Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Kolik lidí ví, že jedete lampy? - Klikni zde pro originální téma
mott
Zajímá mě kolik lidí ve Vašem okolí ví že máte skříň...
Složení: rodina + kamarádi/dky + náhodní známí a neznámí
marc
mama, jeji pritel, tata, segra, babi, deda vsichni spoluhulici co znam, celej grower ....

Je to mozna dost lidi, ale nemam pocit, ze delam neco spatneho. Huleni neprodavam, jiny drogy neberu tak by bylo hodne spatny, kdybych se bal, ne ?
debil
je to jednoduchý,musíš ostatní taky naučit pěstovat.Třeba ja co sem měl všechny přebytečný věcï (lampy,zářivky,květináče,substráty,hnojiva,řízky,skříne...),tak sem to nacpal lidem z vokolí a kazdej si jede svoje.

Jinak si myslim,že to o mě ví taky hodně lidí,ale jak už napsal marc,tak si nemyslim že by to bylo něco špatnýho.

P.s. Dneska mi máti řekla, že vyděla v televizi jak zabásli ty týpky a hned že to poznali podle elektřiky a samý keci.Hrůza až sem na ni musel bejt sprostej a zvyšovat hlas.
kudri
Jsem na tom jako MrVoslik.Je to na prdel.
Maloprdelni město , spousta smažek, stresy atd.
nemo
Když to tak vezmu, tak si musím vzpomenout na jedno rčení:
Tajemství o kterém vědí dva už není tajemstvím.

Opatrujte se a hulte s mírou
YAHMAN

Až moc :(
Srooga
Skříň mam teprve pár dní, a na to, jak krátká doba to je ví o ní až moc lidí :(

Jenže nepochlub se, co si sestrojil, jak ti to pěkně roste a kvete. Je to všechno pěkný vyslechnout chválu od kamarádů...postnout fotky na Grower...puntíky přibejvaj jak diví :)
Otázka je, zda ona publicita a riziko s ní spojené - byť v okruhu uzavřenéma, anonymním stojí za to.

Jinak souhlasimm s Marcem - neprodávám a svejch 5kyktiček si budu bránit zuby nehty!
Muf
Až z toho plánuju všem říct, že jsem s tim seknul. To bych ale musel lhát i kámošům, né jenom známým. Takže se asi taky spolehnu na to, že neprodávám a blablakeci... ¨

Jukněte sem a přidejte se vymlouvači:bandit:
http://grower.cz/forum/showthre...82&pagenumber=1
Def
Milý Pét'o, jsem velmi rád, že ses rozhodl k tomuto obrovskému kroku, jenž totálně překope tvůj dosavadní život! Pokud sis přečetl tohle téma od začátku, pochopil vo co v něm jako de a přesto tě to neodradilo, tak vítej.

Aber spíš to však vypadá, žes vsem vtrhnul jak urvanej ze řetězu a vypadlo z tebe něco, co mi nedává moc smysl. :confused:

TAKŽE:
Jedinou radou tomuto činu adekvátní jest Carlosův počin:
:bounce: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=581 :bounce:
Al-Ban
Tak se po Péťovi :) vrátím zpátky k tématu:
Za prvé je mi upřímě líto Voslíka, na kterém to neštěstí snad sedí (nejdřív nezhulující kytky a teď vychcaný "kámoši") a proto ho taky drobed ukonejším karmičkou. Nebyl jsi dnes ve 13:00 náhodou trošku zhulený? To se schíza dostaví ani nevíš :D.

A co se týče okolí, co ví o mých kytkách? Asi všichni, jak už jsem v jednom threadu psal-rodiče, kámoši huliči i nehuliči, sousedi i nesousedi co dohlýdnou na můj balkón, můj papoušek, bráchovo pes...
Já vím, je to blbý, ale platí co řekl marc, debil a Srooga-nikdy jsem nic neprodal a pěstím pro vlastí potřebu, tak ať mi benga skočej na hrb.
Sido
No o me pestirne vedi rodice,spolu-hulici a spousta dalsich lidi ktere mozna ani neznam :o) Nicmene jak uz zde Debil ,Al-Ban atd. psali, huleni neprodavam, co si vypestuju zhulim, takze by snad nemel byt zas az tak velkej problem.
WiB
MrVoslíku K+ a rada: fšem řekni, že Ti to třeba rodiče zničili, chtěli Tě vyhodit z domu nebo tak. Taky můžeš popsat tu příhodu s bengama před barákem. Prostě dostatečně dobrý důvody, aby na to všichni skočili,pravdu můžeš říct asi jen nejlepším kámošům, kteří Ti slíbí, že o tom pomlčí(a Ty musíš vědět, že to DODRŽÍ!!!) Prostě hodit do éteru, že to je zničený a bude to vědět jen pár opravdovejch kamošů. Jinak ostatní, co jste nikdy neprodali, tak jak to cajtům dokážete? Je to složitý.
1. Říkat jen 100% spolehlivým kámošům nebo nejlépe nikomu,ale to asi nejde...
2. Neprodávat!!!
3. A mnoho dalších obezřetných pravidel.
psilos
O mně to neví skoro nikdo. Jen můj nejlepší kámoš a moje mladá. a že jsem se chtěl pochlubit a podělit s plno lidma, ale jsem dost opatrnej. Navíc by každej chtěl jen hulit, ale sám nezasadí. Na chalupě pěstuju asi 13 let a každej rok po sklizni se najde tak o 10 "kamarádů" navíc,jestli prý pro ně taky něco nemám. Skoro vždycky všechno rozdám.Ale tam to roste zadarmo a skoro bez mýho přičinění. Ne ,můj indoorek nikomu dávat nebudu . Jen nejbližším a i těm říkám, že to není moje, ale celkem výhodně koupený. Ne ,že bych jim to prodával,ne,ne,jen si s nima dám špeka,2,3,4,... no znáte to.
Takže,čím míň lidí to ví, tím později přijedou chlupáči. Ale oni asi stejně někdy přijedou-při tom vývoji s drogovou problematikou v našem státě.
Walhalla2000
vosliku... nechtel bych byt v tve kuzi. Vis, je mi te lito. protoze ta tvoje paranoia by mi kazila cely pozitek z pestovani. Ja pestovani miluju. Vic nez koureni. S kytickama si povidam, s kytickama si hraju....

a navic, pred tydnem vykradli byl naproti na chodbe. A jeden fizl mi tukal na dvere. ja otevrel (vedle z pokoje svetlo jak blazen) a on, zda jsem neco neslysel. povidam, ze ne, ze jsem pred chvili prisel domu... On se "poklonil" a odesel. taky sem byl vystrasenej, ale nenecham si zkazit muj konicek nejakymi zapornymi myslenkami....

Jinak mas u mne taky karmu...
hh-top
Klid Voslíku, kdo má viset, ten se neutopí!
Al-Ban
Hernajs, kámo, to snad musí dokázat oni nám, že jsme něco prodali nebo ne? Musí si najít svědky a snad ještě nejsme tak daleko, aby to nějak manipulovali a hráli divadlo, jen aby někoho zabásli. Bez důkazů nemůžou nic, tady bych nedělal rozdíl mezi dealováním a třeba krádeží nebo vraždou. Buď tě musí chytit za ruku, když prodáváš a i to se dá nějak vokecat, jak jsem někde četl:"ukazoval jsem kámošovi svoje hulení a on mi vracel dluh :D" nebo prostě, jak jsem řekl, musí mít jiné důkazy.

Když je někdo nezaměstnanej a koupí si novýho Bavora, tak ho benga taky hned nemůžou zabásnout, že krade :).
Haman
No o mým indooru ví asi 15lidí (+grower). Bohužel většině těch lidí jsem to neřek já ale mý "kámoši". Takový lidi mě prostě serou - oni nechápu že o něčem se prostě nemluvý (jeden se obhajoval tím že ten jeho kámoš je v poho, ale vysvětlil jsem mu že když mele hubou tak že neni v poho ani von). On hulí od rána do večera, nemyslí na nic jinýho a vždycky ho potkám zhulenýho a mele hubou. Nikdy jsem si nemyslel že budu mít něco proti lidem co hulí, ale takovýhle lidi jsou jenom trosky. Mimochodem to mě přivádí k tomu, že na hulení může bejt člověk hustě závislej, ale to už poatří jinam.
strobe
No, o mě to ví takky víc lidí než bych chtěl. Sice sem to nikdy neprodal a mam jen pár kytiček pod 150kou, ale stejně.. Když přijdeš do hospody a nějakej sráč na tebe začne křičet přes čtyry stoly jestli mu něco nedáš/neprodáš, nejradši bych mu rozbil popelník o hlavu. Já to hajzlům neřikám, ale když s kámošem hulíš a von se zeptá jestli je to moje, je mi pproti srsti mu řikat že sem to kupoval za 250/g..
Zkoušel jsem provarit, ze mi to naši vyhodili, ale to by mi muselo taky nekdy dojít a tak se nestalo, takže po půl roce už je to asi všem zase jasný.
Když to věděj jen inteligentní lidi co to dál neřikaj, je to v klídku, ale kde vzít tu jistotu že sou takoví??
Tim
Ja jsem si sehnal nejake nic moc seminka a rozhodl jsem se to zasadit do kvetinace. Takze spolubydlici to budou vedet zrejme az to vyroste nejakych cm a dal to vite vy co tohle ctete:) Jinak nikomu jinemu se nehodlam sverovat....pekne co?
WiB
Maj to celkem lehký: když máš třeba 400W a větší, tak to už je taková střední-větší lampa a voni Ti řeknou: to nemáš pro sebe, máš to na deal. Ty jim řekneš ne a voni: tak nám to dokaž a na místě to zhul. No asi to není moc pravdivý, ale má to reálnej základ: Jeden boreček si šel po městě s igelitkou:D nebyla plná, ale byla tam minimálně desítka maximálně padesátka G. Proti němu šli cajti a říkaj: Co máš v tý igelitce? On: Nic, hulení pro sebe. Oni: Pro sebe? tak to zhul hned tady a teď. Co měl dělat, nechat se zabásnout? Tak to do hoďky zhulil před něma na chodníku. No ooni řekli: dobře, nashledanou. Ale on chudák tam zůstal ležet a ještě pěknou chvíli tam byl.

Nedovolená je i výroba(může být bráno jako pěstování) drog, takže sranda to není. Neznáte někoho, koho zabásli za indoor a jak to s ním dopadlo? Nemyslím těch 5 cápků, kteří pěstovali AK47 na deal.
ziki
Znám ten pocit, asi před 3 měsícema vykradli v naší ulici sousedům barák. Cajti prej hned ráno asi v 5:00 u nás zvonili, protože viděli z mýho pokoje světlo :-( eště že sem spal a nevotevřel, jinak bych se asi strachy podělal
Joye
No o mým indooru ví půlka města. Začalo to tak že jsem se chtěl pochlubit pár kámošům a ty to všude rozkecaly. No ještě že se stěhuju a tak dočasně s indoorem končím. Až budu rozjíždět další IN tak už o tom neřeknu nikomu, protože kdo nic neví nic nepoví.
Def
2 Joye: Přestěhovat se, že mě to dřív nenapadlo...
Naše problémy potřebují radikální řešení...!!! :rocket:
Loki
mam indor asi pul roku a ted po mnohych dnech beznadeje se schyluje k prvni sklizni. mam s toho radost ale zaroven starost, sem clovek kterej si nedava pozor na hubu , huleni propaguju a nestidim se za to ze hulim.

bohuzel hodne lidi vi ze mam pestirnu.
nastesti se budu stehovat a vsem reknu ze pestirnu musim zrusit, to ze budu mit huleni nebude nic nenormalniho, protoze v praze je kupovani beznou zalezitosti a snad vydrzim nepochlubit se.

tak opatrnosti zdar
Era
Já vím, že mě můžou zabásnout kdy si zamanou a prdím si z toho. A nijak neskrývám, kde jsem ke svýmu materiálu přišel. Zavřít můžou, pustit musej. Dostanu leda podmínku a co má bejt. Akorát už bych nemohl kandidovat (tam musí bejt čistej rejstřík) no tak co už, vůl zůstane volem, ať se třeba Česká Republika jmenuje :D
jj u me to zacalo jako MrVoslikovi, akorat ze tak pred 2 roky a s warezem. byl jsem clenem jedne warezove skupiny a jak to tak byva za par let se o nas zacinala zajimat policie.. nic jsme neprodavali, zkratka jen kdyz chctel nekdo crack tak si ho stahl.. jenze pak pomalu kazdy druhy clovek..,,, respektive kazdy kdo chodil na kanal (irc) bez pouziti proxy,,,... byl u vyslechu u policie.. a zacal jsem videt to samy jako MrVoslik.. napr. mi z niceho nic zacal nekdo pingovat IP a pote se pokousel dostat na ftp.. ble byly to hnusne casy... par mesicu jsem se na Inetu ani neukazal.. a ted uz ani nepouzivam svuj nick.. jeste z toho mam dozvuky... podle me chlapci.. 1,svedomite 2,bezpecne a HLAVNE NECHLUBIT se... internet nejni zase tak anonymni a verte tomu ze i na groweru jsou fizlove..!.. a verim tomu ze az si budou chtit zvednout svou statistiku pujdou i po groweru... TZN po zde nejvetsich pestitelech... z toho plyne... OBDIV=ZAJEM
byeZZzzz
Jacob_Snow
Čím míň lidí to ví, tim lýp můžu spát !

:jumper:
:afro:
t3
kdo pestuje, neprodava, nedava mladistvym a nepestuje 100 kytek muze byt absolutne v pohode.. hlavne neprodavat,, to je sux dealing!
rela
Pár - brácha, dva kamarádi a týpek co mě to naučil. Je to lepší než se muset srát s tim, že smažky řeší do čeho jim nic není...
Viciola
doufam že ne idiot kterej to pošle dál
rela
souhlas. Takový mam nejraději i když nutno dodat, že většina idiotů to pošle dál, takže je lepší to neříkat vůbec...
Blondacek
nikdo krome groweru
hYp3r
Takze mlada, segra... jenom "par" kamosu...par lidi v praci :c)

Svym nazorem na huleni se netajim... :c)

Pestim si jen pro svoji potrebu a "zatim" jen jednu kyticku na zkousku, ale vypada to, ze se ji zacalo nejak dobre darit, takze v druhem kole bych tam chtel mit tri. :c))))
rela
hmm, s jednou kytičkou bych to taky nějak moc nehrotil s tajením. Nutno dodat, že lidi, kteří o tom ví, jsou docela hustý, když chtějí "podíl" z toho o čem ví. Budu muset změnit místo a rovvněž FUCK UP!!!
hYp3r
Mno rict mi nekdo o podil....tak bych ho hnal svinskym krokem...
Tohle by nekdo zkusil jen jednou...:c(
rela
To jsem taky udělal ale bylo mi sděleno, že pokud chci aby to věděli všichni, tak nemusim.
Jinak podíl znamená na jointa - tak aspoň 10 gramů. A za tejden klidně znova. Normálka, už jsem si zvykl na tenhle poddruh lidí.
Firestarter
Zajímalo by mě, kolik lidí ví o tom, že si doma svítíte na kytky? Počítejte i rodinu a pouze lidi, který ví kde bydlíte. (resp. nepočítejte lidi, který potkáte někde na párty a plácnete před nima, že jste si jeli před rokem Nebulu :) )
wad
No jakože já + kámoš s který svítíme dohromady a pak ještě týpek u kterýho to budem sušit.. ne že bych byl držgrešle ale čím míň lidí to ví, tím podle mě líp.. lidi sou svině, a s kámošů se můžou stát svině, a ze sviní kamrádi.. a to jen kvůli zelí... :(
pozitron
Minuly rok ked som mal lampu to vedela iba moja rodina, tj ja+3 osoby.
dlouhán
kromě mý rodiny to ví už jen celý grower ;)
nejsem idiot abych to vytruboval na potkání... v tomto případě se důvěra opravdu nevyplácí
herb,mrs. herb
Bohužel o muži to ví dost lidí,a o mym outu taky..Bohužel na vesnici se ani neuprdneš,a už všichni vědí že ses posral...je to tak nějak,ne??Ale v tomhle případě držet hubu,protože to neni celkem prdel....
Pflusik
No, ví o tom užší okruh mejch kámošů, kterejm sem řekl, že ať si klidně s kymkoliv kecaj, že jejich kámoš má pěstírnu, ale ať nikdy neřeknou jméno... všem jim věřím a sem si jistej, že by to nikdy neřekli nikomu dalšímu
Tak o my matkarne vi asi tak, pulka hospody(vesnice)? :-) hlavne matkarna je mi u prdele, protoze jestli mi zmerej obsah THC tak zjistej ze tam je minimum, pocitam max s podminkou, ale, nezmenil se nahodou zakon, neco o 5ti kytkach? O stopadesatce vi par dobrejch kamosu a hlavne nehulim, takze nemam takovy ty stihacky co jsem mival kdyz jsem hulil.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma