Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Skříň 160X50X50 (HPL-N 250W růst ; SON-T 250W květ) - Klikni zde pro originální téma
W3m3n0
Jaky modely? Nebo no name? Nemas jich tam nejak moc? Co az budou velky? Mas sklo mezi vybojkou a kytiz? Jak mas to svetlo vysoko? Co je to za diru tam uplne nahore? To je jenom par zakladnich otazek:) Dik za odpovedi
dga
řekl bych že jich máš na 250w nějak moc. Až budo větší tak nevím. max tak 4-5 kytek ale budiž sadil jsi ze semínek ? nebo řízky ? přesně tak máš tam sklo ? aby se ti nespálily bude jim docela horko.
W3m3n0
Jeste bych nejak lip vyresil steny. Koukam ze na nich je nakej heges. Jestli to de ze dreva ze skrine tak kup odrazovou folii nebo tam dej alobal alle natiranim se toho nezbavis!
dga
skus si sehnat nějaké sklo a zavěsit ho pod výbojku a spustit jí trochu níž aby se ti kytky moc netahaly za světlem bude pro tebe určitě lepší když je budeš mít menší. A to s tím polem asi ti to semínko tam bude dělat bordel něco podobného sem řešil taky. Prostě venek pod lampou strašně roste do výšky oproti lampám a pak máš výškové rozdíly ktére se ve skříni zrovna nejlíp neřeší.
mati0n
4 dga: snad poznas jestli to bylo ze seminek nebo rizky ne ?
W3m3n0
Dej tam aspon 3 vrstvy, lespi by byly i 4. Original by slo , alle je zbytecne vybouleny(pokud se nemilim). Idealni by bylo 3mm kremikovy. stoji par petek, tak snad zadnej problem. A jeste ti ho uriznou na miru!
dga
jo nech si ho uřezat. to nebude za moc
W3m3n0
Melo by to stat maximalne 150,- nevim jak to mas velky. a urcite se to vyplati!
Hanyz
ja za 3mm sklo 35x20cm platil 22kc
Hanyz
Ja mam sklo uchycene na retizkach a na koncich skla mam silikonem prilepene male hrebiky, ktere zabranuji sklouznuti retizku. Uchyceni je patrne na jedne fotce v mem threadu. Jinak by se dalo pouzit neco jineho, ale kazdopadne vysledny efekt bude horsi nez s tim sklem
W3m3n0
No vidis! Stejne kup to obyc sklo! Pripevneni je fakt to posledni co bys mel ted resit! vzycky je nakej jednoduchej zpusob.
Šťovík
myslim ze pro 250W to sklo neni az tak nezbytny, sam funguju bez nej a bez odvetrani ze skrine tam mam tak 23-29 C, nevetram ted schvalne kvuli udrzeni vyssi vlhkosti
pro me byly ctyri kytky malo, i kdyz jsem se snazil z nich nadelat co nejkosatejsi bonsaje, myslim ze tak 9 by byl ideal, ale hodne zalezi na tom jestli clovek hodne zastipuje anebo jen necha vyrust hlavni palici (tech 9 je tak neco mezi tim)

jinak hodne zdaru a K+
W3m3n0
Nemoch! Hele stovik mel pod 250W 9 kytek alle uz se nezminil o rozmerech skrine! myslim ze do ty tvy skrine se 8 kytek nevejde!
Hanyz
na 50x50 je 8 kytek pro ScrOG opravdu moc, jestli to chces stipat, tak 4-5 kytek bude ideal. Jo a kdyby jsi dal 15Oku do 250W kompletu, tak z ni udelas 250ku, protoze vykon urcuje tlumivka velikosti proudu a navic ta 150ka na takovy vykon neni stavena, takze by to nevydrzela.
wad
Hmno..nevím jak vy ale když se podíváte do mýho threadu (odkaz v podpisu) tak zjistíte že ta skříň co máme je taky 60*60 a mám tak 4 kýtíz a už by se mi tam nevlezlo vůbec nic. A nějak extrémně zaštíplý to taky není... HAWGh
mrakoplas
Koukam ze jsi sis poridil stejny komplet z poulicni lampy jako ja :) Ja mam 250W ,80*40 a mam 3 kytky a je to akorat brzo jsem zastrich a po 8 dnech prepnul na 12/12 a po 32 dnech zatim vyrostli cca25 cm keriky i kdyz mam sativu.takze si myslim ze tech kytek fakt bude stacit tak 4. A jak pises ze bys je dal do jednoho kvetinace tak to si myslim ze nebude nejlepsi reseni vzdyt nebudou mit misto.
Hanyz
No sice jsem nikde neslysel, jak dlouho to muze vydrzet, ale jako elektrotechnik vim, ze kdyz je zarizeni nebo jeho cast stavena na urcity vykon, tak 66% vykonu navic vydrzi jen nekolik vterin az minut (zalezi o jakou konstrukci se jedna, dle toho trva urcitou dobu, nez dojte k poskozeni v dusledku prehrati velkym proudem. Btw. na tomto principu funguje pojistka).
A co se kytek tyce, muzes je pak presadit do takovych kvetinacu, aby se ti jich do skrine vlezlo treba 9 (tzn. kvetinace o hrane 16x16 ti vyplni cely prostor) a az povyrostou, tak treba 4 nejhezci a nejzdravejsi presadis a nechas ve skrini a zbytek muzes hodit treba ven.
Jinak davat kytky do jednoho kvetinace neni nejlepsi napad, zaprve je snimi horsi manipulace a za dalsi pripadne excesy v zalivce schytaji vsechny. Ale ja jsem jen hloupy hydrar:), lepe ti asi poradi hlinari
Šťovík
citace:
Původní příspěvek od W3m3n0
Nemoch! Hele stovik mel pod 250W 9 kytek alle uz se nezminil o rozmerech skrine! myslim ze do ty tvy skrine se 8 kytek nevejde!


Mám skříň 50x75 a na výšku je to tak 130cm a lampu 250W. Prvně jsem tam měl čtyři kytky, teď mám ty samé ale ve větších květináčích a k tomu 4 v menších a vejde se to tak tak.
Jeden kamarád sice pěstuje pod 400W, ale nechá vyrůst jen 30-40 cm bez postranních větví, tvrdí že jedna hlavní palice je víc než několik postranních, každá kytka v PET flašce, tak to si dovedu představit, že bych jich tam měl určitě tak 4x5.
Takže se do mojí skříně vejde od jedné do dvaceti kytek podle odrůdy a způsobu pěstování.

Jen tam teda začíná bejt trošku hic, ale to se ještě musí všechno vychytat.
Sinuhet
Jak rekl Stovik, zalezi na zpusobu pestovani. Mám ve skříni zastřihávanou bonsaj, jejíž koruna má 50 cm v průměru. Nebo tam můžu mít 6x6 ustřihlých PET lahví jednu vedle druhé jako SoG a každou kytku zastřihanou aby to byl jen stonek s jednou velkou palicí na konci. Tedy kytky s průměrem tak 8 cm.

V obou případech to zabírá zhruba stejnou plochu. Ale v prvním případě je tam kytka jedna, ve druhém jich tam je 36.
Šťovík
heh ty PETky jsem počítal 15 cm průměr, při 8 cm bych jich tam naskladal 9*6 tj. 54 no ale to už by byl asi extrém :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma