Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Je Na tom něco pravdy? - Klikni zde pro originální téma
Mr. Figaro
Nedávno sem koupil komplet 150W.Nevšim sem si toho, ale je tam nějaká stará výbojka(Tesla - je tam ještě napsáno Made in Czechoslovakia).A nějak u mě byl kámoš a říkal že pod tim nic nevypěstuju - kvůli tomu stáří, a prej jestli jo tak to bude bída.Co je tom pravdy?
P.S. Omlouvá se jestli tu tahle diskuze už proběhla.
lubo
nazdar
ak tá 150-siatka nebola používaná viac,ako rok,tak to je v pohode ,no dalej rozhoduje,aký to je tip,alebo ak tip nevieš,tak ako svieti-myslím farbou,pretože ak svieti bielo,máš to len na rast,ak žlto,je to v pohode aj na rast a kvet.prinajhoršom si kúp novú a máš istotu spolahnutia:-))
Mr. Figaro
No jasný!No nevim jak dlouho ji použival ten člověk předemnou, ale tak minimálně 3 roky určitě - je už taková vypálenější.No a svítí to tak mezi bílou a žlutou- tak na půl.Hele a kolik tak stojí ta nová 150ka?
lubo
lampa sa po roku má meniť,pretože v nej horia plyny a čím dlhšie prebieha tento proces,tým večšia strata pre teba-toto info mám z holandského katalogu,kde sú aj základy pestovania,čiže netreba o tom pochybovať,aj ked sa isto nájde niekto,kto pestuje pod jednou lampou aj viac ako rok bez toho,aby spozoroval úbytok.
ak svieti do žlta,je to sodík-tebe vyhovujúca lampa.nová 400w na slovensku,kde je všetko drahšie,ako u vás stojí 500,takže 150w môže stáť u vás do 200kačiek,ale ber to len informatívne.ale každopádne si kúp novú!!!
Mr. Figaro
Ok.Jak myslíš po škole ji du koupit.Snad to bude mít nějakej smysl:D.Díky
Janxu
si pis ze to bude mit smysl. jesli s ni nekdo svitil 3 roky, tak bych si ji akorat tak vystavil doma na policce jako prvni vybojku co mi prisla pod ruku. menit kazdyho pul roku. je to casto, ale vyplati se to a za toho pul roku to zas tolik penez neni.
peace
lubo
janxu
čo sa týka tých peňazí:-)) ide o to,akú tam máš watáž a kolko:-)) je to dosť drahé,ale po dobrej úrode zanedbatelné ,takže s tebou plne súhlasím:-))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma