slavil narozeniny a davali sme bonga .. kamos to mel prvne predtim nejak moc nehulil ... takze to dopadlo nasledovně .. jeden kámoš se v nakejch křečích doplazil domu asi 3x se poblil a tomu druhymu hráblo uplně ... nejdřív menil barvy a mel porad zavreny oči potom se nak probral jednoho kamoše nakopal a potom co si ustlal na chodníku tak jsme mu zavolali sanitku .. ale jinak večer se povedl :D |
|
|
Terenc666 |
jednou sem s zahulil před školou s jednim kamošem...zkouřili sme se strašně moc.....šli sme do školy a pak se to stalo....kamoš byl tak zhulenej ,že sebou sekl na chodbě a tak asi za 10 min už policajti stepovali před třídou.......šli sme na policajty a ja dostal 3 z chovani za Nabadání spolužaka k uživaní navykovych látek a nespolupraci s policii |
|
|
flySter |
Terenc666 - to ti teda pekne zavarili
najhorsie bolo ked sme s kamosmi isli zahulit na jeden futbalovy stadion, nema tribuny (je len treningovy) tam sme si sadli na striedacku (bola noc) zacali robit vodnika a zrazu len s poza zakruty auto na dvojke a plny plyn...vsimol som si majaky a bezali sme ako usain bolt :D auto dobre ze nas uz nezrazilo ako bolo za nami a prisla cistinka a vsade okolo kriky a les...to ste mali vidiet...len auto prislo na tu cistinku a vsetky kriki sa mikotali :D poskakali sme kazdy inde...adrenalin pekny to vam poviem..urobili si par otociek na aute a jebali na nas...vystresovany sme ale bez slova cupeli v tych krikoch asi 3 hodiny :D
jeden z najlepsich vecerov
piis |
|
|
danger_psychic |
Včera jsem se vyšavlil :-/ Takový špatný stav, kdy jsem se modlil ať už to skončí jsem zažil poprvé a teď se docela bojím toho, aby se to neopakovalo :-( Měsíc k tomu radši ani nečuchnu ... myslíte, že se něco takového stane jen jednou? nebo se toho mám bát i do budoucna? ;((( |
|
|
Caputo |
Původní příspěvek od danger_psychic
Včera jsem se vyšavlil :-/ Takový špatný stav, kdy jsem se modlil ať už to skončí jsem zažil poprvé a teď se docela bojím toho, aby se to neopakovalo :-( Měsíc k tomu radši ani nečuchnu ... myslíte, že se něco takového stane jen jednou? nebo se toho mám bát i do budoucna? ;((( |
Jasně, že se to může stát ;) je fakt, že brutály se tak často nedějou a člověk si jede furt po stejný vlně, nicméně za čas se to může stát znova...je na tobě, jak to budeš ne/řešit... |
|
|
palinoch |
akurat vcera vecer som dal pol malej fajky WW, ze zanalizujem svoj stav, ze tomu pridem na koren veci. no o 2min som sedel na stolicke a myslel som si ze mi jebne. tak idem skumat ten svoj panicky stav ktory sa mi zacal opakovavat uz nejaku dobu, ze ho rozoberiem, co a ako, a ze pridem veci na kloub. no a zistil som velke HO..VNO. |
|
|
Onyx |
ked nas chytila hulit riaditelka skoly a zavolala na nas fizlov dost husty stav :D |
|
|
Rákosníček |
nejhorší zážitek s hulením?
...když došlo :frog: |
|
|
roll |
Rakosnicek: Presne tak :-D
Osobne si nevzpominam na spatny zazitek... natoz nejhorsi :-) |
|
|
ChlebaSmaslem |
Muj nejhorsi zazitek..
Sli jsme s klukama zahulit, a asi po patym skle nas chytla vychovatelka jak nabijime dalsi sklo.. nastesti byla tma a ona si myslela ze to je cigareta. Tak nas za trest poslala na Volejbal (na ktery sme stejne chteli).. No to by nebylo nejhorsi..
Jak sem dosel na intr tak na me nalezli stavy kdy jsem si myslel ze sem robot (uz to tu nekdo popisoval).
Urcite si vsichni potom umite predstavit ten volejbal.
Edit: Ted sem si vpomel jeste na jeden.Sice to byla kombinace huleni a houbicek, ale doufam ze to sem taky patri. Strasne sem na zakode zvracel, a dostal sem schizu ze si vybliju vsechny vnitrnosti. No a aby to nebylo jenom tak, tak sem za chvilku zacal zvracet krev!! Asi si umite predstavit jak sem byl z toho v pr*eli..
Zacal sem litat za klukama na pokoje a prosit je at se mnou neco udelajou, jinak umru...:help: |
|
|
saytam |
Po houbičkách a krev tos musel bejt dost v píči po meskalinu je často krev ale po houbách... |
|
|
Celller |
Původní příspěvek od saytam
Po houbičkách a krev tos musel bejt dost v píči po meskalinu je často krev ale po houbách... |
Sice sem mel houby jen parkrat a ne nikdy tolik, abych mel nejaky halucinace, ale vim, ze nekterym lidem je spatne od zaludku, jak zvracel, a mel porad ten pocit daveni, tak si podrazdil sliznici a ta zacala krvacet. |
|
|
ChlebaSmaslem |
Je to mozny.. Jeste bych dodal ze to bylo poprvi v zivote co sem zkousel houby (a naposled)... |
|
|
Reeve |
argh ja blejt krev po houbach tak sem si jistej že by mě hráblo a myslel bych si že chcipnu.. jinac se mě jednou stalo že sme hulily pořádnou raketu na fakt vyhřátým pinčesovým stolku, sluníčko svítilo desny vedro.. dohulim zvednu se, a švíknu sebou na kamoše kterej me po chvili sbira ze země pak sem se sebral a blil sem jak dobytek . no taky nepěknej stávek.) pro příště už vim že hulení na vedru mi nedělá dobře |
|
|
|
reeve: jojo, hulení ve velkejch vedrech neni nic hezkýho...onehdá jsem takhle jednou čadil na balkóně, bylo asi třicet ve stínu, no a já na balkóně kterej je na jižní stranu. Bylo tam vedro jako v pekle, a ani slunečník moc nepomáhal, protože se na mě teplo odráželo od bílý stěny. Potil jsem se fakt hodně. Kouřil jsem a najednou jsem měl pocit že jestli se budu ještě víc potit, rozteču se. Nic hezkýho, musel jsem se schovat do stínu a prolejvat se ledovým pitím abych se vrátil do reality. Od tý doby jsem kouření v takových vedrech nechával až na večer nebo jsem šel někam s řece, kde jsem si moh strčit nohy do vody. |
|
|
HA-de-SH |
Tak já osobně vyloženě špatný zážitek s hulením nemám (krom takových těch podivných depkoidních a paranoidních pocitů, když to člověk přehání s frekvencí), ale onehdá sme šli s kámošem na pivko a po pár kouscích sme vylezli z baru na lavičku v parku (někdy okolo půlnoci) a dali vcelku lehkej špíček. A kámoše pak chytla těžko pochopitelná stíha, že se ho snaží udusit a pozřít vlastní ruce... jako když sem viděl, jak se vyděšeně kouká do dlaní a prsty se mu nepřirozeně svírají v křeči, tak to moc pěkný nebylo :( nakonec to ale tak za 1/4 hodinky rozdejchal a byla pohoda...
holt kombinace s chlastem je občas nevypočitatelná, nicméně já osobně to kombinuju rád (v rozumé míře!)... třeba dobrý červený víno při špeku je lebeda :mlask: |
|
|
barbastell |
zvracení krve - hnus
pozření vlastníma rukama - fuj tajbl
Můj nejhorší zážitek se točí okolo čokoládičky:D Splašil jsem od známýho dobrej hašík a hurá za kámošema na prda. Zalezem do čajovny, nějaký ty fajfečky na ochutnávku, klasika... Upravení na únosnou míru se vracíme dovnitř a tak jdu k věšáku a onu již ne pěti, ale čtyř gramovou kostku haše hodim do kapsy u bundy a pohoda. Jaký bylo moje překvapení, když jsem doma v žádné kapse kostičku nenašel. Měl jsem v tý době asi tejden starou bundu, tak asi z nezvyku jsem to hodil do cizí bundy. Někdo musel být fakt nadšen, ale já jsem neměl daleko k sebepoškození:D |
|
|
ChlebaSmaslem |
Ted sem si vzpomel jeste na jednu prihodu..
Sice se nestala me (bohudik) ale co uz..
No po par sklech a nejakym tom speku jsme sli na intr, pohodicka ze jo.
No ale za chvilu vidime kamosa jak chodi po chodbe a porad si tlaci na vicka.. Kdyz sem se ho zeptal co blbne, tak mi odpovedel ze se boji at mu nevypadnou oci.. Ze ma porad blbej pocit jako by mu vypadavali.. Tak si je tlaci zpatky..
Urcite si casem vzpomenu na dalsi prihody. |
|
|
HorrigEn |
joo konopna strava :D
minuly rok sme s kamosem Wevim delali serii pokusu s konopnym mlikem/pudinkem/buchtama :)
vysledek?
ja sem blil pote co sem si dal ctvrtku piva
wevi se sel vymocit - rana - a museli sme ho vypleskat z bezvedomi
kabel nemohl mluvit ani chodit (doufam ze ses poucil, ze kdyz ti kuchar rekne ze pulka staci tak uz nebudes chtit pridat)
noa ze zbytku lidi kteri si s nama davali blilo tak 75%
..takze asi uspech :smoker: |
|
|
ChlebaSmaslem |
A zase sem si vzpomel.. Ach ta skleroza.
Sedeli sme v hospode, zase par brk, a do toho asi jedno pivo..
No a kamos zacal met takovy divny stavy kdy si myslel ze tam neni.. Nevim jak to slovne popsat, ale vypadalo to asi nejak takhle..
Kdyz sem se ze zeptal na nejakou otazku tak odpoved byla: "nemluv na me, ja tu nejsem.." nebo "ja sem jenom myslenka ja tu nejssem".. "ja tu nejsem, tady je jenom moje myslenka".. "jak se mnou muzes mluvit kdyz tu nejsem" atd...
kdyz sem se ho rano ptal jak to myslel tak rikal ze si fakt myslel ze tam neni a videl svoje telo zvenci jako by byl jenom nejaka duse a lital sem a tam a dival se na sebe.. ze prej to moc vysvetlit nejde ze bych to musel zazit.
Ale ten den sem se o neho docela bal... |
|
|
Pflusik |
S tim mlíkem je to ošemetný já sem sice nikdy vyloženě neměl takovej stav že bych se z toho nemohl dostat ale někdy sem musel vynaložit dost velký úsilí na to abych ujistil sám sebe že ty hrozivý schýzy co se na mě sápou jsou jen důsledkem intoxikace. Nemám rád ty stavy když si člověk myslí že mu jebne, ale vždycky je potřeba podívat se na to jakoby z třetí osoby, pokusit se odpoutat se od svý zmítající se mysli a zhodnotit to pokud možno objektivně nevim jak jinejm ale mě tohleto teda vždycky pomohlo. |
|
|
Pa3xko |
hmmm ked som tu tak cital te prispevky dost som sa smial..ale teraz k mojim stavom,
prve:bolo to ked osm isel po druhy krat hulit..trosku silnejsi indorik namna vtedy a po chvile to prislo..mrte ujeby a zrazu som mal vicitky svedomia ze preco som to robil,ze ma boh potresta a hlavu som nemohol zdvihnut a skoro som sa rozplakal sa mamou :D
druhe:
ani som nevedel ze sa vten den sfajcim.s kamosom sme si kupili pivko a boli sme trochu v naladea prisli znamy,hulici,dal som si dve zlte bonga kazdy,a ani nevem jak som sa dostal prec z toho meista ale prisli na mna tocaky a zdalo sa mi ze mam mamin hlas a strasne tazke telo som mal,potom si pamatam ze som nekde zaspal na lavicke a ked osm isel domov mama si na mne nieco vsimla a podozrievala ma ze som fukal :D |
|
|
cecilka... |
ja taky přidám jednu story i když možná ze slabšího soudku..
Je to asi tak čtyři roky zpátky. Bydlela jsem se ségrou v jednom panelákovém bytě, kde se deno deně konal nějaký mejdan. jednoho dne přišla kamoška s kamoškou, že by si zahulily, tak jsem zkočila ke známému o kterém vím, že měl vždy dobrý vzorky. Asi po dvaceti minutkách jsem se od něj vrátila a mohly jsme to rozpálit. Hulily jsme všichni ja segra kamoska i druha kamoska. segra hledela jak vyoraná myš a nechápala z toho co se děje mezi mnou a kamoskou...ani ja to do dnes nepochopim bylo to neco co neumim dostatecne vysvetlit,ale pokusim se..jak tak sedime a povidame si spolu najednou se dostanem do takoveho tunelu, kde jsme jenom my dve prislo mi to jako matrix my zrychleni a vse kolem nas zpomalene. povidame si normálne,ale vsechno kolem nas stoji nemuzeme delat nic nemuzeme s konverzaci prestat nemuzeme se z toho tunelu dostat.bylo to jako by sme byly propojeni nejako silou,bylo to jako kdyz ste uvezneni a nemuzete nic delat jen sledovat svet.byly jsme propojeni a meli jsme nutkani porad o necem mluvit o hystorkach a o pocitech.treba ja mela nejakou myslenku,ale nez sem ji stihla rict ona uz vedela jaka ta myslenka byla.nebo ji rikam hystorku a jeste ji nedopovim,ale ona uz ji zna a zcela mne chape bylo to neco na co nikdy nezapomenu,obe sme mluvily o stejne veci,ale pritom sme ji spolu nikdy neuzazily,prislo mi to jako kdyby sme opakovali to co uz se nekdy v minulosti stalo.. trvalo to asi 10 minut a po te co nas ta sila opustila bylo vse normalnui.segra hledela a pta se co to jako bylo ze na nas mluvi a mi nic ,ale to neslo mi ji nemohly odpovedet byly sme uvezneni v nejakem jinem case.tak mi to teda aspon prislo,nejspis si rikate ze su blazen a ze mam hodne fantazie ,ale to co se stalo je z meho pohledu nevysvetlitelne. |
|
|
refresh171 |
Co vám to ten kámoš dal? .......... :rasta: , urcite to byla MJ ? |
|
|
cecilka... |
no podle vzhledu a chuti ano.taky sem premyslela co nam to dal.divala jsem se treba jestli tam neni treba nahodou extrakt ze salveje nebo nadrobene houby,ale nic običejna šišinka,ktera se mi vrila do pameti. kdo vi co to bylo,ale kazdopadne to bylo neco na co ja nikdy nezapomenu. |
|
|
ChlebaSmaslem |
pro Cecilku: Ted kdyz sem si precetl ten tvuj prispevek, tak sem si uvedomil ze se me neco podobnyho stalo ted s kamosem ve skole (taky zhuleni jak papuče).
Ale nevim jestli je to spatny zazitek z huleni, spis bych rekl ze dobry :D |
|
|
Rákosníček |
No tak já teď ve čtvrtek zašil storku jak ze špatnýho filmu:D
napekl jsem koláčky a nechal je na stole v kuchyni a odešel na polštářovou bitvu na staromák :D No a najednou mi volá babička, že je jí hrozně zle, točí se jí hlava a má hrozně vysokej tep. Prej snědla ňáký hnědý drobky co byly u nás na stole :D no o půl hodiny pozdějc mi už volali všichni z rodiny a hrozně mě nenáviděli a babička jela do nemocnice. No naštěstí to přežila a dopadlo to dobře no, ale doma mám teď peklo :( |
|
|
cecilka... |
jejda tak to chudak babicka...no tak neco podobnyho jsem zazila ja se svoji segrou...segra delala maslo z ktereho nasledovne udelala buchtu...dojela k nam nanavstevu mamka ses vojim muzem a jeho 15letym synem,ktereho nam daly na starosti at ho zabavime...no tedy dobra ja segra,muj bratranec a jeho synek sme sly za barak ze si zahrajeme bagbinton ,uz nebylo co hulit a tak segra ze donese buchty..ja vedela ze maji fakt grady tak jsem si dala s bratrankem jenom pulku segra snedla celou a zbytek asi tri kousky nacpala do toho kluka..kluk asi nikdy ani nehulil a chtel se nam vyrovnat asi nebo nevim a tak to ochutnal,rikam mu at si privoni jak to tam jde citit a on ze to u nich tak nejde citit..je rakusak a nevim jestli mu to segra dostatecne prelozila,ale ja kdyz do ni kousla uplne se mi navalilo a musela jsem to zapit a zajidat rohlikem.jak jsme to spapkaly,matka nas vzala vsechny na motokary ,daly jsme jednu jizdu po deseti minutach a kdyz tam tak sedime tak si ten kluk sedl za segrou a rika ji ze mu moc tluce srdce a ze si mysli ze umre vypadal,strasne zelene rekl tatovi ze je mu blbe a sel do auta u ktereho se totalne zablil...dosel dom asi ve tri a spal az do deseti dalsiho dne matce to bylo divne ze spi tak dlouho,ale co byly jsme z ticha a nic jsme nerikali.nez matka odjela pozvala nas na obed,kluk porad vypadal blede no a segra si z toho delala porad srandu a rikala pred mamou jak upece priste zas buchtu a tak..no poobedvali jsme a oni ze uz pojedou zpatky do vidne.matka nam asi po trech hodkach vola,ze co jsme mu dali,ze ztraci pamet,ze nevi jak se ani dostal domu a matka hned zacala plasit a vezla ho do nemocnice...byl z toho desnej pruser matka porad vyzvanela jak s nama zkoncila ze se sni chce manzel rozvest a ze sme ji znicili manzelstvi a ze nam fakt moc dekuje a tak...az asi po tydnu se to urovnalo,ale kluk se nam radeji obloukem vyhiba...a od te doby nechce o trave ani slyset... |
|
|
|
cecilka - hmm ségra je asi odpovědná :hanged:
a vy ste jen tak přihlíželi jak to do něj cpe?
ale věřim že z toho byl dostatečnej průser na to aby se to neopakovalo ;)
jinak ten zážitek přítelkyně z tunelu - takový jsou nejlepší : ))) sice ne zpomalení světa ale empatie když jsi s někym s kym si rozumíš tak to může mít až takovýhle grády :) |
|
|
krast |
opravdu nepříjemné bylo, když jsem začal odplouvat do leva. spíše to byl pocit, jako kdyby mě odfoukával vítr. |
|
|
Rady01 |
Sice žadný HC,ale tak stačilo mi to ... Stojím v metru a najednou divný pocity v hlavě,žaludku i v celým těle ... nehorazný horko a nevolnost ... a vidim volný místo na sezení ... strčil sem do par lidi co na mě čumeli jak na vola a sednul sem ... a najednou vše ok ... kdybych se neposadil tak kdo ví jestli bych se zeblil nebo brutalně skacel :D :D
a na sveho prvního bonga taky nezapomenu :D prej sem byl jak chameleon :D
BTW : Ješte sem si vzpomel na dva docela mlade kluky co se tak brutalne přehulili že se nemohli ani smát ... otevřeli pusu a uplne se zasekly :D :D ... a když chteli vstát a odejit tak jim to nešlo :D ... |
|
|
PetusSsko |
Uff cecilka tak to by som fakt nechcell :D , Mne sa tiez stala dost zla vec... Bol stvrtok po skole a kamarad doniesol travu, samozrejme ze sme ju hnet isli zdrulat, dal som tak 7 spekov, zatlacil som do hlavy a v momente som sa zacal smiat :D bolo to najsilnejsie co som kedy mal, to ze som sa smial bolo v pohode, tak ako to ma byt, no o 5min. som mal divny pocit mal som strasne stavy, myslel som ze zomriem... Nic som nepocul a vydel som strasne divne veci na miesto aut ktore isli okolo nas som vydel utekajucich psov a vlkov :D :D :D doteraz to nechapem... bolo to strasne bol som uplne zeleny, vracal som na kazdom rohu, presli sme 20 metrov a ja som mal pocit ze sme presli aspon 200 ... ako by uz nebolo dost kamatati ma posadili na kolotoc a strasne ma rostocili... vobec som to nevnimal ,mal som pocit ze som doma ani som im neodpovedal... Uz nikdy nechcem aby sa mi nieco take stalo, bolo to strasne... teraz si davam iba lightky ziadne slehy... :D |
|
|
cecilka... |
PetusSsko...no po sedmi spekach se ani nedivim ze si mel takovy stavy,ten smich by se mi libil,ale to ostatni by bylo asi moc hardcore a to bych asi taky tezce rozdychavala... |
|
|
RTW |
Ješte na střední o přestavce jsme to trochu přepískli afghanem,průser byl,že jsme měli psychologii s ředitelkou.Ředitelka byla taková stará přísná můra,co z tebe pozná tolik věcí,aniž bys něco řekl,tfuj.Z krvavýma vypleštenýma očima to byl ůlet,furt tě scanuje svým přímým pohledem.
Jsou horší rauše,to umrtí bábyny,nebo ségry je fakt mooooc |
|
|
My.Lolita |
Byla jsem v tanečních, a o přestávce jsem vytáhla kámoše na sklo nebo dvě.. nějak jsme to neodhadli, a pak už to jelo :) Nejdřív schody nahoru do sálu a pak konec. Začala jsem se šíleně řehnit a všichni na mně koukali, co jí je ??? Byla jsem mrtvá smíchy a začala jsem se vzdalovat ze světa, neslyšela jsem ostatní, neviděla jsem je....... Jenom mi tak problikávaly úplně nechápavé pohledy, jako na nějakého psychouse :) Snažila jsem se říct něco jako, jsem jenom trochu zhulená, ale jsem v poho, ale místo toho jsem se zase začala chlamat :D
Kámoška mně jenom odtáhla na záchod a tam už to bylo rozjeté nejvíc... začaly mi tancovat dlaždičky, vůbec nikoho a nic jsem nevnímala, neuměla jsem ani sedět a měla jsem strašnou žízeň :D A tam jsem byla celou dobu.. se svým bývalým, se kterým nemám nejlepší vztahy, ale kámoška ho zavolala a on tam se mnou celou dobu byl ...
Asi dvě hodiny jsme tam jen tak seděli, já jsem se s ním snažila mluvit ale vážně to nešlo, nestíhala jsem svoje myšlenky :D nebo jsem se začala zase chlamat ... pak už jsem to vzdala tak jsem si tam prostě lehla a zafárala se sama do sebe, protože mi došlo, že jsem asi v pěkné prdeli.......
Na konec jsem se i vykosila.... Pak jsem si až do záverečné kolony připadala jako totální dement :D Už bych to nikdy nezopakovala :D |
|
|
Spejsek |
šli sme takhle asi po 3 brkách po silnici k nám na chatu, a já najednou vidim flek na silnici a řikam : hele... tamhkle nekdo leží... a všichni sme dostali strašnou schýzu kdo to tam leží :D pak sme šli dál a byla tma jak v pytli a já sem pak 2 hodiny neviděl nic jinýho než jeden velkej reprák... |
|
|
Jack_Herer |
Tak před chvílí se mi stal fakt hodně strašný zážitek!
To si takhle zkouřený sedim u kompu a nemám co dělat, tak mne napadne, že pokoumám ty semínka, které jsem před časem objednal z Holandska pro jednoho kamaráda za těžký prachy. Tak otevřu šuplík u stolu, ve kterém měly být ty semínka schované, ale ony tam nebyly! A najednou jsem si uvědomil, že se mi právě stala situace, jako z toho slavného vtipu o huličovi a schovávání trávy! :D :D :D
Byl jsem prostě úplně v hajzlu, protože jsem si nemohl vzpomenout, kam jsem ty semínka vlastně schoval! :confused:
Takže co teď!?
Tak jsem začal vzpomínat, co jsem dělal, když jsem je schovával. Vzpomenul jsem si, jak jsem byl úplně zhulenýty a ty semínka jsem vyndal z krabice, kde byly původně, protože jsem tu krabici na něco potřeboval. A pak jsem ty semínka někam odnesl. No jo dobrý, ale pořád jsem si nemohl vzpomenout kam!
Tak jsem začal hledat po celém pokoji, kde jsem si byl jistý, že budou. Ale pořád nic! Po pár minutách jsem už byl zoufalý, protože jsem myslel, že je jen tak nenajdu a možná že je nenajdu vůbec!
No asi po 20 MINUTÁCH! Jsem je našel na takovém místě, kam bych se určitě vždycky podíval až jako poslední, protože přece nejsem takový kokot, abych je mohl schovat zrovna na tak blbém místě! :D :D :D |
|
|
strýček pompo |
Zrovna nedávno než jsem vyrazil na pivko, uvařil jsem si doma maté (asi trošku silnější) na to jsem odpálil za barákem pořádný brko JH a vyrazil, když jsem tam přišel tak ještě docela v poho, chvíli jsem kecal z ostatníma a tak a pak to přišlo, začalo mi hrozně rychle bušit srdce a měl jsem takový návaly nevim k čemu bych to přirovnal, brněly mě ruce celej bledej a tak chvíli jsem si myslel, že to tam se mnou normálně sekne tak jsem šel ven na vzduch a tam sem se nehorázně pob....................fuj, ale pak už to bylo zase v pohodě. Od tý doby nic a před tim taky žádnej problém |
|
|
wolverin |
najvacsi brutal som zazil ked som dal do flase absintu 3 filmace ganje luhovat na 3 mesiace...uz samotny takyto alkohol bol DES!! no proste absint s ganjou v jednom :) ale mne to nebolo dost tak som do pohara nalial asi tak 2 dcl absintu a do toho som hodil cely balik gumenych medvedikov, takych ako je to Haribo ci ako sa to pise. tak to stalo az do rana a rano som neveril vlastnym ociam, tie maciky normalne vpily ten chlast a ja som si pekne dal cukriky s absintom a ganjou ...vsetko fajn, cesta do mesta ...uz vtedy zacali divne stavy do toho este kalba a za 3 hodiny som utekal domov lebo mi tak bilo srdce ze som myslel ze dostanem infarkt, volal som segre - zdravotnicke ze co mam robit , srdce mi bije, hrozne mi je na picu a ...no proste som videl uz koniec.
nejak som preckal do rana, pomaly to aj preslo ale furt som mal hrozny stav, srdce divne bilo (moje haluze) ...no nic dobre som z toho vecera nevestil tak podme k doktorke a ta ma poslala na kontrolu srdca, to boli dalsie soky a az na konci ked mi zenska povedala ze vsetko ok, ze to bolo asi len psychicke haluze tak som siel domov a dal si prda :D
ale bolo to fakt HRUUUUUUUZA ten vecer. |
|
|
tvrdosovce |
Mam vela zazitkov,no raz som siel domou vlakom a predtym som bol pre travu uz u kamosa som si dal dve bonga a som bol odpaleny,no este asi na dvadsat bong,vosiel som do vlaku a ako hladam miesto stretnem dvoch kamosov,zacali sme kecat a tak,vravim mu pod ku mne mam hulenie,on ze v pohode on hulieva sporadicky.Dosli sme ku mne a hned kybel a dvojlitrovka.Dal si prveho a zatriaslo ho aj druheho aj tretieho,samozrejme aj ja som si dal.Takto to islo a zrazu hulenie nikde,uvedomil som si ze vsetko on a ja sme vyhulili,zrazu nastali take stavy ze som chodit nevedel a ani nic o nom ani nevravim.Zacal hlad a smad vravi idem si spravit jest do kuchyne ja ze v pohode zapol som hudbu na hlas a pocuvame v dome,dosiel som do kuchyne ledva,ze si spravim tiez jest no zrazu ako tam stal ma zacal bodat najprv noznickami a potom nozikom par krat ma oskrel,no ten strach a vsetko,ze co spravi tak som sa skryl na wc a tam som cakal dvadsat min kym odide odtial a spacifikujem ho,no strasne to bolo a nakoniec som siel spat a jeho vykopol z domu. |
|
|
c0ga |
Původní příspěvek od tvrdosovce
Mam vela zazitkov,no raz som siel domou vlakom a predtym som bol pre travu uz u kamosa som si dal dve bonga a som bol odpaleny,no este asi na dvadsat bong,vosiel som do vlaku a ako hladam miesto stretnem dvoch kamosov,zacali sme kecat a tak,vravim mu pod ku mne mam hulenie,on ze v pohode on hulieva sporadicky.Dosli sme ku mne a hned kybel a dvojlitrovka.Dal si prveho a zatriaslo ho aj druheho aj tretieho,samozrejme aj ja som si dal.Takto to islo a zrazu hulenie nikde,uvedomil som si ze vsetko on a ja sme vyhulili,zrazu nastali take stavy ze som chodit nevedel a ani nic o nom ani nevravim.Zacal hlad a smad vravi idem si spravit jest do kuchyne ja ze v pohode zapol som hudbu na hlas a pocuvame v dome,dosiel som do kuchyne ledva,ze si spravim tiez jest no zrazu ako tam stal ma zacal bodat najprv noznickami a potom nozikom par krat ma oskrel,no ten strach a vsetko,ze co spravi tak som sa skryl na wc a tam som cakal dvadsat min kym odide odtial a spacifikujem ho,no strasne to bolo a nakoniec som siel spat a jeho vykopol z domu. |
Tak to je hodně tvrdý... |
|
|
StigHelmer |
Tak jeden takovej brutal zazitek se mi taky stal a pamatuju si ho dodnes.Je to teda uz radu let, v te dobe mi bylo tak 17.
Sem dostal tehda od kamosa na ochutnavku Jacka Herrera.Toz sem si sedl ve meste do parku na lavku a spoukl dve skla.Pohoda, zkourenej jak svin, spokojenost.Nasadil sem si na usi sluchatka, pustil walkmana a ficel sem na tramvaj.Tramvaj byla celkem plna, tak sem si stoupl k oknu, zadama se o nej oprel a poslouchal hudbu.Asi tak po 5 minutach se hudba jakoby zacal zeslabovat a mizela nekde v dali.Si v duchu rikam: kurva co zas s tim kramem je??Ani sem nestacil vytahnout walkmana z kapsy, kdyz se mi pomalu zacinalo zatmivat pred ocima a ja tezce ztratil kontakt s realitou a nasledne prisel hoodne silnej holotrupek bo co to bylo.No kdyz sem prisel k sobe tak sem zjistil ze sedim v tramvaji na zemi a vsichni lidi na me nechapave cumijou :D
Toz sem se hodne rychle zvedl a celej bledej sem na pristi zastavce vypadl z tramvaje a zbytek cesty sel radeji pesky.
Ted uz se tomu smeju, ale tehda mi moc do smichu nebylo.. |
|
|
Nystagmus |
tak toto som pocul prvý kráat.Raz jednej letnej neskorej noci som prisiel domov totalne na srot a chytal som paranojidne stavy zhorsilo sa to ked som si lahol do postele nemohol som zaspat lebo som sa bál strašných zvukov pariacich sa mačiek.bolo to fakt hlučné a zvuky ako ked zabyjaju homosexuala |
|
|
milhaus27 |
Nevím jak kdo, ale já když se slušně odstřelím, tak mívám docela záseky, či jak to nazvat. Jednou jsem si, když byla žena na odpolední dal slušně do nosu papájou a jak už to bejvá, dostal jsem hlad jak prase. Tak jsem se rozhodl, že si udělám kuře s bramborovou kaší. Dal jsem vařit brambory, načeš jsem zjistil, že vlastně nemám to kuře. Inu, rozhodl jsem se, že ho půjdu koupit a rovnou vyvenčím psa. Do krámu je to cca 500 metrů po ulici, tak jsem ještě dal ze pár prdů. Dojdu ke kšeftu, přivážu vodítko ke značce jako vždy a hrnu se do vnitř. Stojím u pokladny, hučení v palici, naprosto neregistrujíc dění kolem sebe a najednou čumím a pes je v tahu. Vylítnu ven a na značce přivázaný vodítko i s obojkem a čokl nikde. Panika, strach jak hovado, že ten blbec něco někde vyvede a já budu večer na nově, za nějvětšího debila s pitbulem. Všiml jsem si, že tam stojí banda mladejch lidí, čumí na mě a řežou se jak svině a tak si to našněruju k nim. Ptám se, hele nevíte náhodou kde je ten pes, nebo neviděli jste někoho, že ho odvazuje? Všichni na mě vyvalili oči a jeden maník mi říká. No, my jsme sem přišli asi před hodinou chvilku před tebou a viděli jsme jaks přišel už bez psa a táhls za sebou jen to vodítko. A v tu chvíli jsem si připadal jak uplně vypatlanej magor. Chtěl jsem se rozběhnout domů se přesvědčit a najednou mě někdo chytne za rameno, já se otočím a on to majitel onoho krámu, že jestli bych nechtěl vrátit aspon ten košík. Vrazil jsem mu ho do ruky a on ještě, ať si vezmu tu pokličku. Jo tu si vezmu (abych nevypadal zas uplně jak kokot), kolik stojí říkám a vytahuju peníze z kapsy a on že nic,že jsem s ní už přišel. To už na mě bylo moc a rychle jsem se zdekoval.
Přilít jsem domů, brambory už olizovaly plameny, rychle jsem to uhasil a byl šťastenj, že už jsem doma. Pes tam byl samozdřejmě celou dobu. Rychle jsem se s ním šel vychcat, lehl k bedně a usnul.
Ráno jsem si uvědomil co se stalo, že jsem za bílého dne chodil po městě, za sebou táhl prázdný vodítko s obojkem a v druhé ruce pokličku k hrnci. Měsíc jsem nevytáh paty z baráku jindy, než po tmě. Taková ostuda. Do té doby nikdo neměl tucha, že si občas zahulím a měli mě snad za normálního. Ted jsem za magora.
Toť můj nejhorší zážitek. |
|
|
Vepřík |
milhaus27
tohle mě fakt rozesmálo, a zároveň je mě tě líto, protože být v tvý kůži, tak se snad odstěhuju... |
|
|
J@m@L |
To ja som raz cestoval v autobuse a pred tým, ako som šiel som sa rozhodol kus zahuliť. Tá ganja bola strašná, odporná, páchla po mŕtvych potkanoch atď. Kus som to prehnal (dal som si asi 10 cez fajku, takých mrtě dobrých), ale nič som necítil. Zrazu som šiel platiť autobusákovi a pýta sa "Kam to bude?" a ja nič. On pozerá na mňa, ja pozerám na neho, pozeráme sa na seba. Proste v prdeli, nakoniec som vytlačil zo seba kam idem a že platím z karty. Šiel som si sadnúť a vtedy to začalo. Najhoršia cesta môjho života, trvala snáď roky! Proste tam bolo neskutočne veľa ľudí a začal som si myslieť, čo keby sa pogrciam. No a ono ma začalo napínať, nevedel som čo som mal robiť, začal som klepkať nohami, zvierať stoličku, potil som sa ako nejaký prasiak čo práve zabehol 100 metrov, proste strašné. Všetci na mňa civeli ako na debila. Hľadal som polohu v ktorej mi nebude zle, rozmýšľal som, že už pôjdem za vodičom a poviem mu, nech mi na chvíľku pristane, lebo mi je zle, ale nejak som nevedel vstať. Nakoniec som našiel polohu, v ktorej mi nebolo nejak extra zle, zavrel som oči a pomaličky som vyhasínal.
Nikdy viac sa nezhúlim do autobusu, kde bude veľmi veľa ľudí... :) |
|
|
|
byl krasny den a ja jsem jel na ryby.. nahodil jsem rybycky na dravce a sedel jsem si v kresilku byla pohodicka dravci nejevili o me nastrazni rybky zajem tak jsem se rozhodl ubalit jointa co mi dal kamarad jo v tej dobe jsem moc nehulil tak jsem pukal pukal byla pohodicka byla tma a ja jsem byl sam na celem rybniku no proste haluz.. si tak sedim a pozoruju oblohu a koukam jak se na me sinou hrozitanske mraky a blesky tak jsem nevedel jestli se me to ci ne byl jsem fakt dost zhulenej vsude okolo me byli kere a furt tam neco behalo a furt takove strasidelne zvuky tak jsem se rozhodl vsta a jed domu ale proste jsem nemohl vstat z tej zidle a tak jsem tam musel jeste hodinu sedet jak vocas......fakt haluz...od tej doby na rybach vecer nehulim kdyz tam jsem sam.... |
|
|
Nystagmus |
moj najleší a zárovan najhorší zážitok sa stal ešte na strednej škole pri besede s krstanskou prednašatelkou...vtip bol vtom že asi tyžden pred som robil nacapany jak krava zlobu v krenstanskom centre kde ona mala práve vtedy prednašku buchal som na okna s mopom ktory som ukradol s reštauracie a atd...proste zloba no vratme sa k tej besede bola to prva hodina a ako na každu besedu sme sa s mojimi spolužiakmi vybrali na par kardanov cez naš vynalez ktory sme ukradli s chemickeho laboratori.kazdy sme si dali asi zo 10 poriadnych praskov a išli sme spokojne na besedu.Prišli sme neskoro a naši ostatny spolužiaci to hned spozorovali strasny ujeb...Beseda za mohla začat.Po niejakej 15 minutovej prednaske si zacala vyberat ludi na scenku s imunytov a vy brala si dvoch normalnych ludi a jedneho neuveritelne zhulneho cloveka mna.Pri robeni tejto scenky zrazu z ničohonič to na mna prišlo MEGa Flesh bol som totalne mimo a robil som nekoordynovane pohyby vyzeral som ako debilko vypusteny z ustavo a moj stav spevnoval neustaly ijeb mojich nafajcenych spoluziakov ktry sedeli v prvej rade a tahalo z nich ja s kanala.Cela skola sa na mne smiala a doslo im noaspon tym normalnejšim že som neni vporidaku cely den som stravil potom v strasnych dojazdoch a hladoch bez penazi bolo to strasne...radi na to spomyname aj niekolko rokov po. |
|
|
Mattsipak |
Mno tak nevim jestli je to nejhorší zažítek s hulením ale byl dost zajímavej...hehe...takže jednoho dne po praxích sme šli na takovou vyhlídku s umyslem si pořadně zbuřtit zobáky:D tak sme usedli vybalujem papírky filtry bla bla a nejdnou kamoš...Pičo ja tu mam blunta...tak prej jakože O_O tak ok dáme doutníka...ubalil sem takovyho pěknyho tak hulíme hulíme...dohulujem nastavá nektrovoatelná zábava a že prej někam jdem...tak jdem..najednou šlapne kamoš do slušnyho lidskýho hovínka...no malem sem si natrhal břišní svlastvo jak jsem se smál...tak prej že vydloubne klacikem tak se opřel o lampu a začal rípat klacikem to hovno s podražky pak ho napadlo že ho po mě hodí taky že hodil...klacík se my odrazil od ramene a to mě docela naštvalo ale ne jako moc jen tak sem do něj strčil lehce a jak sem ho stčil tak našláp další hovénko :D a to už sem nemohl...hroznej vysměch...no tak pak to tam začal šoupat o chodník:D tak dem dál nasedáme do tramvaje směr barandov...narvaná tramvaj jak debil hnusnej vzduch...a kdo to zná tak když jedete tramvaji na barandov tak sou tam takovy tunely...a ty byli pro mě osudny :D:D projíždimě jeden uplně šíleny jak tam problíkavaj ty světla ale ustal sem to...a najednou my hrozně začla brnět ruka tak se na ni podívam a vidim jen muj batoh na zemi...tak ho vemu a jak ho vemu za toho ucho tak my přišlo jakoby hrozně brněl a vtom už přichazí druhej tunel...tak upoštim batoh znova pak sem ho nemohl udržet a najednou jak blikaly ty světla z ničeho nic tma ticho...asi na 10sek a pak jen slyšim vole hej co je ti!! tak pak sem se probral a zrovna tramvaj stavila tak sem vylez z tramvaje a sedl sem si a že prej sem se normalně svalil k zemi :D prostě pak sem nad tim dumal a přišlo my to jak totalní restart těla fakt haluz pak už jend nasledovala hodka a pul paradní zabavy...čést! :D |
|
|
|
mattsipak: s tema hovnama mrte bych se posral smichy hh |
|
|
lucasmizera |
Rano na zastavce sem si dal sam celyho pava, dopotacim se do busu, ten je narvanej a jen jediny volny misto, tak sem se tam uvelebim a zenska co tam sedela se na me vydesene podiva a rika ja na dalsi vystupuju. Asi to ze me fest tahlo. Po skole sem si dal dalsiho a jdu si po svym, raz si vsimam, ze ta zenska z rana jde predemnou, jak si me vsimla tak utikala i s taskama z nakupu rovnou do garaze a zamlka za sebou. Blbka vystrasena si rikam. O vikendu sem si sel zapalit, zase sam, na svoje mistecko, jak sem v rausi cumim a vidim polise a tu babu jak ukazuje na me. Polisi se vydali ke me a ja v ruce 2´ pava, zkurit to naraz neslo, tak sem ho spolk a jen cekam co bude. Cumeli na me blbe, prosli okolo nasedli do kary a zmizely. Psycho stihy.:frog: |
|
|
|
Původní příspěvek od Nystagmus
moj najleší a zárovan najhorší zážitok sa stal ešte na strednej škole pri besede s krstanskou prednašatelkou...vtip bol vtom že asi tyžden pred som robil nacapany jak krava zlobu v krenstanskom centre kde ona mala práve vtedy prednašku buchal som na okna s mopom ktory som ukradol s reštauracie a atd...proste zloba no vratme sa k tej besede bola to prva hodina a ako na každu besedu sme sa s mojimi spolužiakmi vybrali na par kardanov cez naš vynalez ktory sme ukradli s chemickeho laboratori.kazdy sme si dali asi zo 10 poriadnych praskov a išli sme spokojne na besedu.Prišli sme neskoro a naši ostatny spolužiaci to hned spozorovali strasny ujeb...Beseda za mohla začat.Po niejakej 15 minutovej prednaske si zacala vyberat ludi na scenku s imunytov a vy brala si dvoch normalnych ludi a jedneho neuveritelne zhulneho cloveka mna.Pri robeni tejto scenky zrazu z ničohonič to na mna prišlo MEGa Flesh bol som totalne mimo a robil som nekoordynovane pohyby vyzeral som ako debilko vypusteny z ustavo a moj stav spevnoval neustaly ijeb mojich nafajcenych spoluziakov ktry sedeli v prvej rade a tahalo z nich ja s kanala.Cela skola sa na mne smiala a doslo im noaspon tym normalnejšim že som neni vporidaku cely den som stravil potom v strasnych dojazdoch a hladoch bez penazi bolo to strasne...radi na to spomyname aj niekolko rokov po. |
korektúra:
Môj najlepší a zároveň najhorší zážitok sa stal ešte na strednej škole pri besede s kresťanskou prednášajucou...Vtip bol v tom, že asi týždeň pred tým, som robil ožratý ako krava zlobu v kresťanskom centre, kde mala vtedy práve tá istá baba nejakú prednášku. Búchal som na okná s mopom, ktorý som ukradol z reštaurácie atď...Proste zloba.
No vráťme sa k tej besede bola to prvá hodina a ako na každú besedu sme sa s mojimi spolužiakmi vybrali na pár karďanov cez náš vynález, ktorý sme ukradli z chemického laboratória. Každí sme si dali asi zo 10 poriadnych práskov a išli sme spokojne na besedu. Prišli sme neskoro a ostatní spolužiaci to hneď spozorovali, strašný újeb... Beseda sa mohla začať. Po nejakej 15 minútovej prednáške si začala vyberať ľudí na scénku s imunitou. Vybrala si dvoch normálnych ľudí a jedného neuveriteľne zhuleného človeka, mňa. Pri robení tejto scénky to na mňa zrazu z ničoho nič prišlo. MEGa Flesh bol som totálne mimo a robil som nekoordinované pohyby, vyzeral som ako debilko vypustený z ústavu. Môj stav spevňoval neustáli újeb mojich nafajčených spolužiakov, ktorí sedeli v prvej rade a ťahalo z nich ako z kanála.Celá škola sa na mne smiala a došlo im( no aspoň tým normálnejším), že nie som v poriadku. Celý deň som potom strávil v strašných dojazdoch a hladoch bez peňazí. Bolo to strašné... Radi na to spomíname aj niekoľko rokov potom.
Bol som tam a bol fakt smiešny, muheheee. Ja som sedel vzadu a uprostred prednášky som sa postavil a opýtal som sa jej prečo nám vnucuje vieru, zneužíva chorých a ideologicky nás navádza na lži.
Akože, dávať si tam s ňou potom modlitbu... a to nemala byť ideologicky zameraná prednáška. No pekná piča to bola. |
|
|
_Dr.Skunk_ |
no muj nejhoris zazitek z hulenim je kdyz sem cabal v chorvatsku...v noci na molu nikde skoro ani noha bylo tam dva rybari a naky typci snima mely tam baterku sem mel za to ze si svitej na navnadu byl sem tam s mladou odpalim speka a jenom vidim jak se ty baterky blizej k nam typci byly v civilu se myslel ze treba budou chtit poprdet a voni prisly a vytahly na me placku a policija:Dsembraly me brko a vzaly vsechnu ganju a jeste sem sedel asi 5 hodin na fizlech:D dostal sem pokutu a podminku:D stalo se vam nekomu nekdy neco takovho? tam uz nikdy nejedu:D
PS: 10 dni bez brka taky peknej provar:eek: |
|
|
30SecToMars |
Môjmu kamošovi sa stal asi ten najhorší trip čo si viete predstaviť. pokúsim sa to skrátiť takze nebudem používať diakritiku lebo to bude asi dlhe... : takze v skole na informatike (hodina PC) rozoberali ako funguje ked pocitac pocita nieco na druhu alebo tretiu ale graficky zobrazene tak si to predstavte. tak sme vecer sli k druhemu kamosovi s nim a sli sme sa traja nahulit.Najprv bola pohoda . ja a ten druhy kamos sme sedeli pri kompe na quake 3 a neskutocne ujeby(rofl) sme chytali. druhy kamos asi po hhodine dosiel do miestnosti kde sme boli a zacal postupne zvysovat hlas a brutalne zacal hulakat ze PREDSTAVTE SI TU NAJVACSIU PYRAMIDU a ze PRIJEBTE MI , to vrieskal asi 10 minut a tak som sa mu snazil prijebat taku silnu nech odpadne ibaze bal som sa ze mu ublizim lebo to nepomahalo a ja som ho buchal este do hlavy (mimochodom ked bol maly mal krvacanie do mozgu.. takze som bol dost posrany z toho ze co bude ). Nechcel som volat sanitku aby nebolo zle. on bol uplne nervozny a vrieskal a stale hovoril predstavte si tu najvacsiu pyramidu a tak zacal hladat na nete nejakeho chlapika ktoremu sa stalo nieco podobne a dozivotne skoncil na psychiatrii a stale si hovoril nieco do kola. // a teraz co on videl . ako som na zaciatku hovoril mal hodinu informatiky a on prinutil svoj mozog nech pracuje ako stroj a predstavil si malu pyramidku a vedla nej dalsiu co sa stale zvacsuje na druhu. ibaze pozor to za chvilu naberie velkost vesmiru a potom.. ludsky mozog nieco dalej uz nedokaze zvladat on sa vsade kam pozrl videl tu pyramidu a myslel si ze sa z toho zblazni.vsade kam sa pozrel tak z toho sa poskladali farby do tej pyramidy a preto chcel odpadnut // a potom dosiel nanho dalsi stav podobny smrti... asi po hodine sa ukludnil a zacal chodit po byte pisiel na chodbu a na nej su dvere. v kuchyni bola modra neonova lampa a toho sa hned tak nalakal (neviem uz preco nepamatam sa) ze sa vratil naspat na chodbu. tam videl nekonecnu oziarenu chodbu so samyma dverami (ako tunel so svetlom co vidia ludia pri klinickej smrti ) a nevedel kam ma ist tak presiel vsetky dvere (uz si nepamatam ze co videl ale bolo to stale horsie ) nakoniec dosiel k nam do izby a uvidel mna ako sa ujebavam na QUAKE 3 a ze to bolo prenho ako peklo a mna tam videl ako satana co ho uz caka...tak sa vratil na chodbu a otvoril dvere na spalni a tam uvidel jeho tri siluety jedna cierna jedna cervena a jedna medzi nimi .. myslim ze bola biela a on si musel vybrat siel za bielou a vtedy omdlel a zaspal // takto nejak to skoncilo potom si lahol spat... ma z toho stale zle sny a traumy . od vtedy nechcel o trave pocut ani slovo. myslim ze to bol najhorsi trip co mohol byt... |
|
|
MaaaYaaa |
Původní příspěvek od Fermer
Tenhle pribeh neni az tak sokujici jako komickej...Jednou sme s kamosem hulili pred cajovnou pred ¨jednou lavickou a von si potah,a jak to drzel zak najednou nahodil takovej nepritomnej pohled a skacel se na tu lavicku a z ni pak na hlavu na zem...Ja na nej jenom zhulenej cumel a vubec ho nestihal.Pak jenom vstal a vubec si to nepamatoval.BLáZEN... |
:D tak tak ..klasika..kámoš snad ouplně to samý. Potahnul, voči se mu sjely dolu, skácel se kebulí na lavičku a ležel, my jenom čuměli jak vstal jako by se nic nestalo a zařadil se zpátky do "kolečka" :D |
|
|
MaaaYaaa |
Původní příspěvek od krast
opravdu nepříjemné bylo, když jsem začal odplouvat do leva. spíše to byl pocit, jako kdyby mě odfoukával vítr. |
Na tohle téma sme dělali anketu v okolí huličů ..doprava nebo doleva?.. A většina (zhruba 3/4) jde s tebou, takže DOLEVA :D:D |
|
|
nero |
Tak a mám jeden celkem čerstvej po dlouhý době sem mněl opravdu silnej model tak sem se vypálil a kamarád po chvilce donesl ještě nějakej model že to musim vyzkoušt nic sem proti tomu nemněl (mněl sem dobrej den) :D a ta kombinace to byl smrťák ! jako totálně předávkovanej ale od každýho sem mněl jenom trochu pak haluz zvracení šílenný stavy euforie a a smutku hrozný pycho mno děs :D |
|
|
_SCHRANZ_ |
hej lidi taky sem měl dobrou haluz,jedny velky prázdniny tak cca 2-3 roky z5 sme jezdili s kamosem do brna pro ganju za svejma zdrojama a vozili sme to k nam na prodej na vesniččce šlo to krasne bez problemu,ale jednou sme tak jeli do brna šli sme za borcama všechno domluveny klasika ,pořešili sme cca 50g v batohu smrad jak cip lampec jak bič,a jeli sme z urcite ctvrti na nadrazi a jedeme a jedeme samozrejme obadva sme byli jak papriky,a najednou sem chytl schýzku že tam nastoupil borec a že je to určitě revizor, klasika jakovzdy sme jeli na černo tak 2 zastavky pred nadrem sme vystoupili ze si dame cigarko a dojdeme cca to byl kilak a deme deme,a divam se prechod a rikam tam sou benga (policie) pico,votocil sem hlavu dozadu na ten svuj batoh smrad na sto metru rikam a kua,tak rikam to projdeme tak sme sli pohoda prvni prexhod bez problemu nic policajtnecejtil a u druhyho prechodu nas zastavil ten policajt co tam stal s tim ze nam zkontroluje doklady a rikam sme v prdeli ,a v pohode mel sem schizu ze sem byl spocenej snad vsude ale pohoda prohlidl v pohode a sli sme :-) |
|
|
*SMOKETHATSHIT* |
dost spatny zazitek s hulenim. No bylo to takhle: to si takhle u busovy zastavky motame speka (kamos mota) a ma pred sebou polozeny fsechny coudy co ma (asi 5 gramu fakt dobryho kera) no a kdo samozrejme neprisel ? benga no a tomu kamosovy rekli ze siri toxikomanii a ze je jedno jestli je to huleni nebo neco tvrdsiho a ze muze jit sedet na rok ale nastesti si to ten bengalec rozmyslel a rekl no dobra ja sem sem prisel a nasel sem tu tohle a nahodou mi to za rohem spadlo do kanalu a pak ete rikal ze kdyby sme nebyli tak mlady tak ze by nas (nebo hlavne kamose) uz sebrali. Ani nvm jestli to fakt hodili do toho kanalu njn 5 gramu v pici tak sme si sli hned koupit dalsi aspon za 300 :D |
|
|
*SMOKETHATSHIT* |
Původní příspěvek od _SCHRANZ_
hej lidi taky sem měl dobrou haluz,jedny velky prázdniny tak cca 2-3 roky z5 sme jezdili s kamosem do brna pro ganju za svejma zdrojama a vozili sme to k nam na prodej na vesniččce šlo to krasne bez problemu,ale jednou sme tak jeli do brna šli sme za borcama všechno domluveny klasika ,pořešili sme cca 50g v batohu smrad jak cip lampec jak bič,a jeli sme z urcite ctvrti na nadrazi a jedeme a jedeme samozrejme obadva sme byli jak papriky,a najednou sem chytl schýzku že tam nastoupil borec a že je to určitě revizor, klasika jakovzdy sme jeli na černo tak 2 zastavky pred nadrem sme vystoupili ze si dame cigarko a dojdeme cca to byl kilak a deme deme,a divam se prechod a rikam tam sou benga (policie) pico,votocil sem hlavu dozadu na ten svuj batoh smrad na sto metru rikam a kua,tak rikam to projdeme tak sme sli pohoda prvni prexhod bez problemu nic policajtnecejtil a u druhyho prechodu nas zastavil ten policajt co tam stal s tim ze nam zkontroluje doklady a rikam sme v prdeli ,a v pohode mel sem schizu ze sem byl spocenej snad vsude ale pohoda prohlidl v pohode a sli sme :-) |
nejdulezitejsi je byt v klidu... |
|
|
BoBoR |
ja som raz siel s kamaratmi vyhuleny a len tak sme sa prechadzali...zrazu oni chceli ist na take miesto a ja som tam vzivote nebol...a bol tam taky mensi les...pozrel som sa na oblohu a bolo este dost vydno...potom som sa pozrel do lesa a strasna tma ako v noci a siril sa z tade strach...potom zase na nebo ci sa zatial nezotmelo (za tie 3 sekundy :D ) a stale bolo pekne svetle...a z toho lesa sa siril strasny strach proste bal som sa ho strasne...a odrazu zacalo nieco ovladat cele moje telo okrem hlavy...a zacalo ma to tahat do lesa...snazil som sa tam neist ale nedalo sa...proste ono to ovladlo moje telo...ale hlavu nie takze som sa citil fakt strasne bo ja som sa toho lesa velmi bal...a pocul som taky sepot co ma nutil aby som tam siel...bolo to strasne...si skuste predstavit miesto ktoreho sa strasne bojite a je tam tma a nechcete tam ist a nieco ovladne vase telo a v mysli pocujete sepot a nuti vas to tam ist...to neprajem nikomu...som sa bal ze ma tam daco zabije...ale nie nieco realne ako vlk alebo clovek ale daky duch alebo satan alebo ta temnota co bola v tom lese ......... :( ............... |
|
|
crackonos |
Kámošovi se stala fakt hooodně trapná situace. Byli jsme na jednom plese a byli jsme tam s jedněma holkama. Tu jednu kámoš sbalil a šli spolu k tý holce domů ještě než odjedem z5 k nám. Nutno dodat, že byl víc než hodně zhulenej a ožralej a v tom jejich domě je to celkem slušnej labyrint (byli jsme tam ještě ten den na návštěvě). Tak se dostali do jejího pokoje prej a žepůjde ještě před "tím" na záchod.
Vykonal potřebu a že teda pude z5, otevře dveře do domnělýho pokoje, kde je tma, tak se tam nějak neorientoval. No napadlo ho si rozsvítit. Rozsvítil si a najednou se mu naskytl pohled na nic nechápající babičku a dědu tý holky, tak se začal omlouvat, že si spletl pokoj a tak...pak už teda trefil do jejího pokoje, ale to prej přiběhla ta její bábi a že co tady kurva děláte?! A začala na ně řvát a milýho kámoše vyhodila z baráku :-))) |
|
|
cernobyl |
my sme se s kamosem odpalily a vyrazili sme na nas flek osefovat kytky a meli sme zrovna nakej super odpal tak sme vyrazily a museli sme jit 2km kukuricou a pak se jeste prodirat takovejma tema vyoskojema bambusama co rostou u reky. tam sme se dostali v pohode a nez sme vyrazili zpet tak si kazdej jeste parktrat potahnul a my sme se nemohli vymotat ven s toho bordela u te reky(sli sme tam uz 100x a vzdycky o.k)a naraz sme nemohli najit cestu ven zacalo se stmivata vsude behali divocaci a nebylo videt skoro na krok tak to sem si vazne rikal proc sem se tak odpaloval. proste psycho. |
|
|
lasko666 |
dal som si 4 sluky afgana cez klas. fajku a mal som stavy 10 minut potom som sa zobudil o 6 hodin v grckach a bolo mi napicu riadne uz nikdy viac sa nexcem prehulit BLEE |
|
|
FatJoe |
Zdarte, vyzeralo to ako nevinný piatkový večer... Však to poznate. mali sme nejaku vec, ktorá rychlo padla. Bola to lampa z CR dost po pic... zakalili sme a v celku dost sfajcený sme si sli nekam sadnut. Tam som zacal aj s kamaradmi pomaly pit. Priblizne asi tak po 7vodke som vysiel von ze sa idem poprechádzať po čerstvom vzduchu s mojim novym kamaradom. velice sme si rozumeli, bavili sme sa o ganji a takych veciach, vymenili sme si čísla ze ked niekto z nas bude volačo mať tak sa pojdeme zhulit... Pak prisiel zamnu tipek z partie pyta sa ma či mi nejebe? Prečo by mi malo jebať? On mi hovorí- však ty uz 4 hodiny sa bavíš z vlastným tienom. Vtedy som sa uvedomil ale neveril som tomu. ukazal som mu jeho čislo ktoré znelo takto**178625*-/;, a vtedy som sa začal brutalne smiat. odvtedy sa mi nic take nestalo(škoda) pijem pijem a ziadny kamarat len vždy zaspim za stolom. Žeby to bolo tou lampou? to sa nedozviem |
|
|
Žvejka |
Možná, že není nejhorší, ale podělím se :D Měla jsem na stole stávu a koukám- utopila se mi v ní moucha... Tak si říkám fajn, to už pít nebudu a šla jsem ven pohulit. No, ale tu stávu sem nechala na stole :D a jak sem se vrátila spálená, tak mi vůbec nedošlo, že už z toho nemám pít a napila jsem se :D Mnam, ale jediný na co sem se zmohla, když mi to docvaklo byl strašnej výtlem :D |
|
|
Wladisss27 |
moj zazitok sa stal na vianoce08 ked som siel do kostola na polnocnu omsu... bolo to stastie v nestasti ..radsej by som na to zabudol ale aj tak bola to dobra skusenost :D:D okolo 9 vecer sa nas stretlo celkom dost ludi..mali sme 2l domaceho vina(20%) a dost vela sluku... po 2hodinach ako sme to vsetko skonzumovali:Dvtedy som zistil ze som na tom dost zle.. a teraz prisla ta otazka ze ci pojdem na tu omsu alebo ne... no nakonec sa rozhodlo asi 6 ludi ze pojde tak som isel s nimi.. ako sme vosli do kostola vsetci po nas volako pozerali:D asi to bolo tim ze sme sa smiali a mali sme pekne rozbite ockaa:D sadol som si do zadu kde som videl na kazdeho...no ako zacala omsa zacalo my byt volako zle.. zdalo sa my ze stojime nejako dlho a tak som si radsej sadol.. kamarati sa ma pytali ze ci my neje zle bo som bol celi biely,smrdel som tym vinom a ostatny dofajceny typci sa iba ujebavali:Dradsej som uz ani nevstaval bo som sa bal ze tam dostanem flesh:Dno postupom casu sa my to radne roztocilo v hlave a zacal som rozmyslat o tom ze co spravim ak by som sa dogrcal:Dmusel som to spravit tak aby ma nik nevidel tak som rozmyslal ze ak to vypustim na podlahu bude kazdy pocut splech,otoci sa a zisti co sa deje..to som nechcel:D zrazu som zistil ze je vedla mna na lavicke miesto a tam by to bolo idealne:D nemal som na to mysliet .. bolo my strasne.. uz som sa psychicky pripravoval na to co sa stane:D kamarat co vedla mna sedel ma povzbudzoval ze to vydrzim ze uz len 10 min do konca.. ale ne zrazu to na mna prislo a tak ma strihlo a drzal som si ruku na ustach aby to nevislo von:D islo my roztrhnut usta a tak som nevidrzal ten tlak a jebol som to tam tym zvukom(bleee):D:D ked som sa pozrel dookola videl som ako sa na mna pozeraju a kamarati sa strasne ujebavali:Daz potom som zistil ze o tom nik nevie:D bo akurat ked som to tam jebol zacali ludia spievat a nik nic nepocul:D este aj potom ked som uz isel domov som nechapal co sa vlastne stalo a bol som s toho dost v pici:D od vtedy som povedal ze uz nikdy nepojdem taky dojebany do kostola:D je to velke riziko..tolko ludi .. ale nakonec to vsetko dobre dopadlo ..to je vsetko:D:D |
|
|
varan |
To já se jednou strašně dojebal. Bylo to pár týdnů po našem výletě do amstrdamu. měl jsem ještě hulení tak 40 eur, dva gramy WW, nějakýho Jacka Herrera Thai, a dva gramy velice dobrýho hašiše, všecko pěkně daný v energitce. Vzal jsem kámoša že půjdeš zajezdit na fechtlovi do pol. Když se nahulím tak tomu dávám docela zabrat a tak jsem jezdil chvílemi i obilím, to se jede pekně na dvojku, je to jako ve skůtru. NO to není podstatný, jenže jsem někde v poli tu energitku ztratil.
Nikdy si to neodpustím |
|
|
|