Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
V ČR se bude zakazovat hudba, která by mohla vést ke konzumaci marihuany!!! - Klikni zde pro originální téma
Muaddib
S pěstováním to nemá nic společného, i když v podstatě možná i něco málo jo.

V ČR se bude zakazovat hudba, která by "mohla vést k narkomanii"

Jelikoš techno muziku moc neposlouchám, nevadí mi, a rád si zajedu na nějaký open-air. Máme kapelu, jezdíme po koncertech, kde se vždycky pořádně s lidma zahulíme.
Nikoho jsme nikdy nenabádali k hulení(myslím, že je to stejně zbytečné, kdo chce hulit ať hulí) a nějaký Severa, který o tom prd ví chce pořád něco zakazovat a novelizovat. Ať de do prdele! Omlouvám se za ta slova, ale prostě mi to nedá.

Poslanec :devil:Pavel Severa:devil:: "Techno hudba vede mládež ke konzumaci drog"
PRAHA Poslanec Pavel Severa hodlá předložit nejpozději na říjnovém zasedání parlamentu návrh novely zákona o šíření toxikománie, která má ilegalizovat hudební produkci podněcující posluchače ke konzumaci psychotropních látek a jedů. Poslanec poukazuje na schvalování konzumace návykových látek produkováním drogové techno hudby, která mládež postupně přivádí ke konzumaci marihuany, extaze atd. Podle Severy má tato počítačová monotonní hudba degradovat myšlení fanoušků a vyvolávat apatii k realitě dostáváním posluchačů do tranzového stavu a ovlivnit tím jejich myšlení.

"Není náhoda, že většina producentů této počítačové hudby jsou drogově závislí narkomani a prodávají dětem drogy na tzv. technoparty. Policie je si toho vědoma a přesto jim nechává volné ruce. Mládež se na těchto akcích potkává se zkušenými feťáky a zejména dealery a postupně propadají drogám. Je to klasická davová záležitost, kdy dítě nechce před kamarády vypadat jako slaboch a drogu zkusí také, ale pak už není pro něj cesta ven. Podle statistiky odborníků ze sdružení 'Rodiče proti drogám' 90% posluchačů technohudby bere drogy. Myslím, že ta čísla mluví za vše." řekl Pavel Severa.

Kontroverzní novinář :smoker:J.X.Doležal:smoker:, známý jako neoblomný propagátor měkkých drog a bojovník za legalizaci marihuany, je návrhem zděšen a považuje ho za základní porušení listiny základních práv a svobod - práva na sebevyjádření, ale poslanec Severa na to má jiný názor. "Neustálé odvolávání se na právo svobodného vyjádření je jen využití skuliny v našich zákonech, které přesně nevymezují, kam až autor ve svém díle může zajít a zda tedy nejde jen o skryté účelové propagandy šířící posluchačům do hlav zhoubné protispolečenské myšlenky. A nejde jen o hudbu. Vstupujeme do nového věku zločinosti, který nemusí být lidem vždy patrný.

Zákony se tomu musí přizpůsobit." :flick:
Součástí zákona by mělo být zavedení udělování licence jednotlivým vydavatelům. Vydavatelství by bylo povinno získat si odborný posudek od mediální rady a získat tím povolení k prodeji. Pokud by u prodejce našla policejní kontrola nosiče od vydavatele bez licence byl by prodejce trestně stíhán podle této novely zákona za šíření toxikománie, kde by mu hrozilo až čtyřleté vězení..

Tak já nevím, ale není tohle příklad policejního státu?:confused:

:cool:Já věřím, že lidi začnou více hulit.:wink: Muaddib
Maggie
No, Áda Hitlerů by měl z pana posrance radost....
Amík
Ježiši, to je zase výplod :( To aby nám v létě zakazovali slunce. Já když se kouknu na to krásně svítící a teplovyzařující sluníčko tak mám hned chuť si dát špíčka.
A to nemluvim o outdooru :)
Doufám, že teď když jsem to prozradil nepůjde Slunce do báně ?
majklovec
Pan poslanec Severa, by si měl dát studenou sprchu a uvědomit si v jaké době žijeme - nikoli diktátorský režim - DEMOKRACIE.

Je to vůl jak anděl. Uz aby z politiky vypad'.

Navíc mě to utvrzuje v tom, že je zapotřebí sjednotit jednotlivé spolky, které bojojí za legal./dekriminalizaci konopí a neco zacit delat.

Jenom skuhrat jak je to hrozny, ze muzu jit sedet za to, ze si pestuju kytky sednout uz mi nestaci.

[Edited by majklovec on 02-10-2001 at 11:44 AM]
McWild
Mě se teda Techno nijak zvlast nelíbí,ale tohle je už přehnaný! A co bude další?!! Bubny...,nebo bude chtít zakázat prodej papírků???? Já myslím že pan Severa to má v hlavě trochu pomotaný(tipoval bych to na trauma z dětství,nejspíš když kamarádi přinesli první cígo,ale on si opravdu nechtel dát,protože od babičky slyšel,že kuřivo jest nástrojem ďábla :satan: ...no,nechal sem se trochu unést,sorry).To podstatný je,že si plete příčinu s důsledkem a nebo je prostě úplně mimo(např v korespondenci s pí.Dundáčkovou-doufam že jsem nesplet jméno). Nejak se bohužel projevovat potřebuje,alebrž volby jsou v dohledu. Jenom doufam,že tentokrát se do parlamentu nedostane. Trochu mě uklidňuje že z groweru ho rozhodně nikdo volit nebude :flick:
Koukam,nějak jsem se rozkecal.Tak už budu končit.
___________________________________________
Joint your army :) PEACE
viridis
Lidi, neblbnete, tohle musi prece bejt for - tohleto bylo za komousu !...... komise a tak. Dyt takovoudle kravovinu pustit z huby, tak snad prijde o svepravnost !!! Je to na zalobu ...... poplasna zprava...... a jestli je to pravda, tak je to na zalobu na prislusneho posrance.
majklovec
Zrejmne to bude kachna: http://www.koukat.cz/text.php?id=pjhkate.txt

[Edited by majklovec on 02-10-2001 at 12:26 PM]
HoPe
Pan Severa už chudák neví, jak by se zviditelnil. Jeho představa, že někdo bude určovat, jakou hudbu budu poslouchat je naprosto zcestná. Když ho napadl tento protidemokratický krok zavánějící komunistickou minulostí, musel být patrně hodně mimo. Jestli je takový pořád, nemá v parlamentu ČR co pohledávat.

Jednou jsem s ním komunikoval E-mailem na téma legalizace. Poslal jsem mu pár otázek a ani na jednu z nich nedokázal odpovědět normálním způsobem. Právě naopak mě zahrnoval falešnými dogmaty jako protřelý islámský fundamentalista. Skutečně nechápu, jak "TOHLE" může jednat za občany téhle republiky, když se "TO" nedokáže vyjádřit ani samo za sebe.
sativa
tak je to sci-fi nebo pravda?
...jestli pravda - tak ne že bych prosazoval nasilí, ale měl by mu někdo dát do huby aby se mu rosvítilo, nebo ho prostě dát do blázince, lidi nemůžou za to, že nemá rád techno, ale Lunetic :-)
majklovec
Fakt si myslim, ze to je KACHNA.

Ale jinak si o Severovi porad myslim sve.
hh-top
Možná to kachna je, ale scénář je to velmi reálný. Už těm zmr...prošlo víc! Severa je skutečně blb rozumu prostý a vládnout nám může pouze proto, že je jich tam takových víc a vychcaně drží spolu. A my si to dáme líbit, jako berani. Majklovec má pravdu. Je nám zapotřebí vytvořit pro ochranu vlastních zájmů jednotnější celek a začít se aktivně bránit. Navíc, ty slepičí mozky zabloudily někde ve vůni vlastního prdu a jsou v koncích i s jinými legislativními počiny. Potřebujeme schopné lidí, kteří by ten zatuchlý systém nakazili virem normálnosti a ne slabomyslné prdololezce jako je Severa!
esco
Slyšel jsem z docela dobrejch zdrojů, že ani Severa s tímhle blábolem nepoleze na veřejnost. Totalita je pryč, ne?
delph
Hele ja bych byl v klidu z pravniho hlediska je to vetsi blbost nez vetsi nez maly mnozstvi. To je snad i proti listine zakladnich prav a svobod.

PS: nejsem pravnik ale uved prosim blizsi zdroje Diky
zajima me to
strobe
Je to blbost od začátku do konce; elektro hudba tady má dost širokou podporu, aby to ve státě udělalo pěknej bordel, ale nakonec je škoda, že s tim na tu veřejnost nepoleze - alespoň by lidi viděli, co je to za krypla a začalo by se o tom diskutovat, přirovnávat to k totalitě atd. a myslim že by to pěkně odsral...
oton
jak může někdo vymešlet takový bludy????


co takhle kdyby se zakázala zelená barva, protože ta hodně lidem připomíná hulení................???!!!
vhyl
Hele lidi.Nam uz v hlave sviti.Ziju sice v nemecku,ale toto nezna obdoby.Snad se nenechame takhle debilne vymazat od nejakeho prasteneho poslance.Urcite by dostal dost loviku,kdyby jeho navrh prosel a urcite by mel i respekt ve snemovne.Ale at de do haje.Stejne se mu proti postavi tolik hulicu a ostatnich,kolik jich v ceske republice existuje.Napada me pro pana Severu jen "Usama Bin Ladin s tebou debile".
xmalcolm
panove a damy to je nejaka picovina me to spis pripada jako klasicka dezinformace medii
ps: severa je samozrejme hlupak ale to detekuje temer kazdy prumerne inteligentni clovek po jeho maximalne treti pronesene vete (na libovolne tema) a to i v pripade ze neni zastancem tolerance konopi.
kazda zeme na svete ma takovouhle figurku ve svem parlamentu a Severa je ta nase
TAKZE KLIDEK
chico
to si dělá prdel.....
Charter
Ať už je to fáma, nebo předčasně vyjevená pravda, stálo celkem za to pozorovat reakce lidí na "novou" iniciativu "starého" poslance. :slizoun:
Vzhledem k tomu, co všechno už u nás bylo schváleno, hrozí do voleb asi ještě pěkných pár katastrof...
Když si vedle toho ale postavíte twins z NY je to stejně všechno banalita. Když se to tam (a za pár hodin) i tady stalo, říkali jsme si na druhý den v "klidu" s kámošema na party u jointa: "Ještě že máme muziku a hulení, někam se zavřem a přežijem..."
Teď mám pocit, že bychom se spíš měli otevřít a přežít. Schválně, jestlipak by se sebralo těch 300 tis. podpisů na vyhlášení konopného referenda, třeba jenom na právo mít pár kytek na zahradě (zahradách:D:). Jen to zkusit posbírat? Neběží už někde formulář ke stažení :smoker: ?
A co proto můžu udělat já? Bohužel, jen to, že se tam podepíšu a že to řeknu dalším lidem. Ale když to uděláme všichni co tu jsme??? To by mohlo stačit, ne?
A mám pocit, že nás fakt není málo, takže doufám, že když tady existuje nástroj, jak dát něco najevo těm pánům nahoře, že ho všichni, co máme hlavu na krku taky použijem, až přijde čas. A já věřím, že přijde brzy !!!
adihash
Já zas čet,že bude souzenej ten blbeček Petr Kotvald,že má v textu písničky "tráva je skvělá" a podněcuje mládež k hulení.Prej ho žaluje nějakej strejc.Kotvald by za svoje písničky měl sedět,ale rozhodně ne za tuhle větu- to je jak kdyby se zakázali Samotáři, protože se tam hulí :-) no potěš koště
a to s tim Kotvaldem neni kachna!
Muaddib
:D Spousta zajimavych nazoru, ale myslim, ze vsichni vite co us ten clovek" :devil: Severa :devil: " za svoji existence v parlamentu provedl. Moc rad bych byl, kdyby to opravdu byla kachna, ale u toho cloveka nikdo nikdy nevi. Kdyby si radsi zasadili nejake kytky, zahulili :smoker: a vysrali se na to. To by bylo asi vse zhulenos dias Muaddib
Muaddib
To stim referendem by bylo fajn, ale ted nevím přesně, ale na referendum musiš dát podpis a myslim, že i rodné číslo. Pěstovat doma kytky a podepsat toto referendum, nechtel bych mit potom doma navstevu!:eek:Muaddib
sage
já sem absolutně pro!!! at zakážou muziku - fšecku, co se jim nelíbí!!!!!!! a fšecko!!! mam sqělej program: 8 hodin práce/školy, 8 hodin televize, 8 hodin spánku!!! souložení dvakrát tejdně, ovšem ne v době zpráv, 40 jednotek alkoholu na tejden na hlavu nad 18, ne 21, ne 25. no řekněte, nebylo by to krásný!!!?!!!
Dude
No vypadá to, že ten chudák už ztratil kontakt s realitou (nebo jak to sám řiká o "feťácích), a měli by ho zavřít do nějaký léčebny...
Pokud to neni kachna( myslim že ne, psali o tom v úvodníku Redhotu) tak si tentokrát ukousnul příliš velký sousto a konečně by se mu tomhlo vymstít. Myslim, že i spousta lidí která je proti drogám si vzpomene na komouše (procesy s plastikama, cenzura) a bude proti...
Místo systémového řešení zase přichází populismus...
sage
hele to, je to kachna, tak prestante plakat a kricet a skocte si na party
Jarinov
jo na party, jupiiii

vlastne neee, ja tam budu poslouchat techno a tim padem mne to donuti k tomu si dat brko a to mne nastartuje ke slehnuti si heroinu a jsme vyrizenej,hmmm to abych zavolal do prace at se mnou uz nepocitaj :c)))))
CJ ondra
To sou holt média....:((

26.9.01 RAVE.CZ

TECHNO SE DOUFEJME ZAKAZOVAT NEBUDE!
Dopoledne jsme přinesli informaci o možném návrhu zákona p. poslance Severy. Informace pocházela z internetového deníku Britské listy, který jako zdroj uvedl noviny Metro. Poslanec Severa se proti této kauze odvolal. Nadále zjišťujeme stav věci a budeme Vás průběžně informovat
CJ ondra
....i když bych se tomu ani nedivil, tenhle člověk fakt nesnáší drogy(jakýkoliv) a má s tim docela úspěch.....je to M A G O R !!!
nihilista
stahnete si nekde pisnicku gimmi the weed od cheeche a chonga.
kdyby to byla pravda tak za tuhle skladbu bych musel dostat dozivoti a uz si nikdy nezakourit.
zdar
Charter
to jsou ti dva vyhulenci, co jsou o nich v US i Kanade ty šílený komedie ???
Viděla jsem asi dva, ale tady jsem to nesehnala, máš tip?
godunov
http://www.rastafaria.webz.cz/033/index.html
TSUNAMI
to ze deticky rodicu berou drogy je problem samotnych rodicu...[stejne tak jako alkohol nebo tabak, ale to uz stare zname]takze zakazat kalby protoze decka tam berou fety je ,hrube receno?,picovina.
!ale je pravda ze by to ti lidi na parties mohli uz nejak hlidat!
sativa
tady to máte červene na skoro bílym, že to je blbost
http://www.vinyl.cz/


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma